Mám bílé jako sníh. Dělám s tím přechody pro chodce.
Nefetuj a bude jako sníh.
Nefetuj a bude jako sníh.
Copak zlute ale cerne to je pruser!
Já mám třeba sperma domodra, asi za to může má šlechtická krev.
Zdegenerovanej budeš spíš ty, už jsi se na to jednou ptal! Jen si tenkrát vypadal jako kokot...

Mám sémě pouze bílé, hustého skupenství, středního množství 

Tak jo
Google-➡️ žluté sperma ➡️ xy odkazů ➡️
Pokud vaše strava obsahuje potraviny bohaté na síru, sperma se zbarví žlutě. Za viníky se přitom nejčastěji považuje česnek, cibule a pažitka. Také užívání některých léků se může podepsat i na tom, že sperma dokonce lehce zčervená. Pozor hlavně na multivitaminy a léky používané k léčbě tuberkulózy.
Sytě žlutá barva spermatu je nejčastěji znakem dehydratace či infekce močového měchýře. Pokud jde o infekci, tak ta většinou bývá doprovázena silným zápachem ejakulátu, pálením při močení, častým nutkáním na malou či zarudnutím ústí močové trubice.
Google-➡️ žluté sperma ➡️ xy odkazů ➡️
Pokud vaše strava obsahuje potraviny bohaté na síru, sperma se zbarví žlutě. Za viníky se přitom nejčastěji považuje česnek, cibule a pažitka. Také užívání některých léků se může podepsat i na tom, že sperma dokonce lehce zčervená. Pozor hlavně na multivitaminy a léky používané k léčbě tuberkulózy.
Sytě žlutá barva spermatu je nejčastěji znakem dehydratace či infekce močového měchýře. Pokud jde o infekci, tak ta většinou bývá doprovázena silným zápachem ejakulátu, pálením při močení, častým nutkáním na malou či zarudnutím ústí močové trubice.
Žluté sperma rovněž může signalizovat, že z něj žena bude mít šikmooké dítě.
barva spermatu
jen muži