ked som ochutnal ako pubertiak tak mi nechutilo, neskor ked som skusal nove masturbacne techniky videl som video seflsuck, tak som to skusil, vsetko prehltol a bolo po bloku
odvtedy pri honeni si svoje davam stale
odvtedy pri honeni si svoje davam stale
Já vždy spapam seneno,buď to vylížem z pišulky alebo zlížem si z dlane...mňaaammmkaaa
Ja si striekam semeno do úst a potom prehltnem je to mňamka a chutí mi aj cudzie
Ja vlastne nemusím, takže ani blok nie je. 😀😀😀
Skúsil som prvýkrát až teraz po 60. Povedal som kurvičke, keď ho vyhoní na seba tak to zlížem. Stalo sa. Bol som prekvapený, že to bolo bez chute a zápachu/vône. Zase stačilo raz, moja záľuba to nebude, jedine z pičky lízať.
No uz niekolko krat som chcel skusit ,ale po tom co som sa urobil to vsetko opadlo zo mna a chut presla ,no nejako sa neviem prinutit ,mozno ak by som bol s nejakou,nejakym sexi perverznym parikom
Ahoj to je ako u mna. spravim sa a u nemam chut hltat semeno
Tiež to mám to rovnako, ale kým honim, tak všetko čo mi z neho vytečie zotriem prstom a zlizem. Predpokladám, že časom by som sa mohol preniesť aj cez tú nechuť po výstreku.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aj rád papám svoje ale aj od iného ked je možnost.Chutí mi moc.
No Už to bude asi tak 10 rokov čo som bol ako sub. v Bdsm vzťahu.
Trvalo to asi tak rok. Ked som nebol s madam tak som mal neustále nasadený pás cudnosti, čo bolo väčšinou len na niekolko hodín denne. Keď mi dovolila sa vystriekať (čo bolo väčšinou tak raz za týždeň) vždy som si to musel všetko zjesť. (buď z kondómu, z jej nôh, prs, zo zeme atd....) niekedy som si musel ľahnúť na chrbát zdvihnúť nohy a striekať si priamo do úst.
vždy som sa tešil na orgazmus ale bezprostredne po ńom keď som si to musel "upratať" tak to som nenávidel a ona sa v tom vyslovene vyžívala a dbala na to aby som nič nevynechal. :) (upraveno)
Trvalo to asi tak rok. Ked som nebol s madam tak som mal neustále nasadený pás cudnosti, čo bolo väčšinou len na niekolko hodín denne. Keď mi dovolila sa vystriekať (čo bolo väčšinou tak raz za týždeň) vždy som si to musel všetko zjesť. (buď z kondómu, z jej nôh, prs, zo zeme atd....) niekedy som si musel ľahnúť na chrbát zdvihnúť nohy a striekať si priamo do úst.
vždy som sa tešil na orgazmus ale bezprostredne po ńom keď som si to musel "upratať" tak to som nenávidel a ona sa v tom vyslovene vyžívala a dbala na to aby som nič nevynechal. :) (upraveno)
Pekne pekne a este raz pekne. 

My to robime doma bezne :) ved na tom nic neni
Pravidelne ochutnavam svoje. Najviac mi chuti ked mi vyteka z neho este pred samotnym vystrekom
Ale skúsil by som aj ine, ved skusit treba vsetko
Ahojte tu Mato a aj ja by rad skusil ine
Vlastne semeno som už odblokoval, ale stále som nedokázal cudzie 😁
Keď som mrte nadržaný, tak to nie je žiadny problém. Ešte lepšie ak to nie je vlastné semeno. Ale to niekedy býva nechutné keď chalanko drží zlu životospráva
Rad poradim ako na to. Napiste spravu.
Porad aj mne ;) poslem spravu?
Sonicka, poradíš aj mne? Ďakujem.
VER, ŽE AK TO PREKONÁŠ, JE TO SUPER POCIT
Mal som menší mentálny blok, keď ma o to požiadala moja manželka. Keď som sa pustil do jej čerstvo vystriekanej mušličky, po chvíli som cítil takú zvláštnu kombináciu, kde prerážala vôňa a chuť jej mušličky, svoje semeno som ani necítil. Keďže sme sa vtedy milovali ako pubertiaci, išlo mi najmä o jej orgazmy. Odvtedy nemám žiadne zábrany. Ide o krásnu hru, ktorú si rád zopakujem kedykoľvek. Jej reakcia bola tak úžasná, že som pokračoval takmer hneď, ešte predtým než som ju dolízal k vyvrcholeniu. Mám však pred sebou ešte jednu métu. Neviem, ako by chutil cudzí chlap z cudzej mušličky ... fantázia pracuje naplno, ibaže sa to ťažko realizuje.
Dám si nohy za hlavu a striekam si priamo do úst ;) respektíve sa o to snažím, ale väčšina skončí na brade a ťažko sa umýva :D
Tiež to takto robím...nohy za hlavu, ale ja si dosiahnem do úst z penisom, takže si viem sám vyfajcit aj spolknut semenom. No radšej to mam, keď sa spravím do žienky a doližem ju do konca aj s mojim geňom. :-P
Kedysi som techniku s nohami za hlavou zvládol aj ja a ešte som si vedel aj žaluď pooblizovať potom. Chuť bola trochu trpká ale pokiaľ je človek nadržaný tak to hravo prekoná a preglgne.
Tak ai myslim že apoň zo zvedavosti si niektorý chlap muž už vyskušal ochutnat svoje semeno,, hoc aj nie že doslova striekmut do ust,, je pradva že to chce asi aj "prax trening" nejaky ;) Ja by som to nedokazal, ale ochunat som si svoje ochutnal.. ine nie,, ;)
Ja si davam svoje na druhy deň počas honenia Mám ho zamrazané,buď si ho dam do kávy,alebo si ho rozpúšťav v ústach a pekne si ho tam užívam a potom ho prehĺtnem.Niekedysi dám aj trochu moču,ale musí byť biely.To znamaná,ze predtým sa vymočím a potom si dám nejaké tekutiny.
Raz pri honení som zlízal čo mi ostalo na ruke, od vtedy to robím stále.
Ja si ho nastriekam do dlane a potom ho zlížem.
hm teba tak vidiet pri tom,, no asi zaujimave musi byt ;)
Ked ti to nejde prirodzene naco to robit? Musis? Preco?
Mna to nelaka, radsej poskytnem priatelke po treningu ako protein ktory si musi zasluzit 😅
Mna to nelaka, radsej poskytnem priatelke po treningu ako protein ktory si musi zasluzit 😅

prehltanie vlastneho semena
semeno