Jak dát najevo zájem bi/gay ?

Jak dáte najevo chuť k homo sexu?

Přátelé! Jsem "bi curious" a chtěl bych se zdejších expertů zeptat: Jak se třeba na ulici nebo jinde v běžném životě dozvíte, že člověk stejného pohlaví, který se vám líbí, by měl taky zájem? Existuje nějaké gesto nebo slovní obrat nebo je to jenom o umění a chemii jako u opačného pohlaví?? Díky za pomoc 😉
Otázka je společná pro gay a bi. A to je rozdíl. Přece někdo nechce říci, že ve vztahu s ženou je to stejné být gayem, nebo bi. Já gay nejsem a ani bych nemohl být, ale protože jsem bi, tak se ve trojce s ženou nechám klidně vykouřit, nebo chlapa vykouřím, ale to je všechno. *265*
Ahoj tak to bych musel vědět na sto procent ze je prostě gay.bi a stejného názoru. Bez problémů si pokecat v pohodě. Všechny ostatní problémy zmizí. Ale realita je jinaci
Mám homo kamaráda, kterého jsem obdivoval že někoho dokáže sbalit. Když jsem se ho ptal, jak to dělá, že mu to vychází odpověděl mi "víš kolikrát jsem slyšel táhni do hajzlu buzerante zasranej"? 😁

Prostě musíš mít koule a jít tomu naproti - ani buziradar není 100% 💪
Nic takovyho neexistuje. Zadny satky, bile mobily na stole apod. Bud nekoho klofnes v (gay) friendly baru nebo pres ruzny aplikace, treba Twitter.
Fakt Twitter? Jak to funguje konkrétně? Dík.
Mozna myslel Tinder....tam snad dokonce i je nejaka sexualni verze, snad propojena s facebookem, nebo tak neco, kdysi jsem o tom nekde cet'....
Oblékni se jako Maxwell Klinger a dalšímu už nech volný průběh...
Ne všichni gay a bi mají potřebu se oblékat do dámského.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Není lepší rovnou Grinder? *22*
.
Když přijdeš do kavárny, restaurace, klubu a položíš bílý iPhone viditelně na stůl, tak to prý znamená že jseš gay a jsi otevřen k seznámení a jsi připraven prožít nová dobrodružství. Jako správný gay ale potřebuješ ten iPhone a nutně musí být bílý. Prý to takhle funguje.
Nj, ale co když nemá na iPhone?! To je pak řiti... nestačilo by třeba k Alcatelu dokoupit sprej...?? *269*

P.S.: Položit jen tak bílý iPhone viditelně na stůl, měl bych strach, že to spíš přiláká nějakou osobu tmavé barvy pleti... a nebude ani nutně gay.