Tak asi vyprázdniť.... klistir - výplach analu a veeela gélu.... A bude to fajn, ani igelit nepotrebuje 😉

Znie to super 🙂 ale dokaze zena prisposobit rychlost a silu vnikania ked je to vlastne plast a neciti ci sa stahuje alebo podobné? 🤔
Nekonzultovali ste kupu spolu vopred? Asi nie. Tak zacnite pomaly a opatrne.
(upraveno)
Veľa gélu, veľa trpezlivosti a na začiatku aj jemnosti. Strapon je super 

Ak ste to uz skusali s niecim mensim tak zvladnut by si to mal, ale samozrejme, ze nazaciatku to bude mozno trochu boliet. Ale 18cm sa da zvladnut ale zalezi aj od hrubky. Ono niekotrych laka cim hrubsi tym lepsi ale potom je tazke uzit si ten pozitok. Tiez som skusal s partnerkou rozne a napr. mne uz hrubka cca 4,5cm priemer vadi. 3,5-4cm je v pohode. Samozrejme predohra a cim viac gelu tym lepsie. Ak chces predist prvotnej bolesti kup si poppers. A hlavne zacnite poloha ty na chrbte alebo z boku, kym si nezvyknes :) Je to fajn spestrenie, skoda, ze sa to vela zenam hnusi

No uz sme to skusili a tych 3,5 - 4 cm je akurat. A polohu zo zadu mi polovicka nedovoli, chce ma hlavne vidiet ako sa pri tom robim... Nechapem preco... 

Ako som pisal. 3,5-4 cm je akurat. Da sa zvladnut aj viac, ale chce to trening. Ale mne dlhodobo vyhovuje max do 4. Aj moja to chce zakazdym vidiet z predu, ale robi ma pri tom ona. Niektore zeny ozaj vzrusuje pohlad na to ako ta pretahuje a zaroven pohlad na tvoj tvrdy penis a ze ma nad tebou kontrolu

Mal som partnerku a tá má dokonca aj fistovala. Chce to len trochu tréningu a dobre premazať. Najlepší bol kokosový olej. Efekt bol ale úžasný, neskutočne som tiekol pri tom a pocit akoby som mal päť minútový orgazmus. Kto to nezažil ťažko pochopí.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Niektore zeny to nebudu robit a ked im to chlap navrhne tak iba zhnusene odpovedia, ze zabudni. Ak hetero chlap poziada zenu aby mu pretiahla anal, tak stale to trochu evokuje, ze ten muz je asi gay alebo aspon prinajmensom Bi. Nie vsetci chapu, ze chlap ma v konecniku prostatu, ktora patri medzi erotogenne zony a nema to s homosexualitou nic spolocne.
Chlap nema prostatu v konecniku.
Ale prostata sa da cez anal nahmatat a stimulovat.

Och jasne..zle som sa vyjadril, ale podstatu asi pochopi kazdy. Jasne iba nahmatat ale to sa da aj z vonku medzi analom a semenikmy aj ked cez anal ju nahmatas lepsie a viac drazdis.
No asi v prvom rade predohra,gel,pomale sukanie analu,a ked uz budes pripraveny tak aj s tym strap on to pojde ale hlavne pomalicky
Radsej sa nechaj omrdat skusenym aktivom. :) to budes mat lepsie ako s umelinou :)
V živote som to nerobil ale tipnem si že veľa gélu. 😂
Polovicka objednala strap-on..
Na co treba dat obzvlast pozor? Dakujem
Ale teraz pride nejakych 18 hrubsich cm.
Dakujeme za kazdu radu.