Ahoj,
Sobecké to vůbec není. To, o čem píšeš, vzrušuje hodně mužů. Já nejsem vyljimkou. Má partnerka tomuto například neholduje. A tak jen sním a toužím, že mi to jednou nějaká žena splní.
Myslím, že nebudeš mít problém najít takového , kterého to láká.
Sobecké to vůbec není. To, o čem píšeš, vzrušuje hodně mužů. Já nejsem vyljimkou. Má partnerka tomuto například neholduje. A tak jen sním a toužím, že mi to jednou nějaká žena splní.
Myslím, že nebudeš mít problém najít takového , kterého to láká.
mam rovnaky problem :/
já zase nevím jak to mám ženský říct. Hrozně rád bych kdyby použila vibrátor a strčila mě ho tam. Ale jak jí to říct? aby to neskončilo fiaskem? Nejlépe kdyby jí to napadlo samo. Jinak vlohy na to možná má, častokrát, vlastně pokaždý mě prstíkem šmejdí po análku. :) Jinak se ale o sexu stydí mluvit a vždy přejde na jiné téma.
veľmi rozumné, cica... treba dať inzeráty do médií, uvidíš, koľko sa ich prihlási...:-)) nech si skúsia, aké to je...:-)) a vrátime sa do čias starého Grécka, veď už tam smerujeme po ekonomickej stránke...tak rýchlo aj po tej análnej...:-)
Neviem, či si si všimla, aká je toto stránka, tak čo sem pleties ekonomiku a politiku? :-)
Ona je trošku přitroublá :-)
:-)))) keď myslíš...:-))) chlap ktorý uráža ženu , na ktorú mimochodom vôbec nemá, pre mňa je kus hoväda...
Dámu bych nikdy neurazil, ale ty jsi prachobyčejná prudérní kráva, co píše blbosti do diskusí, kterým nerozumí a kde nemá co dělat.
:-)))) s tou prudernosťou si ma pobavil, chlapče...:-)) a ty na amatéroch vidíš nejaké dámy?:-))) ja nie...:-)) a dúfam, že už diskusiu skutočne ukončíme, u nás sa vraví, že múdrejší ustúpi...nerada by som už na teba reagovala
Opravdových dam je tady hodně, ale občas se tady objeví i nějaká moralizující kráva, aby otravovala ovzduší a blábolila mimo téma.
A občas aj nejaký vôl:-))))
Veď láska a sex je aj o ekonomike, to nevieš?:-))Všetko so všetkým súvisí...
aby si to dobre vedel urobit druhemu spoznaj sam seba, bud v pohode a uvolni sa, masiruj si nagelovanymi prstami anal a prst po prste sam vojde dnu, na chvilu prestan a pokracuj, mne tam vbehnu styri naraz a potom sa tam zmesti aj priatelkyna salatovka, chce to trening, naraz to nepojde Budes stonat slastou!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
to verím, ale keď priateľovi robím orál, a prstom mu tam akože "náhodou" zájdem, nebráni sa. Skúsim aj niečo viac?
pozor, v správnom momente sa o tom porozprávaj z partnerom že ťa to vzrušuje keby atď.....lebo nie každý chlap to má rád. Treba to stým tvojim probovať opatrne prstom a postupne prejsť na strapon, ale len vtedy ak proti tomu nenamieta. Ak mu to nebude prekážať ba dokonca mu to bude vytvárať rozkoš, tak investuj do upínacieho straponu (ROBERTKA) nie hneď tu najväčšiu veľkosť račej menšie inak to môže mať odpudzujúci účinok, doporučujem. Ešte ráz upozorňujem musí to byť chcené od partnera. Je to oživenie sexuálneho života. Potom napíš ako bolo!!!
no hej, ale on nechce o sexe moc rozprávať. Skúsim si navlhčiť ten prst, a pomaly zastrčiť hlbšie, uvidím, aká bude reakcia
Teba to musí riadne rajcovať keď riskuješ nepríjemnosť pozor niektorý muži sú háklivý, to že nechce o sexe rozprávať je zlé pre teba, pretože partneri by sa o sexuálnych túžbach mali spolu porozprávať a spoznávať sa navzájom, tým sa predchádza rôznym nedorozumeniam. Takže skús to. Dobre si nageluj na prostredník a prejdi mu po análnom otvore a ak pocítiš uvoľnenie na otvore tak ukazovák pomaly zasuň, ak bude otvor kŕčovito stiahnutý tak sa o to ani nepokúšaj. Račej ti pošlem toho môjho ha..ha.., ten by o ženských túžbach rozprával hodiny. Je to sexuológ

bisex. žena a bisex. muž