swingers-Bravantice 2

Bravantice

*400**400*....děkujeme....na přání zakládáme novou nit-u té první jsme v počtu příspěvku skončili na čísle 2118*1*a je opravdu někdy problém dojet na konec a přidat komentář....*400**400*....tímto bychom chtěli vyhovět a zároveň vysvětlit založení nové nitě Bravantice 2........doufáme,že u administrátoru nebude problém-děkujeme všem
jééééé héééézky,my hned přesouváme komentář ze starého do nového

chtěli bychom popřát Laďovi a jeho týmu vše nej do nového roku,bohatého Ježíška,poděkovat za neúnavnou práci,vedení,zdokonalování,vynalézavost,hlavní devíza je přístup k hostům.Ladi přejeme mnoho úspěchu a skvělých nápadů jako jste měli do teď-jste jedničky*21*
Příspěvek byl smazán.
fofr,ale dobré řešení,v neděli 19 se uvidíme
... j, j, zasloužil by řád práce a titul BSP....
Ahojte, doufam ze ty nedele budou pokracovat nylo to supr.
Ládíku, skvělý nápad s novou nití *114*
V neděli už budu po karanténě, tak ráda přijedu i se štrůdlem*4* a popřeju vám krásné Vánoce osobně.
Jsem ráda, DĚCKA, že jste*21*. Cítím se u vás vždy jako doma a vždy vítána.

Ládi, Ty nemáš ve svém "oboru" konkurenci, děláš vše s velkým *15* a je to tedy fakt znát. Jsem moc ráda, že jsem si vás našla *15**15**15*

Barčo, Dájo...jste skvělé*270**15**15*

hezký adventní víkend přeji a těším se na neděli 19.*270*
Laďo,udělali jste kus práce a ukázali lidem o čem je swingers,né jen u sexu,ale o pohodě,místem kde vzniká nové přátelství,dokonce co víme i vztahů.Přejeme hodně štěstí a mnoho spokojených swingersáků*114*
Děkujeme *58* ta morava má něco do sebe..nádhera.
Tak ať má vaše druhé vlákno 2x tak větší úspěch. *400* *114*
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
Příspěvek byl smazán.
*4*my poděkovali a budeme doufat,že je to vyřešené...*4**4*
Jo, koukal jsem že tam byl jeden váš příspěvek smazán. Ale nejste první a ani poslední koho to tady potká.
Naštěstí, Bravantice jsou známé dost na to,
aby potřebovali tyhle stránky. *114*
A když už jsme u toho, tak vám také přeji tam v Bravanticích veselé a bohaté vánoce, šťastný
nový (a velmi orgasmický) rok! *114* (upraveno)
Ladi v neděli se ukážeme,když je ta poslední*74*škoda,že jste to zapíchli,ale každý potřebuje pauzu,úplně vás chápeme
nám asi letos návštěva nevyjde,neděli nestíháme*63*vše nej do nového roku a pak zase na plné pecky jak jste jeli do teď.Jste naše nejlepší jedničky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
rád se zítra zastavím 4 ženy?hmmmm,snad budu mít čas i neděli-sexu zdar
Ladi v neděli přijedeme s partou přátel,díky,že jsi vyslyšel přání a tu neděli udělal,pauza by bylo dlouhá,kdo by vydržel bez*92**3*
*400*...všem děkujeme jak za přání tady,hodně vás volalo,do konce roku máme jen teď poslední odpo akce v neděli pro páry,ženy a muže,tím velké akce letos končí,čtvrtky normál pokračují dál do konce roku....pokud si nebudete v něčem jistí volejte nám na mobil v popisku-je na Laďu...*400*....
....a vyjde jedna gang akcička úterý 28.12....*2**2*
Nakonec nemůžu, práce ...snad jindy
Těším se na neděli*4*................................................................
dětska s námi na neděli počítejte
ááááá nové vlákno,paráda*157*zítra jedu na čtvrtek,kdyby chtěl někdo přibrat,napiš
Díky za úterní mega gang,asi nejvetší akce gang co jsem byl
díky za dnešní azyl,poslední neděle?my dojedeme,pokecáme,zasexujeme,dáme kuřátka,vířu,pobloudíme ve tmě*63*máme pro vás malý dáreček (upraveno)
*400**400*....opět poděkujeme a máme tady poslední letošní nedělní swingers od 14 do 19 hod...pro páry,ženy a samotné muže....*400**400*...těší se team Bravantic
*21*my až po novém roce,do kterého přejeme vše nejlepší,bohaté a pohodové vánoce*21*
v neděli to snad dáme,jedeme i s kamarády my 2+2
V neděli se na vás všechny moc těšíme
v neděli si uděláme sex výlet do Bravek.Ladiku však víš co máme rádi
Těším se na samotné muže,snad jich bude dost *4*
*268**268*...velký dík o zájem na nedělní akci,boužel pro samotné muže máme již OBSAZENO...ale naděje vždy žije*1*volejte Laďovi na 722056103,kdyby někdo zrušil rezervaci...*400**400*
kamošu,zítra s kočkou dojedeme,pokecáme a popřejeme osobně
*250*dalo se čekat,že když je poslední neděle a pak dlóóóóho nic,bude mačkanice,tu já ráda,snad se vlezu
*4**4*.....přejeme pěknou neděli a těšíme se na vás dnes od 14 hod.....vířivka,kuřátka,pohodička,sexík,klídek a tabáček.....*1* (upraveno)
Ahoj,tak to dnes nesmím chybět*4* Přijedu i s Diankou*18*
Zázrak! Dnes nám to vyjde *1* Těšíme se....
