Ejakulace bez prožití orgasmu

analýza

ronan21
ronan21 Neaktivní před 4 roky
Kdykoliv stříkám/ejakuluji, nic u toho necítím, vyletí to ze mne tak nějak naprázdno a to je vše. Nezáleží, zda jde o masturbaci, či sex. Poslední orgasmus jsem měl snad před 11ti lety. Vzrušení, nadrženost, a vše okolo funguje jak má, jen prožitek při vyvrcholení schází. Neužívám žádné léky, veškeré konzultace s odborníky (lékaři, dokonce i terapeuti a sexuologové) nebyli schopni určit problém/příčinu.
Slyšeli jste, nebo sami prožili něco takového?

Doplňující informace:
V době posledního orgasmu se nic zvláštního v mém životě neodehrávalo.
Sexualitou jsem si jistý.
V sexu jsem vyzkoušel mnohé.
Co tak nastivit neurologa. Mozna mas nizkou hladinu nejakeho neurotransmiteru nebo nebo poruchu emocniho centra hypotalanu. Obvodak nebo sexuolog ti v tom neporadi. Zbytecne se budes trapit neurolog je jedina volba.
Vyzkoušel jsi elektrosex?
Ale s pořádnou stimulační jednotkou?
Tím myslím žádná Čína či nějaké pofiderné zdechliny.
Já to měl podobně.
Pak jsem zkusil stimulaci elektrickým proudem, který právě působí na nervové zakončení v pokožce a dostavil se takový orgasmus, že mě to málem vystřelilo do vesmíru!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Říká ti něco ruined orgasm nebo edging? Těsně před uděláním musíš/ona musí přestat, něco z tebe vyteče bez uspokojení, ale erekce a chuť zůstane a jedeš dál
Můžeme o tom pokecat, pokud chceš napiš.
Stalo se mi to pár krát. Začal jsem stříkat a nic. Pokračoval jsem dál v masturbaci a potom se kýžený orgamsums dostavil, ale skoro už bez semene. Ale to byl asi můj sedmý...
Jak by řekla paní kněžna "šťastná to žena" 😉
Neprožil jsem nikdy přesně to, co popisuješ. U mě vždy vzrušení atd. ... šlo ruku v ruce s prožitkem při sexu a vyvrcholení. Ale to, co vždy v mém životě nejvíce ovlivňovalo tyto věci, byl zdravý životní styl (nebrat drogy, nehulit, nechlastat 1. ligu, zdravý jídelníček, dostatek vitamínů a minerálů - nejlépe z přírodních zdrojů) a potom pohyb (min. 1 - 1.5 hod/obden, ideáně posilovna, ale v podstatě stačí jakákoliv fyzická aktivita, při které se zapotíš, zadýcháš, rozjedeš srdce na 120 tepů/minutu, unavíš svaly, že tě bolej ještě dvy dny poté, ...)!!!

Podle fotek vypadáš jako chcípák (teda až na ptáka *4*), tak bych se na to být tebou zkusil zaměřit... *24*
ronan21
A co chceš slyšet? Koziska nikde, sixpack nikde... aspoň bicáky sis mohl na to focení někde vypůjčit... *4*

No nic, dělej, jak myslíš...
ronan21
tehuatepec
tehuatepec Neaktivní před 4 roky
ronan21
ronan21
ronan21
A co s tím máme dělat my když ani odborníci nedokázali pomoct?
ronan21
Zdejší odborníci vždy dobře poradí! *22*
No, někdy to nejni úplně od věci... Já mám třeba obvoďařku, která je úplně na hovno. Takže musím vždy za MUDr. Seznamem, pak za MUDr. Googlem, a nakonec tu starou kurvu dokopat k tomu, aby mi nechala provést potřebná vyšetření.
Skoro bych řekl že chodím ke stejné doktorce *3*