Spriatelit

Hladam pkolo 20r chudeho bi ci gay

Tuzim po priatelstve si sprijemnovat zivot ak sa najdes a neodmietnes ma potedim saa ozvi sa som slovak takze ci z ciech ci dlovenska je jedno byt mam
Teraz predbehnem moralneho dostojnika Maxim1980 a zazelam ti vela stastia v hladani a poslem ti vela dobrej energie na tvoju cestu (no lebo zachvilu pride ten jeho prispevok ktory ti bude chciet vziat motivaciu a my dobri ludia to nedopustime a urobime okolo teba plast dobrej aury)

Tak sa drz!
Super, poďme držať palce a podoporovať kažého primitíva, ktorý naschvál zasiera fórum inzerátmi (dal ich sem za 24h niekoľko).
HOWDY, za to že aj ty si bukvica nemusíš nezmyselne povzbudzovať každého teplého idiota.
Ale aspon som jediny, ktory urobi nieco inak - od toho maxima cez teba atd budu vsetci len nadavat, a najma heteraci otvaraju buzerantske vlakna a mudruju tu jak doktori. Ja si kludne mozem hladat aj tvoje komentare a popisovat ze si primitiv tam kde to tak vyzera. Ale zjavte ti to v nicom nezlepsi zivot tak ako ty a drbnuty maxo nezlepsitw zivot nikomu svojim picungom. Takze asi tak.
Aby sme boli v obraze toto vlákno malo názov "spriateliť", nabudúce budem vedieť, že to je buzerantské slovo.

Ak si pozrieš túto diskusiu, bol si prvý, kto mal potrebu sa vyjadriť a to ako v tom vtipe o samonasieracom krtkovi. Ešte som nič nenapísal a už si sa nahneval na niečo, čo sa nestalo. Naozaj pôjdeš k susedovi požičať lopatu, prídeš k nemu presvedčený, že ti ju nepožičia, ani sa nespýtaš, rozbiješ mu okno a zakričíš, tak si tu lopatu nechaj. Do tohto vlákna som nemal v pláne prispieť.

A veta aspoň som jediný, ktorý niečo urobí inak, je výborný argument. Spomeniem si naň, keď pôjdem v protismere po diaľnici, aspoň budem jediný, ktorý niečo urobí inak.
Keď si prečítaš jeho druhý príspevok
amateri.com/sk/forum/27122/bi
a zdá sa ti normálny, že si píše sám zo sebou, daj mu like a zavolaj mu, poteší sa
Neprecitam... iba mu budem drzat palce, nech mu ide ako ma (na to tu mame teba - preluskat vsetky vlakna, napisat kazdemu aky je sprosty, poucat a pohodnotit a pripadne zhodit niekoho - pre mna zbyotocne.)