Ahoj,neděle byla mega-giga,ani nevíme jak to nazvat,výborná akce.Děkujeme po novém roce jsme tam
Děkuji za skvěle strávené nedělní odpoledne. Byla to pecka, jako vždy.
Jsem maximálně spokojená a už se těším na další akce, akcičky.
Ladiku,včera návštěvní smršť*3*fakt skvělá akce,takovou neděli nepamatujeme,ale je jasné,že hlavní roli hrálo slovo-letos poslední.Včera jsem vám popřáli.Děkujeme a další rok hrrrr na sex
díky,neděle neměla chybu,ale ani místa kde parkovat,ale proto bylo narváno.Laďo jste nej jedničky*114*tak má vypadat pořádný swingers
*400**400*...všem moc a moc děkujeme, nedělní návštěvu,kde nebylo k hnutí,ale supr mačkanice,děkujeme za mnoho dárečků,děkujeme že jste nám po celý rok věnovali tolik přízně.Přejeme pohodové svátky,šťastný nový rok,hodně zdraví,štěstí,sexuální zdatnosti...*400**400*...přeje Dája,Barča,Soňa,Míša a Láďa
Bravky jsou nejlepší*15*neděle bomba,kdo nevěří ať tam běží.Dětska dík za vše,veselé vánoce,úspěšný nový rok
Ahoj,přejeme všem do Nového roku,bohaté a spokojené vánoce*175*
*4**4*...děkujeme,večerní a odpolední akce máme ukončené,ale prostory azyl,mučírna,glory,ordinace v rámci soukromého pronájmu jedou dále...*4**4*
chlapi ve čtvrtek s kámošem jedeme,kdyby něco jedno místo máme,piš se na nick
*421**421**421**421**421*přejeme krásné vánoce,šťastný Nový rok a mnoho dalších vydařených akci jako do teď*421**421**421**421**421**421*
Zítra, ve čtvrtek 23.12. jedeme na gang-bang do Bravantic. Doufáme, že tam bude pro manželku dost chlapů, ať si to pořádně užije. Chceš-li vědět jak jí to nejlépe udělat, klidně nás kontaktuj
poděkujeme za suprovní neděli,za vše co jsme u vás zažili a ještě zažijeme,za spoustu kamarádů,přejeme do nového roku mnoho úspěchů,zdraví,štěstí a neutuchající elán
Díky všem za krásný čtvrtek, manželka si to nádherně užila - doufám, že jste si to s ní taky hezky užili
Laďa avizoval,že čtvrtek bude zajímavý,a nejen to-parádní dračice se rozjela tak,že chlapi měli co dělat,zvládala i 5 najednou,za mě luxusní gang,další žena předvedla,jak rozpálit,krásně si před všema honila frndičku,joooj takáá akce.Dík
*187**187*....krásné a příjemné prožití vánočních svátků....*187**187*
Také se připojíme k přání vánočních svátku a at se příšti rok hojně schazíme
*409*přejeme veselé vánoce,šťastný nový rok a mnoho rozkoše ve vašem kouzelném domečku (upraveno)
Přejeme do nového roku,zdraví,štěstí,hodně spokojených hostů*52*
*4*.....kdyby to na vás šlo a přepadly vás touhy si zablbnout.......můžeme nabídnot azyl s mučírnou*13**13*
*15*přejeme hodně lásky,štěstíčka,zdravíčko ať slouží,příjemný a úspěšný vstup do nového roku (upraveno)
jen velký kretén může dávat palce dolů na komentář,který přeje všem lidem k vánocům a do nového roku.Za nás bychom ty palce zrušili úplně,a pokud tu chce někdo něco kritizovat nebo chválit ať to zde napíše
Bravantice a Ládik jsou perfektní, fakt perfektní na relax, hodně to tam vylepšují páry z Polsa a Slovenska. *114*
Ahoj je u Vas zítra nějaká akce?
