Něco na zlepšení erekce

Zlepšení erekce

Ahoj poradí někdo něco učiněno ať po pero vydrží stát dlouho a ten sex pořádně užijeme diky
Radegast 12. Vysadit, nebo začít. Těžko takto odhadnout.
Jinak abych tedy pořádně poradil. Na delší cestu jsem používal Macu , je to přírodní , má to celkem efekt, ale fakt to je na delší cestu, používal jsem to po dietách .
Pak, a to je vysoce efektivní bomba :-) Kamagru, nástup je do 30 minut a celkem to fakt maká :-) Zároveň to chce dost opatrně zneužívat, vícekrát za sebou bych to nebral a x týdnu také ne ....
Příspěvek byl uživatelem smazán.
V třiceti mít problém s erekcí,tak to chce navštívit doktora.
Zkoušel jsem dva e-shopy na kamagru a ani jeden z nich nereaguje a na vytvořenou objednávku se taky nic neděje. Můžete poradit kde Nakupujete?
Vlastní zkušenost, co stopro funguje. Měl sem 120kg, a už byl problém sex mě skoro nebral.
Změnil sem životní styl týdně 30km běhu, 3x týdne silové cvičení. Jím jen maso a zeleninu, 2x týdne kvalitní sacharidy. Hodně vody denně a alkohol jen občas sklenku vína.
Tohle dělám dva roky, změny nastal cca po třech měsících této životosprávy.
A ejhle, nemám problém se sexem v podstatě každý den si s přítelkyní užíváme.
Je to přesně tak! Hlavně to silové cvičení... Mám vypozorováno, že erekce, chuť na sex, i životní optimismus je u mě přímo úměrný velikosti svalů. Když jsou svaly, bez problémů šlape i vše ostatní. Ve 20 jsem cvičil, abych dobře vypadal. Teď (po dalších 20 letech života) cvičím, abych normálně fungoval. Není žádný problém dosáhnout tímto stylem i otravných spontánních erekcí, jen je to vykoupení tím, že člověk pak nevyjde schody... *3* Řada kulturistů se naopak často ptá, čím se nechá sex. pud utlumit. *24*
Každý to má jinak. Já už jsem starý bobr, ale aby mi Ferda čuměl na kravatu, tak se nemusím dřít v posilovně atd.
Kolik ti je? Každý jsme trochu jiný, ale obecně to tak je. Nebo si to možná oddřeš při práci... (upraveno)
Zhubnout, zlepšit fyzičku, začít cvičit, změnit stravu, nekouřit, míň chlastat. Pokud to nepomůže, tak lékař. Nebo si zajeď do Polska kde jsou generika Viagry volně prodejná v lékárnách.
Navštiv sveho doktora prober to s nim a pokud maš v pohodě herzpumpu tak ti předepiše něco třeba Sildenafil (ovšem pokud nejsi jeden z těch co se stydi a raději hledaš něco z pod ruky bez zaruky)
Přesně,nebo za hranicemi Polská lékárna , bez předpisu Maxigra Go 4 pilule za bratru 200kč a pohoda*4*
Přesně řečeno. Kdyby to tak některý ženský dokázaly pochopit a taky se o sebe víc staraly.
@Gezoll
Nic si z toho nedělej , sice si to mohl napsat méně tvrdě, ale ve své podstatě na tom určitě něco bude..
Ale jak je známo, tak lidé všeobecně nemají rádi pravdu , spíš to tak nějak oklikou zabalit , tady to bude platit asi trojnásob :-) (upraveno)
𝐆𝐞𝐳𝐨𝐥𝐥𝐞 𝐭𝐲 𝐣𝐬𝐢 𝐡𝐫𝐨𝐳𝐧𝐲 𝐝𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 *293* (upraveno)
Proč? Dyť má pravdu, s každou je to po čase už jen poloha na "blbečka". Všechno se ti časem přejí. Život je neustálá změna! Když tohle pravidlo nebudeš respektovat, tak budeš postupně zahnívat. *24*