No chlapci, koľko nespokojných manželov sa nám tu zišlo!!! Keby mal človek posudzovať kvalitu sexuálneho života podľa toho čo sa píše tu na fóre, tak je to s nami veeeeeeľmi bledé... našťastie z praxe viem, že to až také zlé nie je :-) To sa len tu schádzajú tí nespokojní... a len muži... ženy sa sťažujú inde :-)
Moja ešte nie manželka s tým nemala ziadny problém, kým sme boli nesvoji, na intraku... Po svadbe jak by utal. Dôvod podľa nej, že ju to uz proste nevzrušuje robiť a nemá to rada. Čo predtým bol presný opak. Semeno zrazu úplne odmietala. Odvtedy fajka max 1x do roka a Max 30 sekúnd a šup s ním tam, kam podľa nej patrí. Do konca to od svadby už nebolo z jej strany realizované nikdy (14 rokov). Samozrejme, že ja jej doprajem opačne milerad.
Dlho som dumal (aj sa snazil od nej dozvediet), čo na Tom musí byť také odpudzujúce. Prečo to tie ženy tak odmietajú. Až som sa nakoniec podujal to proste experimentom overiť, ako to tie ženy vlastne vnímajú. Moje závery sú prekvapujúce. Nie je na tom nič zle, nič, čo by malo byť odpudzujúce, skôr opačne. Teda to indikuje naozaj úplne inú paradigmu u žien ako u mužov. Je to nástroj. A keď nie je prečo ho používať, tak ho ženy nepoužívajú. Aj keď škoda, lebo jeho používanie má tendenciu viesť ku situácii "Win-Win". Ešte je tu druhá otázka do pléna, či to prítomné ženy potvrdia: ak žena vyskúša pomimo väčšie lízatko, ako manželove, tak to manželove relatívne menšie proste prestáva byť zaujímavé - jeho fajcenie neprináša želaný pôžitok?
Piss všetkým! Pardon, peace, samozrejme! (upraveno)
Dlho som dumal (aj sa snazil od nej dozvediet), čo na Tom musí byť také odpudzujúce. Prečo to tie ženy tak odmietajú. Až som sa nakoniec podujal to proste experimentom overiť, ako to tie ženy vlastne vnímajú. Moje závery sú prekvapujúce. Nie je na tom nič zle, nič, čo by malo byť odpudzujúce, skôr opačne. Teda to indikuje naozaj úplne inú paradigmu u žien ako u mužov. Je to nástroj. A keď nie je prečo ho používať, tak ho ženy nepoužívajú. Aj keď škoda, lebo jeho používanie má tendenciu viesť ku situácii "Win-Win". Ešte je tu druhá otázka do pléna, či to prítomné ženy potvrdia: ak žena vyskúša pomimo väčšie lízatko, ako manželove, tak to manželove relatívne menšie proste prestáva byť zaujímavé - jeho fajcenie neprináša želaný pôžitok?
Piss všetkým! Pardon, peace, samozrejme! (upraveno)
Sám osobne som sa ešte nestretol so ženou čo by nemala rada fajku😁 Ženy čo nemajú rady semeno to už je iná téma... Ale celkovo vzaté orálny sex má svoje čaro, skúste ho dopriať aj žene a isto sa vám odvdačí
Normálne sa mi až nechce veriť, že v dnešnej dobe existujú ženy, pre ktoré je problém spraviť chlapovi fajku a hlavne manželovi. Ja to beriem už ako bežnú vec. Pokiaľ to nebol problém pred manželstvom, tak potom prečo v manželstve....
Náš pravdu, keď sa páčia, tak je to úplne prírodné...✊
Znie to ako neženit sa nikdy :-) Aj keď v prípade väčšiny z nás už dosť neskorá info :-D
Zasa kvôli fajke sa muž snáď nežení
Isto nie ale zeni sa kvoli tomu ze im klape. Ak by vedel to co vie teraz a) nezenil by sa b) zenil by sa a vyriesil by nedostatky o dum dal.
Ved zomriet bez plnej realizacie svojho plneho potencialu je "takmer trestne".
Ved zomriet bez plnej realizacie svojho plneho potencialu je "takmer trestne".
Keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú.
