Ostrava - taky bych zašel s fajn párem na wellness. Privátní nebo veřejný, to už je na domluvě. Kdyby se někdo rozhodl zajít, SZ
Ahoj , velký poprah v Ostravě , Sadlik Apple šuká s holky i kluky , dělá rád gang bang , má rád v sexu trojku , stačí mu napsat , pozvat i své přítelkyně , https://www.facebook.com/sadlik.fcb ? Napište mu , ráda se také připojím do trojky , Jessica Deluxe
Jdi na seznamku, eroticke služby, a nezanasej každé vlákno
Ahoj,
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně
něco zarezervovat,
Děkuji.
v Pátek 27.12 pozvu pár v Praze do soukromého wellness nebo saunového světa. Zaplatím vstup za všechny, případně mohu dát i nějakou zlatku navíc. Jen bych se rád podíval na vaše mazlení, prstění, kouření, milování... co situace dovolí. Láká mě to - koukat se jak si to pár přemnohou dělá, nebojte se obtěžovat nebudu. NE znamená NE a vše je o vzájemné dohodě. Pokud bychom šli do veřejného prostoru, pak už vás nechám zbytek doby o samotě... Já 33 let, VŠ, sport. postava, sympaťák...
Najde se nějaký takový pár?
Piště do zpráv, ať se můžeme během dopoledne dohodnout a mohu případně
Děkuji.
zkus to,at ti jí zbalí,za pokus to stojí,taky to plánuju
mam s ti taky problem nevim jak to udelat aby manzelka se seznamila s jinym muzem rikala ze se ji libi mladsi chlapy ale stydi se ale chtela by to formou hratek
taky to máme rádi. má někdo zájem?
zdravim mel bych zajem na trojiku mam ho pekne vyholenxho 20cm dlouhy a hlavne vydrz mam moc
Předně, kdo si má užít? Ty, nebo manželka? Když budeš myslet především na blaho ženy, pak by si partnery na sex měla vybrat ona. Jinak jistě, může udělat, co po ní žádas, ale bude pouze plnit tvé prani a pro ni to nemusí být zrovna výhra.
Zásada je, aby si užili všichni.....
no určitě bych šukala s těmi co mi vybereš ty.ha ha ha 

Rad bych tu nasel heterosexualni par zena-muz na dlouhodobe diskretni pratelstvi a sex.
Poradí někdo jakou hru zahrát pro uvolnění situace při trojce? Flaška je už přežitá.
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Můžu napsat scénář a stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.Můžu vás pozvat do soukromé sauny a vířivky na 2hoď club relax,Praha7.
Ahoj najdu zde fajn pár na vše? Hledám hlavně dlouhodobé přátelství, hlavní jsou pro mě sympatie. Rád bych zkoušel nějaké obvyklé i neobvyklé věci, hry, praktiky (vše záleží na domluvě). Tak jestli je zájem napište a pošlu fotku a napíšem si více. Dík Jirka
Příspěvek byl uživatelem smazán.
hezký, ale jak ta anonymita zajistí, že všichni účastníci jsou zdraví, že i nevědomky nešíří žádnou nemoc?
V žádným klubu jsem nikdy nebyl, tak se možná tak trochu hloupě ptám.
V žádným klubu jsem nikdy nebyl, tak se možná tak trochu hloupě ptám.
Ahoj rad bych se stal tvym dobrovolnikem a nechal jse poslat za tou tvoji pokud chces tak mam i kamarada ktery se rad prida a necha se poslat se mnou za niii tesim/e se na tvoji odpoved
Ahoj, jsem 20-ti letý kluk, který rád zkouší nové věci. Našel by se tedy nějaký par, který by šel do trojky. Pardubice, Chrudim, HK
pořád hledáš?.....................................................................................................................
Škoda že jsi tak mladý hledám muže na společné hrá5ky s partnerkou
Ahoj,
A pořád hledáte
Zakezi odkud by měl být?
A pořád hledáte
Zakezi odkud by měl být?
Ahoj.Já 44let od Znojma.Pojízdný s časem a na telefonu.Jsem reálný muž,pohodář,který má rád srandu,výlety,přírodu a který se nestydí.Jsem hetero.
