Když se převlékne a namaluje tak, ze je na první pohled k nerozeznání od ženské, tak ok. Asi je opravdu vnitřně žena a cítí se tak. Je to vlastně kategorie shemale, myslím. Na to se někdy podívám, spíš s obdivem, že ta krásná holka je ve skutečnosti chlap.
Co ale naprosto nechápu, když úplně normální chlap, s chlupatým hrudníkem a s pupkem na sebe bere dámské prádlo - tanga, podprsenku, silonky, lodičky. A fotí se a potom to tady vystavuje. Takového člověka je mi až líto, protože je ubožák, trapný chudák. A kategorie sama pro sebe jsou plýnky a dudlíky. To snad ani nemůže někoho sexuálně vzrušovat. COKOLIV co má spojitost s dětmi nemůže být po sexuální stránce vzrušující. To prostě nechápu.
Co ale naprosto nechápu, když úplně normální chlap, s chlupatým hrudníkem a s pupkem na sebe bere dámské prádlo - tanga, podprsenku, silonky, lodičky. A fotí se a potom to tady vystavuje. Takového člověka je mi až líto, protože je ubožák, trapný chudák. A kategorie sama pro sebe jsou plýnky a dudlíky. To snad ani nemůže někoho sexuálně vzrušovat. COKOLIV co má spojitost s dětmi nemůže být po sexuální stránce vzrušující. To prostě nechápu.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jasný, tomu rozumím. Já spíš narážel tady na některý "kalhotkový mágy" co se oslovují v ženském rodě.. jestli je prostě bere pouze to, že se oblékají jako ženy, baví je (zřejmě) že se k nim muži chovají jako k ženským, anál a kdo ví co všechno.... Nebo by opravdu chtěli převzít-kdyby to šlo, všechno to, co býti ženou obnáší. Jestli o tom opravdu do hloubky přemýšleli někdy. Nebo si prostě vzali šatičky, napatlali pusu..a teď mě budete oslovovat jako ženu..
(upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kdyz maji u nicku tv tak fajn, ale je dost zenskych nicku, ktere kdyz rozkliknes a cekas zenskou, z fotek na tebe vykoukne chlap v damskem pradle a to neni zrovna prijemne prekvapeni.
Naprostý souhlas,když si dotyčný na sebe narve dámské prádlo tak to neznamená že je žena a nemá co dělat v kategorii"žena".Když si prostě chci prohlížet jen ženy tak si rozkliknu příslušnou kategorii a chci tam vidět ženy a ne úchyly v dámském.
Měli by mít svojí kategorii aby se to dalo vyfiltrovat ..ale nad tím už se tu nedávno diskutovalo.. 😏
Stačí trochu gůglit a zajímat se a odpověď najdeš hned... Místo tohohle blábolu.
To je zase blábol....
Copak,zjistil jsi že je řeč o tobě?

Proboha jak..
..k tomu dojde..