Problém jménem zprávy

Opravdu je to tak těžké?

Me třeba nebavi kdyz mi do zprávy okamžitě přiletí pták a nebo jen strohé ahoj. Navíc nerada komunikuji s profilem, který není vyplněný a nema fotku.
Zprávy jako takové problém nejsou, problém jsou lidé, kteří je píší, ale ruku na srdce... v reálném životě si taky s každým nepadneš do noty a s každým nenajdeš společné téma na konverzaci... tak to není potřeba brát tragicky...
Tak tohle mě zcela upřímně zaujalo. Osobně zrovna na nějakou důvtipnou konverzaci nejsem, ale psát si s klukem, který má takovou odvážnou profilovku, to je výzva. Takže já se nabízím na pokec a můžeme začít. Doufám, že nebudeš tak strohý jak si sám popisoval ostatní v příspěvku ...
To nemáš vůbec špatně vymyšlené, uvidíš, jak je kdo schopný a ochotný psát a budeš vědět hned, kdo by stál za to. Skoro jako zápas pěvců na Wartburgu. Ale řekni mi, kdyby ti na Amatérech někdo padl do oka, jak bys ho chtěl oslovit, aby neměl pocit, že jsi zase jen další "ahoják"? Psát hned zpočátku někomu sáhodlouhé litanie by se mohlo minout účinkem, když by na tvou snahu odpvěděl buď "jasně", nebo třeba taky vůbec ne. A fakt je ten, že o dopisování na svém profilu nic nemáš, takže kdybys napsal třeba mně, tak bych pojal podezření, kvůli čemu vlastně otravuješ. Na druhou stranu, já to tam napsaný mám a přesto mi pořád někdo píše: "Ahoj, pěkný fotky".
Já:"Díky"
On: "Nemáš zač." teď se nějaký čas nic neděje a pak se ozve znovu: "Co hledáš?"
Já:"Podívej se na profil, mám to tam uvedené."
On:"Tak to jo." konec dialogu.
Podle mě jsou teda "Ahoj", "Co hledáš" a "Tak to jo" nejčastější zprávy, které ti na Amatérech mohou přijít.
Jo. Pripadne "Odkud jsi?"...coz byva v profilu snad jako prvni :-) , eventualne "Nechces neco podniknout?"....coz nabizi vychodomoravak prazakovi.... A podobne uzitecnosti... :-)
Máš v galeriích jenom fotky péra. Čekáš, že to přitáhne někoho kdo si bude chtít povídat o jaderný fúzi? Problém bude, jako obvykle, na obou stranách
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To je logika těchto pisatelů: on je hetero, protože šuká a ty jsi buzna, protože se necháš. *1*
Ne protože je to urážka homosexuální orientace*4*
Hele ono je problém i v tom že ,,ty,, píšeš že hledáš někoho jen na psaní A teď my vysvětlí jak dotyční toto mají tušit když jediné co máš v profilu je sex,sex,sex, ale ani za mák to že si chceš jen přátelský pokecat nebude náhodou i toto začátek problému kterým se obklopuješ a pak na toto zbytečně poukazuješ , neber si to špatně ale co místo jen fotek zapracovat i na ostatním jako třeba na osobním popisku *4*
Catriona
Catriona Neaktivní před 5 roky
Ahoj, no mě zase přijde že 99,9% zpráv je jen jedno slovo. Začíná to "ahoj, čau, kuk, sex, mrd,etc" a to mě nebaví. Pokud si se mnou někdo chce psát, musí se prostě snažit víc.
Z velké části jsou chlapy z ženských vysraný celej život a to je ukázka toho začátku ,,nechtějí to zkazit " hned na začátku . Máš to jako na zábavě vyhlidneš subjekt a jdeš na to a jediné co řekneš je ( půjdeš na panáka ,deš tancovat , atd. ) Prostě na začátku žádné kažení situace . Nebo snad jsi krom filmů někdy zažila že by na zábavě ti hned v prvních minutách někdo řekl celej svůj životopis a jak na zbytek chce abys v něm figurovala *14*
Juu hele nejsi dnes tady trochu mimo tohle je na tebe celkem mladé vlákno co takhle sem přizpet něco až za dva roky
To beru, nicméně tím jedním slovem jako "mrd" to stejně pokazí *1*

Pokud začne ahoj, měla by podle mě po pozdravu následovat alespoň krátká věta :) (upraveno)
Pripomnela jsi mi vtip jak kluk nema odvahu oslovit divku v klubu a kdyz ona jde na zachod, ceka na chodbe a kdyz se divka objevi, konecne najde odvahu a protoze nevi co rict, vypadne z nej: "Stralas?" :-)
Ono je to tady někdy těžký pro obě pohlaví. Plno lidí už odpovídat úplně vzdalo, někdo ještě občas odpoví slušně, někdo po odmítnutí začne vyhrožovat klidně i několik dní. Hodně FAKE profilu chce jen vytáhnout erotické fotky...
Každý hledáme něco jiného - Real, sex, sex po webce, erotické psaní, výměnu fotek...
Já tu třeba nehledám nikoho zatím. Mám svých starostí dost a tak chodím pokecat se starými známými, kterých tu ještě pár zůstalo. Ale musím říct, že v té záplavě "trapnych" zpráv mi přijde i milá zpráva, která potěší a s dotyčným popíšeme.