Nikdy jsem nepochopila, proč lidi, kteří něco chtějí, si za tím ve skutečnosti nejdou. Pokud se seznámíš s holkou, která je super, sednete si, vypadá to na vztah a JEDINÝ problém, který máte je, že ji má na tebe příliš volnou, tak jí přece můžeš nabídnout, že jí zaplatíš plastickou operaci, kde se toto dá řešit. Nebo s ní začni cvičit na svaly pánevního dna (případně ji na to jen překecej, ať cvičí sama, když to nechceš dělat s ní). Něco chceš, tak pro to něco udělej.
Vybírat si jak z katalogu až do takových podrobností a očekávat, že podle přesných parametrů ti do náruče přistane ten ideální protějšek..... Nu, řekněme, že bys taky mohl čekat hodně dlouho :-D
Vybírat si jak z katalogu až do takových podrobností a očekávat, že podle přesných parametrů ti do náruče přistane ten ideální protějšek..... Nu, řekněme, že bys taky mohl čekat hodně dlouho :-D
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No jo, ale tam zase bude konfrontován s velikostmi a bude je řešit, i když trochu jiným způsobem 
Každopádně co z toho, že by už třeba našel úzkou, když bude z daleka/nehezka pro něj, nebo si nebudou rozumět, vonět. Je to blázen, neví že když přijde láska, prostě třeba na první pohled, je vymalováno, bude ji milovat, ona jeho a sex bude třeba jen sporadicky, třeba i jednou za měsíc i déle a s vytahanou.
A mozna mezi tema kulturistama konecne najde tu úzkou dírku 🤣🤣
snad ho nebereš vážně?
Ale to víš, že neberu, ale čím se taky zabavit u nedělního kafe, že? 
Nicméně jedno sdělení jsem vážně myslela - opravdu mi přijde zvláštní, když se dospělí lidé chovají jako děti ve školce - chtějí všechno hned, bez vlastního přičinění naservírované přesně tak, jak si vysnili a nechápou, že někdy je potřeba pro to taky něco udělat. A jsou schopní takto čekat roky a roky .....
Nicméně jedno sdělení jsem vážně myslela - opravdu mi přijde zvláštní, když se dospělí lidé chovají jako děti ve školce - chtějí všechno hned, bez vlastního přičinění naservírované přesně tak, jak si vysnili a nechápou, že někdy je potřeba pro to taky něco udělat. A jsou schopní takto čekat roky a roky .....
Jj chapu a rozumim ti. Souhlasim ze v dnesni dobe je jen malo lidi kteří jsou schopni a ochotni cokoli pro vztah udelat.a netyka se to zdaleka jen muzu. Lidi jsou proste strasne pohodlni,líní a čekají ze jim spade do klína neco zadarmo. No a pak tu čteme jak jsou zklamani,frustrovani a jen kolem sebe kopou,brečí jak tezky maji zivot. Toto vidim i kolem sebe v reálu a je to fakt smutne.ale kazdy sveho stesti strůjcem
Osobne si myslim,ze tohle resit je totalni ulet. Proste bud Te ta holka pritahuje,rozumite si a chces s ni byt anebo ne. To je jako kdyby se holka ptala "jak mu rict jak ho ma velkeho?" Nebo podobny zvast
Na tom neni nic divného . Taky chci videt penis nez se sejdu. Uz nehodlám zažít situaci ze na me vytasi 5cm
Tak nejaka elementární slušnost je treba.o tom zadna
Ty mamlase jeden co ja vim od chlapu,tak nejužší je maji baculky.naopak nejvetsi je maji prave ty hubene az vychrtle
A vytahanou ji nema ani kurva ktera ma denne 10 chlapu!
Ty mas fakt dost🙈
A vytahanou ji nema ani kurva ktera ma denne 10 chlapu!
Ty mas fakt dost🙈
tak když nevíš tak tady nemel takové nesmysly
a ano,mám ji úzkou
a ano,mám ji úzkou
Tak, a teď už se ho nezbavíš :))
kdepak,mám smůlu,rodila jsem,jsem tlustá a stará
Ty to nemas jinak,ty jsi mimo cely
(upraveno)
Tohle je spíše seznamování na klasický vztah. Pokud jde jen o příjemný sex tak to vyžaduje upřímnost - říci na rovinu o co mi jde a co mám rád? Hanka
Hele, tak to je vážně prdel, dost jsem se nasmál.
Ale říkám si jak jsi přišel na to, že ženská co má děti není úzká , bys možná i čuměl :-)
Ale říkám si jak jsi přišel na to, že ženská co má děti není úzká , bys možná i čuměl :-)
on si dělá jen srandu.není možné aby ty jeho vlákna někdo bral vážně.
200 holek si kontaktoval, dostal 200 odpovedi na tvuj velmi zvlastni dotaz? To teda cumim. Mne prislo, ze zde holky a zeny tvrdi, ze maji stovky zprav a ani nestihaji odpovídat a uz vubec ne na debilni dotazy a ty mas 100% odpovedi? To zacni delat nejaky seminare o oslovovani zen na internetu a jeste k tomu se zjistenim uzkosti. Na to bych si zasel, lepsi jak kino
uzka dira na trhu, doslova
Třeba posílal zprávy i s výpisem z účtu...
Spravny postup.Naprosto logicky. Ty co odpovedely, tak tam bohuzel nevysla ta uzkost nebo automaticky odpoved tobe znamena, ze neni dostatecne myslící a tvoje tabulka se i tak plni polozkou NE?
(upraveno)
To nam tu postni nejakou tvoji zpravu a jeji odpoved a nasledne tvoji dedukci. Ja se rad priucim
To zas my nechceme doslovny prepis a jmena a nicky. Ale chapu, ze ty ses rozený kavalír
hele,poradím ti. zkus napsat kolegovi,jmenuje se Gezol.on taky preferuje jen "holky" s úzkýma.ten by ti mohl pomoct 
No hlavne si myslim ze tady rodice podcenili zabezpeceni pc,.chtelo by to rodicovsky zamek aby se mladistvi nedostali na tyhle stranky, hodne by to tady proridlo to je pravda ale nezakladali by se tady vlakna ve smyslu hloupych dotazu, prece dospely clovek tohle nemuze tady napsat,
:-) přesně tak...
Dobrá otázka... Je na prd házet salám do garáže. Některé takové prostě jsou.
Uz to nehul ;) Nebo zmen matros ;) vic ti poradit nelze :))
Mám dlouhý vedení, vůbec nerozumím tomuhle: " většinou když zjistím, že má děti svedu to na alergii na česnek že jsem to přehnal u špaget"...fakt nerozumím
Bavis tu cele forum, jen co je pravda. Ale budem reagovat, jakoze je to myslene vazne
Je videt, ze to mas promysleny a zmizet a uz se nikdy neozvat. No skutecny gentleman. Takhle to delaj skutecni chlapi
(upraveno)
🙈😂🙈😂 Zajed ji tam rukou, pekne provetrej certa a budes vedet hned 😂😂😂

Jak jí to říct?
Jak jí to říct?