Mal som rad ale to sa mi stalo asi len dva krat. Keď mi masirovala chrbát tak išla až po / cez zadok a pri poslednom ťahu prešla jedným prstom zozadu jemne po penise. Ale bolo to tak jemne ako keby len bruškom prsta prešla … ten dotyk som už potom nezažil
Masáž s "dohodou" je ideálny začiatok pre páry kt.smerujú k tomu skúsiť aj iných sexuálnych partnerov->nemusia začínať len očumovaním na SW keď im nevyhovuje "masová zábava".Tí kt.nezvládnu ani to čo si s masérom dohodli majú dobrú možnosť zísť z kratšej cesty.Bohužial tu na amatéroch (táto diskusia je toho najlepším príkladom) by zase niekto niečo chcel,,..ale nechápe.Je totiž ťažké nájsť profesionálneho maséra/masérku kt.má zároveň aspoň nejakú galériu a je ochotný si (napr.po tel.rozhovore) vymeniť foto.Vačsina žien totiž hľadá aj atraktivitu (nie zarasteného al.150 kg al. 60r maséra->nehovorím že sú všetci taký al.by aj toto niekomu nevyhovovalo) za kt.ochotne docestuje aj desiatky km.Rôzne masáže s ..všeličím sme samozrejme poskúšali (v galérii len jedna keďže rešp.prianie si nerobiť záznam-> aj to je u väčšiny masérov/rok na škodu).
(upraveno)
Plne súhlasím… no tu už toľko ľudí naslubovalo , že keď aj dám reálny inzerát, nik reálny sa už neozve
Ahoj nemá tu nikto nejaký dobrý kontakt na maserku alebo maséra
No , masaz sa nezvrhla, ale všetko bolo dohodnute vopred, aby sa clovek potom pri masazi necitil trapne. Ja som som zo zvedavosti po 50rokoch zivota ako heterák, chcel skusiť aké to je ked masíruje muž muža a to aj s tým erotičnom.Poviem tak ako je. NEBANUJEM
Toto ma vždy lákalo
Úmyselne? To určite nie robím masérku a to by som si nedovolila také niečo zrobiť v USA to by bol problém aj opačne garde😀😀😀
A podarilo sa vám neúmyselne prejsť po intímnych partiách klientovi pri masáži
Nie neúmyselne nie možno na začiatku kariéry, no teraz len zámerne skúšam koľko vydržia klienti so zaujímavými partiami 😀😀😀 som profík, aké troch zmrd😀😀😀😀
Aj klientky ...obcas 😊
Aj pri klasickej masáži ? Keď si klient ľahne nahý na lehatko tak je asi jasne ze mu nevadia dotyky aj tesne vedľa intímnych miest ?
To sa už nejedná o klasickú masáž a ak áno príplatok za masáž lingamu
Ja som sa dala len raz masirovat a uz viac asi nechcem, lebo sa neviem ovládať.
Manzel športuje tak si zavolal športového masera domov a po masaži mi ponúkol nech mi da masáž.
Tak som to skúsila lebo ma boleli kríze a potom to prišlo použil na mňa také ťahy ze som sa vzrušila na maximum a takmer som zacala tiect a to sa mojich genitalii a ciciek ani len nedotkol.
Skočila som zo stola a musel prestať.
Bud som moc citlivá alebo vie ako dostat ženu do extázy kedy už niet úniku a sama sa mu vrhne na vtáka.
Este štastie ze manžel bol tiez pri masáži, lebo by to ktovie ako dopadlo ale to bolo už dávno a bola som čerstvo vydatá. Teraz by som sa moc nebranila pokial by bol prítomný manzel.
Manzel športuje tak si zavolal športového masera domov a po masaži mi ponúkol nech mi da masáž.
Tak som to skúsila lebo ma boleli kríze a potom to prišlo použil na mňa také ťahy ze som sa vzrušila na maximum a takmer som zacala tiect a to sa mojich genitalii a ciciek ani len nedotkol.
Skočila som zo stola a musel prestať.
Bud som moc citlivá alebo vie ako dostat ženu do extázy kedy už niet úniku a sama sa mu vrhne na vtáka.
Este štastie ze manžel bol tiez pri masáži, lebo by to ktovie ako dopadlo ale to bolo už dávno a bola som čerstvo vydatá. Teraz by som sa moc nebranila pokial by bol prítomný manzel.
