Život bez podprsenky

Je to nádhera

Moje manželka chodí celý život bez podprsenky. Líbí se mi to, jí taky a nikdo jiný si taky nikdy nestěžoval.
Moje kamarádka ji taky vůbec nenosí občas na ples podle šatů
Já taky skoro vůbec nenosím podprsenku
Tvoja manželka je nadherný kus ženy s krásnymi prsiami . ozaj su krásne.
Pohľad na ženu bez podprsenky, na jej skryté hompaľajúce sa prsia je pre mňa vzrušujúci.
Díky, hlavně to má ráda. 🙂
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A když je má akorát, tak trpí ti kolem - ale krásně trpí
Mas nadherny prsa...krasne se pri sexu houpou...nadhera
Díky , je to fajn , když se někomu líbí
V Praze mě přijde, že chodí každá druhá bez podprsenky. :) Hlavně mladé holky, což je super pohled!
Přítelkyně si jí taky občas nevezme, a to je pak super sledovat ty pohledy mužů a žen, které míjíme na procházce Prahou.
Většinou je mi stydno a trapně i za ně....
Přesně tak, proč je ti za ně stydno ?
Jako vidět jak se cosi povadlé mele pod trikem je fakt estetické. A prvoplánově provokovat je taky divný. Já se pořád divím, že mi tu někdo píše úlisné a provokuješ ráda? Někdy je mi až trapné si vzít cokoli, co je víc na tělo
Tak já také nosím průsvitné věci a nejraději bez podprsenky (v teple i sukně bez kalhotek)..Muž to miluje a sám mi pomáhá s výběrem při nákupech.Nevidíme na tom ani jeden nic špatného.Pokud se to někomu nelíbí,nemusí mě přece sjíždět pohledem a může se dívat jinam.A na sexy ženu se podívám také ráda.Ještě se mi nestalo,že by mi někdo řekl jak mu to vadí.Ale že mi to sluší slyším celkem často.
Velmi dobře, možná to je na létě to nejlepší
Tak je to nejspíše dobře. Mě je trapně. Většinou i odvracím oči, protože je mi to nepříjemné.
Mě osobně je tak vyloženě stydno a trapně
Pokud není trapně té dotyčné,tak proč bych si s tím měla lámat hlavu já?
Pak ženské kňučí, že je pořád někdo obtěžuje
Amen, a tesat do kamene. Já bych bez podprsenky nešla nikdy, ani s košem.
Léto budiž pochváleno - k odvážným ženám tak nějak patří 🙂
Je to bonus léta a koření života.., bez.. ;-)
Přesně tak, škoda že už léto za chvilku zkončí
Je to krásné v každém věku, starším ženám se zase krásně houpou
Chtělo by to na začátku léta vyhlásit mezinárodní ne den, ale měsíc bez podprsenky.
Tak měsíc je dlouho, ale zatím si můžete aspoň vyčíhout ten správný jeden den:
13. říjen – Mezinárodní den bez podprsenky
22. červen - Mezinárodní den bez kalhotek
jirkapar
jirkapar Neaktivní před rokem
Když budou ty zahradnice ženy, tak super
Koukám, že den bez podprsenky má kontraproduktivní datum 🤣
Podzim je ještě dobrý, v tu dobu se ještě silnice a chodníky nesolí *449*
Ale pánové z toho mají docela howno 🤣 jinak máš recht. Prsa by přežily bez úhony
Ty kecko, tak dlouhý kozy žádná ženská nemá 🙂
Tak je to pěkný když, ženská nemá podprsenku, a třeba přez tričko,ji stojej bradavky,tak to je nádhera a je to sexy.
