Podľa mňa je to , tak že tu absentujú ženy. Preto je to tu také zvrhlé. Napríklad je zaujímavý psychologický efekt, keď je niekto dlhodobo vo výkone trestu. Môže podľahnúť homosexualnym chúťkam , ale keď ho prepustia preferuje znovu ženy. Toto je podložené psychologickým pozorovaním . Mňa zas zaujíma kde sa podeli všetky ženy. Pokiaľ sa tu nejaká objaví , tak minimun z nich odpíše aspoň na prvotnú správu.
(upraveno)
Neboj sa existujeme.. ja osobne by som s mužom nikdy nic nemal..
rozumiem a chápem otázke, ale tiež mám pocit, že ani veľa hetero žien, tu nie je :)
Korelácia vs kauzalita. Možno na túto stránku chodia viac bi muži, preto to nemusí byť odrazom skutočnosti...
Ja som napr.cisto hetero,len vam zenam sa mozno zda ze je tu takych malo...mozno mate velke naroky na muzov😉
No tu sú asi 98% bi ale nechcú si to ani priznať. Každému píšu a potom ešte sa budú hnevať, že mu povieš bi a pritom za rok sa stretne s mužom alebo mužom v dámskom aj 20-50x 😅 ale budú si hovoriť hetero. Ako gay by ma žena nevzrušila a nič by som snou nemal, tak kde potom je pravda o týchto “hetero” mužoch hmm 😜✌️🫶 ďalšia vec sú totálne mimo…idu bez ochrany a väčšina sa tu ani netestuje….a polka ide na drogách k tomu…chúďatká ich priateľka alebo žena doma…niečo dostane a ani jeden nebude dlhodobo vedieť. Veď pohlavne choroby sú na vzostupe 🤦♂️ aspoň myslite na zdravie čo máte jedno muži 💋🙏
Súhlasím s tebou.Presne je to tak.Škoda,že som o tebe nevedel skôr.Bol som v BA,mohli sme dať kávu a pokecať o tých veciach.
nikde nezmizli.
Len keby neboli dámi také vyberavé , boli otvorené a nehľadali super telo , nepredávali sa alebo nechceli len ženy možno by sa aj chlapi ozvali.
No keď ťa pošle 99% báb do P lebo nejsi sexoš nemáš 20cm v gatiach alebo nie je miss univerz / nemáš prachy a tak ... ja sa im nečudujem že sa preorientujú. Ja osobne nesúdim ... ale ja tiež už len kuknem a nehľadám ... pri výbere báb , teda ich náročnosti a požiadavkam ... nemá to zmysel
Len keby neboli dámi také vyberavé , boli otvorené a nehľadali super telo , nepredávali sa alebo nechceli len ženy možno by sa aj chlapi ozvali.
No keď ťa pošle 99% báb do P lebo nejsi sexoš nemáš 20cm v gatiach alebo nie je miss univerz / nemáš prachy a tak ... ja sa im nečudujem že sa preorientujú. Ja osobne nesúdim ... ale ja tiež už len kuknem a nehľadám ... pri výbere báb , teda ich náročnosti a požiadavkam ... nemá to zmysel
je to hrozne,pred par rokmi tu nebol problem,ale teraz aj najst zenu je problem pre chlapa,ako je aj pre zenu problem najst muza,len je smutne,ze clovek ma napisane v profile,ze je hetero a aj tak ma x ponuk od inych chlapov,keby som bol na chlapov,tak ho mam uz zodrateho,ale zene ked napisem,ze som macko,tak odpise jedna z desiatich,fakt to ide dole vodou
som 90 percentny hetero
Příspěvek byl uživatelem smazán.
plne s tebou suhlasim👍
Toto je tak úboha reakcia. To že ľudia sú registrovani na tejto stránke neznamená automaticky, ze ženy budú čakať v pozore kým im niekto napíše aby išli spolu trtkat. To by sexovali 24/7. Čo očakávaš? Že napíšeš žene a ona ti odpíše: jasne poďme na to po inom nic netúžim? Keď úroveň komunikácie je že automaticky ženy dostanú fotku kokota v prvej správe? Ľudia si musia uvedomiť že to čo je pre teba normálne, ze ideš hocikým a hoci kde, že aké mas nejaké predstavy tak ona bude mať rovnake predstavy… je dôležité si uvedomiť, že každý sme iný, každý vníma sexualitu inak… bez rozdielu na akej stránke sa nachádzaš… a že keď nechceš platiť za zoznámenie tak sú dámy ktoré to robia za peniaze,, či tie peniaze sú problém? (Rečnícka otázka)
Klobúk dole za tento názor od chlapa. Veľkou chybou je, že chlapi vidia túto stránku len ako nejakú sexzoznamku a potom sú sklamaní, že tu nikoho nenájdu alebo že to dlho trvá. Zoznamka je len časť z tejto stránky
Ahoj a pekný večer, musím sa priznať, hľadám si priateľku ale je problém nájsť ženu na zoznámenie. A to nehľadám čisto na sex, ale aj niečo viac
Myslím si, no ak sa mýlim, tak prepáčte, že ženy svojím nezáujmom o vlastných mužov vytvárajú kopec bi ženatých, ktorí sú viac-menej frustrovaní zo svojej nenaplnenej sexuálnej túžby a potreby, že sa nakoniec uspokoja aj s rovnakým pohlavím. Keď to ženatý sám dopracuje až na túto stránku a nenájde si tu náhradu za manželku v podobe milenky, uchýli sa aj k bi pokusom, či skúsenostiam, lebo tá je nenaplnená sexuálna potreba pretrváva... Dúfam, že som svojím názorom nikoho neurazil a ak áno, tak sa vopred ospravedlňujem.
si v naozaj neprijemnej situacii bez srandy, mas pocit ze len pre teba je tazke najst si niekoho na sex alebo vsetci sa na to vykaslali a uz nikto nema ziadne ulety len chlapi medzi sebou, aky je tvoj nazor?
Ahoj, hľadám si priateľku alebo kamarátku na úlet ,a je ozaj problém nájsť ženu na niečo také
Potom nech sa nečuduju prečo chlap hlada chlapa
Potom nech sa nečuduju prečo chlap hlada chlapa
Napísal si správne, ale to je jedná stránka tohoto "problému". Je aj viac pričiň.
A kde zmizli hetero realne ženy?? Ta ista otazka na druhu stranu,ved ked pozries ,skoro kazda zenska je vi čiže lezba a to nikomu nevadi?? Ved ty sama si bi tak co sa potom cudujes
Za ďalšie teba niekto osloví,, ahoj ako sa máš a hneď zablokujes tak čo chces potom
Ja sa tým chlapom ani nečudujem, človek si chce popísať spoznať, a ženy ťa hneď zdrbu alebo odsúdia aby ťa vôbec spoznali, nie každý hľadá jednorazovku alebo úlet, ale na tejto stránke sa nedá nič normálneho nájsť dokonca ani pár, na jednu stranu chcú o tebe vedieť všetko, a o sebe povedať nič tak čo čakáte.
To je take iste kde sa stratili nirmalne seriozne a hlavne realne žienky 🙄
Asi tam, kde seriózne ženy...
Bohužiaľ to je dôsledok vyberavosti žien a neochote. Keď aj si vyberú, tak zle. Sú sklamane. Dosť žien chce ryžovať peniaze. Chcú niečo, ale nie riskovať. Atď. Nehovorím ze to je pravda, ale môj pohľad, moje skúsenosti
A ešte niečo, je veľmi normálne, ze muž napíše slušne žene, a ona ani nieje schopná napisat, prepáč nemám zaujem.. A nemyslím ahoj, ako sa máš. A keď odpíše, tak nerozvinutou vetou. To je real u hetera muža,
Nie je to ani tak o hetero, bi, gay. Je to skôr o vnímaní toho druhého, vnímani jeho a taktiež napĺňaní jeho a svojich potrieb. Vzťah sa tvorí určitú dobu, a vzťah nezaniká manželstvom, nájdením si partnera. Je to živý organizmus(vzťah), o ktorý sa je potrebné starať. Orientácia je skôr o napĺňaní fyzickej lásky, čo si myslím, že častokrát ani medzi partnermi sa nenaplní, lebo je medzi partnermi nie 100% dôvera, a nie sú ochotní byť v napĺňaní úprimný. Osobné som sa naučil , že vzťah je dobrý vtedy ak partnera dám na predné miesto pred svoje potreby, a malo by to platiť vzájomne. Nie je to o obmedzovaní partnera. Partneri sa vyvíjajú a čssom sa aj túžby menia, či už chute na zmenu dvojka trojka, bi, hetero. Ako dospievajúci chlapci túžia po staršej žene či mladej spolužiačke, všetko je to vývoj. Prirodzený. Čo si myslíš ty?
Nikam, stále sú tu. Ženy sa sťažujú na záplavu správ.
Tak treba skúsiť hladat medzi ženatými🤭
imho plno chlapov nebavi vypisovat zenskym ktore aj tak neodpovedia a ked sa to nahodou podari tak sa bud tlacia do vztahu alebo su to chlapmi pod zenkymi nickmi , preto to imho plno chlapov skusa aspon virtualne na inych.
Zatiaľ sme stále tu. Takže kľud.
Až keď som sa tu zaregistroval som zistil koľko chlapov je Bi a gay...možno ich z jedného časti chápem nakoľko keď sa niekoľko rokov snazi niekoho nájsť a nedarí sa mu nič tak skúsi aspoň to co sa da...nečudujem sa potom párom a ženám, že nadávajú ze nedokážu nájsť nikoho normalneho
Skôr by som povedal, že zmizli hetero ženy, vlastne všeobecne ženy, z tejto stránky...
Ženy sú namyslene a nechcú chlapom dať zapichat ...a tak sú taký zúfalí z toho že už hľadajú mužov ...ťažko sa hľadá žena na sex proste veľmi ťažko .
Ty si teda dolino..práve pre takých ako si ty sa ženy nechcu stretnúť...chod do bordelu
Ako muž si som sa za neho mal ospravedlniť,, Ospravedlňujem sa, ale napísal to na hulvata,ako v krčme pri pive. ALE, aj to je pravda z mužského pohľadu. Muži sú lovci, ak nevedia uloviť, tak idú do iného revíru. Žiaľ su tu požiadavky, napr. v profile ak má niekto muž penis v galerii, tak sa mu nepíše 40% žien. Ale za to žena môže mať prázdny bezobsažný profil, alebo opačne, má tam prsia aj vaginu., tak má desiatky, až stovky správ. Samozrejme obsah správ môže byť aj na zaplakanie, ale... je tam záujem o komunikaciu.
