Kúpanie z deťmi čosi otom misl

Nahota

Lacike, jedna rada.
Ked niečo napíšeš, precitaj si to po sebe.

Ja pisem tiez ako prasak ale snažím sa ustrážiť 😂 a toto je fajn rada.

Dalej čítaj knižky, dosť to pomáha, resp pozri si aspoň základ pravopisu, je tam par pravidiel ktoré je fajn si zapamätať.

A ma to aj fajn benefit, zeny majú radsej kultivovaneho múdreho chlapa na ktorého nemusia volať grammar police :)

Inac kúpanie s detičkami prečo nie keď to nemá pre teba sexuálny podtón.

Inac keď si pedofil tak to musíš mať dosť drsné . Vlastne zato nemôžeš ale kým nežneuzijes dieťa tak by stebou mala mat spoločnosť nejakú tú toleranciu...

Toto co som napisal sa tu asi nestretne s pochopením ale už dávno ma prestal zaujímať názor namna od cudzích ľudí.

Deny, kľud! Za toto mu nikto nič nespraví. Ani OČTK. Nenapísal v zásade nič cez čiaru, aj keď sa nám to nepozdáva. Viac do súkromnej správy, nebudem to tu rozpitvávať verejne. Ozvi sa, nemám VIP.
Obyčajný kokot/ peďák. Vráť sa tam odkial si vyšiel!!!
Možno len zle chápeme jeho otazku*1**1*
Lebo vzhľadom na jeho foto a absenciu na hodinách slovenskeho jazyka je pravdepodobne, že počet jeho detí nespočitame na prstoch dvoch rúk. A možno Lacika ma priestorový problem a nemá kam tie deťúrence počas kúpania odloziť, a to tu nevyriesime*22**22*. To patrí do kompetencie inej stránky*5*
Co vi mate stele stov gramatikov on nevie pravopis a vi neviete to dvoležite lebo vasi rodicia vas viedli k učeniu dost ubohe a preto viete len tu gramatiku a nič ine
Voda je drahá, treba ňou šetriť! Ibaže neviem, či je to ten najsprávnejší spôsob 😂. Ide bazénová sezóna, takže možno iba my nechápeme, načo sa Lacika pýta. My sa v bazéne doma čvachtáme spolu s deťmi, samozrejme v plavkách ...
Lacika deti urcite nema. podla jeho vyjadrovania ani nevie ako sa to robi a ked nahodou nejake spravi tak sa nebude vediet o nne postarat.

Ani gramatika ani skola ta nerobi vinimocnim clovekom aj ked mas vysoku skolu ci nejaky diplon či žlti zlaty ATD aj tak ti prihori čaj debilni ubohi ludia mier zvami
No mali by sa Tebou zaoberať kompetentní... Už podľa pravopisu vidno kam tým smeruješ ty úchyl...
Ja som skúsil Google translate, skončil som so spadnutou stránkou. Čím to asi bude 😂😂😂 ?
O tvojom pravopise si myslíme, že si asi nedokončil ani len piatu triedu na základnej škole *3**3**3*
Každy len rieši niekoho pravopis gramatiku dost ubohe ste trapni a niektory ani nesiahate niekomu kto nevie pravopis ani po clenky mier zvami smile
Na pravopis sa v tomto prípade kašľať, ale tie choré predstavy, dúfam ze iba predstavy