Nechybí vám blacklist?

Nechybí vám tu něco jako blacklist?

Jak by měl vypadat? Jak zajistit jeho důvěryhodnost?
__--__ je zlodějka, pozor na ni
A timhle svym moralnem jsi to tady pomalu odsoudil ke smazani *3* pane Vachmajstr, vy jste ale hlava *3*
Koukám že už jsi taková známá celebrita skoro jak Elvis ten měl taky své imitátory*1*
Hachiman_88
Hachiman_88 Neaktivní před 4 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
bože ty jsi řiťolez.to není možné už
Hachiman_88
Hachiman_88
Uvítali byste nějaký web, kde se:

1. můžete registrovat a ověřit identitu
2. můžete si tam zapisovat si tam nicky a k nim i hodnocení toho, jak na vás komunikace s danou osobou zapůsobila
3. vyhledávat nicky a číst hodnocení, která o nich zveřejnili ostatní

Přemýšlím, zda by byl takový web realizovatelný.
ronan21
ronan21 Neaktivní před 4 roky
Kdysi tu byla možnost shlédnout příspěvky uživatelů, takže jste viděli, jestli třeba někdo někomu nadával, nebo mu pomlouval galerie, ale to už je pryč.
Ale hodnocení, který o vás zveřejní ostatní, to je taky na prd: když třeba někoho jako dočasný správce vyhodíte z chatu, protože tam shání fet, tak se z něj určitě nestane váš fanoušek a uvítá možnost, jak vám to vrátit. Nebo pokud někoho odmítnu, protože mi jednoduše nesedí, tak myslíte, že napíše: "tenhle chlap se se mnou vůbec nechtěl bavit, ale jinak je to zlatej člověk, rozhodně doporučuju!"
Ještě se mi nestalo že by ignorovali nahlášení fake galerie nebo profilové fotky. To že při tom množství jim něco unikne je zcela běžné,ale když to vidíš stačí napsat do kontaktů a problém vyřešen.
Jista forma usvedceni z kradeze fotek i s dukazy tady ale je *4* *1*
Urcite ho muzes zrealizovat *4* staci jen chtit
Asi by tu měla být možnost druhého zablokovat, ale moc nechápu blacklisty, co si lidí píšou na profil, jakoby si mysleli, že to někdo čte *3*
Hachiman_88
Pockej *22* to jako “lustrujes” kazdeho, kdo se ti podiva na profil? A podezrely je proto, ze se ti na profil jen podival, nic vic? *3*
Jistě!! vždy něco založí a vytáhnou to v nezbytně blbou chvíli jak králíka z klobouku
Hachiman_88
Pockej, takze tobe nekdo navstivil profil a mel podivne a dotirave dotazy? A ty jsi presto mrhal svym, urcite velmi drahocenym, casem a jal jsi se jeho nick vyhledat a procist si nejake "pofiderni" blacklisty?

Neni snazsi proste takovou zpravu smazat a neresit? *3*
Hachiman_88
Tak ted se naskyta ale otazka, jestli se pak po zbytek dne tetelis blahem, jak jsi to nejakemu profilu, co te navstivil a mel pak podivne a dotirave dotazy, nandal a tlemis se jak slunicko *1*

A co kdyz to byl na druhe strane nekdo, jako ten vyse a za to, ze jsi si dovolil uprostred komunikace se odmlcet, pujdes i ty na nejaky pofiderni blacklist? *3*
Ty jsi to nepochopil on stěma podivnejma dotazama něco chce mít ,,chápeš ,, *362*. *19*
Takze plati to, co jsem napsal vyse *22*
Hachiman_88
Tak ted nechapu... Najednou uz neztracis zbytecne cas "prolustrovanim" profilu, ktery ti pise podivne a dotirave vzkazy?
Hachiman_88
No to ty spatne chapes. Podle me ty ztracis cas nejakym "lustrovanim".

Pise mi nejaky neznamy profil? Tak at pise, ja to nebudu cist a neztratim ani miliontinu sekundy *3* maximalne ztratim pul sekundy smazanim tech zprav *22*
Hachiman_88
Mezi kterymi uzivateli? Mezi temi, co napisou ze "holka je urcite Karel" protoze je poslala k sipku? *3*

opakuji:
Pokud VY sami jste tak hloupi, ze kolem VAS krouzi typy vhodne na nejake seznamy, tak zmente SVE fungovani.

