....děkujeme....na přání zakládáme novou nit-u té první jsme v počtu příspěvku skončili na čísle 2118a je opravdu někdy problém dojet na konec a přidat komentář........tímto bychom chtěli vyhovět a zároveň vysvětlit založení nové nitě Bravantice 2........doufáme,že u administrátoru nebude problém-děkujeme všem
jééééé héééézky,my hned přesouváme komentář ze starého do nového
chtěli bychom popřát Laďovi a jeho týmu vše nej do nového roku,bohatého Ježíška,poděkovat za neúnavnou práci,vedení,zdokonalování,vynalézavost,hlavní devíza je přístup k hostům.Ladi přejeme mnoho úspěchu a skvělých nápadů jako jste měli do teď-jste jedničky
Ládíku, skvělý nápad s novou nití
V neděli už budu po karanténě, tak ráda přijedu i se štrůdlem a popřeju vám krásné Vánoce osobně.
Jsem ráda, DĚCKA, že jste. Cítím se u vás vždy jako doma a vždy vítána.
Ládi, Ty nemáš ve svém "oboru" konkurenci, děláš vše s velkým a je to tedy fakt znát. Jsem moc ráda, že jsem si vás našla
Barčo, Dájo...jste skvělé
hezký adventní víkend přeji a těším se na neděli 19.
Laďo,udělali jste kus práce a ukázali lidem o čem je swingers,né jen u sexu,ale o pohodě,místem kde vzniká nové přátelství,dokonce co víme i vztahů.Přejeme hodně štěstí a mnoho spokojených swingersáků
Jo, koukal jsem že tam byl jeden váš příspěvek smazán. Ale nejste první a ani poslední koho to tady potká.
Naštěstí, Bravantice jsou známé dost na to,
aby potřebovali tyhle stránky.
A když už jsme u toho, tak vám také přeji tam v Bravanticích veselé a bohaté vánoce, šťastný
nový (a velmi orgasmický) rok!
(upraveno)
...všem děkujeme jak za přání tady,hodně vás volalo,do konce roku máme jen teď poslední odpo akce v neděli pro páry,ženy a muže,tím velké akce letos končí,čtvrtky normál pokračují dál do konce roku....pokud si nebudete v něčem jistí volejte nám na mobil v popisku-je na Laďu.......
...velký dík o zájem na nedělní akci,boužel pro samotné muže máme již OBSAZENO...ale naděje vždy žijevolejte Laďovi na 722056103,kdyby někdo zrušil rezervaci...
Ladiku,včera návštěvní smršťfakt skvělá akce,takovou neděli nepamatujeme,ale je jasné,že hlavní roli hrálo slovo-letos poslední.Včera jsem vám popřáli.Děkujeme a další rok hrrrr na sex
...všem moc a moc děkujeme, nedělní návštěvu,kde nebylo k hnutí,ale supr mačkanice,děkujeme za mnoho dárečků,děkujeme že jste nám po celý rok věnovali tolik přízně.Přejeme pohodové svátky,šťastný nový rok,hodně zdraví,štěstí,sexuální zdatnosti......přeje Dája,Barča,Soňa,Míša a Láďa
Zítra, ve čtvrtek 23.12. jedeme na gang-bang do Bravantic. Doufáme, že tam bude pro manželku dost chlapů, ať si to pořádně užije. Chceš-li vědět jak jí to nejlépe udělat, klidně nás kontaktuj
poděkujeme za suprovní neděli,za vše co jsme u vás zažili a ještě zažijeme,za spoustu kamarádů,přejeme do nového roku mnoho úspěchů,zdraví,štěstí a neutuchající elán
Laďa avizoval,že čtvrtek bude zajímavý,a nejen to-parádní dračice se rozjela tak,že chlapi měli co dělat,zvládala i 5 najednou,za mě luxusní gang,další žena předvedla,jak rozpálit,krásně si před všema honila frndičku,joooj takáá akce.Dík
jen velký kretén může dávat palce dolů na komentář,který přeje všem lidem k vánocům a do nového roku.Za nás bychom ty palce zrušili úplně,a pokud tu chce někdo něco kritizovat nebo chválit ať to zde napíše
konec roku je tu,oslava za dveřmiLadiku dnes jsme se viděli,co jsme měli na srdci jsme si řeklikamarádům,známím a všem dobrým lidem přejeme jen to nejlepší do nového roku
ospravedlnenie, omylom sme dali komentár do starého vlákna, dávame znova a snáď už správneKrásneho Silvestra prajeme všetkým, všetko len to najlepšie prajeme v novom roku, hlavne veľa zdravia, šťastia a lásky. Veľa, veľa vydarených akcií
......jsme v novém roce 2022oslavy určitě dopadly dobře a tady je plán akcí......začínáme v sobotu 8.1od 20 hod akci pro páry,ženy a samotné muže,jak jsme psali,jeden týden je sobota pro všechny(není pátek ani neděle) a další týden je pátek jen pro páry a ženy a je neděle pro všechny(není sobota)tak se to pravidelně každý týden střídá.... těší se na Vás team Bravantic....
