Nejoblíbenější bloger/ka

Hledá se nejlepší přispěvovatel/ka blogů.

Ahoj ve spolek. Blogy jsou zde docela populární a někteří přispěvovatelé jsou, alespoň pro mě, známější než jiní. Tak mě napadlo, doporučíte mi někoho, kdo podle vás píše zajímavě, koho máte nejraději a proč?
Díky :-)
Výborné blogy taky psala blogerka bohužel nevím nick (možná tvá ex nebo tak nějak) , ale třeba někdo poradí. Měla album kde byl golfovej míček. A profilový obrázek s análním kolíčkem tuším s ocáskem u rtů. Psala opravdu úžasný blogy o schůzkách zde.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak ta se mi zdála v pohodě hlavně jako člověk , sice trochu prdlá v některých úvahách , ale kdo není .
Tvl a teď jsem si vzpomněl , jako Away je dost hustý čtení , většina ho má asi za blázna , ale pár blogů se mi opravdu líbilo, když to člověk hned z kraje neodsoudil a zkusil v tom něco najít , tak to byla i velká sranda. Podle mně určitě i inteligentní týpek.
Tak jsem si ji díky tobě přečetl, a jak bych to kulantně řekl, no zkrátka jsem u toho zhruba od poloviny trpěl. Možná bych uznal to PR, ale to je rovněž o názoru. Napiš ještě někoho , at si počtu :-)
Záleží na co máš chuť, pokud máš pochyby o své češtině a vyjadřování a nebo o psychickém a fyzickém stavu, tak si přečti blogy Nepatrna v odborných kruzích též přezdívaná jako Chodící depka.
Teď tam těch příspěvků naštěstí tolik nemá, po té co se zvedla spotřeba antidepresiv a začaly se množit úvahy o nedostatečné úrovni našeho školství, tak jich podstatná část byla odstraněna.
To je asi škoda , jelikož jsem se včera na základě tohoto vlákna jal něco přečíst, respektive najít něco čtivého , ale skončil jsem zase u awaye *3*
Přečetl jsem několik autorů a i když je to hezké třeba po slohové stránce atd tak je to takové fádní, myslím hlavně v tom smyslu, že se jedná o běžné věci, které zažívá velké procento z nás. Na druhou stranu bude určitě dost lidí kterým se to libí .
Tak tohle je docela těžký, asi bych vybral Analcat za její upřímnost a fakt se to i dobře četlo . Ale určitě by se našel i někdo další , já bych to bral spíš podle konkrétních témat, například pokud by člověk chtěl býti sentimentální, tak bych četl Kapk atd.
Jestli chceš tady na amatérech začít psát blogy, tak si musíš najít někoho oblíbeného a tomu začít lézt poníženě do zadku, jinak tě nepřijmou mezi sebe, v létě jsem ty blogy docela četl a sledoval to. Je tam pár vyjímek, ale většina je ubohá spodina, co si hraje na intelektuála a přitom ani neví co blog je a nějaká literální osnova a pravidla je velká neznámá.
Obecně platí, že dobrý bloger nechodí na diskuzní fórum. *25*
-kapka- ♥️♥️♥️.
Pár sem jich naprostým omylem četl a většina je snůška totálních blábolů na úrovni Červené knihovny*3**22*

Je pravda, že se u toho člověk většinou pobaví *1*