Nebo to bude snazsi "Vrana k vrane seda"?
Nehledej chybu u jinych, hledej ji u sebe *4*
Ne díky, nic takového nepotřebuji. Ale začínám přemýšlet proč někdo druhý ano?
Proc nekdo druhy ano? Treba kvuli ublizenemu egu, jak si nekdo muze dovolit skoncit uprostred komunikace, tak jak to predvedl ten vyse *22*
Nevím, kam, pod koho se můj příspěvek zařadí.
Měl jsem ještě v 5/2021 v popisku, tak jako mnoho zdejších uživatelů má dodnes, seznam neseriozních uživatelů. Když jsem chtěl v 6/2021 svůj popisek upravit, nešlo mi to uložit, neustále se objevovala hláška "Osobní popisek obsahuje telefonní číslo, které není povoleno." Žádná tlf. čísla v popisku uvedena nebyla, přesto neustále tato nesmyslná hláška. Tak jsem napsal adminům, kteří mi hbitě odpověděli: "Váš osobní popisek obsahuje text, který porušuje pravidla našeho webu. Pokud jste se setkali s uživatelem, který Vás nějakým způsobem podvedl nebo Vás napadá, prosím řešte to s adminy, nikoliv tímto způsobem. Tak se věc nevyřeší a pokud není podložená důkazy, uživatele tím poškozujete. K tomu osobní popisek neslouží. Smažte tedy prosím část popisku, kde píšete o jiných uživatelích. Měl by pak být popisek v pořádku."
Bohužel, nešlo o napadání nebo podvod, ale jen o to, že si s někým píšu, něco dohaduju a on se v půli "rozhovoru" bezdůvodně odmlčí, přestane z ničehonic komunikovat. To jsou ti honiči, pisálci, úchyláci, slibotechny, svoloč, co po vyčerpání detailních popisů scénářů, kdo koho jak kde bude honit, lízat, šukat ... se nabaží, udělají se u toho a o vlastní setkání již pak nemají zájem.
Vývojáře, který umí napsat stránku, na které vyskočí hláška o nepovoleném tlf. čísle, ačkoliv se tam žádné nevyskytuje, bych udělal nezaměstnaným. Přece jen tlf. číslo a údaj o neseriozním uživateli jsou dva naprosto vzdálené pojmy.
Není problém si k uživateli udělat nějakou poznámku o jeho neserioznosti, vidím to i v historii vzkazů, ale to vše vidím jen a jen já, bohužel nikdo jiný. Pokud si informaci v osobním popisku o neseriozním chování přečtou i další Amatéři, je to jistě přínosnější než informovat adminy, kteří tomuto neserioznímu jednání stejně zamezit nemohou, nejde o žádný prohřešek proti platné legislativě, jde jen o jakýsi morální hnůj. Když adminům pošlu scan konverzace, ve které se druhá strana najednou odmlčí, co s tím asi udělají? (někdo mi píše třeba opakovaně, na potřetí, jakoby na novo, stále vždy stejný scénář s následným ukončením uprostřed rozhovoru)
amateri.com/cs/legal/terms-of-use - "Všeobecné podmínky" - je v nich ještě zmínka o "Smluvních podmínkách" (Respektujeme zákony státu a všechny uživatele. Chováme se v mezích smluvních podmínek a lidské slušnosti.) Nikde jsem ale nenašel konkrétní ujednání, že bych si nemohl dávat do svého osobního popisku negativní zkušenosti o jiných uživatelích, čímž bych měl porušit "pravidla" webu.
A ještě mě docela zaráží, že u jiných webových provozovatelů najdete smluvní, obchodní, všeobecné atp. podmínky datované k určitému datu. Tady ve Všeobecných podmínkách ani Zásadách ochrany soukromí jsem nic takového nenašel. Ae možná že jen blbě koukám a nevidím.
Samozrejme ze to mysli smrtelne vazne, kdyz sesmolil takovy plactivy dlouhy elaborat *22*
A taky jsi spravne na konci zjistil, co je dotycny pisatel zac. Vsak aby ne, sam to priznal *3*

Ale je usmevne, jak se ohani platnou legislativou, ale uplne zapomina, ze si hraje na soukromem "pisecku", kde plati pravidla soukromeho vlastnika *3*