...bohužel moc novinek nemáme,přes svátky jsme se jen válelina sobotu se lidičky už hlásí,hlavně samotným mužům doporučujeme včasnou rezervaci-bereme vždy jen omezený počet
.......bohužel...na tuto SOBOTU máme pro samotné muže již OBSAZENO...!!!...ale,jak vždy píšeme,zkuste zavolat v pátek nebo v sobotu před akcí,kdyby někdo zrušil rezervaci........Laďovi na 722056103...
....na zítřejší sobotě bude trošičku těsněji.....samotní muži již obsazeno....u párů a žen poprosíme,pokud nejsou nahlášení,aby raději volali na 722056103 jak vypadá obsazenost.Děkujeme........těší se celý team Bravantic
VELKÉ HLÁŠENÍ...!!!!!...........dnes na sobotu máme bohužel pro PÁRY,MUŽE I ŽENY plně OBSAZENO...!!!!!.....je nám líto,že nemůžeme vyhovět všem,ale nechcete čekat na další akce doporučíme návštěvu klub Trojka-Přerov,Vila Funny-Rozdrojovive,klubu Gravitacja-Wodzislawiu Slaskim,Extasy-Brno......kde bývá, podle naších hostů také dobře........tak večer
Ahojte. Pozdravujeme všetkých z SWčka s viac mužmi v sobotu. Dúfame, že boli všetci spokojní, tak ako my. Špeciálne pozdravujeme prítomných pánov, bolo to super. Organizácia zasa na 1 s *
Ladiku jste nejlepší borci,co jsme včera viděli,zažili snad nikdy co chodíme ještě nebylo,a jestli platí jak na nový rok,tak po celý rok,nic jiného než rozšíření o další patro nezbýváneskutečné!dík
milión lidí,luxusní sestavička,parádní šukačka kde jsi se podíval,milé holky za barem,milé před barem,muži úžasní ok výběr,takové množství lidí nemůže jeden člověk zvládnout co by pořadatel,ale my máme Laďuten stíhá vše.Dík za nabušený sobotní večer
(upraveno)
....děkujeme všem za sobotní nával,s kapacitou to bylo o fous,nebo spíše za fousemomluva těm,kteří se hlásili,ale z důvodů kapacity jsme nemohli vyhovět,bylo i hodně nováčků,ale vše se zvládlo,jak se říká konec dobrý všechno dobrý...na další sw se těší celý team Bravantic
...děkujeme za komentáře a zveme na naše další akce...čtvrtek ve tmě 10-12 hod......pátek sw jen pro páry a ženy od 20 hod a neděle pro páry,ženy,muže od 14 do 19 hod...
