Chlap si píše s jinyma ženskými i tady na amaterech píše jim jak by je sukal jak vše možné jak by chtěl jinou ale přitom tvrdí ze jinou nechce tak co si o tom myslet? Dela z vás blbce či co??? 👀👀👀
Chce být chtěný i od jiných a chce vědět jestli na to pořád má. Popravdě je to možná děsivé ale jestli máte zdravý vztah tak si myslím že se není čeho bát. A taky bych vám to doporučil zvyšuje to sebevědomí a stejně většinou zjistíte že to za to nestojí a jste rádi za to kde jste
Spousta chlapů si tady u takovýchto zpráv vyhoní.. ani to nemyslí reálně.. jiní zase tady hledají hlavně reálně. Ale to se jen tak někomu nepovede.. tak těžko říct..
Napsala ty jsi mu někdy z práce, že sena něj těšíš až tě pěkně protáhne ?
Jsi doma v sexu aktivní?
Začneš někdy se sexem ty?
nebo swe prostě jen necháš jednou za čas ošukat...
TENHLE CHLAPEC JE FRAJEEEEER. Trefil si do černého. Tyhle egocentricky pani je to stejne sumak.Tady si stěžuje a doma ani nevytre, místo toho se sebere a jede někam zabit cas. Z telefonem nalepenym v ruce, protože být se sebou sama, tak se voddela. Jedná z toho nekonecneho zastupu slepic, který jsou bez chlapa úplně v prdeli. A kdyzho odbornou, tak to udělají ve chvili, když se drží za jinou větev...měj se a ať se ti daří. J.
Tahle dáma se nudí a ještě se s tím chlubí v jiném vláknu.
Jeden moudrý muž řekl....nuda je navštívenkou blbce.....
A pak že si její muž píše s jinými ženami
Respect Madame, Správný holky ještě nevymrely. Měj stale hvezdy nad hlavou a dobrý vitr v plachtach. Děkuji za tvůj názor. Jsi slovy neuchopitelna. Zkušená a inteligentní empaticka s dobrým srdcem.
Tím psaním se vlastně nepřímo posouvá, přesně o tu dobrodružnou část co v delším vztahu už není, i když je vše v pořádku.. Žena se stane matkou ,uklízením robotem , kontrolorkou pořádku, (což je třeba vědět že je náročný) jenže na pozadí se ztrácí to proč se dali dohromady.. Stále v ní musí vidět zábavnou samičku kterou si našel a naopak.. tohle si spoustu lidí neuvědomuje..
Vztah je jedna věc, SEX druhá věc.
Vyměnit tě nechce, protože mu vyhovujes jako partnerka a má tě rád.
Jenže mu nevyhovuješ v sexu, nebo mu něco chybí ve vašem sexuálním životě, tak to hledá jinde.
Blbce s tebe nedělá, prostě hledá něco co nemá ve vztahu. Pokud by byl ve vztahu se sexem spokojený, tak by jinde nehledal.
Může hledat také něco jako "ventil,, ne jenom sex pokud se to doma nese v konzervativnějším duchu, vlastně klidně může stačit i samotné psaní ale to ví on sám nejlíp.
Promiň, nesouhlasím. Já svou dámu vyměnit nechci, v posteli nám vše funnguje skvěle, do 53 jsem byl mooooooc hodný. Né, že bych teď zlobil, ale láká mě to, sním o tom a v domácím sexu mě to i dost pomáhá. Snad nejsem zvláštní.
Ahoj Veru...no tos trefila přímo do černého, táhl panuje jedna z těch, která toho svého kluka, potrestán tak, že mu schválně nedá...a je z těch největších chudinka, když zjistí, že frajerovi se sklouzlanoha na římské a zasunul jinde...hodně štěstí Veru v životě, at te tvuj osud zanese az ke hvězdám. K zenamjako jsi ty, chovam nesmirny,obdiv, respect a hlubokou uctu.Diky
Ach, Vy sebestredna a jeste muze soudici. Vy opravdu nikoho nesudte, hlavně nesudte mužské pokolení. Bude to tak lepsi. Evidentně máš kolem sebe stejně naladene partnery a známé. Taková ta sort chytraku, co nejsou za mák pokorni a druhym davaji hned nálepky na čela a pomluvami to dovrsi.
No nebojon ti život nastavi zrcadlo, preju ti, ať si můžeš o sobe zapremyslet. Hlavně o tom, že se velmi vyplatí nevynaset nad někým rychle soudy.
Nemůžu s tebou souhlasit, jsem ženatý, doma spokojený a nenapadlo by mě si něco někde začít bez ženy. Pokud bych spokojený nebyl w doma se to nechtělo řešit, pak už je to jiné
Chlap si píše s jinyma
...
Jsi doma v sexu aktivní?
Začneš někdy se sexem ty?
nebo swe prostě jen necháš jednou za čas ošukat...
musíš dodat info, když chceš znát odpovědi
To bude asi otázka na ty ženy co jím píše, že je ošuka. Že ano vono vašnosto.
Jeden moudrý muž řekl....nuda je navštívenkou blbce.....
A pak že si její muž píše s jinými ženami
Vyměnit tě nechce, protože mu vyhovujes jako partnerka a má tě rád.
Jenže mu nevyhovuješ v sexu, nebo mu něco chybí ve vašem sexuálním životě, tak to hledá jinde.
Blbce s tebe nedělá, prostě hledá něco co nemá ve vztahu. Pokud by byl ve vztahu se sexem spokojený, tak by jinde nehledal.
No nebojon ti život nastavi zrcadlo, preju ti, ať si můžeš o sobe zapremyslet. Hlavně o tom, že se velmi vyplatí nevynaset nad někým rychle soudy.