Áno, stále tu sú hetero muži :)
Ahoj,niečo sa zmenilo po toľkých rokoch,máš už iný názor....myslím si však že nie
Súhlasím, hlavne nepochopím tých ktorí sa nechajú alebo chcú nechať pretiahnuť pripinakom od svojej priateľky je to úplne divné. Keď už sa chcú nechať "pretiahnuť" tak sa to dá aj ináč. Napríklad si sadne na vašu tvár, alebo si riadne na vás zajazdi, a keď sa spravíte pokračuje dominantne ďalej.
A je to super lebo vtedy si aj ona užije to čo chce alebo má rada ona. Pochybujem že má nejaké fyzické vzrušenie z toho že ti dáva do zadku propinak.
To je krása kedy je žena v posteli dominantná bez toho aby ste si niečo nechali strkať do zadku.
Proste dajú sa nájsť tak super polohy kedy je žena dominantná bez toho aby ste si museli nechať strkať do zadku pripinak.
A je to super lebo vtedy si aj ona užije to čo chce alebo má rada ona. Pochybujem že má nejaké fyzické vzrušenie z toho že ti dáva do zadku propinak.
To je krása kedy je žena v posteli dominantná bez toho aby ste si niečo nechali strkať do zadku.
Proste dajú sa nájsť tak super polohy kedy je žena dominantná bez toho aby ste si museli nechať strkať do zadku pripinak.
Ja chcem manzelku...ale ona si mysli ze 10x do mesiaca je dost ...cize som tu a riesim to...
Kecali sme dostal som vyzrat... achh hadka a nesezujem
Neviem, mozno ta nejako obchadzaju. Ved nechapem: idem do lidla, kopec chlapov so zenami, s detmi, bez zien, bez deti, drzia sa za ruky, nedrzia sa za ruky... idem do kauflandu - to iste, do tesca - detto..., idem po ulici - oproti mne partie muzov, sadnem na terasu na pivo, vedla partia muzov, ked je fotbal a idem pozriet - vedla partia dokonca patnastich muzov...
Neviem, ze by tam ziadny heterak nebol medzi nimi 🤣...
Neviem, ze by tam ziadny heterak nebol medzi nimi 🤣...
Mna si nestretla daj my sancu mozno ta prekvapim
Tu som, nikam nejdem. Ktorá má záujem, nech sa ozve....
Ano, je to tu v poslednej dobe viac menej len o buzerantoch...
Zeny?Vsak tie v tejto dobe su dostupnejsie ako kedykolvek predtym.Kto je aspon troska normalny chova sa normalne nie jak debil tak si zasuka kedy chce.Zeny uz nerobia take drahoty ako kedysi je to volnejsie.To ze nevies zbalit zensku to je tvoja chyba a to ze trtkavas radsej chlapov a zvalujes to na zeny je len ubohost
Nie je pravda, záleží aj na výzore, komunikácia v pohode všetko písanie, a keď príde real stretnutie, ako blesk, a ,,hmm niesi môj typ,, tak čo pekne poďakujem, a každý ideme svojov cestou, dnešné ženy hľadajú detské typy, úplne hladkých, ja naopak som chudý ale fakt zarastený.
Možno proste len zle hľadáš. Alebo máš vysoké nároky.
A ja sa na oplátku pýtam...kde zmizli normálne ženy?Kde zmizli normálne dievčatá? Spoločnosť dovolila ich postupne vychovávať za pomoci médií, sietí k mamonu,arogancii,povrchnosti,sebectvu a niečo ako láska, vernosť, cnosť a čisté srdce nahradilo láska k peniazom.Dnes si ak máte love kúpite akúkoľvek... česť výnimkam..
Takže máš inzerát
Je tu slečna, žena ktorá má chuť no nemá s;kym?Pekne a diskrétne ti spravím všetko po čom túžiš.
A súčasne píšeš o
a niečo ako láska, vernosť, cnosť a čisté srdce nahradilo láska k peniazom
Takže hľadáš rýchly diskrétny sex a sťažuješ sa že ženy nemajú cnosť a vernosť.
Taká schizofrénia
Je tu slečna, žena ktorá má chuť no nemá s;kym?Pekne a diskrétne ti spravím všetko po čom túžiš.
A súčasne píšeš o
a niečo ako láska, vernosť, cnosť a čisté srdce nahradilo láska k peniazom
Takže hľadáš rýchly diskrétny sex a sťažuješ sa že ženy nemajú cnosť a vernosť.
Taká schizofrénia
Schizofrenia je asi pre teba známi pojem... vylučuje sa chuť na sex s charakterom človeka?Ak už chceš být zaujímavý a hrať to na inteligenta všimni si neponúkam odmenu...
Pleties si pojem radosti sexu s morálkou...a keď máš v profile nehľadám nič tak čo tu chceš...šmirovat?Alebo občas sa zahrať na moudrého😁😃 (upraveno)
Pleties si pojem radosti sexu s morálkou...a keď máš v profile nehľadám nič tak čo tu chceš...šmirovat?Alebo občas sa zahrať na moudrého😁😃 (upraveno)
Len toľko, pýtaš sa kde sú cnostné a verné ženy a hľadáš tu ženu na diskrétny sex.
A to, že tu nič nehľadám sa nevylučuje s tým že som tu a prečítam si zaujímavý blog.
Amatéri nie je len zoznamka a hľadanie. Ak si si nevšimol, zoznamka je len jedna z časti tejto stránky, je tu fórum, blogy, poviedky.
Akosi prišiel nato, že ten kto sa tu zaregistruje, musí niekoho hľadať. Ty máš teda logické myslenie.
A to, že tu nič nehľadám sa nevylučuje s tým že som tu a prečítam si zaujímavý blog.
Amatéri nie je len zoznamka a hľadanie. Ak si si nevšimol, zoznamka je len jedna z časti tejto stránky, je tu fórum, blogy, poviedky.
Akosi prišiel nato, že ten kto sa tu zaregistruje, musí niekoho hľadať. Ty máš teda logické myslenie.
Pál do riti...mám najradšej podobných mudrlantov.Ratam že tvoj záujem sa vyjadrovať k veciam ktoré sa teba vôbec netýkajú je odrazom tvojho lúzerskeho charakteru...buď tak dobrý ..nevšímaj si ma.Zalez do svojho lúzerského sveta a rieš svoje ego inde..
V inzerátoch si sa opisoval ako príjemný muž. V profile tvrdíš, že ťa sklamala inteligencia. Charakter ľudí spoznáš v hneve. Práve si ukázal svojim príspevkom, kto vlastne si. Žena tu dokázala napísať príspevok, kde sú hetero muži a samozrejme, trafená hus zagágala. Zúfalý si tu ty, chodíš po meste a kde sa dá, si ho vyhoníš, hľadáš ženu, ale napíšeš, že keď nie aj nejaká spoločná honka. Tak ja možno mám lúzersky svet ale v tom tvojom, kde zúfalo hľadáš ženu, ktorá sa s tebou vyspí, alebo v prípade núdze aj chlapa, hlavne že mimho vyhoní, žiť nechcem. Tak zasa chod okolo mestského úradu, ako naposledy, skry sa do kríkov a môžeš aspoň snívať o žene a honiť si.
Netúžim stretnut chlapa, ktorý sa prechádza po meste a hľadá miesto kde si vyhonit.
Vidíš ja môžem písať a písať nespočet inzerátov a žiadna mi nenapíše, a čo mám robiť, tak iba ručná práca, ja beriem že si vyberáte ale potom sa nesťažujte keď si zle vyberiete
V živote nikdy nejde nič nasilu, ja by som chcel nájsť jednú dlhodobo ale ženám sa jednoducho nepáčia chudý zarastený chlapi.
Ahoj ja si myslím že som príjemný, rád sa porozprávam a dám šancu každej, len mne nedajú šancu, jednoducho ma nechcú, tak čo už treba sa pousmiať 😊 a ísť ďalej, ja viem že všetko chce čas a v niektorých prípadoch aj roky, a u mňa asi desať rocia 😅
Som na tom podobne A nechcú ani tučnejších a zarastených.
keby si mal 4 byty pozemok 2auta chlpy by ti jedli a ze si tucny by im vobec nevadilo
(upraveno)
To je vysoko pravdepodobné,že by to tak bolo.
Never ..tomu ...bol som 100 krát v swinger klube ..a nikdy som neskúsil a ani nechcel skúsiť...
Poznám vela hetero muzov co by radi skúsili s mužom a mnohi aj skusili. Majú manzelky atd. Vela mužov sú takí mnohí to taja.
Možno poznáš veľa mužov, akurát niesú Hetero, aj keď to tvrdia, dnešná doba je raj na prekrúcanie pravdy a mnohí už nevedia rozlíšiť rozdiel medzi hetero a BI či gay, jednoducho má chuť na muža a povie si, som hetero, potom vo svojej chorej mysli tomu aj uverí "to nieje objektívne myslenie, ale skôr masírovanie ega, ak je dotyčný konzervatívne vychovaný, takto sa cíti byť.... akože normálny, ale akože normálny HETERO muž, ani len nepomyslí na sexuálne hrátky medzi dvoma mužmi, skôr ho to naopak odpudzuje"
Mňa naviac serie keď napíšem žene bavíme sa a jak dôjde nejaký náznak na sex tak napíše že nato mám hľadať inde, do riti sme na erotickej stránke čo tu hľadajú ľudia lásku na celý život ?
Ahoj ja som gay a teda úplne s tebou súhlasím. V LGBT komunite by som moc asi nezapadol nakoľko sobáše a adopcia mi pridu cez čiaru. Pokiaľ ide o tu ,,HETEROsexualitu,, tak je to dnes naozaj akési choré. Keď som bol na pokeci 90% boli ženáči ktorý chceli sex. Samozrejme keď som povedal že nehľadám sex ale kamaráta konverzácia nabrala rychli koniec. Je to ako mor ale TV dosť pomohla otvoriť mužom otázku ,čo sa mi páči? Na ulici či na nákupe denne vnímam že muži sa otáčajú za mužmi. Samozrejme vedľa ních je partnerka ako daky doplnok. Možno je na mieste si povedať že nenormálne sa stalo normálne a lož sa stala pravdou. Nedávno som bol v kúpeľoch kde barman očividne flirtoval.Ja som váhal ale nakoniec som sa odhodlal a cez pult som mu dal tel.č. Hovorím ak budete v ZA rád skočim na pivko. Chlapec to pochopil po svojom a na druhý deň sa tváril ako by som mu vybral kasu. Nedalo mi to a šiel som za ním.Počujte doba je zlá a slušný a seriozny ľudia su ako šafrán. Išlo len o priateľske gesto nič viac v tom nebolo. Mrzíma ak som sa vás dotkol ale nič zlé v tom nebolo. Pravdou zostáva že toto sú ľudia.Očumujú, flirtujú a keď niekto ich slušne oslový tak spanikária.Ale to je asi preto že v hlave okrem tych uchylných predstav si nedokážu pripustiť, že by to mohlo byť aj o zážitkoch a nie len o sexe.Nezavidím ženám ktoré sú v manželstve s mužom čo nevie kam patrí. Vernosť už je naozaj zriedkavá. Všetkým želám všetko dobre a pokúste sa vnimať sa na vzájom a komunikujte. Je to spôsob ako predchádzať nevere.❤️
Ahoj. Osobne poznám len hetero chlapov. Žeby som mal mať niečo z iným mužom, tá predstava je 🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮. Skorej poznám ženy čo radšej dajú prednosť alkoholikom, dotetovaným sebevrahom, a podobnej zberbe ako normálnym chlapom. Osobne poznám dosť hetero chlapov, čo nevedia nájsť normálnu ženu, bohužiaľ vrátane mňa.
