Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jak u koho.Vědět to o mladé holce nebo pěkné ženě je vzrušující.Vidět tebe jak si větráš podvozek,tak můžu jít rovnou na terapii.
Před lety tak manželka chodila často.A nebo hodně krátkou sukni a mini kalhotky.Již jsme s tím,ale skončili.Leta přibývají a již by to mohlo působit minimálně rozpačitě,až trapně.
A to si myslím, že je škoda 😉.
Já chodím v sukni a bez kalhotek. Je to fajn a hlavně Tedka v létě
Jít naostro v sukni u mě nepřipadá vůbec v úvahu!
Pod kilt si vždy peru slipy nebo boxerky, páč jinak by mi zpod něj koukal bimbas.
Kdyby se kilt nezapínal pomocí řemínků a přezek, tak bys klidně svého kolibříka mohl používat jako manžetový knoflíček.
(Samozřejmě to pouze za předpokladu, že by byl zrovna v erekci.
)
Ta moje to ma ráda a ja ještě víc. Hlavně, když jdeme mezi lidi. To se pak píchá jedna báseň. Dnes si jedeme zrovna uzivat na Černý Most.
nač zbytečně o tom psát romány. Ano v době tepla chodím ráda navostro. Má to své výhody, zdravotní a navíc i pánové jsou všímaví, že vzadu na sukni se mně nedělají od kalhotek čtyři zadky. Takové poznámky jsem už zažila a těšilo mě to.
Tento způsob oblékání do naší domácnosti taky dorazil a musím uznat super:-)) rada nosí sukni a každoroční přehlídka a oznámení že je nemá je součástí. To ten den dostane úplně jiný grády:-)) Strašně mě to vzrušuje ale hned bych se na ni vtrhnul. No a jako důvod říká že ji to vzrušuje je to příjemné a když chceš sex tak rychlé. No hlavně to znamená že musíme na vejletík protože v autě je to pak fofr:-))
Mel jsem pred nekolika lety pracovni schuzku s atraktivni mladou zenou v minisukni a behem schuzky, kdyz prehazovala nohy, jsem si mimodek vsiml, ze je naostro. Myslim, ze si tez vsimla meho pohledu a asi proto, ze to byla z jeji strany hra. V hlave mi ale hlavne zustal rozpacity zazitek z toho, ze pozdeji byl citit pach jejiho klina ... Na jednu stranu rajcovni, na druhou co to sakra je kdyz je tak intenzivne citit?
Jsou dvě věci, které jsou cítit rybinou. Už víš, která je ta druhá?
To mi připomnělo jednu humornou historku. Měl jsem před několika lety pracovní schůzku s atraktivní mladou ženou v minisukni a během schůzky, když si přehazovala nohy, jsem ucítil strašný závan smradu. Okamžitě jsem si řekl: "Blbče, taky sis ráno mohl vzít aspoň čisté ponožky!" Když se po chvíli nabídla, že udělá kafe, využil jsem její krátké nepřítomnosti k tomu, abych se zběžně očuchal a zjistil jsem neuvěřitelnou věc - nebyly to mé nohy! Později jsem od kolegů zjistil, že tím byla pověstná...
ahojky prdelko, napiš a uvidime co bude :p :*
Tvl co ty jsi za zoufalce když nepochopíš, že tě už jednou spláchla já ranní...
ozvi se prdelko :) popovidame a uvidime? :)
Hmmm? 🤣🤣🤣
Pane doktore, nějak mě škrábe na mandlích.
Tak se vysvlékněte, vezmem to pěkně zgruntu...
Pečlivý lékař, hlavně nic nezanedbat!
Tak se vysvlékněte, vezmem to pěkně zgruntu...
Pečlivý lékař, hlavně nic nezanedbat!
Ex je tak nosila a nosí. Všímali si toho lidi víc než dost, zvlášť když dala nohu přes nohu. Vzrušovalo ji co to s muži dělá a měla občas svoje dny.
No už jsem myslel, že k tomu ten impotentní debílek M3PI nic nepoznamená. Proč se vůbec k tomu vyjadřuješ, když se tě to netýká? Ty jseš vážně hovado. Jen to tu zasíráš nesmyslnýma píčovinama. Jseš úlisnej trapák
Ještě je tady jeden blbeček který zasírá fórum tím, že komentuje úplně všechno. A když nemá nic k tématu, tak dotyčného tazatele i většinu ostatních přispěvovatelů uráží a označuje za blbce.
Dekujeme ze jsi se sam zcela dobrovolne a bez natlaku prihlasil
Zato ty, Honimire, se vyjadrujes jen ke me a jakekoliv tema ti je u prdele 🤣🤣🤣
Za celou tu dobu si sem nenapsal nic smysluplného. Jen píšeš nesmysly, ale to asi víš i ty sám
Az tu bude smysluplne tema, tak pak mozna neco napisu. Ale ty jsi za tyto temata rad, muzes u toho honit stejne jako tazatel. Nebo taky nosis sukni bez kalhotek jako on? 😂
Ikdyby.
Ikdych u toho honil tak tobě je do toho velký hovno.
Ty zřejmě nemáš ani co honit
Ikdych u toho honil tak tobě je do toho velký hovno.
Ty zřejmě nemáš ani co honit
Ano, nemam si nic vyfotit do profilovky jak to mas ty 😉 😆
Náhodou má vtipné příspěvky. Jedinné, které se dají číst.
Souhlas s honímirem.. Toto jsou trapné příspěvky do každého tématu..
Bohužel jeho to baví a o to víc když se rozčilujeme....
Hlavne kdyz se ozve Honimir
Chodis v sukni bez kalhotek?

V sukni bez kalhotek
Na veřejnosti na ostro