Admini totálne kašlú na kvalitu tejto stránky, inak by takýto HNOJ nedovolili uverejňovať do sekcie FÓRUM !
Zaujíma ich LEN predaj VIP a kreditov.
VIP si už budem kupovať len výnimočne a kredity nikdy.
Vyhrať sa nedá, keby že aspoň remizovať.
Ale chlapec je to mladý, rodičia mu dali vreckové k polovici mesiaca, zaregistroval sa, zaplatil VIP a aby mu niekto odpísal, pridal príspevky do sekcie sex doma, sex v prírode, pridal inzerát.
Mohol tie peniaze aj inak minút....
Nezávidme mu:)
Zaujimave ze ti vsetci heterosexuali sa vzdy pozastavia a pokomentuju prispevok, ktory vobec nezodpoveda ich zaujmom... a znovu a znovu gulaju nad takymi prispevkami oci. Ale dnes nemaju aspon ten moralny podton co obvykle.
Ano nezavidme, ale chlapec je premyslavy - keby to nechal iba v inzerate, asi by sa o tom nedozvedel skoro nikto, ked to ma vo fore, vidia to aj ti, ktori nemaju ziadny zaujem. Zrejme efektivita vyhrala. 😂
Ti co komentuju len zavidia, pretoze tiez by velmi radi mali taky inzerat alebo ponuku. Ale ich latentna potlacana bisexualita alebo homosexualita im to nedovoli. Ja ich lutujem, musia bojovat sami so sebou a takto si ventiluju svoju flustrovanost. Su to chudacikovia...honici za obrazovkami pocitacov s falosnymi alebo ziadnymi fotkami......Prajem prijemny den
To by som nepovedal - ide o ponuku sexu ma sexualnej stranke a za tymto ucelom tu pravdepodobne mame mnohi svoje fotky, videa, inzeraty, prispevky vo forach (a pokial nehladame sex, tak sa minimalne venujeme obzeraniu toho, co by sme mat chceli)... tuto vsetci koname s podobnymi motivmi. Preco by jeden motiv mal byt velmi slachetny (napriklad vas) a iny motiv velmi odpudivy (napriklad ten jeho)? My ludia sme si velmi podobni co sa tyka pudov. 🤭
Ukludni sa a zacni premyslat hlavickou tou na krku. Uz si mal dobry nabeh, ked si oddelil Zoznamku a Forum. To by mal chapat a respektovat aj zakladatel temy, ak nie, mal by prist nekompromisny ban, keby sa o tuto uz zumpu niekto staral.
No ale problem je ze nekompromisny ban by odradil tych uzivatelov ktori tu najviac funguju. Cize stranka by sla proti sebe 🤭 a vobec, preco sa nestarat o seba a svoj sex ale riesit kto kam prispieva a co vlastne robi? Potom to vyzera ze namiesto sexu riesis kto kde prispel. 🤷♂️
A najma ked sa vas homo tema netyka kedze sa popisujete ako hetero - toto nikdy dost dobre nepochopim - hetero ludia otvaraju homo prispevky a vrtaju sa v nich ako keby to bolo to co ich zaujima. A pritom sa dusuju ze ich to nezaujima. Mna by nikdy nenapadlo komentovat nejake hetero veci, z ktorych viem, ze ma tam nic necaka. To si mozem predsa dat pivo a pozriet fotbal.
Človek ktorý nemá vodičák môže upozorniť vodiča, keď ide na červenú.
Ja otvorím takýto príspevok z nudy a z dôvodu, či tu existujú aj bi muži alebo homo, ktorým príroda nadelila aj trošku inteligencie. A väčšinou sú všetky príspevky podobné tomuto.
Často niekto napíše ako hľadá honku, potom na druhý deň opäť hľadá a potom si tam píšu cez fórum, či ideš dnes, či si bol..... Premýšľam prečo si nenapíšu do súkromnej správy, keď sa chcú stretnúť, veď takto keby som bol na ich mieste, prihlásim sa a mám správu v pošte a nemusím listovať vo všetkých fórach a hľadať nové príspevky.
Takto má fórum Gloryhole 500 príspevkov, kde si títo ľudia dookola píšu, ako by prišli. A potom príde niekto nový a založí tému Apollo, hoci už je téma Most Apollo, Pod mostom Apollo a Apollo 13, a zasa tam podpisujú ti istí, ako by sli, kedy tam budeš..
Niektorí ľudia pozerajú reláciu aj múdry schybí, a niekto si otvorí takýto príspevok.
Ved prave ta miera sledovania homoprispevkov (a ICH PODROBNEHO studia)eterosexualmi ako ty ma prekvapuje. S cielom "zistit ci su tu aj bi / homo muzi ktori maju inteligenciu" - to vazne? 🤭🤭🤭
Fajcim mladych v Piestancoh
Ktory mlady nadrzany sa necha vyfajcit?
Zaujíma ich LEN predaj VIP a kreditov.
VIP si už budem kupovať len výnimočne a kredity nikdy.
Ale chlapec je to mladý, rodičia mu dali vreckové k polovici mesiaca, zaregistroval sa, zaplatil VIP a aby mu niekto odpísal, pridal príspevky do sekcie sex doma, sex v prírode, pridal inzerát.
Mohol tie peniaze aj inak minút....
Nezávidme mu:)
Ano nezavidme, ale chlapec je premyslavy - keby to nechal iba v inzerate, asi by sa o tom nedozvedel skoro nikto, ked to ma vo fore, vidia to aj ti, ktori nemaju ziadny zaujem. Zrejme efektivita vyhrala. 😂
Ja otvorím takýto príspevok z nudy a z dôvodu, či tu existujú aj bi muži alebo homo, ktorým príroda nadelila aj trošku inteligencie. A väčšinou sú všetky príspevky podobné tomuto.
Často niekto napíše ako hľadá honku, potom na druhý deň opäť hľadá a potom si tam píšu cez fórum, či ideš dnes, či si bol..... Premýšľam prečo si nenapíšu do súkromnej správy, keď sa chcú stretnúť, veď takto keby som bol na ich mieste, prihlásim sa a mám správu v pošte a nemusím listovať vo všetkých fórach a hľadať nové príspevky.
Takto má fórum Gloryhole 500 príspevkov, kde si títo ľudia dookola píšu, ako by prišli. A potom príde niekto nový a založí tému Apollo, hoci už je téma Most Apollo, Pod mostom Apollo a Apollo 13, a zasa tam podpisujú ti istí, ako by sli, kedy tam budeš..
Niektorí ľudia pozerajú reláciu aj múdry schybí, a niekto si otvorí takýto príspevok.