Tak už len prísť ku mne na masáž
Vobec sa nemusi dotykat ani prsnikov ani genitalii..zenske telo ma neskutocne vela erotogennych zon,ktore robia divy...
Ja mám už dlhodobo ako bonus od masérky ukončenie Happy Endom ako stály klient...
aj ja takú hladam, nedal by si kontakt do správy?
Kto tu z prítomných chodí na masáž do Podhajskej a zažil tam niečo neobvyklé?
Ahoj. Ja navštevujem niekedy Podhajsku ale Masaz som ešte neskúsil. Ty si už skúsil ? Sú tam šikovne masérky ?
Skúsil a je tam šikovný masér :)
Vymasiruje aj intimne partie?
hm teba by bolo rajcovne masirovat,,,
Dakujem.
nemaš začo,, aj tak to je nerealne,, ale je to rajcovna predstava,,
Šikovný? Aj príjemne vymasiroval triesla ?
Treba skusit osobne najlepsie :)
V Bratislave šikovný masér/masérka za primeraný peniaz? 😉
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ak to ešte platí som profesionálny masér 😋😋😋
rad ti ju pomasírujem som kusok od žiliny
Ja ju pomasirujem aj napenetrujem ak bude treba 😉
Skoda ze ste daleko,rad by som manzelke to splnil
Zrejme celkom dobrý nápad. Mám svoju "dvornú" masérku aj ja, už dlhé roky. Zažili sme kopec srandy spolu, aj nahú masáž. Holé telo na telo aj očakávanou reakciou našich tiel. No nikdy nie sex. Naposledy, keď sa blížil čas mojej návštevy, že je nejaká sopľavá a že by nechcela, aby som sa nakazil. Tak som sa objednal k masérovi. Na moje prekvapenie to skončilo happy-endom. Ani neviem, ako ma presvedčil. Odchádzal som od neho tak trochu prekvapený ...
Nazdar. Ja mam opacnu skusenost. Styri roky chodim k maserke a minuly tyzden to skoncilo sexom.
Hm tak kludne si tie "zážitky" daj do poviedok,, myslim že sa nájdu ludia čo si to radi prečitaju a predstavia,,
Stále nahý sa masíruje ja by chcel abi niekto moju poriadne po masíroval aj zo v setkom
Ahojte,staci prist na masaz...
8r som robil maséra a ver tomu ze je vela zien,ktore klasická masáž vzrušila ci dokonca vyhecovala
No je problém ak si pomýlila masáže, a nevedia priamo co chcú už je iná doba a ja osobne som rada, že mladý to berú normálne ako masáž tela s happyendom ci muži a aj ženy vonku je to normálne
Áno je to tak, a chlapi celkom viditeľne reagujú. Prax a roky sú zážitky.
Jasne a výstižne napísané. Chlapi reagujú jednoznačne, ženy váhajú, ale vec sa pohne pri rozhovore
Aj požiadali, či naznačili, aby si masiroval aj dolu? Aj sa uakutočnilo? Inak to musi byt zaujimave.. zasa mam skusenost, z Podhajskej.. moja žena bola predomnou na masazi, a pán maser tak masiroval že mu naolejoané prsty sa šmykli par krat na jej pysky ked bola na bruchu. Žena nahmevana prišla
Tvoja žena nemala má sebe plavky pri masáži v podhajskej ? Teba asi to uklznutie vzrusilo viac ako tvoju ženu ? :D
Nemala plavky. Maser s miestnosťou.. nemasiruje sa pri bazene.. nie, mna to nevzrušilo, chcel som poukazat, ze niektori maseri asi vedia čo robia... nebral som to nejako emotivne., stalo sa...
No to si mal vziať vážne toto sa nemá pri profi masérov stať! Také ťahy sa majú vopred dojednať robím roky masérku a aj manžel masíruje! Áno stalo sa mu, že žena priamo žiadala o sex áno je to tak a jej manžel ju čakal v čakárni to je sila vážení muži áno je to vec dohody ale mravnosť nepusti! Masáž je masáž a sex je sex
Myslíš ten naozaj sa to nepáčilo tvojej žene ?
Jedny masér mi prezradil ze potom naznačujú že chcú masaz nižšie. Je to pravda ? Alebo rovno bez hanby si povedia čo chcú? ... tak to určite máš veľké skusenosti aj s erekciami
Kazda to prežívala inak,dalo sa vycitit ze prezivaju masaz inak...

Masaze - zážitky
Náhodne alebo úmyselne pohľadenie