nudapláž plzeňsko

..

Kam chodíte na nudapláž na plzeňsku a případně najdu tady ženu která by semnou ráda vyrazila ?
Ahoj někdo na nudapláž na bolevak z mladikem ??
Dnes jsem byl na nudapláži Bolevák, voda, parádní, sluníčko super a hafo lidí *114*
Na bolevaku Dnes super. Nekdo ted na vecer? (upraveno)
Dnes ráno v 8:30 budu honit někde na koterovské vyhlídce
Kde přesně je? :) Díky (nejlépe popsat jak pro blbce :D )
Hned jak končí kemp, je vidět cesty.
Dnes jsem byl opět na nuda, na Boleváku. Voda teplá, ale už hodně ubyla voda. Lidí opět hafo.
Ahoj, slyšel jsem, že na pískovně v Beňověch u Klatov je dobrý koupání...taky neoficilní nuda pláž...jsou tam taky takový ty naše "místečka", nebo je to hodně otevřený a nikde se nedá aspoň trošku schovat...? Budeme tam v okolí s přítelkyní v polovině července na dovče.Nebo ještě jiný Tip na nahý koupání v okolí..? Díky.
J.jo. tam je to parádní už jsem byl letos
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jede dnes vecer po 22:00 na Borskou nuda?
Nepůjde dnes někdo na borskou nuda? Budu tam od cca 11h. Přidá se někdo?
Dnes jsem byl opět na nuda Bolevák, voda celkem čistá a teplá, lidí jako obvykle. Na Borské se už nedoporučuje koupání.
Byl už letos někdo na Borské a podá zprávu jak to tam aktuálně vypadá?
zítra někdo na ejpovickou přehradu nahotit
Lišinský jezírko, pěkně skované v lese, klid, i pro voyery
Kde to je? Někde u Plzně? Nebo v Plzni?
zdravim tak jsem byl dnes ve škodalandu a koukal jsem, že plot mezi parkem a nudaplazi je zbouranej a vysela tam cedule staveniště asi to nevypada, že by to letos na borske přehrade fungovalo. Je nejaka náhrada??
V loni tady kdosi psal, že se přesuneme o kus dál až někam za bývalý kemp, platí to ještě?
Těžko říct neměl jsem úplně čas to zkoumat, ale na plot nudapláže akorát věšeli cedulky že vstup je pouze přes škodaland.
Tak bude někdo o víkendu na Borské a podá zde zprávu o aktuálním stavu?
A co ten plácek vedle hlavní pláže, za křovím? Tam už vidět není.
Bude už o tomto víkendu někdo na nuda Borská? Snad bude fungovat opět v neoficiálním režimu jako už asi po dva roky.
Zdravím poradte mi nějakou nudapláž v okolí Klatov nebo Plzně dík
Ahojky. Z Kt.smněr Kdyně,na přejezdu v levo,a už to uvidíte. Tak na druhé straně od silnice. Za nedlouho už to zase půjde.
Tam to neznám, jaká tam bývá návštěvnost? S poslední větou souhlasím, já začínám s opalováním už v dubnu, podle počasí samozřejmě.
Ahoj naháči, nevíte někdo jak to vypadá v Plzni na Borské? Je-li to v provozu a chodí tam někdo? Díky za info.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Co ty tady zapleveluješ svými nesmysly každé téma?Když už debilové jako dalbych akopkon skončili tak se objeví nový pitomec.
a nějaká nuda pláž klatovsko ... domažlicko ... víte o něčem ?
Ahojky za nedlouho už to zase půjde.
Taky by mělo být kudy tam !
Ahoj taky bych vyrazil s nějakou ženou
Ejpovice také super , krásné prostředí
Já chodím na Borskou přehradu , ale podle posledních zpráv prý to tam jaksi upadá. Jinak ti přeju hodně úspěchů v hledání, i když nevěřím že nějakou najdeš, takových by bylo (co hledají) já jsem mezi nimi...a stále nic a nic
Byli jsme tam včera obsazení asi 10 lidí,vstupné 30kč za osobu,dost to tam umřelo
Tak je to přece pravda a čím to je? Vím, že na jednom webu se objevila výzvy k bojkotu této pláže, pokud se provozovatel nepolepší.
Nevim někde je chyba,na Boleváku je taky mrtvo,asi tady lidi na to se...:-(
Jezdíme na nudy na Ejpovický lom , super místečko