Ladi,vše nej do nového roku,možná se v úterý nebo čtvrtek připojíme,podle času a práce
Nějaké info o ženách je možné ? Popřípadě kolik už potvrzených účastníků? Rád bych poprvé zkusil :)
díky za zájem,rádi odpovíme na dotazy přímo na nicku nebo stačí volat 722056103*268*
dnes gang-pohádka,k tomu není co dodat,nejlepší torpeda co jsem zažil
jojo kamarád nám referoval,že gang šupa,ve čtvrtek máme 2 varianty,buď sami pronájem u Ladi a nebo hupneme do té tmy*92*
jedeme zase čtvrtek-jedno místo je-piš na nick
děkujeme za dnešní azylek,do nového ruku jsme si popřáli,Vám všem přejeme také,a další sobota na novo*362**73*
dětska oslavte pořádně nový rok*469*jak na nový rok tak po celý rok,my asi jen u telky*274*a pak novoroční*92**362**87**75**74**2*
*4**4*...dnes letoštní poslední akce glory-tma...zveme všechny od 10 do 12 hod...*4**4*
*226*konec roku je tu,oslava za dveřmi*394*Ladiku dnes jsme se viděli,co jsme měli na srdci jsme si řekli*69*kamarádům,známím a všem dobrým lidem přejeme jen to nejlepší do nového roku
ospravedlnenie, omylom sme dali komentár do starého vlákna, dávame znova a snáď už správne*63**75**87**362*Krásneho Silvestra prajeme všetkým, všetko len to najlepšie prajeme v novom roku, hlavne veľa zdravia, šťastia a lásky. Veľa, veľa vydarených akcií*92**74**362**63*
Ahojte, taky všem přeji do nového roku hodně zdraví štěstí a pohlavní svěžesti *6*
čtvrtek hodně zajímavý,hlavně ve velké tmavé
*400**400*......jsme v novém roce 2022*1*oslavy určitě dopadly dobře a tady je plán akcí......začínáme v sobotu 8.1od 20 hod akci pro páry,ženy a samotné muže,jak jsme psali,jeden týden je sobota pro všechny(není pátek ani neděle) a další týden je pátek jen pro páry a ženy a je neděle pro všechny(není sobota)tak se to pravidelně každý týden střídá*4*.... těší se na Vás team Bravantic....
bude asi nával,s náma počítej,Ladi zkoukneme co jsi tam zase vymyslel
hoj do Bravek,v sobotu na to vlítneme*362*
*2**2*...bohužel moc novinek nemáme,přes svátky jsme se jen váleli*3*na sobotu se lidičky už hlásí,hlavně samotným mužům doporučujeme včasnou rezervaci-bereme vždy jen omezený počet*4*
v sobotu mám namířeno do Bravek,kdy chtěl někdo vzít pojedu z Ostravy
poslední nedělní akce neměla chybu,v sobotu opět Bravky v sestavě 2+2
*63*sobota je jasná,my Bravantice
dorazíme jak jsme se domlouvali,je jasné,že v sobotu bude nabito,Ladi jen nám prosímtě neblokuj ty krasavce*3*
...*4**4*....bohužel...na tuto SOBOTU máme pro samotné muže již OBSAZENO...!!!...ale,jak vždy píšeme,zkuste zavolat v pátek nebo v sobotu před akcí,kdyby někdo zrušil rezervaci.....*395*...Laďovi na 722056103...
Zdravime ze Zlina v sobotu chceme dojet ale potřebujeme buď odvoz nebo někoho kdo je ze Zlina a naším autem by to odřidil. Děkujeme a těšíme se I+M
Ahojte. Po dlhšej prestávke sa v sobotu na všetkých tešíme. Tj*92**362**75**87**119*
Ladi zase nám blokuješ ty pány?ok snad nebude ve 23 po nich*3*
nebudeme chybět,se těšíme,že jo*37*na sobotní pařbičku,kámoše a kámošky
*400**268**400*....na zítřejší sobotě bude trošičku těsněji...*2**2*..samotní muži již obsazeno....u párů a žen poprosíme,pokud nejsou nahlášení,aby raději volali na 722056103 jak vypadá obsazenost.Děkujeme...*187*.....těší se celý team Bravantic
Ládíku,my zítra určitě dorazíme. Už se těšíme
VELKÉ HLÁŠENÍ...!!!!!.....*137*......dnes na sobotu máme bohužel pro PÁRY,MUŽE I ŽENY plně OBSAZENO...!!!!!.....je nám líto,že nemůžeme vyhovět všem,ale nechcete čekat na další akce doporučíme návštěvu klub Trojka-Přerov,Vila Funny-Rozdrojovive,klubu Gravitacja-Wodzislawiu Slaskim,Extasy-Brno......kde bývá, podle naších hostů také dobře....*130*....tak večer *268*
*1*...ale samozřejmě,kdokoliv může zrušit rezervaci......info na 722056103-Laďa
my vzrorně nahlášení,my i kamarádi,po 20 jsme tam
moc vám závidíme,užijte si,snad za 2 týdny se ukážeme i my
Ahojte. Pozdravujeme všetkých z SWčka s viac mužmi v sobotu. Dúfame, že boli všetci spokojní, tak ako my*92**362**119*. Špeciálne pozdravujeme prítomných pánov, bolo to super. Organizácia zasa na 1 s *
Ladiku jste nejlepší borci,co jsme včera viděli,zažili snad nikdy co chodíme ještě nebylo,a jestli platí jak na nový rok,tak po celý rok,nic jiného než rozšíření o další patro nezbývá*3*neskutečné!dík
milión lidí,luxusní sestavička,parádní šukačka kde jsi se podíval,milé holky za barem,milé před barem,muži úžasní ok výběr,takové množství lidí nemůže jeden člověk zvládnout co by pořadatel,ale my máme Laďu*114*ten stíhá vše.Dík za nabušený sobotní večer (upraveno)
sobota nářez!jelo se všude,v mučírně solidní představení.Díky borcům co přidali ruku a péro k dílu
Ahoj,vcera to bylo fakt super asi nejvíc lidí co jsem zazil dobrý start v novém roce*6*
Láďo,včera super akce. Jsme rádi že bylo tolik nových tváří 😁
*400*....děkujeme všem za sobotní nával,s kapacitou to bylo o fous,nebo spíše za fousem*3*omluva těm,kteří se hlásili,ale z důvodů kapacity jsme nemohli vyhovět,bylo i hodně nováčků,ale vše se zvládlo,jak se říká konec dobrý všechno dobrý...na další sw se těší celý team Bravantic
sobota,absolutní megapařba,jedna z nej nej co jsme byli
Příští čtvrtek bude někdo? Už sem natesena
Ahoj tak ono to je jednoduché na pravé straně přidat nové téma je šipka na kterou kliknete a dostanete se automatiky úplně dolů na poslední názor.