Tři zásadní problémy v této oblasti. 1) většina pánů co nabízí své partnerky,se za cuckoldy, nebo kandaulisty jen vydává, ve skutečnosti, v praxi to neustojí. 2) pokud už se najdou vhodní partneři, bývají zpravidla na druhém konci republiky. 3) mnohokrát partnerky ani netuší, že jsou nabízený a mnohdy je to pro ně překvapení, nebo k tomu jsou partnery nuceny.
Ahoj vsem kdo hleda starsiho muze v Praze a okoli. Jsem VS, diskretni,darce krve, zadany (zena zatim nechce), spolehlivy a hledam par k dlouhokdobejsimu vztahu. Jestli ma nekdo zajem napiste mi do vzkazu. Dekuji a budu se tesit 60/175/95/tmavovlasy
Ahoj vsem kdo hleda starsiho muze v Praze a okoli. Jsem VS, diskretni,darce krve, zadany (zena zatim nechce), spolehlivy a hledam par k dlouhokdobejsimu vztahu. Jestli ma nekdo zajem napiste mi do vzkazu. Dekuji a budu se tesit 60/175/95/tmavovlasy
Poloprofi fotograf VŠEHO KRÁSNÉHO hledá "modelku", či "páreček"
z PRAHY,
na nafocení od portrétů, přes sexy krásné prádlo, akty, a ž úplně cokoliv .
V praze, diskrétně, férově a slušně. Roky a roky praxe a chuti.,
vybavení nejen zrcadlovka a objektivy, ale i "mobilní ateliér" se světly
a vším,
Dohoda jistá, záleží jen na vašich přáních ...
Vzorky mé práce rád pošlu na email, nebo se sejdeme na nezávazné
schůzce, a uvidíme .
Komunikaci prosím nejlépe na email, kde jsem pořád :
vas.fotograf@email.cz
Petr
z PRAHY,
na nafocení od portrétů, přes sexy krásné prádlo, akty, a ž úplně cokoliv .
V praze, diskrétně, férově a slušně. Roky a roky praxe a chuti.,
vybavení nejen zrcadlovka a objektivy, ale i "mobilní ateliér" se světly
a vším,
Dohoda jistá, záleží jen na vašich přáních ...
Vzorky mé práce rád pošlu na email, nebo se sejdeme na nezávazné
schůzce, a uvidíme .
Komunikaci prosím nejlépe na email, kde jsem pořád :
vas.fotograf@email.cz
Petr
Chtěl bys,aby Tvoje šukala s druhým a nevíš jak na to,abys jí přesvědčil? Navrhni jí,že pozveš maséra na tantrickou masáž a při masírování zapojím k její masáži iTebe a tak ji rozdráždíme,že si to pak rozdá s oběma.
Čau jsme pár ona 45 prsa4 náruživá multiorgastická s hlasitými projevy při sexu a mokrými orgasmy on 47 pokud máš zájem o trojku dva muži žena pošli civilni foto do vzkazů a co máš rád v sexu nebo se mužeme nezávazně někde setkat na kafe a pokud budou sympatie mužem něco podniknout dál.ahoj tvůj tel odkud jsi aspon rámcově jsme 25 km od Znojma směr Brno foto pošlem obratem ahoj
tohle téma se nám líbí

Mě také nevyzkoušíme zda sympatie jsou či ne??
mam podobnou predstvu najit nekoho diskretni a slusneho .bychom nekdy s manzelkou v nejakem Hotel ubytovali a on prijel ze nami.