Ale sú tu aj ženy, ktoré majú záujem o mužov, možno nie stále na trvalý vzťah, ale tak trochu si užiť života a vyhnúť sa stereotypu, veď život si treba vedieť aj užívať, je predsa dosť krátky.....
Je tu hlavne veľký nepomer žien a mužov. Ja si filtrujem BA. A prakticky v priemere je online žien 30 - 50 a mužov 330 - 350. A z tých 50 žien je xy fake účtov a xy hrochov čo si myslia o sebe, že sú neviem čo. Určite aj chlapskych, ale tie zmapované nemám.
Heterák? Tú som...👍
Ono je to tak, práve ten heterák, čo by chcel aj popísať so ženou, nemá ani šancu.
Buď to žena (ako osoba tu), nikoho nehľadá,ale je tiež BI, alebo má jednoducho v profile napísané "samotný muži nie"
Áno treba vedieť ženu aj osloviť a neposielať hneď vtáka, ale ženy TU by mali byť trochu tolerantnejšie k Heterákom, ktorí majú aspoň tú galériu, foto na profilovka a overený profil.
Takže ženy!
Dajte nám tu na Amateri.cz/si aspoň šancu (nebyť gay/BI a čo ja viem čo)
😉👍🍀
Ono je to tak, práve ten heterák, čo by chcel aj popísať so ženou, nemá ani šancu.
Buď to žena (ako osoba tu), nikoho nehľadá,ale je tiež BI, alebo má jednoducho v profile napísané "samotný muži nie"
Áno treba vedieť ženu aj osloviť a neposielať hneď vtáka, ale ženy TU by mali byť trochu tolerantnejšie k Heterákom, ktorí majú aspoň tú galériu, foto na profilovka a overený profil.
Takže ženy!
Dajte nám tu na Amateri.cz/si aspoň šancu (nebyť gay/BI a čo ja viem čo)
😉👍🍀
Pod toto sa podpisem aj ja. Presne a vystizne.
Ale je v Petržalke samozrejme
Po precitani tvojho profilu davas najavo ze o nic nemas zaujem, je velmi chladny a feministicky.
Hetero muži po pár hodinách na tomto portáli uznajú, že tu len zabíjajú čas. Sú tu len samé útočné a nepriateľské organizmy mastiace si svoje choré egá a ženy s nesplnitelnymi požiadavkami, ktoré nie sú reálne. A v konečnom dôsledku to funguje tak, že z xy ponúk si každý vždy vybere toho "naj" turboko.ota a potom tu narieka....🤷🏼♀️ Toť realita....česť tým pár slušným jednotlivcom.
super , presne tak to je ako pises
Presne ako pises,sme tu hetero muzi,ale viac menej strata casu..
do značnej miery pravda......ale priznajme si, ani my heteromuži nie sme zase ideálni....vek, nadváha, výdrž, časové obmedzenia (práca, manželka, deti, vnúčence) a navyše, ak sa priznáme, že si chceme len tak nezáväzne diskrétne odskočiť, žena, čo to číta, odíde, ani nedočíta, že tomu heteromužovi nejde len o to vyprázdniť vajcia, ale naoza sa chce postarať, aby partnerka mala pekný zážitok, orgazmus,.......No a v dnešnej dobe, aj keď covid je chvalabohu takmer PO, je problém, kde....voľakedy nebol problém penzion na 2-3 hodinky......semtam aj bez predloženia občianky :-D
Zeny su narocne a nedostupne, takze vela chlapov voli na ,,hratky" dostupneho chlapa. Nieco ako v base. Smutny fakt.
V prvej časti plne súhlasím,druhá časť je nezmysel.Neviem či ty máš skúsenosti ale tam si tak pod tlakom a v strese ze si ani nevyhonis.Ano mal som tú česť a ver bolo tam dosť ľudí čo tam ani nemali byť.Bud boli tvrdohlavi a neustupili systému,buď nemali na advokáta alebo len slepo verili v spravodlivosť.Nic také sa tam nedeje...
Tu som...a uz tu nie som...tu som a uz tu nie som
Jak tvoj heteto blinker na tvijej fabii.
Ale mas pravdu... toto je zrkadlo spolocnosti a jej tienistych stranok.
Jak tvoj heteto blinker na tvijej fabii.
Ale mas pravdu... toto je zrkadlo spolocnosti a jej tienistych stranok.
Sú muži homosexuáli a sú muži bisexuáli. Nie je ich veľa, ale ani málo. A potom máš samostatnú orientáciu "bisexuáli z Amatérov" - to sú zanedbaní heterosexuáli, ktorí cez svoju morálnu plytkosť, ľudskú hlúposť a fyzickú zanedbanosť nedokážu nadviazať kontakt s nikým, kto má všetkých päť pokope. Až jedného dňa títo "bisexuáli" zistili, že keď to takto nejde, ešte stále majú jeden druhého.
Čaute.
Čaute.
Single muži tu sú... Mňa by skôr zaujímalo, kde sú všetky tie ženy, ktoré ich hľadajú ❓❓🤔
Hetero muži su len vi ženy ste vyberave a nie každy je vam dobry mier stebou
Pripájam sa.....Ja som tu ešte normálnu "hetero" ženu nenašiel.
Tak za 10 rokov čo si tu, ak si žiadnu normálnu nenašiel, tak.bude chyba asi v tebe, ja som ich tu za 5 rokov našiel asi 5-6
Otázka je,čo považuješ za "normálnu".To ale nevylučuje,že môže byť chyba aj vo mne.
Našiel som tu žeby, ktoré boli inteligentné, s ktorými sa dalo písať na všetky témy a s ktorými sa dalo stretnúť.
Otázka je, čo od ženy očakávaš, je tu veľa blogov od žien, kde píšu, čo im na mužoch vadí. Aj keď sme na erotickej stránke, tak aj ženy, ktoré hľadajú nejaký ten úlet, nepotrebujú aby z nich boli po pár správach ornitologičky, možno niektoré pozrú tvoj album a už neodpíšu.
Otázka je, čo od ženy očakávaš, je tu veľa blogov od žien, kde píšu, čo im na mužoch vadí. Aj keď sme na erotickej stránke, tak aj ženy, ktoré hľadajú nejaký ten úlet, nepotrebujú aby z nich boli po pár správach ornitologičky, možno niektoré pozrú tvoj album a už neodpíšu.
Je to možné,že ich odradí môj album,alebo už aj asi vek.Ja si hľadám nejakú na "stretnutia,bez narušenia súkromia".Chápeš.
Mňa by zasa zaujímalo kde sú všetky ženy...
Je tu veľký nepomer, to je pravda. Lenže prečo sa tu registruje toľko mužov? Odpoveď je jednoduchá. Vidina ľahko dostupného sexu. Lenže to je omyl. Mnohé ženy tu vôbec nehľadajú milencov a toto si treba uvedomiť. A ak aj nejaká hľadá, tak určite s nikým nevlezie do postele po pár trápnych správach s priloženou fotkou chlpatého prirodzenia.
Otazka ale bude sirsia: Preco je sex pre tych muzov nedostupny? S kym tie zeny potom spia? (A ked s niekym spia, preco su potom tu?) Ja byt taky muz s vidinou lahko dostupneho sexu a chlpatym prirodzenim, tak budem asi uplne dopleteny. 🤷♂️
nasiel tu niekto uz normalnu zenu? ak ano daj prosim ta vedet kde?
Aj normálne ženy sa tu dajú nájsť a sám som zopár takých našiel. No nájdu ich len tí, čo sa sami správajú normálne...
Ahoj, určite táto možnosť tu je...
Zhodnotil by som to tak že nechápem načo tu riešite takéto veci, za prvé nič s tým nespravíte a nič nezmeníte za druhé tým čo to robia je to úplne jedno a za tretie to fakt nemáte niečo zaujímavejšie na práci ?
Veď to si spôsobujete vi samotné ženy.Sama o sebe píšeš inteligentná, nezadaná samostatná,len vek postrádam.Najsamprv si užívate slobodu dávate košom všetkým čo sa o vás zaujímajú.A zrazu mate 45 a princovia na bielych koňoch sú už za horami za dolami.V jednej starej ludove piesni sa spieva,,Vtáci zrno vyzobú-vietor plevu vezme´´
Nedivím sa moc tomu, čo tu čítam, väčšina sú tu zvrátení hltači porna, ktorí sa domnievajú že túžbou každej ženy je len to, aby sa na nej vytriasol nejaký feši tupec a primitív. Že o viac nejde. Tí čo si ešte navyše cvičia svaly v posilovni, takmer vždy aj na úkor cvičenia mozgu, tí nevedia pochopiť že ženu neohúria postavou ani svojim vtákom, ale postojom k životu a chovaním, že ich vták vôbec nie je nikdy tak dôležitý ako v tom porne čo sledujú. A že je len promile tých žien, čo si chcú zatrtkať s pekným chlapom hoci bez mozgu, financií a vhodného správania sa.
Žensku najviac zaujima financny status muza, to je na prvom mieste
Ved to: mozog, financie, spravanie - bez toho nie je sex so zenou. Na druhej strane, ked uz dotycny ma mozog, telo, financie, zazemie aj spravanie - tak na takeho vystavneho konika je potom aj privela zien v realnom zivote, nie to este vo virtualnom. Tym padom sa stavate "jednou z mnohych" ktore ho chcu a potom casto pocujeme vetu "vymenil jednu za druhu" resp "nasiel si mladsiu / chudsiu / ..." resp "ocarila ho ina".
Vystavnych konikov so zazemim, financiami, spravanim, charizmou a telom v jednom je totiz malo. A ti konici to VEDIA. (Na druhej strane ale existuju tisicky muzov s horsim autom, ktorych kazda prehliadne.) Obavam sa ze zeny su fakt chytene v pasci svojich narokov. (Ale tym som nepovedal, ze maju spat s kymkolvek. 🤭)
Vystavnych konikov so zazemim, financiami, spravanim, charizmou a telom v jednom je totiz malo. A ti konici to VEDIA. (Na druhej strane ale existuju tisicky muzov s horsim autom, ktorych kazda prehliadne.) Obavam sa ze zeny su fakt chytene v pasci svojich narokov. (Ale tym som nepovedal, ze maju spat s kymkolvek. 🤭)
Reaguješ na niečo úplne iné ako píše Devucha a opakuješ svoju mantru o nárokoch žien. Ja vidím zásadný problém v tom, že muži tu väčšinou hľadajú nezáväzný sex, najradšej jednorazový a ženy, ak vôbec niečo hľadajú, tak skôr sexuálny vzťah. Takže úspešní sú zákonite tí, ktorí sa zhodnú, čo je ale len veľmi malé percento.
