Špehovanie

Špehovanie

Ahojte, amatéri. Je leto, dievčatá sporo odeté. Koho by nelákalo nazrieť im na ich pekné krivky bližšie, však? Napadlo mi, či nemáte nejaké nápady, resp. či vy nejakým spôsobom nevykonávate špehovaciu činnosť. Kam chodíte okukovať krásu odhalených tiel? Ja som už mal to šťastie, napr. raz v nemocnici cez kľúčovú dierku, inokedy zas v šatni bazéna v hoteli a raz zas počas cyklovýletu mi do oka padla jedna milá v tom momente cikajúca dievčina 🙂 Píšte tipy na špehovacie miesta a píšte vaše ,, úlovky", príbehy...
Nechápem, čo sa vám na mojom príspevku nepáči, keď toľko palcov dole... Nepovedzte, že sa neradi kukáte na holé baby...
Skôr by som povedal, že tie holé baby z toho nie sú zrejme moc nadšené. *3* A ani sa im popravde niet čo čudovať. Mne by tiež nebolo príjemné, keby ma spoza kríkov občumoval neznámy chlap s rukou v nohaviciach. Skús sa nad tým aspoň trošku zamyslieť... *378*
Nehovorím, že mám ruku v nohaviciach. Akí ste tu moralisti a pritom mnohí z vás určite čumíte cez ďalekohľady zo svojich bytov na ten panelák oproti vám...
Nájdi si priateľku a nechaj ju nahú na balkóne a zasvieť svetlo, nech ju všetci susedia vidia. Však je to normálne, keď chlap špehuje nahé ženy.
Zabudol som, keď ty špehuješ cudzie ženy, je to OK, keď niekto tvoju už nie.
Prilejem do ohňa svoj olej.
Milovník je zrejme aspoň úprimný.
Ak by tento druh zvedavosti nebol pre drvivú väčšinu zdravých mužských (aj ženských, debata o pomere intenzity by bola celkom zaujimava) jedincov prirodzený, neexistovali by ani tieto stránky, ktorým sa celkom darí. Tu je špehovanie luxusne pohodlné, pretože fotky sa poväčšine uploadujú z vlastnej vôle zachytených aktérov (zasa debata o pomere....), kdežto na ulici sa s takým druhom pohľadu človek spravidla nestretne (či?).
Outfit dievčat a žien by tiež nebol taký inšpirujúci, ak by chceli všetko zahaliť, však.
A ak sa už niekomu naskytne pohľad, no tak urazený odmietne, alebo sa so záujmom pokochá? Prvé je slušné, ale neprirodzené, druhé opačne.
Zakončím klasicky: Nejde mi len o vonkajšiu krásu, ale aj o tú vnútornú - akonáhle som vnútri - krása!
Peace, peas, piss, ako len chcete %)
Máš pravdu v Tom, čo píšeš, ale uprimný milovník chodí po chodbách a pozerá cez kľúčové dierky v nemocnici, v šatni na kúpalisku.... Nie je to ten prípad, že vidíš náhodou niečo, naskytne dá pohľad.
A keď už to tu napísal, ešte sa sťažuje, že sa to nikomu nepáčilo.
Nemyslím si, že chodí od dverí k dverám a nakuka....nemyslel to určite v zlom. Najkrajšie sú ženy v suknickach bez nohavičiek, ktoré si sadnú oproti vám a zámerne provokujú a ukazujú 😉 alebo nemajú podprsenku a bradavky sa im postavia 😛
Ani by som nepovedal. Erotiku/sex máme všetci radi, inak by sme tu neboli. Ale že by som mal potrebu niekoho na tajnáša špehovať, tak to nie... *100*
Tee disno 😁😋😋😋 prasak jedna ide aj ja spechovat ak cikaju 😁😁😁potom pôjdeme voniat
raz by si ma špehoval ihneď volám hliadku ty uchylne prasa fuj
Neurážaj prosím. Úchylov je tu dosť, keď tak čítam veci o spoločných masturbaciach... To je úchylné... Toto teda vôbec nie, moja milá.
Keď dvaja spoločne masturbujú, tak obaja sa na Tom vedome dohodli. Mňa to síce neláka, ale keď ich to teší...
Ty chodíš robiť niečo, čo sa ženám nepáči, tajné ich spehuješ. A ešte sa voláš uprimnymilovnik. Čo je úprimne na šmirovani cez kľúčovú dierku a pozeraní ako cyklistka sa musela ísť vycikať?
Čooo? Toto je úchylné??? Hmm, keby horšie nebolo...