a co ji vzít do swingersklubu? a tam se uvidí, na co bude mít chut? Do niceho se nemusíte nutit :-) můžete si tam jen užít vířivky či sauny, dát si dobrou večeři, vypít víno...a uvidíte tam kolem sebe spustu erotického akčnění, dostanete i nabídky, ale vždy můžete s úsměvem říct - ne, děkuji...:-)pokud to má v sobě, půjde do toho, pokud ne, tak nepůjde a problém máš vyřešen
Jsme dlouho manzele a predstava ze manzelka suka s jinym muzem mne vzrusuje dlouho kdyz jsem to rekl zene rekla ze jsem divny ale po case kdyz Jsem ji pri sexu vypravel me predstavy zacalo se ji to Libit i vzrusovat...zacala pri sexu vice pouzivat robertka...a chtela byt pozorovana...ted nastoupila do nove prace jeji sef je o 12let mladsi muz spol.zarizuji ruzne prac.veci stale si volaji on ji uz parkrat privezl domu nevideli mne ze je pozoruju a ja videl jak ji hladi ve vlasech a vasnive liba to mne moc vzrusilo kdyz prisla zena domu uemivala se co je Noveho tak rikam to rekni ty...ze prej nic jen prace prace...nechal jsem ji a sel si lehnout.druhy den mi na vecer prisla sms Ze musi zustat dele v praci dodelat papiry...jojo odepsal jsem ale hned jsem se sel presvedcit samo vsude zamceno zhasnuto jen za domem jedno okno svitilo vylezjsem na strom a vydel nadherne do vnitr..tam jsem videl zenu nahou jak se liba s nahym sefem a pak ho kouri jeho oholeneho velk.ptaka o dost vetsi nez muj...kourila tak vasnive...on ji prstil kundicku...mne okamzite ztvrdnul zahledl jsem jak zena ma orgazmus jak se mu udelala do ruky kdyz ji prstil...a on ji vse strikal do pusy ona vse spolkla a lizala mu curaka ze jsem se vystrikl do kalhot.kdyz prisla domu sla hned do sprchy a ddo postele kde jsem lezel a na telefonu se dival jak to spol.delaji natocil sem si je....rika na co to koukas zlato ze jsi tak vzruseny muzu se podivat rikam ano ale to uz jsi vydela...jak uvidela sebe jak kouri velkeho ptaka sveho sefa byla zarazena a ja jsem si ho zacal honit a poustet si to dokola pak sem ji rekl ze jsem onich vedel ale vzrusuje mne jak si uziva....
Také mě hrozně vzrušuje manželčina nevěra. Ale je na mateřské, tak maximálně třikrát do roka, když jsem v práci. Když se vrátím, má pro mě "dárek" a jsme oba jak utržení z řetězu.
Raz na jednej oslave ked vsetci odisli sme zostali traja s kamaratom. Vsetci sme mali coto popite. Priatelka povedala ze ide spat a vesela odisla. S kamaratom sme trochu upratali a poriadne vzruseny sme isli za nou do izby. Bola naha ale prikryta. Bola tma ani neviem ci si uvedomovala ze sme dvaja. Zacal som ju bozkavat a kamarat ju zacal hladkat po prsiach. Ja som nevahal a vlozil som ho tam. Sukali sme a kamarat ju hladkal po prsiach penisom. Ked som bol vystriekal som sa jej na brucho. Ona lezala dalej. Kamarat sa presunul k jej kunde a hladkal ju penisom. Videl som ze ani jeden nevedel ci mozu tak som mu ho chytil a vlozil som jeho penis do jej kundy. Zacali sukat a ja som ju bozkaval. Strasne ma to vzrusovalo. Bolo to krasne. Po milovani ona isla spat a mi sme isli dopit co zostalo po oslave.
Odvtedy ma to strasne vzrusuje vidiet v nej iny penis.
Kamarat sa priznal ze si ho honi s predstavou na spolocne milovanie.
Tak po dlhsom case som ho zavolal k nam nech mi pride pomoct s partnerkou (zartoval som) ale on prisiel. Uz ked bol na ceste ja som bol strasne vzruseny a tak ma priatelka spravila ustami.Ked dorazil tak som mu povedal ze meska lebo ma uz spravila. Kecali sme v obyvacke ona si sadla pred neho a on ju zacal hladkat po chrbte. Ruka mu sem tam sklzla aj inde. Ona mala na sebe iba dlhe tielko a pod nim nic. Uz ked videla ze sa to zvrhava odisla ze ide dat prat. Isla do kupelne a zohla sa a vkladala pradlo do pracky. Kamarat za postavil za nu a hladkal ju vsade. Potom vybral penis a hladkaj ju po ritke penisom. Ked som zapocul jemne vzdychy isiel som sa pozriet. Priatelka zohnuta pred prackou a on si drzal penis v ruke a kruzil snim okolo jej dierky. Na chvilu nevedeli ako zareagujem ked som to uvidel ale ja som si vitiahol svoj a vlozil som jej ho do ust. To bolo znamenie aj pre neho a chcel jej ho vlozit. Ja som vtedy povedal ze nie tu ale ze maju ist do spalne. Tak sa rychlo pobrali.Umyl som sa a isiel som za nimi. Ked som vosiel do izby ona uz lezala na chrbte a on uz bol vo vnutry. Ten pohlad je nieco neskutocne. Okamzite som ho mal tvrdeho. Vytiahol som ho a vlozil jej do ust. Poriadne ju pretiahol a krasne sme si to vsetci uzili. Stale ma to laka a chcem aby sme si to zopakovali. Priatelka povedala ze sa nemam bat ze to este bude.
