Ahoj, rád bych přišel na návštěvu a byl tam úplně nahý s tebou. Liberec.
Nabízím totéž, info o mě v profilu, Berounsko a okolí, Praha
Rád se před tebou vyhoním. Ty budeš oblečená a koukat.... Valmez i okolí....
Ty buzny se nacpou všude.
jsem gay maser masiruji i heteraky deně 9 23 00 kluci 605864569 volat sms ne! zlín
muži nazi maserem
chyba?
koment
chyba?
koment
Rád bych nahý před oblečenou ženou udělal co řekne
Ahoj. Rad ukazu jak si ho honim. Ukazu co budes chtit. Nekde venku. Zazemi nemam. Jsem z Klatov. Rad se ukazu
Láká mě to samé. Ty bys měla být oblečená. Minimálně ze začátku :-)
nějak s tím nemám problém 

jsem tu krátce , ale aspon konečně vím kam napsat, až zase budu mít volný víkend, jako tento...... i pro mně je to lákavá výzva .. být např. pozván ženou .. ,anebo přivítat u sebe na návštěvu slečnu,ženu (nebo i více žen) a muset pak před ní (nimi) chodit a i třeba dělat různé činnosti nahý. Vše by záleželo jen na ní (nich)

Zdravím slečny/dámy.....láká mě se svléknout v reálu před cizí slečnou/ženou a pak popřípadě udělat co řekne ;). Sex není podmínkou.....jen hledám nějakou slečnu/ženu, která by se chtěla podívat na 30 letého muže s
větším než 16 a menším než 18
. Ova a okolí
taky me laka svliknout se pred holkou,zenou,mladym parem nebo pred mladym klucikem...pokud by mel nekdo zajem,dejte vedet
je to příjemný vzrušující pocit pro oba :-)
ak máš záujem si ma pridaj na skype marcelko711 :) som nahy a pripraveny
Ty buzny se nacpou všude.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Má někdo zájem kouknout na moje sólo?
Ahoj taky bych se rad svlekl před někým cizím žena, parta holek, nebo i pár. Klidně i někde venku nebo u vas doma nebo i trochu veřejně dělal bych jen co by jste řekli mohli by jste me i fotit nebo natáčet nebo bych vám třeba jen nahý doma uklidil, posekal zahradu prostě cokoliv. Olomoucko, Ostrava, valmez a okolí
láká mne to samé,vynucená nahota před někým cizím,v mém případě starší žena nebo starší muž."podržet" třeba při osahávání nebo se udělat sá m rukou na přání.
Taky mě to láká, pohonit si před cizí ženou, která se ráda podívá, třeba v autě v přírodě, máte-li některá zájem, napište...
rád bych se ukázal komukoli - Olomoucko, Bruntálsko, Opavsko, Ostravsko ... napište vzkaz
ahojky. také bych si od někoho nechal nafotit třeba novou galerku. Já z karlových varů - 29 let sportovní postava. byl by někdo ochotný mne shlédnout nahého - případně zda bych mohl před ním masturbovat a nic více?
taky mne láká být pozván na kávu,kde bych musel donaha,v případě zájmu se musel udělat sám rukou-jen pro zralé,starší ročníky
Kluci když jsem byl mladší taky jsem měl takový touhy ale to bylo před sametem takže jsem to neměl tak jednoduchý si to zařídit takto přez amatéry tak jsem si ho vyhonil alespoň na zahrádce za plotem a taky to bylo rajcovní držim palce ať vám to nějak vyjde a užijetesi.
Ahoj, jsem jen další kterého by lákalo být nahý před ženou, najdu tady nějakou, já 23/180/72/m17 kdyby měla nějaká zájem napište a hned pošlu nějaké fotky
Je to už poměrně dlouho moje tajná představa. Být sám před holkou/ženskou (příp. i párem), která mi říká co a jak si mám dělat. Sleduje a užívá si každý můj pohyb. Sama může být nahá, nebo oblečená, to už je na ní... Prostě celou akci by si řídila a dělo by se jen to, co by si řekla. Najdu tu nějakou, která by se toho chtěla zůčastnit? Je mi 23, větší výbava :)
Najde se tu nějaká co by se takhle venku nebo u tebe popř. v autě koukala jak se uspokojuju?
ahoj.rad sa predvadzam nahy tak ak by mala niektora z humenneho a okolia zaujem rad sa predvediem.mozete byt vas aj viac a vy sa nemusite zobliekat
Ahojte ja 28r rat skusim , ktora ma zaujem MT a okolie foto v profile... napiste plati stale
Jsem 19ti letej kluk a taky bych se rad ukazal pred zenou, nemate nektera zajem?
to zní lákavě má nějaká zájem se kouknout musí to bejt vzrušivé a říct co dál písni
navrhni kedy, rada sa pozriem
ahoj rad by som sa ti ukazal kde kolvek aby si chcela
ahoj videl som ze si pisala na jedno forum o nahote. Lakama predstava masturbácie pred ceôlkom neznamou. skúsila by si to aj so mnou?
Ahoj,taky bych se rad udelal pred zenou bez necoho dalsiho.
Plati stale nabidka ? Rada bych se koukla na naheho fesaka jako jsi ty. Ja bych ale zustatla oblecena ok? Kdyztak bysme mohli dat sraz v Brne - co ty na to?
Ráda se divas na naheho může,rad bych se pred stebou vyhonit si ho.Ja40lety a dost strikam. BRNO.
Ahoj. A čo by si povedala na stretnutie so mnou. Prídem na dohodnuté miesto - aj netradičné - na verejnosti - tak že ... budú vonku. Stačí že sa stretneme, ak nebudeš chcieť, nemusíme sa dať ani do reči. Popozeráš a sama určíš čo ďalej. Čo ty na to?
Jasne ze plati ;) - tak se domluvime pres vzkazy jo ;). Napisu ti.
DOPORUCUJU - bylo to uzasne vzrusujici se na nej divat ;). Peknej oblicej, pekny dlouhy perko :)). Sice jsem se bala ze zacatku ale pak to bylo super. Fakt vsem holkam doporucuju tohle jednou zazit - neni nic vzrusivejsiho nez kdyz si pred vama krasnej kluk honi a vy na nej koukate a on nic vic nesmi :D ;).

NAHY PRED CIZIMI