Tak samozrejme ak tu zena hlada hlboku romanticku lasku, tak sa asi nezhodnu. Ale treba aj zvazit co je toto za stranka a preco sem muzi chodia. Ak sem nechodia kvoli sexu, tak kvoli comu? Najst hlboku spriaznenu dusu? No ktovie. Tiez otazka preco tu chodia zeny ked tu "nic nehladaju". Potom mozu ist kludne aj na modreho konika. Cele sa to mina ucinkom - ved je to stranka podomacky vyrobenej pornografie. Ak chcem obdivovat nabytok, idem na stranku ikea.
Rozumieš pojmu sexuálny vzťah? Nie je to žiadna romantická láska, ale nie je to ani bezduché párenie. Jednoducho si dvaja ľudia, u ktorých funguje chémia a porozumenie, poskytujú vzájomnú rozkoš. Bez záväzkov, bez nárokov a spravidla dlhodobo...
Hanka - vystihnuté celkom len neúplné....
hoci na Zlatých poznám asi desiatku mužov, u ktorých funguje chémia a porozumenie ku každej fešande a radi by im poskytovali rozkoš všetkým, vôbec to netaja, preto ich všetky neúnavne obletujú, ponúkajú kde čím, od vína až po polievky čo tam často varia niektorí, snažia sa u každej neprestajne hlavne o dotyky, o objatia, o pusinky, ..... a tak isto poznám ai zo päť žien, ktoré to radi prijímajú. (Ako z nej jeden vytiahne prsty, alebo zloží ruku, pchá si ich tam ďalší.) Poskytujú si vzájomnú rozkoš. Bez záväzkov, bez nárokov, striedavo podľa prítomnosti a dlhodobo.... už roky možno. A sú spokojní a tak to má byť asi.
hoci na Zlatých poznám asi desiatku mužov, u ktorých funguje chémia a porozumenie ku každej fešande a radi by im poskytovali rozkoš všetkým, vôbec to netaja, preto ich všetky neúnavne obletujú, ponúkajú kde čím, od vína až po polievky čo tam často varia niektorí, snažia sa u každej neprestajne hlavne o dotyky, o objatia, o pusinky, ..... a tak isto poznám ai zo päť žien, ktoré to radi prijímajú. (Ako z nej jeden vytiahne prsty, alebo zloží ruku, pchá si ich tam ďalší.) Poskytujú si vzájomnú rozkoš. Bez záväzkov, bez nárokov, striedavo podľa prítomnosti a dlhodobo.... už roky možno. A sú spokojní a tak to má byť asi.
Ale mne nepride ze by nejaky muz odmietol ponuku na sexualny vztah s peknou z tejto stranky (ak ide teda o sexualny vztah bez prehnanych vydavkov).
Vy pani vsetci co tu hladate na amateroch: Odmietli by ste ponuku zvodnej zeny sexualny vztah bez komplikacii? No schvalne.
Vy pani vsetci co tu hladate na amateroch: Odmietli by ste ponuku zvodnej zeny sexualny vztah bez komplikacii? No schvalne.
Urobil som to 2x, odmietol som túto možnosť. Sexuálny vzťah tu nehľadám.
Tunajší borci tomu radi hovoria "kamarátstvo s výhodami". Možno takto si mu to mala napísať.
Ano, je to tu celé také ľudové porno. Niekto sa chce predviesť, iný pochváliť niečím, niekto možno inšpirovať, poučiť, vymeniť skúsenosti, niekto možno aj nájsť niekoho, alebo nové zážitky.
Zatiaľ je to v poriadku.
Všade však nastúpi aj armáda parafilikov, nerozoznávajúcich realitu života od sfilmovaných sexuálnych fantázií a fikcií porno priemyslom, neúnavne hľadajúcich tie páry a ženy, čakajúce kdekoľvek len na nich a okamžite pripravené k sexu s nimi, sú presvedčení o tom, že ženy po ničom inom ani netúžia. Potom po sexe sa zdvihnú a odídu kľudne za ďalšou podobnou na nich čakajúcou. . A takýchto a podobných chorých duší sklamaných, zúfalých a nechápajúcich že prečo to tak nie je, je tu tak 90 percent.
Zatiaľ je to v poriadku.
Všade však nastúpi aj armáda parafilikov, nerozoznávajúcich realitu života od sfilmovaných sexuálnych fantázií a fikcií porno priemyslom, neúnavne hľadajúcich tie páry a ženy, čakajúce kdekoľvek len na nich a okamžite pripravené k sexu s nimi, sú presvedčení o tom, že ženy po ničom inom ani netúžia. Potom po sexe sa zdvihnú a odídu kľudne za ďalšou podobnou na nich čakajúcou. . A takýchto a podobných chorých duší sklamaných, zúfalých a nechápajúcich že prečo to tak nie je, je tu tak 90 percent.
Súhlasím, veľa ľudí, ako čítam si myslí
1. Amatéri sú sexzoznamka - ak zarátam všetky ženy s ktorými som si písal, tak to možno tak berie 1:50
2. Muži si myslia, že ženu oslovia svojim penisom a čudujú sa, že väčšinu to odradí
3. Muži si myslia, že ak žena hľadá sex, tak stačí že musí mať záujem o každého, ktorý jej napíše. To, že majú gramatiku na úrovni prváka na ZŠ a vyjadrovanie ako niekto, koho otec a mama sú súrodenci, neberú ako dôvod, ktorý by ženám prekážal.
Keď ma niekto napozerané iba pornofilny, kde žena stretne muža a už o minútu mu rozopne nohavice, tak tomu aj uverí, a očakáva to aj od žien, ktoré sú na tejto stránke.
4. Muži a hlavne často bi/homo taký problém nemajú. Napíšu "kto bi my ho vifajcil" a hneď 10 príspevkov mužov, ktorý majú záujem.
Keď muž napíše, "hľadám ženu ktorej bi som lyzal" neozve sa žiadna
1. Amatéri sú sexzoznamka - ak zarátam všetky ženy s ktorými som si písal, tak to možno tak berie 1:50
2. Muži si myslia, že ženu oslovia svojim penisom a čudujú sa, že väčšinu to odradí
3. Muži si myslia, že ak žena hľadá sex, tak stačí že musí mať záujem o každého, ktorý jej napíše. To, že majú gramatiku na úrovni prváka na ZŠ a vyjadrovanie ako niekto, koho otec a mama sú súrodenci, neberú ako dôvod, ktorý by ženám prekážal.
Keď ma niekto napozerané iba pornofilny, kde žena stretne muža a už o minútu mu rozopne nohavice, tak tomu aj uverí, a očakáva to aj od žien, ktoré sú na tejto stránke.
4. Muži a hlavne často bi/homo taký problém nemajú. Napíšu "kto bi my ho vifajcil" a hneď 10 príspevkov mužov, ktorý majú záujem.
Keď muž napíše, "hľadám ženu ktorej bi som lyzal" neozve sa žiadna
Máš pravdu, neozve sa žiadna. Ženy nepozerajú toľko porna, oni ho radšej čítajú. A aj očakávajú od muža viac, než len to lízanie. Ale aj tak je zvláštne reálne prísť k úplne neznámej a začať ju hneď lízať, ako v porne.. (Ak to nie je po dohode s profesionálkou). .Reálne trošku chorá predstava aj pre normálneho muža. A pre normálnu ženu je to úplne nemysliteľné. - Ale zas po nejakom predchádzajúcom deji a troche alkoholu to tam môže kľudne dospieť. Preto ak to nie je úplne vymletý mozog, pozve ženu hoci na výlet, na večeru alebo na vínko, kávu a podobne. Preto lízači, nepíšte hneď že chcete lízať, - po prvé - tie ženy to vedia a po druhé - je to nechutné, nezdvorilé a prejavíte sa hneď ako idioti.
Tiez som sa nad tymto zamyslel. Tolko toho nebolo.. este budeme v mensine. 🤮
Odpoveď je jednoduchá, príde sem hetero muž a zistí, že nájsť tu ženu nie je jednoduché, často to býva jeho chyba ale to nie je podstatné. Často sa mnohí sťažujú, že napíšu nejakej žene a žiadna odpoveď...
Príde sem homo resp. Bi muž, stačí napísať do fóra, príspevok v štýle Gloryhole, WC, Honka v prírode, kto pofajči, Odpočívadlo D1, Pod mostom Apollo.... a má sto príspevkov, kde mu všetci píšu ako by prišli a podobne....
Takže hetero muž časom možno odíde, pretože má problém nájsť, čo hľadá, ale homosexuáli tu ostanú, pretože nájsť niekoho, aspoň podľa príspevkov tu na fóre, je veľmi jednoduché, a tak tu ostanú.
Príde sem homo resp. Bi muž, stačí napísať do fóra, príspevok v štýle Gloryhole, WC, Honka v prírode, kto pofajči, Odpočívadlo D1, Pod mostom Apollo.... a má sto príspevkov, kde mu všetci píšu ako by prišli a podobne....
Takže hetero muž časom možno odíde, pretože má problém nájsť, čo hľadá, ale homosexuáli tu ostanú, pretože nájsť niekoho, aspoň podľa príspevkov tu na fóre, je veľmi jednoduché, a tak tu ostanú.
Tak toto je opat prispevok maximovej moralnej policie, ktora strazi v kazdom.
Ja by som povedal skor ze hetero muz ma mnozstvo moznosti - moze vyhladavat uzivatelky a aktivne ich oslovovat. Moze si dat inzerat a pockat na zeny ktora aktivne oslovi. No a samozrejme uzivatelky maju svoje naroky (takto ich vycvicil svet) a podla tychto narokiv jednaju.
No schvalne? Ktora tu ma v profile napisane - "chcem dat peknemu chlapovi?" Nemyslim si ze homosi mozu za to ze zeny su bud narocne alebo chlapi lenivi 😁
Ja by som povedal skor ze hetero muz ma mnozstvo moznosti - moze vyhladavat uzivatelky a aktivne ich oslovovat. Moze si dat inzerat a pockat na zeny ktora aktivne oslovi. No a samozrejme uzivatelky maju svoje naroky (takto ich vycvicil svet) a podla tychto narokiv jednaju.