Odvtedy ma to strasne vzrusuje vidiet v nej iny penis.
Kamarat sa priznal ze si ho honi s predstavou na spolocne milovanie.
Tak po dlhsom case som ho zavolal k nam nech mi pride pomoct s partnerkou (zartoval som) ale on prisiel. Uz ked bol na ceste ja som bol strasne vzruseny a tak ma priatelka spravila ustami.Ked dorazil tak som mu povedal ze meska lebo ma uz spravila. Kecali sme v obyvacke ona si sadla pred neho a on ju zacal hladkat po chrbte. Ruka mu sem tam sklzla aj inde. Ona mala na sebe iba dlhe tielko a pod nim nic. Uz ked videla ze sa to zvrhava odisla ze ide dat prat. Isla do kupelne a zohla sa a vkladala pradlo do pracky. Kamarat za postavil za nu a hladkal ju vsade. Potom vybral penis a hladkaj ju po ritke penisom. Ked som zapocul jemne vzdychy isiel som sa pozriet. Priatelka zohnuta pred prackou a on si drzal penis v ruke a kruzil snim okolo jej dierky. Na chvilu nevedeli ako zareagujem ked som to uvidel ale ja som si vitiahol svoj a vlozil som jej ho do ust. To bolo znamenie aj pre neho a chcel jej ho vlozit. Ja som vtedy povedal ze nie tu ale ze maju ist do spalne. Tak sa rychlo pobrali.Umyl som sa a isiel som za nimi. Ked som vosiel do izby ona uz lezala na chrbte a on uz bol vo vnutry. Ten pohlad je nieco neskutocne. Okamzite som ho mal tvrdeho. Vytiahol som ho a vlozil jej do ust. Poriadne ju pretiahol a krasne sme si to vsetci uzili. Stale ma to laka a chcem aby sme si to zopakovali. Priatelka povedala ze sa nemam bat ze to este bude.
na pokeci som zo zabavy.Jeden vecer vidim prisla rychla sprava.Bol som zvedavy kto mi pise,tak ju otvorim a tam stalo napisane,ze ci nemam zaujem sa stretnut s parom.Bol som prekvapeny,tak ze ano.Dohodli sme cas a o hodinu boli u mna.bolo to krasne stretnutie milovali sme sa do rana.od vtedy ma navstevuju pravidelne,raz za mesiac.Je to uzasne prajem kazdemu.
Ahoj najdu něco kdo ji predemnou. Opicha a
zaplatí ji jako kurvicce
zaplatí ji jako kurvicce
Myslím si že sex s kamarádem je velmi nebezpečný, muže se ti stát že zůztaneš sám. Moje manželka si začala s kamarádem a zakrátko to vědělo celé město což je problém. Naštěstí měla rozum a ukončíla to. Ted má přítele z práce ze vzdáleného města, takže se vídají jednou za čas a nikdo to neví což nám vyhovuje. Vyděl sem je spolu zatím jen jedno a bylo to vzrušující.
Obdivuji muže kteří dopřejí manželce poznat i muže jiného.Také mě to láká,proto hledám kamaráda,maséra který po dohodě se mnou svede moji manželku..sympatie,slušnost, podminkou,vysoký,
atletický svalnaty typ z okolí,Jihlavy,Vel.Meziříč
Obdivuji muže kteří dopřejí manželce poznat i muže jiného.Také mě to láká,proto hledám kamaráda,maséra který po dohodě se mnou svede moji manželku..sympatie,slušnost, podminkou,vysoký,
chcela by som potešiť priateľa
odkud jste? hledám pár...
