Webkamera v chatu

Problémy s webkou

Čaute, jdeme pro rady. Jednak, jde otočit webkamera při vysílání, přímo zde v chatu, na hlavní kameru mobilu? A druhak, funguje zde nějaký emulator webkamery přes mobil? Včera jsme zkoušeli droidcam, ivcam, ipcosi, ale ani z jednoho nešel obraz do chatu, ač se to tvářilo že je vše ok... díky za pomoc, né narážky...
Já mám teda k PC připojenou webku Logitech s rozlišením 1280x720 a normálně funguje, rozlišení jsem nesnižoval. Náhledy tu jsou malé, ale i tak je poznat, pokud má někdo horší kameru a taky na světle hodně záleží. Vyslílání z telefonu mi připadá vždycky horší a vysílání z ruky není podle mě moc dobrý nápad, ale máš asi svoje představy, tak ti do nich mluvit nebudu.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Že by to bylo tím, že tam pouštím větší rozlišení? To mě nenapadlo, zkusím odpo snížit... bo jinak se mi to i v mém "vysílacím" okně tvářilo ok... klasickou webku právě nechci, bo chci vysílat z ruky... no okynko v chatu mi po podržení ukáže jen hlasitost a křížek...😟 každopádně díky🙂
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jo super, moc diky, přehlídl jsem tu apku, jel jsem normalně přes web, bo apka mi nesedí...okýnko sice mini, ale vyřešeno! Budiž ti ta největší anální perverze díkem😉