čtvrtek?máme autě ještě jedno místo
kurňa sobota jak vyšitá,to bylo něco,Laďa sice lamentoval,že nás bylo už moc,ale my nadmíru spokojeni.Pokud bude čas půjdeme i v neděli
*268*...děkujeme za komentáře a zveme na naše další akce...čtvrtek ve tmě 10-12 hod......pátek sw jen pro páry a ženy od 20 hod a neděle pro páry,ženy,muže od 14 do 19 hod...*400*
*21*pátek určitě využijeme,rádi přijedeme
*444*v pátek vyrážíme do Bravek za kultůrou*362*
*226*večer si zahopsáme,pozdrav kamarádům ať víte,že jedeme
*4*....lidičky nám psali-volali,že nedostali sms,jestli platí dnešní večer pro páry a ženy....my je posílali,asi bude někde komunikační šum*1*.......ano dnešní akce pro páry a ženy od 20 hod platí........i nedělní pro páry,ženy i muže 14-19 hod...*187*....jako vždy se těšíme
Také dnes večer chceme dorazit ;)
Ahoj...............................................
Byl jsem ve dvou clubech,ten první nebyl nic moc,ale v Bravanticích je to dokonalé 👌👌👌, tam kde se mi líbí,tak odtud neodcházím .Do Bravantic chodím několik let a pokaždé jsem vždy spokojený a odcházím s úsměvem na tváři 😊😊😊👌👌👌 . Jsem zedník a mám hodně práce, kolikrát se ani nezastavím,a po těžké práci si rád odpočinu v mém oblíbeném relaxačním centru v Bravanticích 😊😊😊, člověk se může natáhnout ve výřivce a odpočinout si 😊😊😊 a také se seznámit se skvělými lidmi,kteří tam chodí 👌👌👌 ,je to tam dokonalé 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌
*226*...relax,kuřátka,sexík,prostě Bravantická pohodička
starý nick jsme zrušili,zapřisáhli,že tady aktivity balíme,hodiny psaní,domluv,pak jen zjištění,že dotyčný není pár,ale samotný honič.Nevydrželi jsme dlouho a udělali si nový.V pátek jsme vyrazili do Bravantic,párový pátek,dle recenzí dobrý klub.Nebudeme tady nic rozepisovat,jen ve zkratce:klub,zábava,vybavením,hosté,majitelé,vše je mnohokrát lepší než se říká a píše.Laďo díky
tak tak Bravky jedou,my si uděláme výlet,v neděli jsme tam
*400**400*....děkujeme za pěkné komentáře a zveme na dnešní nedělní swingres pro páry,ženy a muže od 14 do 19 hod.....máte více dotazů.....ano v neděli je to jako na večerních akcích-vířivka-kuřátka-mučírna-ordinace-glory i tmavé místnosti...*400**400*
Láďa je borec *114* ,je s ním sranda.V bravantich je všechno dokonalé *114**114**114*
ano určitě*397*příkladem byla minulá sobota,ukázková swingers,velký zájem,bez rezervace se na sobotní akci nejde dostat,stále inovace.Bravky daly laťku už tak vysoko,že je těžko dál ji překonat.Ale Laďa je Laďa,ten ji překoná*3*
souhlas,včera další dobrá neděle,možná tady ty červené palce dolů,by mohli napsat důvod-proč?ale to né,by museli přiznat závist,že tam vlastně byli před 10 lety a nebo vůbec*3*
Ahoj,jen se zeptali proč?možná tím mysleli,napsat,byli jsme tam a mělo by se upravit nebo zlepšit to a to,nemusíte se bát Bravantice jsou hodnoceny podle srovnání klubu v celá ČR i Polska.Vůbec tím nechceme rozpoutat nekonečnou diskuzní přestřelku,že tam a tam je to lepši a úroveň a další tlachy.Máme sjeté skoro vše.Polské i některé České kluby jsou na velké úrovni.Ale Bravantice jsou dle nás vyjímečné-a pokud tam potkáváte hosty z Prahy,Brna,Pardubic,Slovenska,Polska atd,určitě ví proč tam i přes takovou dálku vyráží,jen k tomu srovnání.Ale zdůrazníme,že jezdíme po celé ČR,chystáme se i do polského Gravitacja,který tady i Bravantice doporučovali
Ohledně Bravantic, si myslíme, že si tímto hodně ublizuji. Moc chváli, také škodí. Jinak v jiných klubech je v pátek a sobotu také plno, ale nemají potřebu to vytrubovat.
ale oni se nechválí,ani nic nevytrubují,snad k tomu slouží diskuzní forum,kde si lidé sdělují jak bylo,co bylo a co bude-nebo teda k čemu má sloužit!rádi se necháme poučit
*400**400**400*....klííííídek,pohoda,tabáček....vždyť o nic nejde a co slyšíme plno a dobře je fakt ve všech klubech....*400**400**400*
Ahoj pane vedoucí, hlásíme, že v sobotu 22.1. doplujeme my pár + dvě ženy *3* tak nám drž místečko pro 4 lidičky. Těšíme se *3*
já sobota-nahlášený,natěšený,pokud by chtěl někdo přibrat z Ostravy?