Hladam par z vychodneho Slovenska ktory ma zaujem.Kontaktujte ma na peto124@azet.sk
Tak Vám zas musím napsat co se včera přihodilo. Večer volá manželka, že má trošku zpoždění s návratem z práce.
Těsně před ukončením její pracovní doby jí napsal její mladý milenec, jestli by na něj neměla 15 minut čas jen na pokec. Samozřejmě si má panička čas udělala a řekl bych, že i docela ráda! Myslel, že s ní jen pokecá a doprovodí metrem k autu na parkoviště P+R. Jenže jaké bylo jeho překvápko, když mu manželka řekla, že je dnes autem až u pracoviště!!! No nebylo co řešit!!! Auto museli přeparkovat, protože bylo na dost rušném místě, tak popojeli do temnější ulice a netrvalo dlouho a měl prý Roomster pěkně zamlžený okýnka!!! Samozřejmě proběhla klasická vášnivá líbačka a ošahávačka, a pak prý do ní pěkně bušil a dle slov manželky i docela svižně a vytrvale. Auto se prý muselo kolíbat jak mořská bárka. Pak si ji prý otočil a jaké bylo manželčino udivení, když ji ho fouknul do análku! Až ho prý musela v tý horlivosti krotit!!! Pak se do análku pěkně vystříkal, chvilku si oddechli a neplánovaná akce byla ukončena. Co Vám mám povídat - když dorazila manželka domů byla nádherně cítit sexem!!! Byl jsem na ní tak natěšenej až se mi to vymstilo. Náš malý dvouletý kazišuk, jako by to vycítil, hned jak manželka vylezla po večerním rituálu ze sprchy už kňoural a dobrý dvě hoďky si vyžadoval její přítomnost. Já v ložnici čekal a čekal ... Ale už jsme se dohodli, že mi to včerejší marné čekání plně vynahradí další brzkou akcičkou, kde snad ani já už nepřijdu zkrátka:-)
Těsně před ukončením její pracovní doby jí napsal její mladý milenec, jestli by na něj neměla 15 minut čas jen na pokec. Samozřejmě si má panička čas udělala a řekl bych, že i docela ráda! Myslel, že s ní jen pokecá a doprovodí metrem k autu na parkoviště P+R. Jenže jaké bylo jeho překvápko, když mu manželka řekla, že je dnes autem až u pracoviště!!! No nebylo co řešit!!! Auto museli přeparkovat, protože bylo na dost rušném místě, tak popojeli do temnější ulice a netrvalo dlouho a měl prý Roomster pěkně zamlžený okýnka!!! Samozřejmě proběhla klasická vášnivá líbačka a ošahávačka, a pak prý do ní pěkně bušil a dle slov manželky i docela svižně a vytrvale. Auto se prý muselo kolíbat jak mořská bárka. Pak si ji prý otočil a jaké bylo manželčino udivení, když ji ho fouknul do análku! Až ho prý musela v tý horlivosti krotit!!! Pak se do análku pěkně vystříkal, chvilku si oddechli a neplánovaná akce byla ukončena. Co Vám mám povídat - když dorazila manželka domů byla nádherně cítit sexem!!! Byl jsem na ní tak natěšenej až se mi to vymstilo. Náš malý dvouletý kazišuk, jako by to vycítil, hned jak manželka vylezla po večerním rituálu ze sprchy už kňoural a dobrý dvě hoďky si vyžadoval její přítomnost. Já v ložnici čekal a čekal ... Ale už jsme se dohodli, že mi to včerejší marné čekání plně vynahradí další brzkou akcičkou, kde snad ani já už nepřijdu zkrátka:-)
Tak se nám včera podařilo úspěšně zopakovat první akcičku.Bylo tom teda hodně podobné,tedy ranní sex a vášěň před prací,to celé v autě na hlídaném parkovišti.Opět vášnivá líbačka,kouření,prstění a samozřejmě zasán a pořádná šukačka završená výstřikem do manželčiny kundičky!!!jeslti vše klapne,tak další akcička bude následovat za pár dní a to už u nás doma.Sice opět beze mě,aby se asi milenec seznámil s prostředím :-),ale trojka i s focením je již přislíbena také.A jen tak mimochodem,sehnat někoho na reál je opravdu těžší úkol než jak by se mohlo zdát ač si myslím,že má manželka je atraktivní a hlavně po dlouhé době svolná na takovéhla akcičky!Všichni adepti na začátku hned chtejí sex a když se má uskutečnit první schůzka,tak ejhle všelijaké výkrutky!Ale jelikož jsme teprve na začátku,tak dvě reálné akce a třetí před dveřmi považuji za úspěch a společné uspokojení .
