Zelena voda

nuda plaz

Chodieva nikto na nuda plaž na Zelenu vodu? Funguje to tam? Je prístup autom od beckova? Minulý rok sa nedalo dojst lebo polnohospodary dali do cesty nejaky stroj a nedalo sa prejst cez nadjazd ponad dialnicu.
Ahoj ktorá slečna by išla so mnou na nudaplaž :)
Podľa informácií ktoré mám je tam rampa, ale dá sa ísť okolo ihriska, popod diaľnicu ako niekto hore písal. Vraj je cesta celkom dobrá. Pôjdeme to skúsiť tento týždeň.
Včera sme To mali za 30e pokuta chodievajú tam policajti. Zelená voda nuda pláž koniec autom
Kade ste isli? Kde chytali?
Ja chcem ist okolo ihriska a popod dialnicu. Naokolo
Vedú tam ešte dve cesty od Beckova a od NM tieto cesty vedú cez súkromné pozemky takže na nuda pláž už len bez auta alebo to riskovať a platiť. Už tam nepôjdeme lebo už to nie je čo to bývalo radšej do Bohuslavic zájdeme.
Mile rad by som sa pridal k niekomu a siel tam pozrieť hlavne niekto normal😛sam tam ist nechcem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak co chodieva tam dakto? Uchylaci? Da sa tam normalne okupat opalit? Prida sa dakto?😛
Ide dnes niekto poobede na zelenú vodu...môžeme spolu na nuda
kde to presne je? Vlani som to hladal asi pol dna som chodil, nič a nikoho som nenašiel. Prisiel by som keby som vedel, že tam niekto bude.
Ide dnes niekto na nudu...zelena voda?
Kde presne to je nejaké súradnice dakujem
Zajtra poobede niekto na fun na zelenej vode ? Ja bi fesi 35r šport chalan … nejaký podobný na úlet ?
Dnes niekto na Zel.vodu spolocna jemna honka?
... to chceš,asi aby niekto vyhonil TEBA, však...
Bol som sobotu na fajku okolo 17 hod je tam súper voda
Bol som sobotu na bajku z DCA je tam súper voda rád prídem zase
Ahojte.. A kde v bohuslaviciach je jazero? Išiel by som pozrieť rad
Tiež by som rad vedel kde to tam je...
NIekto dnes ku komu by som sa mohol pridat?
Aj mi za 30e je tam zákaz sú súkromné pozemky. Išli sme radšej do Bohuslavic na jazera
Ahojte, prosim kde su tie jazera v bohuslaviciach? Ďakujem :)
napis spravu a vysvetlim kde su v bohuslaviciach
Bohuslavicach oproti pumpe ideš smerom k váhu prejdeš cez kanál ale musíš ísť cez cyklotrasu cca 300m
Dnes som bol na jazerách a nikto tam nebol.
A tiež musíte ísť cez cyklotrasu čiže do zákazu na pokutu.
Teraz má tak napadlo či tam nie je aj iná cesta. Rybári tam chodia kadiaľ? Nemyslím si, že od Beckova.
Je tam cesta ešte od areálu zelená voda z NM len ta cesta je na auto veľmi rozbitá a v letných mesiacoch je na ceste moc rozrastenu zeleň
To by nemusel byť problém pre naše auto. Keď pôjdeme okolo tak pôjdeme pozrieť.
Bola si niekde ? Lebo ja chcem ist no tiez nemám prehlad.. ale lepsie niedke tn ak je
A kde chodis na zelenu ? Mohli by sme sa vidiet aj kavicku ti uvarim :)
Keď pôjdeš budúce daj vedieť pridám sa rád 😉
Ahoj aj si niečo našla kde sa sa opaľovať nahy?
A co tak duchonka? Tam sa neda nikde nic? Je to velka nadrz ktoru pozna vela ludi
Na duchonke by sa určite dalo hlavne teraz keď to tam znovu ožíva ale to by sa muselo asi riešiť oficiálnou cestou cez ASN.
Ahoj, da sa tam ist, ale musis v Beckove odbocit v zakrute. Potom ides do lava a do prava, do lava a zas doprava popod dialnicu. Bol som tam dnes a bolo aj asi 8 ludi. Je to tam fajn, pekna priroda.
Zopár nudistov začalo chodiť k Trenčín pod Skalku... je to tam celkom dosť veľké a Dá sa nájsť aj odľahlej miesto, mimo dohľad ocumovacov
Ak by bola poblíž niekde nová a bez uchylakov tak by som bol rád. Samozrejme na tú starú sa dá chodiť len sa človek trocha prejde.
Dá sa tam opaľovať. Je tam viac mužov ako žien. Oficiálna iná nudapláž v okolí nie je.
S privadzaca sa neda dostat?...tam ako je ta nova slovnaftka
Ahojte rad by som siel tiez ak by mal zaujem niekto napiste spravu dohodneme sa
Ahojte rad by som siel tiez ak by mal zaujem niekto napiste spravu dohodneme sa
Teraz je tam rampa, vcera som sa tam bol mrknut