....lidičky nám psali-volali,že nedostali sms,jestli platí dnešní večer pro páry a ženy....my je posílali,asi bude někde komunikační šum.......ano dnešní akce pro páry a ženy od 20 hod platí........i nedělní pro páry,ženy i muže 14-19 hod.......jako vždy se těšíme
Byl jsem ve dvou clubech,ten první nebyl nic moc,ale v Bravanticích je to dokonalé 👌👌👌, tam kde se mi líbí,tak odtud neodcházím .Do Bravantic chodím několik let a pokaždé jsem vždy spokojený a odcházím s úsměvem na tváři 😊😊😊👌👌👌 . Jsem zedník a mám hodně práce, kolikrát se ani nezastavím,a po těžké práci si rád odpočinu v mém oblíbeném relaxačním centru v Bravanticích 😊😊😊, člověk se může natáhnout ve výřivce a odpočinout si 😊😊😊 a také se seznámit se skvělými lidmi,kteří tam chodí 👌👌👌 ,je to tam dokonalé 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
starý nick jsme zrušili,zapřisáhli,že tady aktivity balíme,hodiny psaní,domluv,pak jen zjištění,že dotyčný není pár,ale samotný honič.Nevydrželi jsme dlouho a udělali si nový.V pátek jsme vyrazili do Bravantic,párový pátek,dle recenzí dobrý klub.Nebudeme tady nic rozepisovat,jen ve zkratce:klub,zábava,vybavením,hosté,majitelé,vše je mnohokrát lepší než se říká a píše.Laďo díky
....děkujeme za pěkné komentáře a zveme na dnešní nedělní swingres pro páry,ženy a muže od 14 do 19 hod.....máte více dotazů.....ano v neděli je to jako na večerních akcích-vířivka-kuřátka-mučírna-ordinace-glory i tmavé místnosti...
ano určitěpříkladem byla minulá sobota,ukázková swingers,velký zájem,bez rezervace se na sobotní akci nejde dostat,stále inovace.Bravky daly laťku už tak vysoko,že je těžko dál ji překonat.Ale Laďa je Laďa,ten ji překoná
souhlas,včera další dobrá neděle,možná tady ty červené palce dolů,by mohli napsat důvod-proč?ale to né,by museli přiznat závist,že tam vlastně byli před 10 lety a nebo vůbec
Ahoj,jen se zeptali proč?možná tím mysleli,napsat,byli jsme tam a mělo by se upravit nebo zlepšit to a to,nemusíte se bát Bravantice jsou hodnoceny podle srovnání klubu v celá ČR i Polska.Vůbec tím nechceme rozpoutat nekonečnou diskuzní přestřelku,že tam a tam je to lepši a úroveň a další tlachy.Máme sjeté skoro vše.Polské i některé České kluby jsou na velké úrovni.Ale Bravantice jsou dle nás vyjímečné-a pokud tam potkáváte hosty z Prahy,Brna,Pardubic,Slovenska,Polska atd,určitě ví proč tam i přes takovou dálku vyráží,jen k tomu srovnání.Ale zdůrazníme,že jezdíme po celé ČR,chystáme se i do polského Gravitacja,který tady i Bravantice doporučovali
Ohledně Bravantic, si myslíme, že si tímto hodně ublizuji. Moc chváli, také škodí. Jinak v jiných klubech je v pátek a sobotu také plno, ale nemají potřebu to vytrubovat.
ale oni se nechválí,ani nic nevytrubují,snad k tomu slouží diskuzní forum,kde si lidé sdělují jak bylo,co bylo a co bude-nebo teda k čemu má sloužit!rádi se necháme poučit
POZOR,POZOR VELKÉ HLÁŠENÍ-PŘESUN PÁTEČNÍ AKCE PRO PÁRY NA SOBOTY....již dlouhou dobu nás lidičky prosí abychom přesunuli akce pro páry z pátků na soboty,ale když byl pátek pro páry byla neděle pro všechny........rozhodli jsem se vyhovět přesunujeme i párové akce na soboty a tím pádem prozatím rušíme neděle........
ano jsme si vědomí,že někomu změnou vyhovíme a někomu vyhovoval starý systém,jak jsme psali vyzkoušíme a uvidíme,vždy to můžeme vrátit zpět.Klidně nám pište názory,tady,na nick nebo naše stránky.....