Tak i já se musím podělit o čerstvou akcičku.Již delší dobu jsme se s manželkou bavili o sexu s dalším mužem.Postupem času a myšlenek u mě totiž vznikl kandaulizmus resp. velké vzrušení vidět nebo vědět,že má manželka sex i s jiným mužem.Chvilku to manželce dalo se rozhodnout,ale nikterak se tomu nabránila,proč taky.Sex ji baví,já jsem její pouze druhý sexuální partner,tak nová zkušenost se jí nemohla nelíbit.A to o to víc,když se každý den přesvědčuje jak je u mužů žádoucí.Pracuje totiž ve zdravotnictví (soukromém) a každý den přijde do styku s mnoha muži a to dokonce tak,že se pacienti resp. klienti pravidelně vracejí.Je logické,že v takovém množství mužů si ten svůj typ najde několikrát a to s ověřením o jeho zdravotní nezávadnosti :-).A stalo se.Po několika měsíčním laškování,smskování slovo dalo slovo a manželka si dala rande.Ano,bylo to včera ráno,před jejím nástupem do práce.Maník přijel,naložil manželku do auta a zaparkoval ve vedlejší slepé ulici.Dle manželčin slov to nebylo na poprvé excelentní,ještě k tomu když měli málo času,musela za půl hoďky do práce,ale povedlo se.Jak to tak bývá vše začalo líbačkou,pak mu manželka pokouřila,on ji při tom prstil a nakonec došlo i ke krátkému zásunu.Ke krátkému je zcela pochopitelné neboť obrovské vzrušení panovalo na obou stranách a maník byl rychle hotovej.A zlatá třešnička na dortíku?Samozřejmě se mohl do ní udělat a udělal.Manželka byla spokojená a já mnohonásobně více!O celé akcičce mi podala vzorně z práce mailové hlášení,a já myslel,že mi u čtení těch mailů praske penis!!!Doma večer po jejím příjezdu z práce jsem si to zase nechal znovu celé vylíčit a nemohlo to dopadnou jinak,než naším sexem a VÁLKOU SPERMIÍ v její kundičce!Manželka nezahálí a má obrovskou chuť mě neustále vzrušovat a podněcovat a už spřádá další setkání s milencem.V pondělí jedu na dva dny na služebku,tak se uvidí... :-)Nedávám tomu dlouhou dobu a budu sem moct připsat zkušenosti z první trojky 2M+1Ž. Bože jak jám ji MILUJU! Držte palce!!!
taky jsem to svojí dovolil,zatím to nevyužila
Nádhera, tyhle řádky jsem hltala, neskutečně závidím i přesto, že vím, že všichni máme stejnou možnost. Držím Vám pěstí at Vám manželství vzkétá...
Manželka se mi svěřila, že se konečně objevil někdo,s kým by něměla problém si to rozdat,což byla již delší dobu naše sexuální touha. Teď ale řešíme jak to vymyslet,jestli si dáme všichni někde schůzku,kde tomu necháme volný průběh a nebo jestli si to s ním manželka rozdá někde o samotě a bude mi o tom zatím jen vyprávět a časem se uvidí
manželka mi ráno odjela na školení a včera večer si ještě holila kundičku,tak jsem zvědavej jak tohle dopadne
to jsem také zažil, kadeřník, holení nohou a mezi nima, po třech dnech přijela totálně znavená a souložit se mnou chtěla až po týdnu. Náhodou jsem se dozvěděl, že na školení nebyla, ale mněla dovolenou.