Takze, jak pisu vyse...
"Pokud VY sami jste tak hloupi, ze kolem VAS krouzi typy vhodne na nejake seznamy, tak zmente SVE fungovani."
Hele ten poslední úryvek se strašně blbě ale mění nebo spíše ani měnit nejde ,ponevač když někdo nesouhlasí a vadí mu tvůj komentář a má tak velkou potřebu tě informovat ještě po soukromé zprávě že si údajný ubožáček
atd. Vede s tebou dialogy které jsou k zasmání a ještě tě víc utvrzuje jakej to je ,,borec ,,.
No a teď si vem jsem vážně tak hloupí že kolem mě tohle krouží a mám se měnit ,, já,,. *3*
Ano, zmen se ty *1* i kdyz by to znamenalo ze "opustis" forum, aby ti nepsali zdejsi uplakani blbecci, kteri se citi neskutecne dotceni, ze jsi je v nejakem vlakne "sestrelil", prestoze oni zalozili neskutecne erudovane a smysluplne vlakno, jake tady jeste nikdy nikda nebylo *22*

A nebo si vhodne nastav filtr uzivatelu ve vzkazech *1* (upraveno)
To bych zas o tu našlapanou krásu surové inteligence přišel a já sem tak komunikativní že se rád pobavím i z blbem o mém problému *4*
Jinak nevím ale osobně když vemu co se týče některých individuí tak vytvořit Black listy bude akorát jejich zbraň pro zhrzenou ješitnost aniž by měl důvod ale proč neublížit ,,že,,
Tak samozrejme ze ty Schwarzlisty jsou pouze z duvodu zhrzene jesitnosti a posramoceneho ega *3* nic vic, nic min *3*
Schwarzlist?
Neni lepsi, nez nejaky seznam, uvedomit si jednu zasadni vec a tou je "co je hlavnim jmenovatelem"?

Schwarzlist na zaklade, ze VAS nekdo otravoval o poslani penez, ze VAM nekdo posilal stazene/falesne/ukradene fotku a videa, ze VAM nekdo neprisel na schuzku, ze VAM nekdo slibuje horydoly, ze VAM nekdo ustavicne keca a vymlouva se proc nedojde apod. apod.

Ten spolecny jmenovatel jste VY sami.
Pokud VY sami jste tak hloupi, ze kolem VAS krouzi typy vhodne na nejake seznamy, tak zmente SVE fungovani.
zastáváš se zlodějů a podvodníků? trochu se ti obrátilo morálno
No to je mi panacku logika jak Brno *3*

Vzdalene mi to pripomina princip "Babisove kocke". "V krabici je kocke. Kdyz je kocke zive, je to moja zasluha. Kdyz je kocke mrtve, muza za to opozice!!!"

Jinak kdyby ubylo debilu a nadrzenych bezmozku co maji inteligenci asi tolik, kolk se jim vleze tvarohu za galuzku, tak by ubylo zdejsich untervassermanu *1*
Máš to celý nějak popletený, ale to je u lidí s morálním narušením běžné.
Došly ti argumenty tak zkoušíš nesmyslné přirovnávání k Babišovi, hraješ na city jo?
Ta poslední argumentace o debilech a bezmozcích je taky nesmysl, proč přemýšlíš nad
tím co by kdyby? Tady je zapotřebí udělat něco proti podvodníkům a ty tou svou
rádoby chytristikou tomu nepomáháš, ale škodíš. Prosím neodepisuj mi a radši se
zamysli nad morálkou a etikou - trestat lháře a podvodníky a ne se vysmívat a nadávat.
Zvládneš to, držím palce.
Argumenty proti tvemu nazoru ze se zastavam zlodeju a podvodnicku? Zadne nepotrebuji *3*

A ta argumentace o zdejsich debilech a bezmozcich je zalozena na realnem fungovani zdejsich debilu a bezmozku *1* Nic mi nezlepsi naladu tolik, jako obcasne precteni logu jak si tady takovi psali s botem *3* dokonce i posezeni u kavy v kavarne s botem bylo mnohdy to nejlepsi co tady zazili *22*

Moralka a etika tady? To jako vazne? *3**3**3*
N3PI, to máš nějakou mentální poruchu? Tyhle kecy měl taky můj dementní dědeček, než ho trefil šlak.
A zjistoval jsi si, jestli to nahodou nemate v rodine dedicne? *22*
Možná za to dostanu doživotní ban. Ale srát na to.
Co na protest uspořádat bojkot? Myslíte, že by byli lidi ochotní třeba měsíc vůbec nelézt na A? Pokud jsou A živi z reklamy a za měsíc nevygenerují dostatek kliků a zobrazení...
*3*
Tohle je cesky narodni sport, bojkotovat *22* a vsichni ti na to budou srat *3*