POZOR,POZOR VELKÉ HLÁŠENÍ-PŘESUN PÁTEČNÍ AKCE PRO PÁRY NA SOBOTY....již dlouhou dobu nás lidičky prosí abychom přesunuli akce pro páry z pátků na soboty,ale když byl pátek pro páry byla neděle pro všechny........rozhodli jsem se vyhovět přesunujeme i párové akce na soboty a tím pádem prozatím rušíme neděle........
tím pádem rušíme pátky i neděle*4*vyzkoušíme uvidíme
ale nedele byli super a myslim ze vic paru bylo spokojeno
ano jsme si vědomí,že někomu změnou vyhovíme a někomu vyhovoval starý systém,jak jsme psali vyzkoušíme a uvidíme,vždy to můžeme vrátit zpět.Klidně nám pište názory,tady,na nick nebo naše stránky.....*4*
No my si myslíme ,že nedělní akce nebyli špatné, byly komornější , ale aspoň nebyl takový nával , jako na jiné sw akce , hlavně dobrá protiváha sobotních sw akci s muži navíc kdy je to k praskutní kolik páru tam je, což je i z našeho pohledu , hodně na počet mužů a kapacitu už nejde navyšovát. Proto ta něděle byla, tak nějak přijatelnější. Je to náš pojhled na neděli sw akce.
tyto soboty-párové i pro všechny by měli být do doby než bude možno využívat dle počasí nuda pláž a venkovní prostory...cca 6 až 10 měsíc..... v této době by měl být zase pátek páry a neděle pro všechny.Šlo nám hlavně o páry,které to nemají k nám zrovna kousek a sobota jím prý vyhovuje lépe........ale jak píšeme vyzkoušíme-uvidíme.....*137*
Super, takže teď v sobotu dorazíme....
Ahoj, už se moc těšíme na tuhle sobotu. Za nás jako pár jsou soboty víc časově přijatelné.👍
Jé, to je škoda, že nám to tentokrát nevyjde *17*
...*4**4*....bohužel opět tu máme nepopulární příspěvěk.....na tuto SOBOTU máme pro samotné muže již OBSAZENO...!!!...ale,jak vždy píšeme,zkuste zavolat v pátek nebo v sobotu před akcí,kdyby někdo zrušil rezervaci.....*395*...Laďovi na 722056103...
těch nedělí je škoda,třeba se po zkoušce vrátí,na druhou stranu,soboty večer pro páry tady ještě nikdy nebyly,Laďa dobře ví co dělá,přijedeme se taky mrknout
Tak pro mě byly nej neděle,kdy nebylo až tolik lidí a bylo to komornější,pro mě příjemnější.Parove akce se mi nelíbily,byla jsem jednou a stačilo.V sobotu poslední dobou pro mě přeplněno.Skoda no,nezbývá,bez si najít jiný program, případně vyzkoušet po dlouhé době opět Polsko.At se Vám Ládíku daří,jezdila jsem ráda,v době kdy jsem se u vás cítila jako doma
Naprosto s tímhle souhlasíme, Přesně vystiženo, jak to i citíme i my.
s čím?že je na párty hodně žen?
*1*
ano věděli jsme,že když vyhovíme jedné straně ta druhá bude mít výhrady.....psali jsme vyzkoušíme-uvidíme........že je plno??tak zase je lepší,když je plno než aby bylo prázno......i doba se změnila*2*kdysi si muži stěžovali,že je málo žen...teď???..si zase ženy stěžují,že je žen hodně a málo mužů.....naše kapacita je pro 25 samotný mužů a 25 párů...to je max....*1**1*...že si vážíme tak velkého zájmu tady nemusíme ani psát....ale co se týká pátků a nedělí....píšeme ještě jednou vyzkoušíme-uvidíme*268* (upraveno)
Cože? teď si ženy stěžují,že je žen hodně a málo mužů....jo??? No a proč teda když se nějaký muž ozve že by jí na akci vzal doveze odveze vstup a pití zaplatí stejně se žádná rozumná neozve a je to taky špatně
*268*....samozřejmě my jsme tady pro Vás.....jde jen o pokus*1*pokud bude většina chtít pátek a pak neděli rádi vše vrátíme zpět*1**1*
Ladiku,to nevymyslíš*3*vše špatně-proto,že máte stále plno....hodně párů blbě,hodně žen blbě,hodně mužů blbě*3*rádi jezdíme tam kde to žije,proto jezdíme do Bravek*114**114*
evik-milos přesně moje řeč ať je co je pokaždé se najde někdo kdo bude mrčet že je to blbě
v sobotu se určo zastavím,vídím,že jsi hřebečky stopnul,snad jsi vybral dobře,minulý výběr byl výborný
Aleši,Ty jsi zrovna jeden z těch,co chodí a koukají a nemají se k činu...pak je sice dost mužů,ale ženy neuspokojené... Ládi,klidně mę příspěvky smaz..Víš,že Ti umím sama říct,co mi vadí a co je fajn .Mám vás ráda a přeji vám jen to nej.At se daří.
