výdrž

na akú najdlhšiu dobu to dokážete natiahnuť

bez vytiahnutia(prerušenia)som to raz o stávku dokázal hodinu dvadsať.
Par748
Par748 Neaktivní před 4 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Wau...no to je téma tém...a časy nepodstatné ak sú spokojný všetci... teda aj žena aj muž. Každý to má iné hlavne je dobré si sadnúť aby obaja boli na tom rovnako..moja skúsenosť.
jasné že každý si tú svoju trtká tak ako jej vyhovuje a kolko potrebuje.no za mlada ste nežili.my sme o stávku všeliaké kokotiny robili.
Par sekund pri orgazmoch ostatne je zbytočne prejebaný čas.*3**3**3**3**3**4*
máš pravdu,je to síce čas prejebaný,ale príjemne,nie zbytočne.velmi rátd ho takto trávim.výstrek to je len vrchol tejto slastiplnej činnosti.
Pichanda, pri tvojich pribehoch, ktore su tak jednoduche az primitivne, sa mi riadne postavil. Dakujem.🙂
U mňa asi 1:30 neviem to presne, pri sexe nevnímam čas. Ona sa spravila 4 x a ja raz, čiže ako sa pýtaš, na jeden záťah bez prestávky. Ale viem aj za 2 min. 😀
Trapkovia ja sa vydržím trkat osem hodín v robote 🤣🤣🤣😆😆😆
Ja aj 12 hodin 😄😄😁😁😁😁😁😁😁😁😁😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
No a zároveň viete v robote dojebať veci aj behom dvoch minút, že? Jak ja....
no ja som mal na mysli na jeden výstrek.alebo fakt vydrží trtkať hodín aby sa nespravil?
Asi by som potreboval zaucenie ako nato. ;) tiez by som chcel taku vydrz ;)
Založil si dve témy najkratší a najdlhší čas výstreku.
Stačilo urobiť jednu tému. Nie je nutné dať dve otázky do dvoch tém.
Takže dokážeš za 1,5 minúty a aj 1,5 hodiny.
trápenie?ked mám kokot v pičke taký pocit nepoznám.je to rozkoš.a nuda?to som ešte na žene nezažil.
Vôbec to nie je nuda - milovať krásne a žiadostivé ženské telo, so všetkými "správnymi" krivkami je aj hodinu málo. a KEĎ TO AJ JEJ VYHOVUJE...*250*
Raz som dal 4,5 hodiny i ked to už bolo dávnejšie.