To máš ako keď si kupuješ auto. Nekupuješ si ho primárne kvôli klíme a vyhrievanými sedadlám, ale keď sa rozhoduješ, tieto dva atribúty môžu byť pre teba podstatné. Pár mesiacov po kúpe ti odíde jedno a potom v zápätí druhé. Auto stále plní svoju primárnu funkciu, má mnoho ďalších funkčných features, ale tie dve fajnotky už nie. Reklamácia? Pôjdeš sa snáď sťažovať svokre? %))
To máš ako keď si kupuješ auto. Nekupuješ si ho primárne kvôli klíme a vyhrievanými sedadlám, ale keď sa rozhoduješ, tieto dva atribúty môžu byť pre teba podstatné. Pár mesiacov po kúpe ti odíde jedno a potom v zápätí druhé. Auto stále plní svoju primárnu funkciu, má mnoho ďalších funkčných features, ale tie dve fajnotky už nie. Reklamácia? Pôjdeš sa snáď sťažovať svokre? %))
Ak by manželstvo bolo ako kúpa predmetu, tak máte možnosť vrátiť, alebo vymeniť za rovnakú, ak má manželka dvojča, šli by to, alebo odstupné od zmluvy
§ 507
(1) Ak nemožno vadu odstrániť a ak nemožno pre ňu vec užívať dohodnutým spôsobom alebo riadne, je nadobúdateľ oprávnený domáhať sa buď primeranej zľavy z ceny, výmeny, alebo opravy alebo doplnenia toho, čo chýba
"§ 623
(1) Ak ide o vadu, ktorú nemožno odstrániť a ktorá bráni tomu, aby sa vec mohla riadne užívať ako vec bez vady, má kupujúci právo na výmenu veci alebo má právo od zmluvy odstúpiť. Tie isté práva prislúchajú kupujúcemu, ak ide síce o odstrániteľné vady, ak však kupujúci nemôže pre opätovné vyskytnutie sa vady po oprave alebo pre väčší počet vád vec riadne užívať."
Čiže fajka, nebráni užívaniu, tak by vám asi svokra mala dať čo vám chýba, čiže fajku dostanete od svokry
§ 507
(1) Ak nemožno vadu odstrániť a ak nemožno pre ňu vec užívať dohodnutým spôsobom alebo riadne, je nadobúdateľ oprávnený domáhať sa buď primeranej zľavy z ceny, výmeny, alebo opravy alebo doplnenia toho, čo chýba
"§ 623
(1) Ak ide o vadu, ktorú nemožno odstrániť a ktorá bráni tomu, aby sa vec mohla riadne užívať ako vec bez vady, má kupujúci právo na výmenu veci alebo má právo od zmluvy odstúpiť. Tie isté práva prislúchajú kupujúcemu, ak ide síce o odstrániteľné vady, ak však kupujúci nemôže pre opätovné vyskytnutie sa vady po oprave alebo pre väčší počet vád vec riadne užívať."
Čiže fajka, nebráni užívaniu, tak by vám asi svokra mala dať čo vám chýba, čiže fajku dostanete od svokry
Ved stale mozes mat ochotnu bokovku. S casom to aj tak bude doma dost nuda. Ale aspon nuda bez komplexov zase.
Buď si najdi milenku nebo ji kopni do prdele a rovnou si najdi novou ženu co to bude dělat!
Dúfam, že toto si myslel len ako žart - to vážne je pre niekoho najväčšou kvalitou ženy či je ochotná robiť fajku? Tak to si potom zaslúžite presne takú, ako hľadáte...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Veď tak tu nenariekaj a daj sa dokopy s chlapom - už mi to inak nevychádza. Ženy sú ti na nič, až mám dojem, že ich neznášaš, tak čo sa budeš trápiť...?
Tak moj svagor by to napriklad velmi chcel ale pocas celeho manzelstva (cca 11 r) mu to vzdy odmietla. Neviem ci to priamo urcuje kvalitu zeny, minimalne to vplyva na kvalitu sexu medzi nimi. Druhy svagor je velmi dobre vybaveny ale sex nema vobec lebo po druhom decku to zena nechce vobec. Ale ten to uz vyriesil bokom. Tu uz je otazna aj kvalita celeho takeho zivota napriklad.
Jak říkáš, zasloužím takovou jakou hledám - co bude fajčit a polykat bez vymýšlení nesmyslů.
Škoda na to reagovať. .
Hlavne sa osprchuj a dodržuj intímnu hygienu. Vy muži nedodržujete vôbec hygienu a potom od ženy očakávate že Vás bude z nadšenim fajčiť.
Co sa tyka mojej hygieny to je u mna na prvom mieste. Nie som ten tip chlapa ktory sa o seba nestara. Keby to tak bolo tak to sem nebudem pisat lebo by mi bolo jasne ze sa niekto obuje do toho co sa tyka hygieny a starostlivosti o seba.
Tak potom fajčí cudziemu jedine vysvetlenie a tvoj je jej blbe brat do úst
Tomu ver ze nie. Si na velkom omyle.