Místo dvou dnů,které byly fajn...dát jeden pro všechny...no nevím ..jak tam chceš všechny umístit,když už teď bylo pořád plno...ale fandím Ti.Každopádně ekonomicky musíš být sám proti sobě.Ale Ty určitě víš,co děláš a proč.*15*
Reni,taky tě máme rádi*444*ano ekonomicky je to pro nás špatně,ale chtěli jsme vyhovět ,nejsi sama,kterým systém jeden víkend jen sobota,druhý pátek a neděle se líbíl-vyhovoval.....pokud se tohle nechytí-vrátíme vše zpět*400* (upraveno)
také je ve hře systém....sobota pro páry,další víkend sobota pro všechny,další víkend pátek páry a neděle pro všechny......tím bychom vyhověli všem,ale měli by v tom absolutní gluláš*2**2* (upraveno)
Lado - pátek páry, sobota všichni, neděle všichni.....další víkend pátek všichni, sobota páry a neděle všichni......tak jedinečny klub si zaslouží fullopenweekend.jste jedničky 👍
Toto je dobré,chaos bych neřešila,kdo chce najde si to. Píšeš to všude.A jednou za 3 týdny mít dva dny v týdnu se zvládnout pro vás dá.Řekla bych.Drzim *114*

*4*...ano tohle je naše maximum,ale upřednostňujeme páry,většinou je u 20 mužů již stop,jelikož chodí i samotné ženy cca 3-5 a zbytek tvoří páry
ale tyto maxima jsou poslední 3 měsíce.....jinak běžný průměr je cca 15 mužů a 15-20 párů.....do takové lajny bychom to chtěli i do budoucna směřovat-dle nás optimální počet
Laďo,zítra vás přijedeme přepočítat,ale hlavně*92**362**87**119**92**362*
Příspěvek byl smazán.
už 6??.....a kolik z těch 6 je tvých,vlastně ty jich máš víc*3*
a proč vy už máte desátý nick,nebo dvacátý??ani nevím
jinak aby jsi věděl ten náš komentář jsme smazali na vlastní žádost,aby to bylo fér
Zitra jedou všichni do Bravantic 😉
však vy jinam ani nemůžete,nedávno jste pomlouvali všechny kluby v ČR
no jo ta hlava,aha tak ano,ty se nezměníš,tak se bavte
borče to samé jsi udělal ty mi,když jsem chtěl vysvětlení-ticho a ignorace-supr
Swingerspoland-Nikdo vás nenutí do Bravantic jezdit Tu kritiku nechápu.Vypada to spíš jako závist.Jinak se to množství negativních zpráv a očerňování Bravantic nedá vysvětlit.Kdyź se mi něco nelíbí,nejdu tam a jdu dál.Jste svými příspěvky trapní.V Bravanticich chybí ochlazovací sprcha k sauně,fronty na jednu sprchu jsou a je tam až příliš mnoho lidí poslední dobou,to všichni ví,včetně Ládi Všichni tam jezdí rádi pro domácí ,skvělou atmosféru,kterou tomu dává Lada a holky za barem Kdybyste se tady upsali,stejně budou mít plno.Byli by fajn,kdybyste tady přestali zabírat místo,ať nemusíme tolik listovat na poslední příspěvek .V Polsku jsem byla,větší prostory,více sprch atd tam asi je,ale jinak bez přátelské atmosféry ..proto jsou Bravantice tak oblíbené Buď se s tím smiřte nebo puknėte vztekem či závisti To je jen na vás.
*21*Renatko děkujeme,ale musíme to tady trochu vysvětlit,sprchy tam máme 4,ale jsou mimo šatny,někteří ví,že když je plno u šaten jdou jinam,někdo si počká.S ochlazovací sprchou máš pravdu,na ochlazení měl sloužit venkovní bazenek,v létě v pohodě,ale na zimu jsme si mysleli že když do toho dáme dost soli nezamrzne*1*ale zamrzl*3*...už na tom pracujeme........pro muže na dnešek stále OBSAZENO.....*400*....těší se team Bravantic
Tak to mě mrzí,že o těch dalších sprchách nevím.To jsou jen pro VIP lidi nebo proč o nich nevím?Pokud nejsou teda nové letos.Stát frontu na sprchu,když jdu ze sauny přes celý prostor fakt není nic moc zážitek Jinak jsem teda vždy stala frontu a se mnou spoustu dalších lidi. Dík za vysvětlení a ať se vám daří.
