Vyhledávač

Návrh na vyhledávač fotek.

Já jak špatně vidim, tak jsem v titulku namísto Vyhledávač četl Vyjebávač :-D
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nic proti , samozřejmě každý k životu potřebuje něco jiného. Ale proč bych měl zjišťovat jestli mě nebo někomu jinému někdo ukradl fotku , tedy když už jí sem dám ?
Existuje mnoho způsobů, jak zjistit fake fotky. Třeba doplněk prohlížeče "search by image"*4*
Jsou li někde jinde na webu, lze dohledat i tyto fotky poslané do zprávy
Jakych zprav a jake nejdou ulozit?
Ukradené fotky z amatérů ale poznáš, mají vodoznak, já spíš řeším ukradené fotky, dávané na Amatery
To by vyřešil právě Copyright s nickem uživatele . Vlastně Amateři si sami přivlastňují naše fotky .
Ano, a užíváním tohoto webu jim k tomu dáváte souhlas dle všeobecných podmínek.
Stačilo by vybarvit fotky Copyrightem a Nickem uživatele jako to bývá jinde kde se ukládají fotky, e jen s logem Amatérů
Realne to je, jen zalezi na procesu/principu oznacovani. Protoze timto resenim by nastal problem, pokud by uz fotografie byly "oznacene" signaturou a profil by zmenil prezdivku.

Pokud by proces bral orignalni zdroj a jen dodaval signaturu pro zobrazeni, tak by to slo. Znamenalo by to ale nutnost vypocetniho vykonu... Jak velkeho, nedokazu posoudit.
Tak kapacita tady podle me a podle vseho je, ale ten vykon by se pro generovani "rozsireneho vodoznaku" musel navysit, aby to generovalo s "promennou". Plus by to samozrejme chtelo doupravit dany proces a tu "promennou" tam vlozit, ale to je banalitka.
hmmmmmm, napad sice dobry, ale vubec nerealizovatelny. Ani si nedokazu predstavit, jak velky by meli doresit server s neuralem, aby tady bylo lokalni reverzni vyhledavani...