No my si myslíme ,že nedělní akce nebyli špatné, byly komornější , ale aspoň nebyl takový nával , jako na jiné sw akce , hlavně dobrá protiváha sobotních sw akci s muži navíc kdy je to k praskutní kolik páru tam je, což je i z našeho pohledu , hodně na počet mužů a kapacitu už nejde navyšovát. Proto ta něděle byla, tak nějak přijatelnější. Je to náš pojhled na neděli sw akce.
tyto soboty-párové i pro všechny by měli být do doby než bude možno využívat dle počasí nuda pláž a venkovní prostory...cca 6 až 10 měsíc..... v této době by měl být zase pátek páry a neděle pro všechny.Šlo nám hlavně o páry,které to nemají k nám zrovna kousek a sobota jím prý vyhovuje lépe........ale jak píšeme vyzkoušíme-uvidíme.....
.......bohužel opět tu máme nepopulární příspěvěk.....na tuto SOBOTU máme pro samotné muže již OBSAZENO...!!!...ale,jak vždy píšeme,zkuste zavolat v pátek nebo v sobotu před akcí,kdyby někdo zrušil rezervaci........Laďovi na 722056103...
těch nedělí je škoda,třeba se po zkoušce vrátí,na druhou stranu,soboty večer pro páry tady ještě nikdy nebyly,Laďa dobře ví co dělá,přijedeme se taky mrknout
Tak pro mě byly nej neděle,kdy nebylo až tolik lidí a bylo to komornější,pro mě příjemnější.Parove akce se mi nelíbily,byla jsem jednou a stačilo.V sobotu poslední dobou pro mě přeplněno.Skoda no,nezbývá,bez si najít jiný program, případně vyzkoušet po dlouhé době opět Polsko.At se Vám Ládíku daří,jezdila jsem ráda,v době kdy jsem se u vás cítila jako doma
ano věděli jsme,že když vyhovíme jedné straně ta druhá bude mít výhrady.....psali jsme vyzkoušíme-uvidíme........že je plno??tak zase je lepší,když je plno než aby bylo prázno......i doba se změnilakdysi si muži stěžovali,že je málo žen...teď???..si zase ženy stěžují,že je žen hodně a málo mužů.....naše kapacita je pro 25 samotný mužů a 25 párů...to je max.......že si vážíme tak velkého zájmu tady nemusíme ani psát....ale co se týká pátků a nedělí....píšeme ještě jednou vyzkoušíme-uvidíme
(upraveno)
Cože? teď si ženy stěžují,že je žen hodně a málo mužů....jo??? No a proč teda když se nějaký muž ozve že by jí na akci vzal doveze odveze vstup a pití zaplatí stejně se žádná rozumná neozve a je to taky špatně
Ladiku,to nevymyslíšvše špatně-proto,že máte stále plno....hodně párů blbě,hodně žen blbě,hodně mužů blběrádi jezdíme tam kde to žije,proto jezdíme do Bravek
Aleši,Ty jsi zrovna jeden z těch,co chodí a koukají a nemají se k činu...pak je sice dost mužů,ale ženy neuspokojené... Ládi,klidně mę příspěvky smaz..Víš,že Ti umím sama říct,co mi vadí a co je fajn .Mám vás ráda a přeji vám jen to nej.At se daří.
Místo dvou dnů,které byly fajn...dát jeden pro všechny...no nevím ..jak tam chceš všechny umístit,když už teď bylo pořád plno...ale fandím Ti.Každopádně ekonomicky musíš být sám proti sobě.Ale Ty určitě víš,co děláš a proč.