No schvalne? Ktora tu ma v profile napisane - "chcem dat peknemu chlapovi?" Nemyslim si ze homosi mozu za to ze zeny su bud narocne alebo chlapi lenivi 😁
Čo s tým má morálna polícia. Príde sem hetero muz, zistí po týždni , že tu nikoho ľahko nenájde, tak tu nie je tak často.
Príde sem homo/bi stačí napísať kto pofajci, pohoni a a hneď mu odpisu. A opticky to tak vyzerá že ich je tu 2x toľko.
Stačí pozrieť najobľúbenejšie témy vo fóre 9 z 10 fajka honka gloryhole
Takže tých druhých je tu potom viac.
Príde sem homo/bi stačí napísať kto pofajci, pohoni a a hneď mu odpisu. A opticky to tak vyzerá že ich je tu 2x toľko.
Stačí pozrieť najobľúbenejšie témy vo fóre 9 z 10 fajka honka gloryhole
Takže tých druhých je tu potom viac.
Skor by som povedal ze sa nesnazi dost a ze zeny maju svoje naroky.
Tych druhych homo tu urcite nie je viac, ale vidno ich viac lebo vidno ich komunikaciu. To je cele.
Tych druhych homo tu urcite nie je viac, ale vidno ich viac lebo vidno ich komunikaciu. To je cele.
Ja by som skôr povedal, že hetero chlap je tu mnohokrát ženami odmietaný a to aj napriek tomu, že sa nechová ako idiot a neobťažuje. I keď bohužiaľ takých tu veľa nie je. Vec sa má tak, že množstvo žien a párov tu vyhľadáva a komunikuje vyslovene len s inými ženami alebo pármi. Hetero muži sú častokrát ignorovaní a to nie len v súkromných správach. Stačí niekedy navštíviť miestny Chat a celkom dobre sa pobavíš.
No homosexuáli očividne nemajú problém so vzájomnou komunikáciou a zrejme preto sa im tu tak dobre darí... Je to taký začarovaný kruh a nemá význam nad ním donekonečna polemizovať. 
Ale je pravda, že mnohí muži komunikujú so ženami naozaj príšerne...
Ale je pravda, že mnohí muži komunikujú so ženami naozaj príšerne...
To.mi dava zmysel. No tak zeny to maju inak ako muzi. Muz ked napise chcem trtkat = sa rovna = chcem trtkat. Ale tu oslovit zenu.ze si aj pekny aj vtak ti narastol aj by si mal priestor... kolko ich dojde? Ak uz prekonas ignoraciu, tqk zacina toto: vypisovacky, kavicky, vecere, vylety, bary... v skutocnosti je to tak ze pica vladne svetu a pre obycajneho muza je tazke alebo drahe dostat sa cez tieto vsetky vedlajsie akrivity. Tie kavicky a bla bla su uz skor ale to uz je skor o kamoseni s vyjodami pripadne vztahu. Asi kazdemu doslo ze toto je najma stranka kde si pozeram sexualny material alebo dohodnem akciu. A tvrdit ze homosi mozu aj za striedanie rocnych obdobi je uz nonsens.
Tiez nerozumiem preco sa zeny bavia len so zenami a parmi ked potom vyplakavaju kam sa podel hetero chlap. Namiesto toho co keby si odfotili svoju buchtu do albumu resp ju rozoslali moznym kandidatom. 🤔
Tiez nerozumiem preco sa zeny bavia len so zenami a parmi ked potom vyplakavaju kam sa podel hetero chlap. Namiesto toho co keby si odfotili svoju buchtu do albumu resp ju rozoslali moznym kandidatom. 🤔
Tak v prvom rade, nie každá žena niekoho hľadá alebo sa ponúka. Treba to rešpektovať. A ak sa aj taká nájde, tak určite nevlezie do postele s prvým uchádzačom po vzhliadnutí fotky jeho penisu v úvodnej správe. Treba vedieť zaujať. A to už je ťažší oriešok, ktorý sa dá málokedy rozlúsknuť len cez internet. Preto tie kávičky, večere a výlety... 
A v druhom rade, za to, že sú tunajšie ženy také náročné si môžeme sami. Každý deň si v schránkach nájdu desiatky či stovky podlízavých správ od nadržaných mužov, ktorí sa im vtierajú a lichotia v snahe zasúložiť si. Niet sa čo čudovať, že si o sebe myslia, aké sú žiadané a určujú si podmienky...
A v druhom rade, za to, že sú tunajšie ženy také náročné si môžeme sami. Každý deň si v schránkach nájdu desiatky či stovky podlízavých správ od nadržaných mužov, ktorí sa im vtierajú a lichotia v snahe zasúložiť si. Niet sa čo čudovať, že si o sebe myslia, aké sú žiadané a určujú si podmienky...
Inak rozmyslam ake by to bolo, keby zeny museli zaujat muzov.
Teba este bavi stale niekoho zaujat? (Ano urcite su pohlavne pudy ktore si ziju svojim zivotom - ale viem si predstavit, ze NAOZAJ chcem zaujat niekoho, o kom si myslim, ze pozdvihne moj zivot na novy level a ze so mnou stravi znacnu cast (citoveho) zivota).
Ok... ale uprimne. Fakt nas vajcakov stale bavi niekoho zaujat? Ukazovat sa v najlepsom svetle miesto toho aby sme boli aki sme? Kto toto vymyslel?
Teba este bavi stale niekoho zaujat? (Ano urcite su pohlavne pudy ktore si ziju svojim zivotom - ale viem si predstavit, ze NAOZAJ chcem zaujat niekoho, o kom si myslim, ze pozdvihne moj zivot na novy level a ze so mnou stravi znacnu cast (citoveho) zivota).
Ok... ale uprimne. Fakt nas vajcakov stale bavi niekoho zaujat? Ukazovat sa v najlepsom svetle miesto toho aby sme boli aki sme? Kto toto vymyslel?
Určite chcem zaujať a rozhodne ženu. Akurát si tu od toho veľa nesľubujem.
Nejde mi primárne o sex, ale o priateľstvo. A to je podstatný rozdiel. Už som sa stretol s jednou amatérkou a podnikli sme spolu celodennú turistiku. Žiaden sex, ani nič podobné. No aj napriek tomu nám bolo spolu fajn. A už len to mi stačí ku šťastiu. 
Vždy som bol zástancom zoznamovania sa zoči-voči v reálnom svete. Tieto internetové servery ako Badoo, Tinder, Amatéri a ja neviem čo, nie sú šťastným riešením pre osamelého človeka...
Vždy som bol zástancom zoznamovania sa zoči-voči v reálnom svete. Tieto internetové servery ako Badoo, Tinder, Amatéri a ja neviem čo, nie sú šťastným riešením pre osamelého človeka...
Ja mam napriklad z pokecu 16 rocny vztah, nikdy som ale nemal pocit, ze musim zaujat. Doba sa asi fakt meni. My sme proste spolu kecali, chodili na pivo, prve 3 tyzdne sme ani netrtkali.
Vobec som nebol postaveny do ulohy sexualneho dobyvatela alebo macha, kery tu teraz niekoho opre. Nic prirodzenejsie som v zivote nezazil a toto si budem pamatat asi cely zivot. Ziadne naroky na mna neboli kladene okato (podvedome istotne ano). Nikdy som.nemusel dokazovat jako daleko docikam alebo sa pacit. Mal som pocit ze to co robim je okay a bral som ze je okay co robi polovicka. Ja normalne nevim.jako.by som isiel ZAUJAT. Asi by.ma teraz normalne jeblo z toho. 🤣
Vobec som nebol postaveny do ulohy sexualneho dobyvatela alebo macha, kery tu teraz niekoho opre. Nic prirodzenejsie som v zivote nezazil a toto si budem pamatat asi cely zivot. Ziadne naroky na mna neboli kladene okato (podvedome istotne ano). Nikdy som.nemusel dokazovat jako daleko docikam alebo sa pacit. Mal som pocit ze to co robim je okay a bral som ze je okay co robi polovicka. Ja normalne nevim.jako.by som isiel ZAUJAT. Asi by.ma teraz normalne jeblo z toho. 🤣
A nevadi ti ze musis bojovat aby si zaujal zenu? Preco by ta zena nemohla bojovat o teba? Nemas pocit ze si svojim sposobom korist alebo stvana zver ked vo svete zien treba STALE ZAUJAT?
Ja cim som starsi tak tym si viac uzivam ze nemusim zaujat. Proste ak chcem.idem ak.nechcem nejdem. Zacima sa mi to priecit byt stale hodnoteny ci som zaujal. Nepaci sa mi to z toho dovodu, ze som rovnako hodnotny clovek ako hocikto iny.
Samozrejme, ked sa prebudia lovecke instinkty, preco sa nevydat za dobrodruzstvom. Ale jedna vec je lovit a zaujat (alebo iba proste zaujat), ked chcem a ine je ZAUJAT PERMANENTNE A Z NUTNOSTI aby sa mi podarilo ist s niekym na turu alebo omocit vtaka.
Proste ta nutnost zaujat - si myslim - z nas robi nerovnocennych partnetov vo zenam. Celkovo muzske pokolenie. A pritom muz je ten, o ktoreho sa furt opieraju, ktory da peniaze, ktory musi ochranit, postarat sa, zniest nepohodlie. A aby toho nebolo.malo, musi FURT zaujat. Prestavam to proste vidiet ako atraktivne. Niekedy si celkom uzivam slovo "nie" alebo "nemam cas" alebo zrovna si davam poharik "a nebudem kvoli tebe soferovat".
Ja cim som starsi tak tym si viac uzivam ze nemusim zaujat. Proste ak chcem.idem ak.nechcem nejdem. Zacima sa mi to priecit byt stale hodnoteny ci som zaujal. Nepaci sa mi to z toho dovodu, ze som rovnako hodnotny clovek ako hocikto iny.
Samozrejme, ked sa prebudia lovecke instinkty, preco sa nevydat za dobrodruzstvom. Ale jedna vec je lovit a zaujat (alebo iba proste zaujat), ked chcem a ine je ZAUJAT PERMANENTNE A Z NUTNOSTI aby sa mi podarilo ist s niekym na turu alebo omocit vtaka.
Proste ta nutnost zaujat - si myslim - z nas robi nerovnocennych partnetov vo zenam. Celkovo muzske pokolenie. A pritom muz je ten, o ktoreho sa furt opieraju, ktory da peniaze, ktory musi ochranit, postarat sa, zniest nepohodlie. A aby toho nebolo.malo, musi FURT zaujat. Prestavam to proste vidiet ako atraktivne. Niekedy si celkom uzivam slovo "nie" alebo "nemam cas" alebo zrovna si davam poharik "a nebudem kvoli tebe soferovat".
Ale takto je predsa nastavená príroda. Aj v živočíšnej ríši medzi sebou samci odjakživa súperili o priazeň samíc. 