Líbí se mi to čím dál tím víc a snažím se, aby to bylo i u nás co nejvíc. Krásně a přirozeně se pak tvarují *2*
A hezky to provokuje chlapy, když se kozy krásně houpou pod tričkem
jirkapar
Moje má vysloveně zákaz ji nosit
Twl zakazovat mi nošení podprsenky...no to by si mohl chlap zkusit
A to je správně, jen ať jí bradavky provokují
Ahoj kamarádka taky chodí zásadně bez má je sice menší alle je to fajn. Občas bývá i dole bez
Manželka v létě taky nenosí pod šaty kalhotky
jirkapar
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 2 roky
Ja chodim taky celej zivot bez ni a musim rict, ze si to ani nedokazu predstavit jinak :D
jirkapar
jirkapar
Je to fajn, i když někdy v práci sáhnu raději po svetru.
Ahoj, na té profilové fotce ti jsou krásně přes tričko vidět bradavky
Když se pěkně houpou kozy pod tričkem a prosvítají bradavky, tak to má něco do sebe snad spíš pro chlapy, ne ?
Pomalu se blíží léto, tak se móda chození bez podprsenky snad rozšíří
Tady mám jeden technický dotaz. Jak řešíte pocení pod prsy ? Není nějakě tílko s výstřihem pod, nebo pouhý antiperspirant ?
Pocení pod prsy ženy používají panský gel na koule super věc
Já si koupil mast na gule od angry beards a moje žena mi jí sebrala a používá na vnitřek stehen a pod prsa*23**3*
Tohle je super s ženy to chválí angrybeards.cz/kule/antistick-original-sportovni-lubrikant-na-pytel/
Papírové kapesníky...
A pravidelně měnit.
To pocení asi nijak nevyřešíš, jak leží kůže na kůži, tak se to tam bude potit vždy
Za mě je to super být bez podprdy. Ovšem jen doma. Když jdu mezi lidi, tak si ji vždy vezmu. Nesnáším oplzlé mužské pohledy.
Když si ta moje na svoje čtyřky z bradakami jako třešně vzala jen tričko, tak blbě čuměly i ženský.
Tak moje hračky raději předvádí jen doma.
Chodit na ostro či bez je přeci kvůli osobnímu pohodlí nikoliv kdo jak kouká či Kdo co řeší. Stačí si o kousek zvednout sebevědomí a kašlat na ostatní.
Tak si obleč průhledný trenky, a vyraž do města.
Však jde jen o tvoje pohodlí, a co je ti do ostatních. Když máš sebevědomí na rozdávání...
Ke svému pohodlí nepotřebuji průhledné trenky. Není to přeci o průhlednosti ale pocitu. Blázne vůbec nic jsi nepochopil.
Třeba jsou jen obdivné! Vždyť je to nádhera !
Sice se to rýmuje, ale jinak blábol
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 4 roky
Až jí trochu povolí a budou se jí pod tričkem ještě houpat, tak to budou teprve koukat
Chodím nejen bez podprsenky, ale i bez kalhotek pod letními šaty. :-)
Wauuu tak to je dobře že chodíš v létě bez kalhotek*21*
To je bezva, manželka taky - líbí se jí to, ráda provokuje
Není nejlepší uniforma ženy tělo ?
Podprsenky nosím pouze v zaměstnání pod stejnokrojem, jinak neexistuje, nesnáším pocit kdy mě omezuje- svazuje podprsenka. Reakci okolí csi nevšímám, jde především o vlastní pohodlí.
Ale trocha pozornosti tě potěší, ne ?
Určitě ano. Každou ženu potěší pozornost
Blbost, ne všechny ženy jsou středem pozornosti...,
Ale potkat ženu bez podprsenky se mi zdá, že je těžší a těžší
Snad se ta móda zase rozšíří - zatím manželka ponese hrdě svoje kozy
Škoda, že léto už končí a přichází doba oblékání
Zase léto přijde a bude na co koukat. Těším se.
Už aby tady to léto bylo, zima je nudná a depresivní
Taky chodím ráda bez podprsenky. Jen mám velice citlivá prsa takze mi věčně trčí bradavky. Teď v létě v sukni a tílku.. s těma trčícíma bradavkama jsem někdy vzbuzovala více pozornosti, než jsem chtěla.