Reni,taky tě máme rádiano ekonomicky je to pro nás špatně,ale chtěli jsme vyhovět ,nejsi sama,kterým systém jeden víkend jen sobota,druhý pátek a neděle se líbíl-vyhovoval.....pokud se tohle nechytí-vrátíme vše zpět
(upraveno)
také je ve hře systém....sobota pro páry,další víkend sobota pro všechny,další víkend pátek páry a neděle pro všechny......tím bychom vyhověli všem,ale měli by v tom absolutní gluláš
(upraveno)
Toto je dobré,chaos bych neřešila,kdo chce najde si to. Píšeš to všude.A jednou za 3 týdny mít dva dny v týdnu se zvládnout pro vás dá.Řekla bych.Drzim
ale tyto maxima jsou poslední 3 měsíce.....jinak běžný průměr je cca 15 mužů a 15-20 párů.....do takové lajny bychom to chtěli i do budoucna směřovat-dle nás optimální počet
Swingerspoland-Nikdo vás nenutí do Bravantic jezdit Tu kritiku nechápu.Vypada to spíš jako závist.Jinak se to množství negativních zpráv a očerňování Bravantic nedá vysvětlit.Kdyź se mi něco nelíbí,nejdu tam a jdu dál.Jste svými příspěvky trapní.V Bravanticich chybí ochlazovací sprcha k sauně,fronty na jednu sprchu jsou a je tam až příliš mnoho lidí poslední dobou,to všichni ví,včetně Ládi Všichni tam jezdí rádi pro domácí ,skvělou atmosféru,kterou tomu dává Lada a holky za barem Kdybyste se tady upsali,stejně budou mít plno.Byli by fajn,kdybyste tady přestali zabírat místo,ať nemusíme tolik listovat na poslední příspěvek .V Polsku jsem byla,větší prostory,více sprch atd tam asi je,ale jinak bez přátelské atmosféry ..proto jsou Bravantice tak oblíbené Buď se s tím smiřte nebo puknėte vztekem či závisti To je jen na vás.
Renatko děkujeme,ale musíme to tady trochu vysvětlit,sprchy tam máme 4,ale jsou mimo šatny,někteří ví,že když je plno u šaten jdou jinam,někdo si počká.S ochlazovací sprchou máš pravdu,na ochlazení měl sloužit venkovní bazenek,v létě v pohodě,ale na zimu jsme si mysleli že když do toho dáme dost soli nezamrzneale zamrzl...už na tom pracujeme........pro muže na dnešek stále OBSAZENO.........těší se team Bravantic
Tak to mě mrzí,že o těch dalších sprchách nevím.To jsou jen pro VIP lidi nebo proč o nich nevím?Pokud nejsou teda nové letos.Stát frontu na sprchu,když jdu ze sauny přes celý prostor fakt není nic moc zážitek Jinak jsem teda vždy stala frontu a se mnou spoustu dalších lidi. Dík za vysvětlení a ať se vám daří.
Ahojte, rády by dnes večer 22.1. naše dvě dominantní kamarádky co jdou s námi se bavit, vzali do parády premiérově jednoho až ? subíky na pořádný otrocký výprask do mučírny a pověnovali se jim Jen pro submisivní znalce
Ládíku, opět další povedená sobotní akce. Spokojenost na 100% hlavně s pány, kteří se mnou byli v male glory. Je jedno jak naplánuješ akce, jestli pátky soboty či neděle, pro tyhle super zážitky si vždy najdeme čas.
Děkujeme a těšíme se na příště
Eva a Martin
Ladi teď sobota,lidiček jako vždy dost i nových,klidná akcička,jak říkáš,když jsou nováčci chvilku trvá než se vše rozjede,ale tvůj limit 22 hod a všichni u strojůjsis splnil.Vzpomínal jsi,že minulá sobota už byla i moc,že tolik brát nechceš a počet budeš limitovat,ale sám jsi slyšel,kolik lidí si minulou maga sobotu nemohlo vynachválit.Máte tam tolik vymyšlených prostorů,že omezovat nic nemusíš.Trošku jsi se při organizování zapotil,ale v tom jsi profíkjen náš názor a myslíme,že mnoha dalších.Velké dík,za vše
Ládíku, pridávame sa k poslednému komentáru a plně souhlasíme. Keď je viac ľudí, je aj viac možností na realizáciu. Minulá sobota jedna z najlepších, čo sme u Teba zažili. Tešíme sa nabudúce.
.....moc děkujeme všem,i nováčkům,někteří to měli kousek,někteří vážili velkou dálku.....vaše dotazy a návrhy promyslíme.....klidně navrhujte,pište,ale s čím asi nic neuděláme je kapacita=už ji zvyšovat nechceme..........
