Co tak nastivit neurologa. Mozna mas nizkou hladinu nejakeho neurotransmiteru nebo nebo poruchu emocniho centra hypotalanu. Obvodak nebo sexuolog ti v tom neporadi. Zbytecne se budes trapit neurolog je jedina volba.
Vyzkoušel jsi elektrosex?
Ale s pořádnou stimulační jednotkou?
Tím myslím žádná Čína či nějaké pofiderné zdechliny.
Já to měl podobně.
Pak jsem zkusil stimulaci elektrickým proudem, který právě působí na nervové zakončení v pokožce a dostavil se takový orgasmus, že mě to málem vystřelilo do vesmíru!
Ale s pořádnou stimulační jednotkou?
Tím myslím žádná Čína či nějaké pofiderné zdechliny.
Já to měl podobně.
Pak jsem zkusil stimulaci elektrickým proudem, který právě působí na nervové zakončení v pokožce a dostavil se takový orgasmus, že mě to málem vystřelilo do vesmíru!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Říká ti něco ruined orgasm nebo edging? Těsně před uděláním musíš/ona musí přestat, něco z tebe vyteče bez uspokojení, ale erekce a chuť zůstane a jedeš dál
Můžeme o tom pokecat, pokud chceš napiš.
Stalo se mi to pár krát. Začal jsem stříkat a nic. Pokračoval jsem dál v masturbaci a potom se kýžený orgamsums dostavil, ale skoro už bez semene. Ale to byl asi můj sedmý...
Jak by řekla paní kněžna "šťastná to žena" 😉
Neprožil jsem nikdy přesně to, co popisuješ. U mě vždy vzrušení atd. ... šlo ruku v ruce s prožitkem při sexu a vyvrcholení. Ale to, co vždy v mém životě nejvíce ovlivňovalo tyto věci, byl zdravý životní styl (nebrat drogy, nehulit, nechlastat 1. ligu, zdravý jídelníček, dostatek vitamínů a minerálů - nejlépe z přírodních zdrojů) a potom pohyb (min. 1 - 1.5 hod/obden, ideáně posilovna, ale v podstatě stačí jakákoliv fyzická aktivita, při které se zapotíš, zadýcháš, rozjedeš srdce na 120 tepů/minutu, unavíš svaly, že tě bolej ještě dvy dny poté, ...)!!!
Podle fotek vypadáš jako chcípák (teda až na ptáka
), tak bych se na to být tebou zkusil zaměřit...
Podle fotek vypadáš jako chcípák (teda až na ptáka

A co chceš slyšet? Koziska nikde, sixpack nikde... aspoň bicáky sis mohl na to focení někde vypůjčit... 
No nic, dělej, jak myslíš...

No nic, dělej, jak myslíš...
A co s tím máme dělat my když ani odborníci nedokázali pomoct?
Zdejší odborníci vždy dobře poradí! 

No, někdy to nejni úplně od věci... Já mám třeba obvoďařku, která je úplně na hovno. Takže musím vždy za MUDr. Seznamem, pak za MUDr. Googlem, a nakonec tu starou kurvu dokopat k tomu, aby mi nechala provést potřebná vyšetření.
Skoro bych řekl že chodím ke stejné doktorce

Ejakulace bez prožití orgasmu
analýza
Slyšeli jste, nebo sami prožili něco takového?
Doplňující informace:
V době posledního orgasmu se nic zvláštního v mém životě neodehrávalo.
Sexualitou jsem si jistý.
V sexu jsem vyzkoušel mnohé.