Veľmy rád bi som si to užil s manželským alebo mileneckým párom, vyšiel bi som v ústretí všetkým ich požiadavkam. Podal som si aj nejaké inzeráty, ale zatial žiadna odpoveď. Manželka ale pre takéto veci nemá vôbec pochopenie. Keď som jej raz po milovaní niečo také spomenul ostala úplné zhrozená a pozerala na mňa ako na úchyla.
Skusila uz niektora starsieho nad 55r, priamo pred manzelom???
Celkom zaujimava predstava :))))
Celkom zaujimava predstava :))))
Ano ta moje ano...:..............................-)
už nějaký čas hledáme, ale nějak nemůžeme natrefit na toho správného. Nemůžeme říct že by nebyl zájem ale většinou když už s někým domluvíme schůzku tak většinou ji odvolají ti odvážnější a nebo se vůbec nedostaví a telefon pro jistotu vypnou a nebo neberou. Vím že jsme trochu náročnější ve výběru, ale má to taky svůj důvod. Měli jsme kamaráda s ten manželce vyhovoval, ale objevil lásku a šel za ní což je v pořádku. Jenomže některý pánové z chatu si nějak nemohou připustit že nesednou do našich podmínek a neodbytně píšou a píšou že jsou ti praví. Pak je tady ještě jeden problém, že většina pánů nemá žádné fotky info v profilu prázdné pak se zlobí že jim neodpovídáme a ignorujeme. Myslíme si že ten kdo to myslí fakt vážně a chtěl by se s někým seznámit by tyhle základní věci měl mít, možná to seznamování šlo mnohem líp :)
jop a nekteri jsou porad v praci :)
Já mám zkušenosti opačné. Buď jsou to pisálkobé pod nickem páru, nebo když už je to pár - tak za finanční odměnu. Prostě jednání na rovinu snad neexistuje.
aho hladam par co ma zauci do tajov sexu.cemsa jednoducho pridat k paru.este somto neskusal.som diskretny mam 25rokov.pochadzam z Puchova.dakujem
Divím se že se vám ještě neozval sám,vnucuje se kdekomu .Nedoporučuji ho pouze ho připomínám ,on je schopen všeho podle jeho příspěvků ale potom mi hlavně nenadávejte že jste chytli filcky nebo něco horšího ,
naprosto souhlasíme.....sympatie jsou základ
Dnes není možné nsjít pár který to myslí vážně. Většinou inzerují pouze blázniví muži pisálci. Není to dávno a bylo hodně , zejména starších párů, které zcela reálně provozovaly cuckold vztah. Poslední dobou hledám marně. Jura
Sme si ani nepomysleli ze najst niekoho , kto by si chcel uzit so zenou pred jej manzelom je az take zlozite .
A to chceme iba niekoho sympatickeho a normalneho
A to chceme iba niekoho sympatickeho a normalneho
ahojte mozme sa dohodnut na stretku
Zdravim. Ja by som mal realny zaujem. Prosim ak to est eplati poslite mi info mailom na makoneo@centrum.sk
ani inzerat nefungoval? Z toho mnozstva sa musel niekto schopny najst, ci? :)
Inzerat fungoval ale iba do vtedy kym to bolo v rovine pisania , akonahle malo prist na real tak dotycny sa uz radsej neozvli :)
Aj u nas to tak bezi. Na inzerat kde hladame muza do 30r sa ozve vzdy x muzov, tretina je mimo vekovych poziadaviek, tretina byva 100km daleko a ta posledna tretina ked ma prist k stretnutiu nema cas, nema nieco ine alebo prestanu komunikovat. Ako keby ich finis bol v bode, ze povieme ano.
A potom citame fnukanie ako sa neda zohnat real sex pre muza na zoznamke.
A potom citame fnukanie ako sa neda zohnat real sex pre muza na zoznamke.
ahojte vychod 27 rocny moze byt?
mozno sa treba orientovat na starsich ako 30
:D
a ked ma zena po 40tke rada mladych zajacov, preco by sa mala orientovat na rovnakeho muza ako ma doma? To uplne straca pre nu zmysel vymeny/zmeny. Mat pri sebe uplne nieco odlisne nez co ma denne doma na dosah.
a ked ma zena po 40tke rada mladych zajacov, preco by sa mala orientovat na rovnakeho muza ako ma doma? To uplne straca pre nu zmysel vymeny/zmeny. Mat pri sebe uplne nieco odlisne nez co ma denne doma na dosah.
