Staci sprcha s hlavicou na zmenu trysky, Pridas teplotu vody, uvolnis sa a namieris na anal.Vtedy z teba vytecie zvysok. Teplota musi byt tak horuca, aku znesies.Postupne a nic tym nepokazis ;)
Tu je dobry navod vo viacerych jazykoch: https://howtocleanyourass.wordpress.com/
Da sa spravit aj len na rychlo vyplach ale tam je stale riziko, ja mam radsej poriadne ale na treba tak pol a trištvrte hodiny, napustit pockat vypustit, nalepsie do zachodu a takto aspon tei krat a potom este vo vani alebo sprche preplachnut na viac krat cistou vodou. A lepsie je potom este teochu pochodit ci sa este nieco neuvolni, takze radsej si nechat viac casu na to, takto to potom aj dlhsie vydrzi.
Čítal som ze je lepšie pár hodín pred analom. Ja som skúsil len zenin dildo, ale keď to bolo hneď po klistire, tak vyletel ešte zvyšok vody, čo mi bolo nepríjemné. Viac hodín po klistire by sa to možno nestalo. To by vedel zodpovedať niekto skúsenejší. Každopádne ani samotný klistire mi nebol vôbec príjemný, lebo som pociťoval pri tom v bruchu dosť bolesť.
Môžeš sa čistiť koľko chceš, kus hovna aj tak z teba vyletí. Ale zase je fakt, že ak niekto trtká riť tak nemôže očakávať že tam nájde perly
Co najkratsie pred... vlezes do sprsky, odmontujes hlavicu, roztahnes prdel a pekne to vyfukas docista. Vidim ze sa chystas na prvy zatah, drzim palce 🙂
Ja už som mal anál, len chcem použiť 1x klistir
Mne pride zbytocny ked mas sprchu ale ako chces... akurat tu vodu treba dostat von, ja si cupnem a sama vyjde.. na druhej strane, skuseneho borca trochu nejakej vody nevystresuje 👍
pokiaľ len voda tak super :D :D

Klistir
Anál
Žartíky bokom
Ďakujem