žádné VIP,jsou pro všechny,ano dělali jsme to minulý rok,jak se stavíš osobně ukážu*2* (upraveno)
Laďo,máme tady ale srandy kopec*3*tak zítra
my se v sobotu ukážeme,Ladi dej vířivce více
*3*za chvilku budete muset udělat další vlákno,proč si dopisují 2 nicky na foru,každopádně vzkaz pro Olomouc,v sobotu jedeme my+1*21* (upraveno)
Swingerspoland-hrdinové,jdete do osobní konzultace a když nemáte argumenty,zablokujete mě.Vy musíte mít hodně přátel*3*
Ahojte, rády by dnes večer 22.1. naše dvě dominantní kamarádky co jdou s námi se bavit, vzali do parády premiérově jednoho až ? subíky na pořádný otrocký výprask do mučírny a pověnovali se jim *243* Jen pro submisivní znalce *24**24*
Ahoj to bude zase načkanda*1* večer se taky zůčasníme Bravantického zájezdu toš cesta kolem světa aj s panem Košťálem (upraveno)
na poslední chvilku,ale stíháme.Ladi dojedeme něco po 21
Ladi, v 19h se dozvím,jestli Ti to tam přijedu zkontrolovat.🙂A zavolám,je-li ještě místo.🙂
Ládíku, opět další povedená sobotní akce. Spokojenost na 100% hlavně s pány, kteří se mnou byli v male glory. Je jedno jak naplánuješ akce, jestli pátky soboty či neděle, pro tyhle super zážitky si vždy najdeme čas.
Děkujeme a těšíme se na příště
Eva a Martin
Jsem nad míru spokojená Ladi,děkuji za nasměrování do tmavé. Pánové byli úžasní.
A teda ne jen oni.Všem děkuji za milou,skvělou společnost a za odvoz domů.
škoda,my nakonec nemohli,zkusíme párovku v sobotu
sobota pohodovka,posílám pozdrav ženám v černém,moc vám to slušelo
Ladi teď sobota,lidiček jako vždy dost i nových,klidná akcička,jak říkáš,když jsou nováčci chvilku trvá než se vše rozjede,ale tvůj limit 22 hod a všichni u strojů*3*jsis splnil.Vzpomínal jsi,že minulá sobota už byla i moc,že tolik brát nechceš a počet budeš limitovat,ale sám jsi slyšel,kolik lidí si minulou maga sobotu nemohlo vynachválit.Máte tam tolik vymyšlených prostorů,že omezovat nic nemusíš.Trošku jsi se při organizování zapotil,ale v tom jsi profík*114*jen náš názor a myslíme,že mnoha dalších.Velké dík,za vše
Ládíku, pridávame sa k poslednému komentáru a plně souhlasíme. Keď je viac ľudí, je aj viac možností na realizáciu*15*. Minulá sobota jedna z najlepších, čo sme u Teba zažili. Tešíme sa nabudúce*92**119**19*.
Komorní skvělá atmosféra, hlavně ty tři kočky v černých sukýnkách. Bývají častěji ? Luxusní *15**15**15* posíláme *15**15*
Nebyla jsem v černé sukynce,přesto jsem si to užila.Dekuji za pány,co nejsou ujetí jen na černé sukynky.
skvělá ano,komorní teda néé,hostů hodně*87*my stíhali být všude,ale včera zvítězil tmavý pokoj*92* (upraveno)
Tmavá u mě po dlouhé době topka.diky Láďovi...Děkuji...*13*
ale hlavně jsme konečně viděli kde je další sprcha a WC-nové a pěkné
Jo no................,,.............. .. 🤩
Ano je ,škoda jen, že se neotevřela už dřív. *3*
*400**400*.....moc děkujeme všem,i nováčkům,někteří to měli kousek,někteří vážili velkou dálku.....*1*vaše dotazy a návrhy promyslíme.....klidně navrhujte,pište,ale s čím asi nic neuděláme je kapacita=už ji zvyšovat nechceme.....*400**400*.....
Ladi omluva,my časově nestíhali,ale teď v sobotu jedeme i s kamarády
Zdravíme.Letos nám to ještě nevyšlo ale už se moc těšíme
otevřená sobota neklapla,ale určitě využijeme příjemné změny,přehození párů na soboty*31*
vlastně,když jsou soboty,můžeme chodit stále*362*Laďo super
*13*.......pokud vám nevychází čas na večerní akce,je možno využít azyl,mučírna,glory,šukací-honící stroje i mimo akce.....*4*.....stačí volat na 722056103 (upraveno)
jedeme s kámošem ve čtvrtek,kdyby chtěl někdo přibrat,jako vždy piš na nick
sobota dobrá*4*velmi děkuji,pánové hodně galantní.Viděla jsem,že v sobotu je akce pro páry,vždy bývala v pátek,nóó kdybych jsem nevěděla co s načatým večerem,ráda se zastavím
Laďo,párový přesun na soboty může být zajímavý,my určitě přijedeme
*39*moc jsme zvědaví na sobotu,Ladi moc moc děkujeme,že jsi hodil i páry na soboty
*400*....raději připomínáme,že párové akce byly přesunuty z pátků na SOBOTY...*1*.....tato sobota je historicky první akci pro páry a ženy...proto raději upozorňujeme,aby jste nejezdili v pátek zbytečně...*400*...těší se celý team Bravantic
Ahoj, glory hole tedy funguje i ve všední den?
