nejlepší mrdačka?

Kdo má jaké představy

Co si představíte pod pojmem nejlepší mrdačka ? Co považujete za ten top na který se nezapomíná? Mám velmi chtivou partnerku a stále se snažíme posouvat hranice o trochu dál, ale už mě nějak nenapadá co dál a jak to zlepšit. Rád si poslechnu názor hlavně žen co mají velmi rády sex, ale i ten z druhé strany. Rád se podělím i o své zážitky ;)
Když jsem poprvý píchal před chlapem jeho ženskou. V tý době jsem nikdy neviděl u mých vrstevnic aby měla holka chlupatou pipinu, anál i podpaží. Bylo mi asi 20-21 a jí 44, dělali jsme to spolu polaždý u nich doma, celkem 4x. Její přítel na nás jen koulal a honil si péro.
Napustil jsem ji bez gumy a on to pak vylízal.
Nikdy mě to nebavilo s žádnou tak jako s ní, od tý doby miluju tlustý, zarostlý a zkušený ženský
SweetChilli2020
SweetChilli2020 Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Asi s mojí bývalou...Teď akorát ve swingers skupině...
nejlepší mrdačka bývá s jinou ženou, ale obvykle ne už při první souloži. Musíte se spolu k tomu trochu propracovat
Pro me osobne by to byl sex s zenou,kterou miluju. Lhostejno na miste,poloze.
Kdyby byly v řiti ryby, nebylo by třeba rybníka.
Strčíl by sis palec do prdele a vytahnul kapříka. (upraveno)
Nejlepší mrdačky jsem zažil s Thajkou. Podotýkám, že šlo o masérku v jednom malém českém městě, tedy žádnou bargirl z Pattaye nebo Patongu v Thajsku. Neuvěřitelně milá, příjemná a citlivá holka, navíc opravdu pěkná, a slusně se domluvila anglicky. Po půldruhém roce ji však skončilo pracovní vízum a musela domů, oba jsme to tehdy hodně těžce nesli. Ony ty Thajky dávají chlapovi jako bonus stálou usměvavost, vlídnost, něžnost, porozumění, takže i ten sex pak je lepší. Kdo je na prsaté blondýnky nebo baculky, pro toho by to nebylo. Ale pokud se člověku líbí drobnější štíhlé holky bez špeků a faldů, s menšími prsíčky a pevným tělem, je to výhra. To pak člověku přijdou české holky většinou jako dřeva a/nebo semetriky.
Jestli chceš aby to bylo super, tak si dejte pauzu. Když jste spolu delší dobu, tak to bude jednou lepší, nebo horší, ale ne nejlepší. Když se neuvidíte třeba 14 dní a pak se sejdete na nevšedním místě, tak to bude určitě jeden z těch šuků, na které se nezapomíná.
Téma úplně v pohodě, ale reakce .. samý vtipný, inteligentní , zajímavý atd. atd. nevím co si o nich myslet. Takže se zdržím popisováním té mé , v této společnosti by to bylo o perlách ... .-)
Kdyz to tu tak ctu,tak pro tebe jednu radu mam...vezmi domu jednoho zdejsiho borce komentatora,zaves si ho vedle lustru,jako vcelku Maju a myslim,ze te pri pohledu na nej, neco urcite napadne*1*
Tak dekujeme, ze jsi se k tomu ukolu zrovna dobrovolne prihlasil, borce spolukomentatore *3*
Dej si pauzu do doby, než tě něco napadne.*5*
Prdelko, ja te posunu, neboj se nic *3*
Hrabě Polovecky použil kdysi ve spojitosti se mnou těchto slov: sexuální štvanec, spermon a erektik.

Myslím, že tím vystihl můj základní povahový rys
Pokud te nenapada co dal a jak to zlepsit, tak to prenech jinemu ci jinym *1* Oni na to urcite nejak prijdou.