Manželka poprvé veřejně nahá..

Kdy a kde první nahota manželky na veřejnosti

Mám to často před očima-moje dost cudná manželka na pláži v St. Tropéz...byly jsme na luxusní pláži s perfektním barem, moře krásné, okolo nás většinou postarší úspěšní muži s mladými kočkami jako doprovod, pěkné kousky, ale většinou prsa do dvojek. Moje žena se čtyřkami, skoro čtyřicátnice , ale 90 -60 - 90 a blond budila také pozornost. Pláž nebyla nuda, ale většina mladých holek neměla horní díl plavek, dost plochodrážnice... a moje žena najednou sundala ten svůj horní díl, vztyčila se, prohrábla si blond hřívu a se vstyčenýma kozama se šla vykoupat do moře. Všechny mužské oči jí sledovaly a já překvapen tímto nečekaným kouskem brutální erekci...Pak jsem zjistil, že jí sledovaly i dámské oči a to dost závistivě. ...Musela jsem jim to nandat ... komentovala po příchodu z moře. Já jí to nandaval pak celou noc...
No tam jsou pěkné pláže, jezdíme tam každý rok a dá se tam potkat i příjemný černoch s velkým, ale hodně velkým penisem. Chodí po plážích a prodávají osušky atd. :-)
Tak to by se nám moooc líbilo. Ale - bohužel, tam se jen tak nepodíváme.
My jsme začali před sedmi lety. Dovolená v Dánsku tehdy a i letos nádherně poskytla relax a oddech nám oběma *4*. Bál jsem se, že nam covid pauza, teda ženě vrátí nostalgií po plavkách, ale kdepak *4*. Kochání na její tělo oslovlo patřičně i muže i ženy *24* Holt jiný kraj jiný mrav *24**3*
Moje skoro manželka se svlíkla veřejně před pár dny na Lipně. Našli jsme pěkný místo pod nějakým opuštěným hotelem, všude křoví a na břehu staré betonové molo. Chtěli jsme se opalovat, ale než jsem vyndal deku z auta, byla ta moje na molu směrem k hladině celá nahá a vítala se se Sluncem...krása, ale pár lodí na vodě se začalo hned nenápadně přibližovat.
Super holka žádnej stydlín a co ty? si byl v hadrech?
Ani náhodou- sundal jsem všechno a ještě na molu mě kočka pohulila, jenže lodě byly už moc blízko a nechci, aby naše intim fotky lítaly po netu nekontrolovatelně, tak jsme se stáhli za vegetaci...
Ostrá samice, musíš si s ní skvěle užívat*114*
"skoro čtyřicátnice" ... náhodou to je ten nejlepší věk. Je skvělé, že pochopila a chopila se akce. Závidím.*52*
To je tak spise na blog a nebo vice “rozepsane” do povidky *4*
Já tam mám radši zamyšlení, nebo témata k zamyšlení.
Tohle klidně do povídek. Na rozdíl od jiných nemám problém uvěřit, že tohle je se stalo.
No jo, ale na povidku by to musel trochu “rozepsat”…