Pokiaľ chceš, aby s tebou žena (akokoľvek) trávila čas, musíš ju zaujať. A samozrejme ona teba tiež. Inak by si s ňou ten čas tráviť nechcel. Ako sa hovorí: "bez práce nie sú koláče". A tu to platí desaťnásobne, pretože je tu obrovská prevaha mužov nad ženami a teda pochopiteľne aj väčšia konkurencia.
Pokiaľ chceš, aby s tebou žena (akokoľvek) trávila čas, musíš ju zaujať. A samozrejme ona teba tiež. Inak by si s ňou ten čas tráviť nechcel. Ako sa hovorí: "bez práce nie sú koláče". A tu to platí desaťnásobne, pretože je tu obrovská prevaha mužov nad ženami a teda pochopiteľne aj väčšia konkurencia.
Ouki ale pri mojom vztahu som.nesuperil s inymi samcami, ani som.o nich nevedel a aj mi boli u prdele. Nikdy som sa nepytal kdo bol.predo mnou ci ma vacsieho ci bol prachaty... nic... zip som v tom ze ja som ten samec a prede mnou boli riasy a meduzy... ale to bol rok 2005 tusim
Presnejsie by to asi nikdo nepovedal. Tak sa zrejme chytili do pasce vlastnych narokov. Lebo tiez nie kazdy muz zree hlada tu viac ako sex. Vacsinou je doma manzelka ci frajerka ze ano. 😆
Buď sú vyťažení aby zabezpečili rodinu alebo leniví a všetko čo vedia je teória cez PC. Sú.. Skôr je otázka kde sú tie pravé, voňavé, jemné, plaché, šarmantné, nekalkulujuce, krv a mlieko ženy? Takýto muži sa rodili v 70 tých rokoch. Dnes je to zženštely chlapec v mama hotel a život si prezerá na Wikipédií.
🌹
🌹
Tu som, jeden z mala hetero tunak 😃
som stále a vždy budem hetero sexuálne založený muž milujúci len ženy! Sú to najkrajšie bytosti v univerze. Život ľudí ide podľa zachovania hmoty a energie v spojení ohňa a vody ,mužského a ženského princípu ktorí sa prelínajú ako základné protichodné živly vzájomnej zhode pri nekonečnej slasti a rozkoši tak zabezpečujú reprodukciu ľudstva.

BBaBBy
Ty uchylny heterak
Moc pozeras filmy a alternatívne weby..
A potom kto ta tu drzi,ked tu je tak neslobodno?
😀
Ty uchylny heterak
Moc pozeras filmy a alternatívne weby..
A potom kto ta tu drzi,ked tu je tak neslobodno?
😀
Atlantis mi furt vypisuje ze chce sex
Asi preto ze kazdy chlap a viaceri mi to potvrdili ktorym vypisujes ta odmietol tak niesi vysporiadany so svojou orientaciou
Aj mne Atlantis vypisuje ze chce niečo.. fuu a priat smrť, sebe?
Atlantis, Atlantis!!
Atlantis, Atlantis!!
Tak napisala si cely zoznam "co nehladas" namiesto to.co hladas. A nemas ani fotku. Ako cim.si chcela motivovat "nejakeho hetero muza od 40 - 50" aby sa ozval? Ved ti su davno zenati a kazdy ma po jednej frajerke este takze casu nazvys asi nebude. 🤭
Nájde sa, len tu je to také podivne plné úchylov. Ja som herero a nemienim sa zmeniť. Môj názor je možno starý, ale ani ten nevymením: sú len muž a žena. Tie ostatné GENDER sú diagnózy.
Ale je, zverejni tu album a schránku Ti za krátky čas zaplavia stovky správ a nebudeš si vedieť vybrať.
Ahoj , tak toto je super diskusia , až som to tu nečakal.. ja sa priznám že som mladý, zadaný.. Priateľku milujem ale som tu čisto za účelom nájsť normálnu zrelšiu ženu ktorá má chuť sa odviazať s mladším.. je to jednorázovka ktorú potrebujem aspon raz v živote skúsiť .. a tiež si tu niekedy pripadám ako na nejakej zoznamke plnej homošov .. nikdy som si nemyslel že je medzinami tolko prekrutenych hlav ..
Toto su amateri, stránka o erotike,uchylnostiach a podobného nie taliban stránka nejakej kresťanskej skupiny moralistov ktorí určujú kto s kym, zvykaj si a čítaj s porozumenim
Ty by si mal čítať s porozumením. Musíš trpieť nejakým komplexom menejcennosti. Ak niekto napíše, že je tu veľa homosexuálov a bi mužov, tak hneď urážky, že ten človek je fanaticky kresťan, blbeček..... a pritom napísal pravdu. To si ako prišiel nato, že ak niekto je heterosexuál a dovolí si napísať pravdu, ktorá sa ti nepáči, tak je kresťansky talibanec? A ako vyššie si písal niekomu, že ma doma manželku a šuká milenky a moralizuje. Ako orientácia súvisí s vierou?
Tu na fóre sú 2/3 príspevkov o tom kto kde s kým pohoní, kde urobíme dieru, na ktorom odpočívadle pohonime... Však je to pravda. Posledný týždeň témy gloryhole Michalovce glohyhole tam, gloryhole tu. A hneď ako osy na meď príspevky kto kde s kým kedy....
Heterosexualni muži tu majú problém nájsť ženu, tak ich je tu menej. Homosexuálnych a bi aspoň podľa odvahy na fóre, je tu ako húb po daždi.
Tu na fóre sú 2/3 príspevkov o tom kto kde s kým pohoní, kde urobíme dieru, na ktorom odpočívadle pohonime... Však je to pravda. Posledný týždeň témy gloryhole Michalovce glohyhole tam, gloryhole tu. A hneď ako osy na meď príspevky kto kde s kým kedy....
Heterosexualni muži tu majú problém nájsť ženu, tak ich je tu menej. Homosexuálnych a bi aspoň podľa odvahy na fóre, je tu ako húb po daždi.
Myslím ze normálny hetero muži, ktorý vedia zaujať a nejde im len o jedno sa nepotrebujú zoznamovať na stránkach ako je táto...
Ja som normalna hetero zena a som tu. Kde sa mam v dnesnej dobe zoznamit? Po baroch a po diskotekach som nechodila ani pred koronou. Toto som si odzila 10r dozadu a spat. Robim uz viac menej z domu, v praci cisto zensky kolektiv, ked uz pride na to. Som normalna pricetna zena, ktora ma dobru pracu, vyzera celkom dobre myslim si, v hlave nemam prazdno... napriek tomu sa neviem zoznamit. Prisla som tu, skusim uvidim. Ak nevyda, nic sa nedeje.
Ahoj záleží čo v živote hľadáš nie je chlap ako chlap a nie je žena ako žena.
Kokso... zenska sa stazuje, ze sa nevie zoznamit, ale v hlave a v profile ma nastavene toto: Odpovede na tvoje otázky:
1. Ahoj. - Ahoj!
2. Ako sa máš? - Dobre
3. Čo robíš? - Nič zvláštne momentáne
4. Aký bol deň? -Dobrý
5. Čo tu hľadáš - Tu nehľadám nič.
6. Podarilo sa nájsť? - Áno podarilo.
7. Sex stretko diskrétne? - Nie
8. Rada by si bola vylízaná? - Nepotrebujem to ku svojmu šťastiu.
9. Máš záujem o mladšieho milenca? - Nie, ani o mladšieho, ani o staršieho nemám záujem.
10. Nemáš chuť si písať? - Uhádol si, nemám.
Neposielaj mi žiadne svoje fotky, kým o to sama nepožiadam!
A nežiadaj odo mňa fotku. Pošlem až po dlhšej komunikácii a keď to tak budem cítiť. Ak máš s týmto problém ani nepíš.
NIE SOM TU KVOLI SEXU, NEHLADAM KAMARATA S VYHODAMI ANI BEZ VYHOD, SOM TU LEN NA KUS RECI, TO JE VSETKO!!!...
...toto keby napisal do profilu muz, nenapise mu nikdy ziadna zena, ani muz, proste ziadna osoba! Fascinuje ma ta zenska arogancia a potom to stazovanie si. Princezne...
1. Ahoj. - Ahoj!
2. Ako sa máš? - Dobre
3. Čo robíš? - Nič zvláštne momentáne
4. Aký bol deň? -Dobrý
5. Čo tu hľadáš - Tu nehľadám nič.
6. Podarilo sa nájsť? - Áno podarilo.
7. Sex stretko diskrétne? - Nie
8. Rada by si bola vylízaná? - Nepotrebujem to ku svojmu šťastiu.
9. Máš záujem o mladšieho milenca? - Nie, ani o mladšieho, ani o staršieho nemám záujem.
10. Nemáš chuť si písať? - Uhádol si, nemám.
Neposielaj mi žiadne svoje fotky, kým o to sama nepožiadam!
A nežiadaj odo mňa fotku. Pošlem až po dlhšej komunikácii a keď to tak budem cítiť. Ak máš s týmto problém ani nepíš.
NIE SOM TU KVOLI SEXU, NEHLADAM KAMARATA S VYHODAMI ANI BEZ VYHOD, SOM TU LEN NA KUS RECI, TO JE VSETKO!!!...
...toto keby napisal do profilu muz, nenapise mu nikdy ziadna zena, ani muz, proste ziadna osoba! Fascinuje ma ta zenska arogancia a potom to stazovanie si. Princezne...
U nás tomu hovoríme pipiny, nie princezné :) ako hetero žena prehlasujem. Ja som nikdy napríklad nepochopila, prečo žena neodpise na ahoj. Ako čakáme básne alebo čo? Netvrdím, že na odpíšem vždy, to sa občas nedá...ale zas, nie každý je spisovateľ...
Tak to si tu unikát medzi ženami s takýmto prístupom :) Samozrejme že pri tej prevahe mužských jedincov sa nájdu naozaj rôzne indivíduá... Ale pri tej hŕstke žien čo tu je, na normálnu ženu už len veľmi sporadicky muž natrafí. Čo mňa osobne prekvapuje v poslednej dobe je, že koľko veľa žien tu hľadá iba ženy. Dokonca aj keď si chcem iba popísať tak musím prejsť takým sitom ako kandidát na astronauta. ✌️
V čom spočíva to sito? Celkom ma to zaujíma...ako ja aj na sebe vidím, že občas som protivna, asi také znechutenie trošku...zo začiatku to bolo fajn, nové...teraz taká obohrata platna, ale je možné že mám priveľa predsudkov a už dopredu odsúdim na neuspech
Neraz sa mi stalo že tu ma dáma uvedené v profile že nikoho a nič nehľadá iba pokec, tak si vravím že však aj ja, ideál. Ale potom je to o tom istom, vadí im že sme není z rovnakého kraja, som starší\mladší od nej, nepáči sa im šport postava. Nerozumiem tomu, rád si pokecám s každým a nepotrebujem ani vedieť odkiaľ je alebo aký ma vek, nedáva mi to zmysel. Alebo napíšem, prečíta si spravu a pozrie profil ale už nemá toľko energie odpísať že není záujem. Chýba mi tu ľudskosť a slušnosť. Mne tu stále chodia ponuky od mužov ale aj tak vždy odpíšem ak je slušný.
