ahoj, kam chodíte v Praze? já byl akorát v Babylonii
Ahoj, tak to si vyzkoušej i ty další dvě, já byl ve všech. Babylonie je nejdražší, nemají výřivku a nemají čepované pivo, chodí tam většinou cizinci a v páře byla cítit plíseň když jsem tam byl. David je už jiná liga, moderní prostředí, za mě super parní sauna, má temnou i světlou část to se jim povedlo, vířivka laminátová pro šest lidí, ale reálně jen čtyři, kabinky mají v mezistěnách malá dvířka, buď na pozorování, nebo gloryhole, to mě také zaujalo. Celkově David je super, ale já nejraději a pravidelně chodím do gay sauny Bonbon ve Vršovicích, je nejmenší ale dobře udržovaná a má super vířivku. V parní sauně je téměř úplná tma , což mi nevyhovuje, ale už jsem si zvykl, ale jejich parní generátor je úplně nejvýkonnější, což jako astmatik oceňuji. Chodí tam většinou starší muži cca padesát a víc.
ale já chci hlavně kam chodí většinou mladí muži...., ale v Babylonii je nejlepší ta pěnová párty...
Ahoj zajímalo by mě jak to chodí v gay sauně v Brně? Nějaké zkušenosti?
Ahoj také bych rád v pátek odpolko do nějaké zašel ale nevím kam jaká je dobra a to tam chodi. Děkuji za nějaké doporučení a jestli někdo více mužem se spolu domluvit a jít spolu.
Ahoj, sbírám odvahu zajít poprvé do sauny David. Může mi někdo, kdo tam opravdu chodí napsat, jak moc, nebo málo akční to tam je? Nikdy jsem v podobném zařízení nebyl, ale rád bych si rozšířil obzory. Jsem čerstvý padesátník, tak jestli tam nebudu působit nepatřičně?
Někdo fajn do sauny David v sobotu 11-15 hod?
Já chodím už asi rok do gay sauny Bonbon ve Vršovicích, chodím tam tak jednou měsíčně, když je s kým, ale dvakrát se mi stalo že mě někdo vypekl a byl jsem tam sám, stejně jsem si užil i tak. Mě se tam líbí, není to moc prostorné, ale zato útulné čisté prostředí. Vždy tam panuje příjemná atmosféra a dobrá nálada. Personál má vždy smysl pro humor a baví hosty. Hosté jsou většinou ve věkovém průměru 50+. Poprvé jsem tam šel že mě tam pozval jeden z amatérů za účelu sexu a né saunování, jenže jsem tomu saunování přišel na chuť, zjistil jsem, že mi to dělá dobře na zdraví a že je to dobrá kombinace nahoty, sexu a rehabilitace. Jednou jsem byl pozván do gay sauny David, ale dotyčný se nedostavil, takže jsem byl sám. Prostory jsou větší v moderním designu, libí se mi parní sauna, má temnou zónu a i přes prosklení osvětlenou zónu. Vířivka je dost malá. Je to tam hezké příjemné, ale pisoáry strašně smrděly. Hosté byli všech věkových kategorií, ale moc cizinců.
Já byl včera po druhé v životě v sauně David a bylo to super. Můžu doporučit.
Nevíte někdo o podobné sauně v Mariánských Lázních?
Zítra jdu zkusit pěnovou párty v Babylonii. Chodí tam někdo? Mám rád mladý kluky 😈🤪🍆
Navštívil jsem Bonbon a Davida. Přijdou mi podobné. Když se sejde víc lidí je to hlava na hlavě. Je to o náhodě Ale jinak pěkná zkušenost.
Taky bych zašel do sauny, kdyby mě poprvé někdo provedl...
(upraveno)
Chtěl bych taky navštívit. Jakou saunu, v kterou dobu a den v týdnu mi doporučíte?
Ač jinak nesmělý , chtěl bych se tam jít podívat. Nějaká změna a zpestření 🙂
Tak to můžeme jít spolu, bude to určitě zajímavé.
