Kegelovy cviky pro muže

Máte s tím zkušenosti?

Už kdysi jsem četl o posilování pánevního dna u mužů.
Máte s tím někdo zkušenosti? případně jak dlouho a jak moc vám to pomohlo a případně v čem?
Prý to má pozitivní vliv na výdrž, zadržení ejakulace a podporuje to tvrdost i úhel erekce.
Jaké jsou vaše poznatky?
Používám když chci rychle udělat nebo rozpálit partnerku, zasunu a když jsem vevnitř zatnu PC sval, což způsobí zpěvňení a pohyb penisu nahoru. Zadržet ejakulaci to neumím ale při mé nekonečné výdrži by to bylo kontraproduktivní. Zatnutí / zpevnění funguje i na mne, udělám se rychleji, když mě honí partnerka rukou.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nechci se tě dotknout, ale tvoje vyjádření budí dojem, že vůbec nevíš, co to Kegelovy cviky jsou.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No mezi námi, jsem docela rád, že jsi zareagoval a já si mohl přečíst tvou odpověď - to vyjádření fyzioterapeuta je zase novinka pro mě.
Ale jinak cviky, které jsem dělával já, byly něco úplně jiného, šlo o zatínání a uvolňování svěrače - toho samého, kterým zastavíš proud moči. Od úplných začátkú, kdy to byly tuším dvě vteřiny zatnutí a dvě vteřiny uvolnění, až po minutové zatnutí svalu. Už si to přesně nepamatuju, jak to šlo po sobě, mám to někde vytištěné a musím to pohledat, ale po měsíci cvičení jsem měl opravdu kládu jak šutr. (upraveno)
Kabelový cviky....................................
Jo, kdysi jsem to cvičil, už to bude tak 10 let a u mě to mělo příznivý vliv jednak na tvrdost erekce a druhak na oddalování ejakulace. Bohužel jsem s tím cvičením přestal, protože jsem takovej ten klasickej případ, co u cvičení nevydrží, ale čirou náhodou jsem zrovna začal uvažovat, že bych zase začal. Teď ještě najít, kam jsem tu složku s těmi cviky založil. Ale zpět k tvému dotazu: ano, doporučuji to a jestli začneš, tak vydrž!