Prečo zmizli heteraci, lebo skusali oslovit a nikam to neviedlo, kazda hlada princa....
dovi dopo (upraveno)
Zaujmavo píšeš, ja si myslím že zoznámiť sa dá kdekoľvek, trebárs aj v potravinách, aj v rade na lieky. Možnosti je vcelku dosť. Tu som sa s nikým zatiaľ neoznámil tak, aby sme sa stretli. Skôr v reálnom živote. Tu je všetko virtuálne.
@rita_q napísal by som ti priamo, ale zmenila si si nastavenia profilu. Takže dám reakciu priamo sem. Áno veľkú časť svojich životov sme viacerí si preniesli sem do virtuálneho sveta aj kvôli korone. Niekto by možno povedal, že zoznámiť sa v anonymnom prostredí internetu je ľahšie ako "vonku". Moja osobná skúsenosť je opačná. Dnes som cestou do práce stretol jednu milú dámu a po 5 minút konverzácie mi prezradila, že je rozvedená a je otvorená novému vzťahu. Hovorí sa tomu chémia. Cez internet sotva funkčná, tam je okrem pár smelých zúfalcov každý opatrný. Keď sa úplne cudziemu človeku pozrieš do očí, hoci aj v bare neskoro večer, vidíš čo tam má napísané. Na AM môžeš uveriť profilu, ale nemusíš. Hetero orientovaní muži tu na AM väčšinou hľadajú nové zážitky a nie dlhodobý vzťah, ale aj ja poznám množstvo prípadov, že sa dali do kopy práve tu. Spoločenská norma stále akosi predpokladá, že prvý krok má urobiť muž a nezmenil to ani internet, ale možno v tvojom veku sú hetero muži ešte stále ostýchaví alebo majú málo skúseností z reálneho života, ako osloviť úplne cudziu ženu. Zvyšok ti dopoviem v súkromnej správe, ak sa mi ozveš.
Normálna hetero žena, s fotkou z netu a nastaveným súkromým, že len VIP užívatelia ti môžu písať. Skôr mi to príde, tak že si ďalší fake profil nastavený len na to, aby si ľudia kúpili VIP-KO a mohli ti napísať.
(upraveno)
dnes je doba ked velke mnozstvo muzov je bi,alebo by vyskusali s muzom,a mnohi aj skusili. Ked clovek pozera na tie videa,a foto v Muz+Muz, tak malokto sa nevzrusi,podla mna skoro kazdy hetero muz...... Je to tam velmi lakave, vela muzov sa o seba stara,aj svoje vybavy maju pekné, no neskuste to. :-)
Je taka doba, je vela tajnych gayov a bisexualov
Je taka doba, je vela tajnych gayov a bisexualov
0 ludi súhlasí
6 nesúhlasí
Naozaj neviem na základe čoho tvrdiš, že väčšinu mužov vzruší video M+M
6 nesúhlasí
Naozaj neviem na základe čoho tvrdiš, že väčšinu mužov vzruší video M+M
Ty a tvoje Paci sa mi. 😃 By si sa cudoval kolko muzov z manzelstiev vyskusalo muzov. Velmi by si sa cudoval
No na Slovensku je 2,5 milióna mužov. Tak koľko mužov poznáš a koľko je bi. Aku vzorku mužov si vzal. 10 alebo 20 alebo desať tisíc?
heteraci vsetkych krajín , panikaaaa :-))
Aká panika, len som sa pýtal, ako si zistil, že takmer všetkých mužov vzrušuje M+M video. A odpoveď ... žiadna
Ide o to že si tak veľmi želáš, aby všetkých vzrušovali muži, že to prehlasujes za pravdu
Keď sa pohybuješ v skupine homo/bi mužov, tak sa ti zdá, že ich je veľa.
Ak budeš v partii futbalistov, prehlásiš, všetci muži pozerajú ligu majstrov.
Ide o to že si tak veľmi želáš, aby všetkých vzrušovali muži, že to prehlasujes za pravdu
Keď sa pohybuješ v skupine homo/bi mužov, tak sa ti zdá, že ich je veľa.
Ak budeš v partii futbalistov, prehlásiš, všetci muži pozerajú ligu majstrov.
Nemáš pravdu
...veľmi veľa mužov, aj keď sa nehlásia ku vo má chuť skúsiť...možno len zistiť či by vedel vyhonit chlapa, proste zvedavosť nič viac a nič menej. Akurát väčšina sa tvári, že to tak nie je, lebo sa hanbia sami pred sebou. To je cele. Načo štatistiky ;)
...veľmi veľa mužov, aj keď sa nehlásia ku vo má chuť skúsiť...možno len zistiť či by vedel vyhonit chlapa, proste zvedavosť nič viac a nič menej. Akurát väčšina sa tvári, že to tak nie je, lebo sa hanbia sami pred sebou. To je cele. Načo štatistiky ;)
Málokto.... To, ako vieš. Napríklad ja sa nevzrusim pri videu M+M a som rád, že patrím do tej malej skupiny.
No keby sme neboli na tejto stránke tak ok. Ale sme 😃
Ty si vynimka,mas krvave oci na 2 muzov. Teba neberiem za bernu mincu, chvalabohu , ved si zi svoj hetero skrachovaný zivot😃
Ty si vynimka,mas krvave oci na 2 muzov. Teba neberiem za bernu mincu, chvalabohu , ved si zi svoj hetero skrachovaný zivot😃
Ty blby primitv. Toto je stranka o vsetkom, tieto tvoje talibanske nazory si nechaj do kostola,alebo inde, blbecek. Ty sa staraj hlavne o to aby si nerobil prasarnu doma zo zenou. Doma si vzorny manzel,a vonku ju podvadzas, šukas milenky,ty moralista z Talibanu. opakujem nezajujima ma tvoj nazo. Pravdu mam, vacsina muzov ti to nepovie, ze maju chute na muza... Ked ti mozes sukat zeny, tak moze mat muz chut na muza...Ok?
Nuž asi hľadáš v nesprávnych vodách 😀, ak má človek nadhľad tak sa tu dá trošku virtuálne pobaviť... ale ja radšej stretnem reálnu ženu tam kde ma to baví.... v prírode, na biku... atď... Ale možno sa i touto virtuálnou cestou, kde je každý takpovediac hneď,, nahý,, dá nájsť to pravé...
Nad týmto som sa už dávnejšie zamýšľala a dostala som úplne jednoduché vysvetlenie. Chlapi si chcú zašukať, so ženami to nie je také jednoduché, nebavia ich všetky tie veci okolo ako napr. káva, večera a podobne a výsledok aj tak nie je zaručený. Povedala by som, že sú to zúfalci, ktorým je úplne jedno do čoho pichnú
Inak dá sa tu nájsť aj hetero single muž, mne sa to podarilo a sme spolu už deväť rokov
Inak dá sa tu nájsť aj hetero single muž, mne sa to podarilo a sme spolu už deväť rokov
Vždy sa nájde niekto normálny aj na kávu a niečo pekné
Tak to chod do.kniznice :) tam urcite bude romanticka dusa sediet nad knihou.
Obávam sa, že asi hľadáš na zlom mieste.
Tu nájdeš skôr milovníkov iných "vecí".
Ale sucitim - musim povedat - s hetero muzmi. Napriklad s tymi co uz nemaju 20 - 30, alebo nemaju kokot 20 cm, alebo nemaju nejak svaly alebo neviem co.
Lebo ako.to chodi - ruku na srdce. Ak si das fotky a trochu lepsie vyzeras, pisu ti muzi. A co robi bezna zena? 99% vyhodnoti ze uchyl, tucny, stary, urcite zadany. Potom sa na chlapika usmeje stastie - musi sa vydat na krizovu vypravu: kavicka 1, kavicka 2, vylet 1, vecera 1, vylet 2, vecera 2... a stale nema istotu ci bude sex. A tie "vyspelejsie" zeny casto maju uz jasnu predstavu co chcu od muza - dobreho kamosa s ktorym sa da ist na veceru, prip na dovolenku, do baru... cize ak nieco ten muz chce vacsinou to stoji kopec penazi..
Neporovnaval by som s buzikmi. Ti to maju jednoduchsie. Lebo - obaja su muzi a proste ked chcu trtkat tak si to povedia a vybavia. Nedaju sa porovnavat hrusky a jablka. 👍
Lebo ako.to chodi - ruku na srdce. Ak si das fotky a trochu lepsie vyzeras, pisu ti muzi. A co robi bezna zena? 99% vyhodnoti ze uchyl, tucny, stary, urcite zadany. Potom sa na chlapika usmeje stastie - musi sa vydat na krizovu vypravu: kavicka 1, kavicka 2, vylet 1, vecera 1, vylet 2, vecera 2... a stale nema istotu ci bude sex. A tie "vyspelejsie" zeny casto maju uz jasnu predstavu co chcu od muza - dobreho kamosa s ktorym sa da ist na veceru, prip na dovolenku, do baru... cize ak nieco ten muz chce vacsinou to stoji kopec penazi..
Neporovnaval by som s buzikmi. Ti to maju jednoduchsie. Lebo - obaja su muzi a proste ked chcu trtkat tak si to povedia a vybavia. Nedaju sa porovnavat hrusky a jablka. 👍
V tomto s tebou suhlasim Howdy. Všimol som si takisto to čo opisuješ.
77gm ....no v tomto s tebou vobec nesuhlasim.máš pravdu že nas veci ako káva,večera nebavia ale to neznamená že sme zufalci. Nemožeš pochopit muža ktory má o mnoho viac testosteronu ako ty.Proste to fyzicky pre teba v tvojom tele NIE JE možne. Nepochopiš to a bolo by pekne keby si takych ludi neurážala.
Nemyslím si, že som tu niekoho urazila, ale pokiaľ áno tak sa ospravedlňujem. To čo som napísala mám od samotných chlapov, a nie len od jedného. Samozrejme, že nie všetci sú takí
A čo sa týka testosterónu... nemôžeš vedieť ako na tom som
A čo sa týka testosterónu... nemôžeš vedieť ako na tom som
Ahoj. Pre niekoho som asi chorý, mňa baví to pomalé spoznávanie sa aj ked nie som singl...
To, či si chorý neviem posúdiť, no v tomto ti dávam za pravdu. Tieto internetové zoznamky častokrát končia sklamaním, lebo sa tu ľudia len zriedka kedy prezentujú takí, akí naozaj sú. Najlepšie je to z očí do očí. Tam človek hneď vie na čom je.