Klidně, ale u mne budou začátky asi dost tvrdé 🙂
Dnes se kolem oběda chystám poprvé do Sauny David v Praze. Plánuje dnes také někdo vyrazit?
Babylon sauna Praha je tam súper
Sauna babylon Praha je tam súper
Ja som sa odvážil konečne ísť do gay sauny. Na odporúčanie som šiel do sauny Bonbon vo Vršovicích a bolo to tam naozaj sladké. Malé. útulné, príjemná atmosféra. Nabudúce skúsim asi saunu David. Ale aj sem sa rád vrátim.
Liberec Babylon taky dobrý, když se to sejde.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj bude zítra někdo v Sauna David v Praze? Mám v plánu ji navštívit. Kdyžtak SZ
Ahoj. Občas i v Hradci v Tropicaně.
Čus, nemá chybu gay sauna v Karlíně, Labyrint. Řekl bych nejlepší gay sauna v Praze.....
labyrint..je přece už cca rok zrušenej..ne?
Chorzow Katovice zná někdo ? nebo Sareza Ostrava ?
u Ostravy-Bravantice,pro pány bi-gay-sauna-tmavé i světlé místnosti,šukací mašinky a jiné vychytávky-doporučuji
(upraveno)
Bravantice SUPR!!!moc dobré ty čtvrtky,tam se jede
..rozhodně ta NEJ byl Labyrint....bohužel je tomu konec. Chodil jsem tam hrozně rád, byl prostě NEJ ! 

Věčná škoda, že saunu Labyrint zrušili...
A jak to v takové sauně probíhá? Co se tam děje?
Děkuji....
Celkem mi to láká, ze zvědavosti 🤔
Děkuji....
Celkem mi to láká, ze zvědavosti 🤔
Pokud vím, tak nemáš zájem ( dle tvého nicku)😡
Tak proč reaguješ? 🤣🤣
Tak proč reaguješ? 🤣🤣
Napsal sem ze zvědavosti, ne? To myslím že postačí jako vysvětlení. Věř, že přítele tam hledat nebudu....
Sám nevím jaký je rozdíl mezi klasic saunou a gay saunou. Pokud ovšem nějaký je.
Na to mi nikdo nedokázal odpovědět.
Sám nevím jaký je rozdíl mezi klasic saunou a gay saunou. Pokud ovšem nějaký je.
Na to mi nikdo nedokázal odpovědět.
Rozdíl od klasické sauny je to, že cokoliv tam budeš dělat nebudeš tím nikoho pohoršovat a nehrozí ti vyloučení. Jen musíš dodržovat návštěvní řád té sauny. Je to takový wellnessklub jen pro chlapy . Záleží co je ve vybavení sauny. Některé mají, bar , parní a finskou saunu a nějaké ty soukromé prostory a některé mají třeba i vířivku. Mám zkušenosti, že tam chodí i normální heteroženáči jen se vysaunit. Jelikož je bisexualita ve většině swingersklubu povolená až na nějaké vyjímky jen u žen, zde můžeš i s chlapem.
Noooo .....to je ono.. díky 😁
To mi postačí....
To mi postačí....
Do zadny. Ono staci zajit do jakekoli Saunie a dejou se tam taky veci :)))
Ja byl v Saunii za posledni rok 5krat a z toho 4krat jsem se tam s nekym vyhonil :D :D
Za me stoprocentne Babylonia. Relativne ciste, prijemne prostredi. Skoda ze sauna David je zavrena protoze ta taky stoji za to ale pry budou uz brzy znovu otevirat.
Udajne david by se mel otvirat 11.11. V 11:00 hod
Do Davida se rád vracím. Doufám, že po rekonstrukci bude návštěvnost dobrá..
Chodíme do Babylonie, na medvědí saunu do Davida a dříve i do labyrintu.
Je to sauna jen pro chlapy s různým využitím. Videoprojekce atd.
Zajímavé. Rád vyzkouším.

gay sauna
Kdo chodí?