Zkus brknout Hamáčkovi a nebo jsi sundej roušku pak už nebudeš stříkat vůbec.

Problém s malým množstvím semene a slabým výstřikem začal u mě po 55 nar. Covid mě odboural na 2 měs. úplně, měl jsem středně těžkou formu. Teď se to výrazně lepší ( po pěti měsících od covidu), partnerka začala nové formy dráždění - lízání koulí, masáž prostaty a jsem téměř ve stejné formě , jak před 55 jen menší frekvence - 2-3x týdně. Je to hodně o partnerce...
Já taky měl COVID, Stratil jsem čich i chuť, ale šukal bych stále.
Jak to malo teče tak maš asi ucpane trubky chce to odvapnit

Game ower. Konec hry Kamo....................
Prodělal jsem covida před dvěma měsíci. Bylo mi dost blbě, ale stále lehký průběh. Mohu říct, že po prodělání covidu, jsem opravdu cítil, že několik týdnů nadrženost nebyla tak velká a orgasmu jsem nedosahoval vůbec tak lehce, jak dřív. Ale začalo se to lepšit a řekl bych, že nyní už skoro nevidím rozdíl. Takže jsem se postupně vrátil do "původního" stavu. Držím ti palce, ať se to taky časem srovná

U nás se o tom moc nepíše, ale v zahraničním tisku se o tom už píše. Zatím na to není žádná zaměřená studie přímo zaměřena (na množství sperma).
Co jsem našla v angličtině, tak studie dělaná v Číně, která se zabývala hormony prokázala, že 81 mužů že 100 měli snížené hladiny hormonů souvisejících s reprodukcí. Nebyla ovlivněna hladina testosteronu.
Co jsem našla v angličtině, tak studie dělaná v Číně, která se zabývala hormony prokázala, že 81 mužů že 100 měli snížené hladiny hormonů souvisejících s reprodukcí. Nebyla ovlivněna hladina testosteronu.
Jak čtu dál, tak ty studie jsou zaměřené na prokázání Covid ve spermatu a moči a přitom jen okrajově naraží na to co píšeš. Popisují ale i efektivní poruchy.
ano erektivni poruchy se dostavuji teď jsem to četl že 62 lety muž měl prodlouženou 4 hodinovou erekci chudak chlap 
Neues Symptom: Corona-Infektion führt zu Dauererektion. Ein Mann, der mit Covid-19-Merkmalen an ein Beatmungsgerät angeschlossen wurde, hatte eine vierstündige Erektion.
Jo je to z Bild.de tak to neberte važně protože Bild to je kachna vedle kachny

Neues Symptom: Corona-Infektion führt zu Dauererektion. Ein Mann, der mit Covid-19-Merkmalen an ein Beatmungsgerät angeschlossen wurde, hatte eine vierstündige Erektion.
Jo je to z Bild.de tak to neberte važně protože Bild to je kachna vedle kachny

Ale oni se tu bavi o Covid ne o Corona pivu

Příspěvek byl uživatelem smazán.
No a zkusila? Výsledek je jaký prosím?
Nevím, jaká je to nadrženost? jestli fyzická nebo psychická. Říkám, že jsem se dlouho nehonil a že by to bylo fajn. Erkece zlehka, stříkání ztěžka :(
Jak dlouho jsi po covidu?
Různé tělesné a duševní anomálie trvají i devět měsíců. Otázka je zda se to vůbec vrátí do původního stavu.
Různé tělesné a duševní anomálie trvají i devět měsíců. Otázka je zda se to vůbec vrátí do původního stavu.
problémy s orgasmem po covidu
neudělám se :(
Když se mi povede se vyhonit, tak spermatu je strašně málo, které ze mě jen vyteče. sperma ze mě nestříká.