Skúsenosť

Trojka

Kto skúsil trojku?ake to je ? Páči sa to žene ?
Naviac to ženy robia lebo chcú mužovi urobiť po vôli a zachrániť tak krachujuci vzťah. Len málo to robí kvôli zmene a erotike. Ak sa však nájde správny muži ktorí netlačia na ženu, je to úžasné
Dovoľte,aby aj ja som sa vyjadrila k tomu: zeny tu píšu, že " manzel sa nedá prehovoriť nato",chlapi,že žena nechce,bude ziarlit:preboha,veď to musia chcieť obaja! žiadne prehovaranie,lebo to skončí zle...manželský pár musí mať absolútnu dôveru k sebe a aj muž aj žena sa musia tešiť nato.Nic pre ziarlivcov.Najlepsie,keď si priberú cudziu zenu,ktorá ide jasné s tym,že si ide zasexovat,nie baliť jej manzela.A naopak 2 muži žiadne porovnávanie penisov,musís byť s tym druhým uzrozumeny,že ti bude sukat zenu.Tu prvú situáciu som zažila,výborne,každý bol zapojeny,mal sa dobre,aj tu druhu ale veľmi dávno tiež.A najlepšie je,keď trojku robia 3 úplne nezávislí ľudia,samozrejme sa predtým stretnú,uvidia....sympatia musí byť....a potom sa rozhodnú,či idú do toho...
@jadore31 s tou druhou verziou môžem len súhlasiť. Z vlastných skuseností viem iba potvrdiť, že sa takéto stretnutie omnoho jednoduchšie realizuje. Človek nemusí presviedčať partnera či partnerku. Žiadna závisť, nekalé myšlienky iba rozkoš na všetky spôsoby. O tej prvej verzii zatiaľ iba snívam, hoci som snaživý dosť 🤔😂
My sa pripájame k tvojmu názoru . My sme dlho hľadali , veľmi dlho . Hľadali sme kamosa , normálneho , inteligentneho , sympatického až sa nám to po 4 rokoch podarilo . A teraz je to úplne úplne super , keď sa stretneme je to krásne prežitý deň a noc a sme nadmieru spokojný . A nie je to len o sexe .........
Väčšina ti to tu bude ospevovať, aké je to skvelé, ale fakt je, že na to musí byť istý typ ženy - jednoducho taká, ktorá si sex užíva bez zábran a bez emócií a berie ho len ako sex (čo je v bežnom živote asi skôr doménou mužov)... Ak na to nahovoríš "žienku domácu" v snahe spestriť váš sexuálny život, alebo splniť si nejaké svoje predstavy, nemusí to dopadnúť dobre...
Uz viac krát som od Teba čítala príspevky na túto tému. Čas nevrátiš späť, aj keď tu o tom budeš písať každý deň. Nemala si s tým súhlasiť.
Aj tak nechápem čo stále riešiš. Tak si si zašukala s niekým druhým. Myslím, že z Teba neubudlo. Mala by si sa s tým už konečne zmieriť
Tiez sme sa trosku obavali... Ale nakoniec sme si to velmi uzili. Proste nam to pasuje 🤷🏻‍♂️.
A u nás je to presne naopak. Ja by som veľmi chcela vyskúšať trojku s dvomi chlapmi, len manžela sa mi nedarí prehovoriť. Síce malý posun už nastal, len všetko dosť skomplikovala terajšia situácia. Tak dúfam, že keď toto šialenstvo skončí tak sa posunieme ďalej.
Je to moja vlastná skúsenosť a takto to vnímam... stačí?
Presne to o čom som písala. Dala som sa nahovoriť na trojku a zistila som, že to nie je nič pre mňa. A dosť to poznačilo aj môj vzťah. Len som sa tu snažila upozorniť tých nadšencov, že ak musia niekoho prehovárať, nikdy to nebude ono...
Neviem prečo si taký útočný, myslím že takáto skúsenosť sa v pohode dá zovšeobecniť. Prajem ti pekný večer :-) Howgh
Ty máš takú skúsenosť a zovšeobecňuješ rovnako ako ja, ktorá mám opačnú... vyzerá to tak, že sa nikdy nedohodneme, lebo vychádzame len zo svojich skúseností...