.......pokud vám nevychází čas na večerní akce,je možno využít azyl,mučírna,glory,šukací-honící stroje i mimo akce..........stačí volat na 722056103
(upraveno)
sobota dobrávelmi děkuji,pánové hodně galantní.Viděla jsem,že v sobotu je akce pro páry,vždy bývala v pátek,nóó kdybych jsem nevěděla co s načatým večerem,ráda se zastavím
....raději připomínáme,že párové akce byly přesunuty z pátků na SOBOTY........tato sobota je historicky první akci pro páry a ženy...proto raději upozorňujeme,aby jste nejezdili v pátek zbytečně......těší se celý team Bravantic
....víme,že je to pro některé velká změna,ale opravdu máme pátky i neděle minimálně do června pozastavené a večerní swingers jsou v SOBOTY...!!!........děkujeme,stejně se nikdy nevyhoví všem.....tešíme se na vás
...děkujeme za sobotní návštěvu,příště trošičku přidáme teplotu na bazénku,kuřátek bylo dost,nováčků taky.....další sobota je pro páry,ženy i muže......
.......bohužel opět zase tu máme nepopulární příspěvěk.....na tuto SOBOTU máme pro samotné muže již OBSAZENO...!!!...ale,jak vždy píšeme,zkuste zavolat v pátek nebo v sobotu před akcí,kdyby někdo zrušil rezervaci........Laďovi na 722056103...
...děkujeme za nabídky,ale zatím pátky a neděle nebudou,uděláme 2 měsíze zkoušku a pak vyhodnotíme........jinak sobota se krásně plní,samotní muži-obsazeno...
za sebe musím napsat,že sobota v párové přesile a krásných žen,byl pro mě ráj na zemi a pro každého chlapa,který tam byl.Jedinečná akce.Laďo jste frajeři
....zdravíme,děkujeme za sobotní velkou návštěvnost,komentáře,dotazy i připomínky........některým se zdálo,že na sobotní akci,která byla určena párům,ženám,ale i samotným mužům-bylo hodně párů....dokonce někteří se domnívali,že přišli na akci jen pro páry....ale máme stále stejná pravidla kapacita mužů tj max 20 byla již v úterý večerpána,a zbytek kapacity byl pro samotné ženy a páry,kteří ji zcela zaplnili......bohužel kapacitu máme jakou máme a proto se omlouváme všem kterým jsme museli říct,že je obsazeno.Děkuje celý team Bravantic
swingers-Bravantice 2
Bravantice
chtěli bychom popřát Laďovi a jeho týmu vše nej do nového roku,bohatého Ježíška,poděkovat za neúnavnou práci,vedení,zdokonalování,vynalézavost,hlavní devíza je přístup k hostům.Ladi přejeme mnoho úspěchu a skvělých nápadů jako jste měli do teď-jste jedničky
V neděli už budu po karanténě, tak ráda přijedu i se štrůdlem a popřeju vám krásné Vánoce osobně.
Jsem ráda, DĚCKA, že jste. Cítím se u vás vždy jako doma a vždy vítána.
Ládi, Ty nemáš ve svém "oboru" konkurenci, děláš vše s velkým a je to tedy fakt znát. Jsem moc ráda, že jsem si vás našla
Barčo, Dájo...jste skvělé
hezký adventní víkend přeji a těším se na neděli 19.
Naštěstí, Bravantice jsou známé dost na to,
aby potřebovali tyhle stránky.
A když už jsme u toho, tak vám také přeji tam v Bravanticích veselé a bohaté vánoce, šťastný
nový (a velmi orgasmický) rok! (upraveno)
Jsem maximálně spokojená a už se těším na další akce, akcičky.
ano věděli jsme,že když vyhovíme jedné straně ta druhá bude mít výhrady.....psali jsme vyzkoušíme-uvidíme........že je plno??tak zase je lepší,když je plno než aby bylo prázno......i doba se změnilakdysi si muži stěžovali,že je málo žen...teď???..si zase ženy stěžují,že je žen hodně a málo mužů.....naše kapacita je pro 25 samotný mužů a 25 párů...to je max.......že si vážíme tak velkého zájmu tady nemusíme ani psát....ale co se týká pátků a nedělí....píšeme ještě jednou vyzkoušíme-uvidíme (upraveno)
Děkujeme a těšíme se na příště
Eva a Martin
chtěl bych se zeptat na doprovod do Bravantic slečna nebo paní ...vše platím. Díky Pavel