Amateri jsou zivi z reklamy? Hmmmm, proc maji doplnky prohlizecu typu adblock, ublock, adguard apod stamiliony stazeni? Protoze bez nich jiz na netu nejde fungovat...
Hachiman_88
Přesně. mě ho včera smazali *8* chjo *10*
Hachiman_88
Přesně tak. Jsou tu profily co mi lezou na nervy a je mi k ničemu že nejde psát zpráva, když je nechci vůbec vidět.
Jenže to nikdo nevidí. Pachatel škodí jinde.
Když sem budete uvádět nicky, smažou i toto téma.
Já bych napsal "moje ukradený galerie též na profilu...."
Přéééééésně...........................
Byl by potřeba *24* je škoda že blbci to tady kazí fajn lidem .Už sem se zde párkrát spálila a nešlo o maličkostí jednou to dospělo i do fáze vyhrožování a vydírání v soukromém životě .Ale ten dotyčný amatér je tady stále ani se neděje .Takže za mě by tohle bylo fakt potřeba
Herbert_Shulin
Herbert_Shulin Neaktivní před 4 roky
Takovych hrdinnych jedincu je na internetu nepreberne mnozstvi. V drtive vetsine pripadu to jsou vsak jen hospodsti teoretici *3*
Máš recht. Techniky je to jednoduché jak facka. Tak proč to ještě není? A proč ti zablokují profil když si uděláš black list? No protože to není v zájmu majitele serveru. Přišel by o prachy.
Ano, v tvem vymyslenem svete to je jednoduche jako facka *1* v realnem svete to neni jednoduche, tak jak si predstavujes *3*
Ono je to "na papire" strasne jednoduche, ale celou tuto myslenku zbori, jako domecek z karet, ten jasny a neprehlednutelny fakt, ze si za minutu udelas dalsich 5 profilu *4*
Máš ale další identifikátory uživatele, než jen email. Počínaje IP adresou, přes rozlišení obrazovky, konče datama v cookies. Z toho se dá udělat nějakej CRC kód každýho uživatele.
Mi neříkej, že pokud někdo dostane ban a do 5 minut se přihlásí někdo se stejnou IP, verzí windows, verzí prohlížeče, rozlišením obrazovky a dalšíma parametrama zjistitelnýma i přes vobyč javascript, že to nebude on.
Jenomže to by se někomu muselo chtít *16*
Mas to moc dlouhe na to aby se citil neskutecne zostuzen *4* *3*
VPNky a zmeny useragenta ti asi nic nerikaji vid *1* Do par sekund muzu byt uzivatel win11 Pro na Safari 15 s rozlisenim 1x1px ze Slovenskym Medzilaborcu *142*

Jenomze to by se nekomu muselo chtit *16* premyslet vid *1* (upraveno)
Lidi, co umí s VPN a UA se na fórech a vzkazech nechovaj jak kokoti, takže Tvůj příspěvek beru jako lichý *1*
Na tvem miste bych nevynasel predcasne soudy *22* i kdyz samozrejme zeby se ti "to hodilo do kramu" k podpore toho co jsi, nutno podotknout, mylne sepsal *4*
Inu, budu situaci nadále sledovat, k podpoře mých soudů *3**3* a na tebe se zaměřím dvoj- až trojnásob *3*
A neni to malo Antone Pavlovici? *1*
to by šlo podpořit tím, že profil musí být ověřený tel. číslem. Těch má 5 různých málokdo :)
Pokud pominu to, ze to narazi u uzivatelu, kteri nechteji potvrzovat svym telefonnim cislem (vim, zni to v dneni dobe divne, kdyz vetsinou sve cislo davaji na desitky jinych mist...), tak existuji moznosti, kdy muzes mit klidne tisic cisel :)
ronan21
ronan21 Neaktivní před 4 roky
Již to nelze. Během následujících dnů sem udělala a okamžitě blokace. Prý to je nepodložené urážení lidí. Pokud chceme stížnost musíme to řešit přes adminy a mít důkaz a oni to prý vyřeší. Ale chystá se nějaká novinka tak uvidíme...
To jsem zvědav jaká novinka. To bude něco jako za 500 Kč/ měsíčně budeš mít přístup k black listu či podobně.
Chybí a jak!!!!! Máme profil měsíc a samá slibotechna, lhář, tahač fotek....
Hele já měl na profilu v popisu seznam lidí, co byli buďto fejk nebo slibotechny či pisálci. Napsali mi admini, že tohle nesmím ať to smažu. Ignoroval jsem to. Pár dní na to mi to smazali oni sami a napsali mi zprávu, že jestli to tam ještě budu mít tak mi smazou profil :D.
Hmm. Tak to jste teprve na začátku...