Nuž potom môže byť vysvetlenie aj v tom, že my ženy nie sme také posadnuté mužským telom ako sú muži ženským a v sexualite prirodzene radšej prijímame ako dávame. Skrátka robíme to skôr aby sme spravili partnerovi radosť, nie je to niečo, čo by nás primárne sexuálne vzrušovalo. Nevravím, že to tak má každá, ale asi bude takto nastavená väčšina...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak hovor za seba, srdiečko - u nás je to presne naopak. V živote mi to netrvalo hodinu ;-) . Dve minútky na to v pohode stačia. Ale ak čokoľvek čo robíš v posteli berieš ako "robotu", tak sa tvojim partnerkám ani nečudujem...
Hanka. Len logika, ak sa len prijíma a nedáva potom sa nečudujme, že chlap si hľadá uspokojenie aj inou cestou, kde niečo dostane. Vo vyváženom vzťahu by mali predsa dávať obaja. Ženy si inak sami robia zle takýmto zmýšľaním, lebo inak by mali viac. Či už v intímnej oblasti by sa posunuli o úrovne vyššie, ale aj mimo nej by sa im chlap viac venoval. Nespokojný chlap, takisto ako nespokojná žena po čase začne dávať energiu a čas na iné veci. Je to škoda. :-)
Nepochopil si to? Ja tu len píšem o motivácii. Žena má vždy v sebe snahu potešiť. A preto ti to rada spraví. Nie preto, že ju to vzrušuje, nie preto, aký ho máš nádherný. Jednoducho vie že ti to robí dobre a chce ti to poskytnúť. Je z toho naozaj šťastná, niekedy si aj užíva, že má nad tebou takúto moc. Ale väčšinu z nás to sexuálne nestimuluje, na rozdiel od mužov, ktorých zväčša veľmi vzrušuje, keď môžu svoju partnerku uspokojovať orálne...
Hanka zovšeobecnuješ. Lebo u nás je to presne naopak ako píšeš. :) Ja som sa už toľko nalízal a vyhral s prstami, že som v kľude :-D Ale žene dám všetko, čo viem že má rada. Aj mimo intímnej oblasti. Hlavný akcelerátor vzrušenia sú predstavy u oboch pohlaví. Priama stimulácia ženy ani muža nemusí stačiť Väčšina žien si myslí, že dá orál a je to ok a chlap vybavený. Nezlepšuje sa a neposúva to ďalej. No nie je vybavený. Tak primitívne stvorenia nie sme ako si poniektoré myslíte. Ja radšej taký "odfláknutý" orál stopnem a dám jej polhodku vlnu orgazmov. Má to pre mňa väčšiu cenu. U oboch pohlaví sú pasívni ľudia.
Tak neviem... s lízaním si v kľude, ale keď ona odflákne tvoj orál, tak jej ty ukážeš ako sa to robí a dáš jej vlnu orgazmov? Nepochopila som, čo si tým chcel povedať? A riešime tu otázku, že Reko77 nemá orál. On by bol asi šťastný, ak by to bolo tak ako píšeš, že mu žena "dá orál a je vybavený"... Takže tu zovšeobecňujeme asi všetci...
Nie.. vlnu lízaním :) Na som to som ešte neprišiel.. =) Len som chcel povedať, že nie všetky ženy myslia ako ty. Býva scenár vo vzťahoch aj úplne opačný. Netreba mužov ani ženy generalizovať. @reko77 hľadá príčinu a dúfam, že ju nájde.
Ženy čo odoberajú životnú energiu... Kto má na výber bez záväzkov utekajte kade ľahšie od tých krások. Pozlátko ktoré sa nerozbaluje.
Hana1234 to vyjadrila úplne presne.Väčšina mužov ani len netuší, že my ženy sme od prírody nastavené celkom odlišne ako muži. Muži si totiž väčšinou myslia, že čo vzrušuje v sexe ich, tak to isté vzrušuje aj ženy. Ale tak to nie je. My sme v tomto celkom odlišné.
Tak skus 69. Ako ju budes lizat, pomaly sa natocis nad nu, bude mat tvojho vtaka rovno nad sebou a urcite bude uz dostatocne rozpalena, ze si ho zoberie do ust. Drzim palce
Pokusy boli ale bohuzial nechcela. Pritom kedysi daaaavno sme 69 robili dost casto.
...skús si ho vyholiť... to sa ženám páči...
Tomu ver ze som vyholeny. Vsetko splnam co sa zene paci.
Urob jej zrkadlo... Obmedz/stopni jej lízanie aj ostatné... A potom skús či nebude mať záujem viac o tom komunikovať.

Fajka
Ako casto