Gulaska 2

Gulaska

Ahoj, bude dnes niekto vecer na gulaske?
Ahojte hladam zenu alebo parik na nudizmus alebo na ine este som nebol zivote na nuda plazi a chcem vyskusat ze je to ake vedeli by ste odporucat nuda plaz
A kto by prisiel somnou?
A este bojim stoho ked uvidim neaku dobru peknu zenu tam a viete 🍆🔝piste ked niekto by prisiel somnou
Skús poprosiť rodičov, či by s tebou nešli na nudu.😀
Nikdy si nebol na nude a hľadáš niekoho, kto pôjde s tebou, kam sa ešte bojíš ísť sám? Myslíš, že niekto bude mať záujem robiť ti sprievodcu na nuda pláži?
Choď sám a zistíš.
Ahojte. Nas by zaujmal pohlad inych zien ze ako reagujete ked sa niekto na vas pozera na nudaplazi. Ci vam je to vyslovene neprijemne alebo sa usmejete, alebo vystrcite zadocek ci sa nejako zvodne pohladite alebo poroztiahnete nozky troska.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
-------------- odkaz pre Exibicionista123
A ty ako reagujes keď na teba nude cumia? Začneš si chytať vtáka alebo honit? 🤦
Mne sa stalo..žena na mna pozrela a ja honil
Nehovorim o cumeni ze ti cumi s metra medzi nohy. Skor o takom ze sa niekto nornalne na teba pozera ako na peknu zenu. A pre teba dilinko co je na tomto uchylne ked sa opytam? Ci ty ked vidis krasnu zenu tak sa pozeras do zeme? (upraveno)
Už to nezachraniš:)
Každopádne Nymphedore sa to nepáči, nebude dávať nohy od seba, hladiť sa, usmievať sa a je jej to nepríjemné.
Ako mnohé iné, nešli na nuda pláž, aby pred každým mužom, ktorý prejde okolo sa usmiali, pohladili si prsia, nastrcili zadok a poroztiahli nohy.

Nuda pláž je o inom, ako si muži často myslia. Čakáš že keď si žena všimne, že sa na ňu z troch metrov pozeráš, poroztiahne nohy, pohladi si prsia a nadvihne zadok, ak to čakáš, na nudu nechoď. (upraveno)
*114**114**114*
správna odpoveď chorému úchylovi
Zdravim
Rad by som isiel na gulasku poprvy krat (opalovat sa). Vie mi niekto v sprave opisat ako to tam funguje. Je tam vela miesta takto cez tyzden ? Je tam "vitany" aj sam muz ak mu nejde o ocumovanie druhych ?
Dakujem
Aj my ideme na cely víkend na zlatte ideme oddychovat aj aj na rybačku. Kludne nas oslovte ak chcete👻zuzana vlado
Sa zastavím a kde ste rád pokecáme.ja idem na prameň vecer
Snad vás nájdem / spoznám
Správu som chcel napísať, ale neda sa.
Navecer sa tam objavím
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Aj my sme boli uz od stvrtku do nedele paráda
nebude.. ale ak sa dohodneme v sprave.. tak moze byt.