To musí být právě krásné, když ti přes tričko trčí bradavky - nádhera
jirkapar
jirkapar Neaktivní před 4 roky
Souhlasím, bez jsou nejlepší. Manželka dlouho nevěŕila, že se přírodně povislá *73* líbí, ale chápe to čím dál víc a čím dál víc chodí bez.
To je velmi dobře, taky je má nádherné, jen tak dál !
Je to hezký, když se houpou pod tričkem. Jen se nenechat zblbnout neustálou reklamou na to, že jen pušapka vás udělá přitažlivou. Naopak - nepřirozeně zvednutá prsa nebo dokonce přifouknutá po zvětšení nejsou přitažlivá. Aspoň pro někoho. Spoustě lidem se líbí přirozené věšáky - je to přírodní a patří to k tomu tělu.
A dobře dělá, je to krásné, když se houpou pod tričkem
Volnost je volnost. Ale pozor, ať klepeš jak klepeš, poslední kapka jde stejně do trenek 😀😀 .... a když nejsou trenky ..... 😀
Tak to nasajou rovnou gatě..prostě..pecka..
To jste od krásného pohledu na ženská ňadra rýsující se přes tričko dost odbočili
Mohe manželka má upravené prsa,chodi téměř bez podprsenky taky,mě to hodně bere a užívám si pohledy ostatních chlapů, ale i žen
Jasně, bez podprsenky je to nejlepší
Také nosím podprsenku minimálně, třeba jen párkrát do roka. Mám poměrně drobná ňadra tak 2ky zatím celkem drží :)
Ukazana plati 😂😂😂😂
I kdyby nedržely, tak stejně budou krásný
Dost brzo mi oproti vrstevnictvím narostla velká prsa 4-ky do 40 roků jsem podprsenku nenosila (většinou ani u plavek na pláži) - myslím, že i díky tomu mám nyní prsa celkem pevná.
Ano na to, ze se jedna o decka, tak jsou celkem pevna. To znamena, ze to tedy vliv nema? *19*
Pevné moc nejsou, ale mě se líbí, alespoň se hezký houpou
To bych chtel videt, jak si predstavujes pevna decka......:) Pokud to nejsou silikony, tak takove velke objekty nezle udrzet pevne na hrudi, to je proste fyzika
Ale já bych nechtěl, aby byli pevný, mě se takhle líbí
Máš nádherný kozy, určitě bych se přimlouval, aby si nenosila podprsenku ani teď
Tak paráda :) jistě má spoustu obdivovatelů.
Myslím si, že se chlapům líbí, když se jí cecky houpou pod tílkem
Dobrý dotaz.....musí mít od soli rozežrané bradavky...
Ma toto noseni/nenoseni podprsenky vliv na povadlost/pevnost prsou?
Koukni se do naší galerky a posuď sám. Manželka má přes padesát a nikdy podprsenky nenosila
No fakt galerka je hezká. Je vidět že si užíváte i ve více lidech - vždyť je to hezké. Mě se líbí visící kozičky a ta moje taky chodí už léta bez podprsenky. Je to hezký, když jde a kozičky se jí pod blůzkou houpají....
To je dobře, že chodí bez podprsenky, je to osvěžující potkat takovou ženu na ulici
Myslím, že má hezká prsa. Podprsenky pryč!!
Správně, ať se pěkně houpou kozy pod tričkem
Koukal jsem a prave mi prijde, ze ma celkem provesene kozy. Ale kdyz pak naopak kouknu na 11abc111, tak dle jeji velikosti ma prsa o dost pevnejsi.
Provedeny kozy jsou taky krásný, alespoň se hezky houpou
Tvoje jsou krasny a pri sexu se ti pekne houpou...bozi
Díky za poklonu, to vždycky potěší