Ahoj, posledních pár let mě vzrušuje koukat na videa se stříkáním, kouřením atd.. a normálně mám chuť to zkusit.. Chlapi mě vůbec nepřitahují, spíš naopak, ale ty péra už jo. Holek jsem měl dost a v pohodě spolu spíme a miluju ženský tělo, ale tohle už je mi divný. Podobný zkušenosti a co s tím? Díky za odpovědi.
Ok, pořád jsem na tom stejně, jen mi dochází čas s ženskou.. :D Jestli se tu najde pěkná transka, co si nechá vykouřit (kdo by nechtěl :) ), ozvi se. :) Vše co chci, je postříkat obličej a polykat sperma, to není tak moc. :)
Ahoj mam to dá se říct stejně.. chlap mě.nejak nebere.ale třeba trans.shemale.vzrusujeme stříkání na mě.do konce.sem tam i sobě do pusy.rad experimentuji.
ahoj, ja to mam podobne, chci zjistit jake to je ale nemuzu najit nikoho kdo by to chtel vazne nezavazne vyzkouset. chci proste zjistit jaky je to pocit. analne bezne masturbuju a holka uz me pripinakem taky ojela a bylo to uzasne ale s chlapem jsem jeste nemel to stesti
Co s tím? Pokud tě to zajímá, přitahuje tak to zkus. Takhle jednoduché to je.
Dělá to z tebe bisexuála? Ano. Pokut tě nějak intimně přitahuje stejné pohlaví, ať už sexuálně nebo citově tak se nemůžeš řadit mezi heterosexuální jedince. Znamená to, že bys byl kvůli tomu nějak špatný? Neznamená.
Kašli na blbce a jdi si to zkusit.Pokud se bojiš odhalentaké jsem měl zvláštní pocit vlastně oba dva Já u něj doma a chudák je více než Já.Na druhou stranu to bylo úžasný.
JO, tak to mám stejně dané. Již dlouho hledám pár u kterého bych se naučit kouřit muže pod dohledem jeho ženy která se bude dívat, komentovat a radit. Ale, je to běh na dlouhou trať. Snad se zadaří. Ahoj.
Včera se mi zdal sen, že mě kusnul jakysy had do kokota a pobliž byl ten cyp Babiš a nevahal a vzal toho mojeho kokota do tlamy a vysal z něho ten pojebany jed. No a tak se kurva ptam jsem ten bisexual? bo stale se mi libi fajne robky, co umi uvařit fajny oběd, upect fajne buchty
Myslím, že podvědomě toužíš po tom být zachráněn Burešem. Můžou za tím být 2 věci:
1. Nebyl jsi ještě očkován a vakcína vyjednaná naším nejlepším krizovým mikromanažerem a koordinátorem v celém širém vesmíru pro tebe představuje kýženou spásu.
2. Již jsi byl očkován a vyskytla se alergická reakce, kterou opět STbák žehlí.
Ne nutně. Tohle dělení není o tom, s kým si člověk dokáže užít sex, ale do koho se dokáže zamilovat a vytvořit s ním plnohodnotný vztah se vším všudy. Občasný sex se stejným pohlavím sám o sobě z nikoho bi nedělá. A úplně stejně i kdybych si vyzkoušel sex se ženou, což by mi nijak nevadilo, tak to nic nemění na tom, že jsem gay.
Psal jsem už na nějaké jiné vlákno, že považuju dělení na hetero, bi a homo za celkem zbytečné a zavádějící, prostě se ti něco líbí víc, něco míň a něco vůbec. Ostatně jistě se přece ani hetero chlapům nelíbí úplně každá ženská. Jestli se ti líbí baby a kromě toho taky chlapský péra, tak co na tom? Samozřejmě to asi není věc, kterou budeš konzultovat s kamarády u piva, ale vůbec bych se tím na tvém místě neznepokojoval. Já o sobě vím, že se mi líbí chlapi odjakživa a nikdy mě nenapadlo z toho mít nějaký mindráky, výčitky, nebo se ptát jak je to možný, že se to stalo zrovna mně? Myslím že legendární americký sexuolog Alfred Kinsey zastával teorii, že lidé mají sklony přizpůsobovat svoje sexuální chování zažitým konvencím a z toho pak pramení spousta frustrací a nedorozumění. Kdyby tě sexuálně vzrušovaly třeba děti nebo zvířata, či měl nutkání dopouštět se násilí - to by byly věci, které by se musely řešit. Ale to, že se ti líbí ptáky je úplná prkotina. Možná by ses divil, kolik mi píše ženatých chlapů, kteří mají v profilu uvedeno, že jsou hetero.
V podstatě souhlas až na jednu věc. Sexuální orientace samozřejmě existuje, ale nejde v ní primárně sex (ten pojem bohužel svádí k tomu to takhle redukovat). Já jsem sice nikdy sex se ženou neměl, ale dovedu si vcelku dobře představit, že bych si to mohl někdy vyzkoušet a i užít. Jde o to, že se do ženy nedokážu zamilovat a vytvořit plnohodnotný vztah.
Asi tak. Pro mě byl kdysi šok, když jsem zjistil, kolik z mých machistických filmových hrdinů mého mládí mělo podobné zkušenosti.
James Dean měl poměr s Marlonem Brandem.
Jean Marais dělal zajíčka Jeanu Cocteau.
Alain Delon v mládí experimentoval s ptákama.
Gérard Depardieu se živil jako gay prostitut.
Básník Paul Verlain, ač sám ženatý, píchal s Arthurem Rimbaudem.
...
Jsem Bi??
cojávím:)
Dělá to z tebe bisexuála? Ano. Pokut tě nějak intimně přitahuje stejné pohlaví, ať už sexuálně nebo citově tak se nemůžeš řadit mezi heterosexuální jedince. Znamená to, že bys byl kvůli tomu nějak špatný? Neznamená.
1. Nebyl jsi ještě očkován a vakcína vyjednaná naším nejlepším krizovým mikromanažerem a koordinátorem v celém širém vesmíru pro tebe představuje kýženou spásu.
2. Již jsi byl očkován a vyskytla se alergická reakce, kterou opět STbák žehlí.
Jste priklad debilniho profilu slunickaru!
James Dean měl poměr s Marlonem Brandem.
Jean Marais dělal zajíčka Jeanu Cocteau.
Alain Delon v mládí experimentoval s ptákama.
Gérard Depardieu se živil jako gay prostitut.
Básník Paul Verlain, ač sám ženatý, píchal s Arthurem Rimbaudem.
...