Myslím že mas pravdu tiež si takymto niečim prechadzame....
Tak změna je už v samotné osobě, na věku až tak nezáleží. Ale pokud žena vyžaduje mladšího, tak to tak bude a basta. Konečně, ona v tomhle rozhoduje :-)
nooo my mame skor take skusenosti so starsimi , nakolko mladsich ani nehladame
myslim ze so starsim sa skorej dohodnes ked mladsi len slubuju
Ja mam opacnu skusenost ...je problem najst par ktori to chce realne
Kazdy mame nejake skusenosti
Hľadám, ale márne, neviete ako na to?
ja chci to veskuset
Zdravím všetkých.Už nejaký čas inzerujem a uplne bez úspechu. Tu v okolí BA asi veľa možností nie je. Alebo robím niekde chybu. Väčšina inzerátov a príspevkov je z Čiech. Všetkým želám veľa zábavy.
este hladas?
a koho ste mali naposledy a ako to dopadlo?
trocha podrobnejsie chcel by som to skusit
Ahoj rád bych pomohl, máte fotky?
chtěl bych ji vidět s jiným, pomůže mi tu někdo??
Ahoj já pohledný sympaťák 38/180/85m18 rád pozvu pohledný pár do soukromé sauny a vířivky na příjemný relax a pokud přeskočí jiskra vzájemně mohli si užít příjemné chvíle plné nehy,vášně a bouřlivé orgasmy.Můžu napsat scénář a stanu se vaším rodinným přítelem,bez narušení vašeho soukromí.Napište vyměníme foto a dohodneme.Jen opravdu pár,který to myslí vážně.Můžu vás pozvat do soukromé sauny a vířivky na 2hoď club relax,Praha7.
Veru tak ,franta, človek potom dopadne tak, že si bude už len spomínať, že mal kedysi aj manželku a bude hľadať niekoho, kto by mu dovolil ho tam zasunúť...:-))
Ahoj, teoricky by to šanci mělo, kdyby se manželce trojka líbila, tak by na to snad přistoupila, ovšem z tvého příspěvku vyplývá, že jste o tom snad ještě nebavili, nebo se snad pletu?
mluvili, představa ji láká, ale realizace trochu skřípe, jednou řekne ano a pak zase ženeví, myslím si že kdyby to klaplo a domluvilo se něco a nenásilně by se jí to poposunulo, tak to klapne
Ahoj neni problem se sejit a spolecne ji ukecat a svest ke trojce nerikejmi kdyz uz nekoho sezenes a privedes ho ji podnos ze odola tesim se na tvoji odpoved
ahoj ,možná by do toho šla ,ale trochu se stydí před tebou. zkus ji domluvit někoho jen s ní. aspoň u nás to tak proběhlo a byla z toho manželka nadšená. po 15 letech přemlouvání ,měla již několik kluků na sex i za me účasti.
Ahoj rad bych se k tve manzelce nebo i k vam pridal a prozil nejake ty spolecne krasne chvilky ... Tesim se na tvou odpoved
mne sa ju nedari prehovorit
skusím jí to navrhnout, jedu na celý víkend pryč a navrhnu jí, aby si užila ;)
Len pozor na chlamýdie, vedia byť poriadne svine...preto si treba dobre preveriť, s kým manželka pôjde, ideálne je si pýtať aj potvrdenie priamo od lekára...:-)..hoci aj lekár je len človek a úplatky sú dnes už bežnou súčasťou praxe...:-)
jestli o tom ,jak píšeš ,aspoň trochu přemýšlí ,tak to zkus. je pěkně ,když si po její akci jdeme někam sednout a je spokojena. jak zde už několikrát bylo na stránkách psáno a můžu potvrdit ,nám to velice pomohlo v manželství.
chci ji poslat někde na welnes i s jejíma kamarádkama a někoho tam domluvit ;)
Ahoj rad bych se pridal k te tve vyvolene i s par dalsima jejima kamaradkama a stravil snima plno uzasne krasnych chvilek a okamziku... Uz nemohu dockat tve odpovedi

já manželka a druhý muž
trojka, popřípadě čtyřka