Orgazmus bez ejakulácie

Zažili ste?

Nedávno som o tejto téme čítala a celkom ma to zaujalo. Partner vraví, že párkrát také niečo zažil spontánne, ale privodiť si ho nevie. Údajne je to pre muža lepšie ako klasický orgazmus, pretože ho to telesne tak nevyčerpáva. Týka sa to samozrejme asi viac mužov "v rokoch", mladí si energiu šetriť nepotrebujú :-)
Ahoj treba sa zamerať na Tantra filozofiu masáže atď. skrátka Tantra spôsob a ponímanie života tam je niečo také bežné
Pár krát som to zažil v prerušovanom stytu. Bolo vzrušujúce a aj divné. Skôr mi to prišlo že mi to seklo ale orgazmové kŕče odozneli.
Dá sa to krásne a jednoducho mne to prvý krát ukázal týpek keď mi pritlačil pod vajcami semenovod a priskrtil ho strašné silno . Som myslel že zomriem a potom som ani kvapku nevypustil
Nie je to celkom tak, ako si myslíš. Semeno nemohlo vystreknúť prirodzenou cestou, tak išlo tam kde malo voľný priechod - do močového mechúra a potom von pri močení.
ak vcas prestanes, tak ti odoznie maly orgazmus a mozes kefovat dalej. trocha semena ti vytečie sice a zostane riadna davka na velky dodatocny orgazmus. je to na tebe ci dokazes vcas prestat, alebo sa uz neovladnes a ides na doraz.
Veľa som o tom čítal. Je to nejaká technika ako zadržať orgazmus, kvôli dlhšej výdrži. Skúšal som to, no nedošiel som do konca tých cvikov. Aši preto ze som nenašiel ani nepočul od niekoho reálneho že to ozaj funguje. Ale v tom je ten "suchý" orgazmus. 😁