Ahoj,ano pokud je akce,nebo lze pronajmout soukromě*4*ale na vše rádi odpovíme přímo na našem nicku
*187**187*....víme,že je to pro některé velká změna,ale opravdu máme pátky i neděle minimálně do června pozastavené a večerní swingers jsou v SOBOTY...!!!...*187**187*.....děkujeme,stejně se nikdy nevyhoví všem*2*.....tešíme se na vás
změna páry na soboty ok,zítra se ukážeme,ale těch nedělí je škoda
přijedeme*13*dětska už se těšíme,hmmm páry v sobotu?bezva
*400*...o místa na dnešní sobotu se nemusíte bát ,na párové s tím není problém,je nahlášeno celkem hodně,ale všichni se vejdeme.....*400* (upraveno)
pro nás sobota jak sobota*3*hlavně,že se *362*večer se objevíme
Ladiku,díky,další pohodovka,hodně nových i mladších párů a tvůrčích novinek,udělej fotky na galérku.Za nás dobrý nápad-inovační posun párů na soboty
Ano včera mnoho krásný páru… Škoda ze není možné všechny poznat…
Úžasný nápad ty soboty pro páry 😁. Stálo to za to
sobotní páry,děkujeme za nás i za kamarády,Laďa je koumák,další nové zajímavosti
sobota super,další jedeme znova
*400*...děkujeme za sobotní návštěvu,příště trošičku přidáme teplotu na bazénku,kuřátek bylo dost,nováčků taky.....další sobota je pro páry,ženy i muže...*400*...*187*
Najdou se 2 muži, co by se chtěli přidat na sobotní sw v Bravanticích 5.2. Věk 35 a víc a mohutnější přirození je nutností. (upraveno)
...*4**4*....bohužel opět zase tu máme nepopulární příspěvěk.....na tuto SOBOTU máme pro samotné muže již OBSAZENO...!!!...ale,jak vždy píšeme,zkuste zavolat v pátek nebo v sobotu před akcí,kdyby někdo zrušil rezervaci.....*395*...Laďovi na 722056103...
Laďo už zase*3*vyber ty nejvýkonnější*3*
výběr pánů poslední dobou velmi chválím,v sobotu bychom mohli,tak snad se ukážeme
čtvrtek,místo v autě už nemáme,ale jedeme
*4*...děkujeme za nabídky,ale zatím pátky a neděle nebudou,uděláme 2 měsíze zkoušku a pak vyhodnotíme...*4*.....jinak sobota se krásně plní,samotní muži-obsazeno...
Zdravíme do Bravantic .Konečně nám to letos poprvé vyjde se stavit si užít na sobotní akci.
...............................
Dobrý večer
chtěl bych se zeptat na doprovod do Bravantic slečna nebo paní ...vše platím. Díky Pavel
my stále nemáme dost*3*přijedeme
večer si dáme*87**362* avizujeme pro Olomouc,že budeme*87**362*
luxusní sobota,a těch krásných párů s převahou nad muži,nepřechlapováno,spíše přepárováno.Smekáme,tohle byla sestavička
velká TOP swingers,otevřená,kde se chlapi ztráceli v davu párů,výborná akce*114**114**114**114**114**114**114*
Dobré vědět.Dik.Koukam,že páry začínají ovládat Bravantice.Bravo.
za sebe musím napsat,že sobota v párové přesile a krásných žen,byl pro mě ráj na zemi a pro každého chlapa,který tam byl.Jedinečná akce.Laďo jste frajeři
A já si říkala, kde jsou ti zajdové zašití *4* a taky si povzdechla, že mě žádný nepřišel omrdat *63* ;))
Laďo paráda jako vždy,absolutně plno,pánové šikovní,ale párů bylo strašně moc.Počtem a obsazením pro Bravantice vizitka výborné akce
Krásná sobota,nám počet mužů a párů plně vyhovoval, super super akcička.Laďovi a holkám za barem děkujeme
ještě musíme pochválit Laďovi novinky a inovace v místnosti za barem-dokonalé
*400*....zdravíme,děkujeme za sobotní velkou návštěvnost,komentáře,dotazy i připomínky........některým se zdálo,že na sobotní akci,která byla určena párům,ženám,ale i samotným mužům-bylo hodně párů....dokonce někteří se domnívali,že přišli na akci jen pro páry*1*....ale máme stále stejná pravidla kapacita mužů tj max 20 byla již v úterý večerpána,a zbytek kapacity byl pro samotné ženy a páry,kteří ji zcela zaplnili......bohužel kapacitu máme jakou máme a proto se omlouváme všem kterým jsme museli říct,že je obsazeno.Děkuje celý team Bravantic
*2**2* a připomínáme,že tento víkend 11-13.2 akce není z důvodu-CELOZÁVODNÍ DOVOLENÉ....*1**1*
ani nevíme co je lepší páry nebo i muži,teď sobota mega pařba.Laďo dík
*277* Sobota 19.2 relax wellness Těrlicko a večer sex park Bravantice přidá se nějaká žena ??
skvělá sobotní akce. Chlapi se snažili a bylo skvělé. na 19 se opět těšíme.
*431*čtvrtek jedu Bravantice*431*kdyby chtěl někdo přibrat dej vědět
prosím tě domlouvali jsme se na zítřek-do Bravantic,u mě malá změna,ale volal jsi ze skrytého,nemám jak volat zpět,volej ty
Laďo sobota pecka,jsme si užili snad vše a všude*114*
Ladi co nám to děláš,natěšeni na sobotní párovku a teď se dočítáme,že nic není*20*musíme překopat plány,snad další sobotu dáme
Bravantice-sw