Nie nadarmo sa hovorí "pomaly ďalej zájdeš". Vo vzťahoch alebo spoznávaní sa všeobecne to platí dvojnásobne.
Ja by som úplne nesúhlasil. Práveže ja som sa viac dozvedel o človeku s ktorým som si písal týždeň ako o niekom koho som stretával týždeň.
Keď si s niekým osobne, dá sa veľa skryť, ale keď už niekto má niečo zmysluplné napísať rozviesť sa o ňom viac. Pri stretnutí niekedy stačí sa na seba milo usmievať a nič nehovoriť. Cítiš sa príjemne, ale nič viac nevieš. Ak donútiš hlupáka hodinu písať hneď vidíš ak vieš čítať pozorne, čo je to za človeka.
Keď si s niekým osobne, dá sa veľa skryť, ale keď už niekto má niečo zmysluplné napísať rozviesť sa o ňom viac. Pri stretnutí niekedy stačí sa na seba milo usmievať a nič nehovoriť. Cítiš sa príjemne, ale nič viac nevieš. Ak donútiš hlupáka hodinu písať hneď vidíš ak vieš čítať pozorne, čo je to za človeka.
Ešte viac sa toho dá skryť práve cez internet. Nevidíš na toho, s kým si píšeš a mnohokrát sa spoliehaš na fotky, ktoré sú buď to sto rokov staré alebo ani nie sú jeho. Klamať a zavádzať niekoho je jednoduchšie cez messenger ako tvárou v tvár. Tam obstoja len naozaj dobrí herci.
Ale asi je to o osobných preferenciach.
Dovolím si nesúhlasiť.
Samozrejme, sú tu muži ,ktorím ide iba o sex a na ostatné veci nehľadia. No sú tu aj muži, ktorí očakávajú od tohto typu zoznamky niečo viac. Treba sa na to pozrieť aj z tej druhej strany. Ako hetero muž, ktorému skutočne nejde iba o sex (viem na podiv oceniť aj priateľstvo), som tu mal v mnohých prípadoch strašné skúsenosti práve so ženami. Mnohé sa správali arogantne a mysleli si, že si môžu ku mne dovoliť všetko, lebo ony sú tu "bohyne" a okolo nich sa to tu točí. Nehovoriac o tom, že si muž môže gratulovať ak mu žena vôbec odpíše.
A teraz nemám na mysli tých idiotov, čo každej žene rozosielávajú fotky svojich prirodzení a očakávajú sex u nich v aute do 5. minút. My "modrí" si tu sotva škrtneme. Stačí sa pozrieť do chatu. Len zriedkakedy sa tam s nami ženy bavia. Samotné ženy mnohokrát "modrých" ignorujú a komunikujú len s inými ženami alebo pármi.
Je to tak trošku začarovaný kruh, za ktorý si môžeme všetci. Aj my muži aj Vy ženy.
Všetci sa sťažujú, že im ženy neodpisujú, neviem... Možno bude chyba v nich. Nikdy som nemal problém, že by mi ženy neodpísali. Často je to tým, že muži píšu, ženám, a pritom, ak by si prečítali profil, vedeli by, že je to zbytočné a druhý problém je, že nevedia zaujať.
...a častokrát to nie je ani jeden z tých dôvodov.
Vychádzam čisto z vlastných skúseností. Profily žien si zakaždým vopred pozorne prečítam, aby som zbytočne neplytval ani mojim ani ich časom. Mnohokrát som podmienky uvedené v profile spĺňal do bodky, no odpovede som sa aj napriek tomu nedočkal. Je mi jasné, že nedokážem zaujať úplne každú ženu na svete, no pravdepodobnosť "úspechu" je u mňa tak možno 10% a to ja za úspech rozhodne nepokladám.
A nejde len o to, že by iba mne "nešla karta". Mrkni niekedy do chatu a prečítaj si tamojšie konverzácie. Rozhodne sa pobavíš. Ženy si tam mužov skoro vôbec nevšímajú.
Myslím si, že si vystihol podstatu. Čítať s porozumením. Pochopiť indície. Ak je človek slušný a neosloví dámu, ktorá si to vyslovene neželá a ešte to aj napíše na profile, nie je dôvod aby neprišlo aspoň slušné odmietnutie 👍
Este je aj Tindr. Tam chodia hetero. Alebo Badoo. Moje kolegyne to furt luskaju 😂
No dobre, prist na porno stranku s poziadavkou na vztah sa da, ale neviem ci to nie je skor bariera zoznamenia. Vacsinou sem chodia ludia ked maju plne vajca. Nevim. 🤷♂️
No dobre, prist na porno stranku s poziadavkou na vztah sa da, ale neviem ci to nie je skor bariera zoznamenia. Vacsinou sem chodia ludia ked maju plne vajca. Nevim. 🤷♂️
Hereto muži stále existujú, ešte nevymreli. To mi môžeš veriť.
Tu ich je tak málo asi preto, lebo tu o nich ženy moc záujem nejavia. Keď nejaký muž napíše žene a snaží sa s ňou zoznámiť, tak je častokrát rád, keď mu vôbec odpíše. Zato Bi a Gayovia tu asi s nadväzovaním známostí také problémy nemajú a zrejme preto sa im tu tak dobre darí...
Proste odpovedas nesprávnym mužom 😂 . A ver tomu že my heteraci to tu máme ešte ťažšie ako ženy aj keď neposielame dickpics.
Dá, ale veľmi ťazko a tu ešte o to viac. Mne sa zdá že skoro každý chlap, česť výnimkám pravdaže, je tu homo alebo bi. Veď sa stačí pozrieť na chat do miestnosti bi, tam je chlapov ako maku.
Prvý krát keď som tu bol tak som dostal po pridaní prvej galérie asi 8 ponúk od bi a homo, a keďže som čisto hetero tak mi to vadilo a keď mi posielali samé fotky svojich “pých” tak ma to odradilo a účet som zrušil.
Ale som tu znovu a už som prišiel na to ako s nimi podobrom “vybabrať “. Stačí si prečítať môj profil a hneď to bude jasné.
Je pravda, že tu každý ukazuje aký naozaj je. A veľa to v sebe dusí a nedá to navonok a tu pod rúškou anonymity sa môžu ukázať aký sú.
Prvý krát keď som tu bol tak som dostal po pridaní prvej galérie asi 8 ponúk od bi a homo, a keďže som čisto hetero tak mi to vadilo a keď mi posielali samé fotky svojich “pých” tak ma to odradilo a účet som zrušil.
Ale som tu znovu a už som prišiel na to ako s nimi podobrom “vybabrať “. Stačí si prečítať môj profil a hneď to bude jasné.
Je pravda, že tu každý ukazuje aký naozaj je. A veľa to v sebe dusí a nedá to navonok a tu pod rúškou anonymity sa môžu ukázať aký sú.
Hej, a teraz si vieš predstaviť, že ten zvyšok hetero mužov, ktorí tu sú, ti neposiela nič iné, len svoje stoporené penisy a chlpaté gule?
To budem asi vynimka s posielanim, ja som rad ked vobec nejaka odpise. Uprimne neviem co tu tie zeny niektore hladaju lebo ked im slusne napisem tak nemaju ani zaujem odpisat slusne ze nemaju zaujem o kontaktovanie, ved predsa kazdy normalny chlap by to mal pochopit
Slušnosť je tu nedostatkový artikel, či už na strane mužov alebo žien. Ale možno sme to celé zle pochopili, ty ich slušne požiadaš, slušne ím napíšeš a oni ta slušne ignorujú. :-)
Aj ignorácia je forma komunikácie, aspoň vieš s kým máš tu česť. ;-)
Aj ignorácia je forma komunikácie, aspoň vieš s kým máš tu česť. ;-)
Chlpaté gule sú des...uz keď spamuju bez vyžiadania, nech to aspoň vyzerá...;)
inak toto som si aj ja všimol , nechapem prečo chlapy stale fotia vtaky a posielaju ich babam v domnienke že ich tym prilakaju...:HAHA
To nie je na 100% pravda. Vieš, normálnym hetero mužom ženy ani neodpíšu. Buď nevedia zaujať alebo ženy majú tak vysoké nároky aby ich zaujali, že to pomaly vzdávajú.
Pichla si riadne do osieho hniezda
, ale konečne opäť zmysluplná diskusia! Zrejme máš tu viac negatívnych skúsenosti ako tých dobrých, ale napriek tomu sa mi zdá byť Tvoja reakcia trochu preexponovaná. Správy, ktoré ťa rozčuľujú jednoducho ignoruj a maž. Je tu zopár účinných techník, aby ich mala podstatne menej. Aj z vlastných skúseností viem, že sa dajú tu nájsť zaujímaví ľudia a zaiste aj takí, ktorí vyhovujú tvojmu vkusu a predstavám. Možno to chce iba trochu času a šťastnú ruku pri výbere. Podľa Tvojej profilovej fotky usudzujem, že úspech sa dostaví čoskoro
Týmto pohľadom som sa našťastie už vyhol a som rád že sa na nich už viac nemusím pozerať. Ale úplne chápem, stačí si zapnúť kategóriu muži vo fotkách, aj tú mám radšej permanentne vypnutú. Žiadna kreativita čo sa toho týka, ako keby to bola jediná vec čo je na ich tele.
Ani moja galéria nie je nejak umelecká ale snažil som sa aspoň niečo ukázať aby bola predstava.
Hetero čo sú tu sú zvyčajne v páre s nejakou ženou, najlepšie manželkou alebo taký čo sa doma už nudia a potrebujú sa odbaviť. A ak niekto spontánne posiela fotky svojej “pýchy” neznámemu človeku tak mne to príde že tý z parku čo sa odhalovali sa presunuli sem. Je to síce stránka zameraná na to ale nie každý tu chce hneď vidieť všetko
Ani moja galéria nie je nejak umelecká ale snažil som sa aspoň niečo ukázať aby bola predstava.
Hetero čo sú tu sú zvyčajne v páre s nejakou ženou, najlepšie manželkou alebo taký čo sa doma už nudia a potrebujú sa odbaviť. A ak niekto spontánne posiela fotky svojej “pýchy” neznámemu človeku tak mne to príde že tý z parku čo sa odhalovali sa presunuli sem. Je to síce stránka zameraná na to ale nie každý tu chce hneď vidieť všetko
j no je to hrozne, vsetci by len curaky fajcili. Ak chces ponadavat na bi/gay borcou kludne mi napis do spravy prosimta. Dakujem
takisto aj borci mi mozu kludne pisat.
to mas zaujimave skusenosti ... si asi natrafila na tych "spravych"

Kde zmizli hetero muži?
Kde zmizli hetero muži?
Alebo skôr či neskôr to s iným mužom skúsi? Mám pocit, že sa nám vytráca status hetero a preklopíme sa všetci viac do bi? Alebo dokonca homo?
To dnes hetero single muža nie je možné nájsť?