Ahoj, i my koukali jestli by nás někdo nezaujal. A je takřka bez šance. Málo kdo má galerie kde je vidět celá postava. Pochopte pánové, že se taky vybírá očima. Argumenty, že nemůže mít fotky aby vás někdo nepoznal je opravdu ubohá a o zaslání jedné fotky nemáme zájem. Pak je tu další problém. Málo jaký muž o sebe pečuje. Každý chce krásnou ženu, ale každý druhý tu je obézní :(
taky bych chtel videt manželku s jinym už ji zkouším přemluvit pět let . říka sice že ji to vzrušuje ale představit si to neumí že by ji sukal nekdo jiny .
Ahoj rád se s vámi sejdu a vyspím se s vaší partnerkou. Je mi 28, jsem štíhlý a z ČB
Ahoj Pokud se chceš dívat jak si manželka užívá s jiným,tak napište.. Diskrétnost a zdraví samozřejmostí..
Ahoj Pokud hledáte příjemného naruživého a stálého milence pro manželku tak napište...
https://youtu.be/wcU7ykYQbQM
Pekne video :)
Ahoj přítelkyni vzrušuje když má ptaka v zadku a robertky v kundu proste chce dva i říkala.mi to když ji řeknu že pujdem do trojky teda tak couvne rad bych ji viděl i s jiným pořadí někdo co dělat
Ahoj.Mám vyzkoušeno,že když to jde pomalu,tak se to dámám líbí,,nejlépe je se setkat při skleničce vína a diskutovat o životě.Ženě řekneš,že jsme přátelé třeba z vojny nebo z práce a pokud tam budou sympatie,tak se paní uvolní a je možné se bavit i na sexuální téma.Po nějaké době až víno udělá svoje tak je možné navrhnout masáž pod záminkou,že si třeba uvolní záda atd.I když se masírují jenom záda,tak se občas přejede i na zadek a to se většinou dámám tak líbí,že to pak vyžadují stále víc.No a když tak paní leží a dva pánové jí masírují,tak postupně a pomalu dochází k odkládání oděvů až masáž přechází v zasunování zezadu do dychtivé zadničky.Posléze jeden z pánů zasunuje a druhý roztahuje hýždě aby byl hlubší zásun.Nejlepší je na tom,když má paní přes hlavu třeba tričko,aby neviděla a hádá kdože to zrovna zasunuje a kdo roztahuje hýždě.No a pokud všichni tři mají jistou úroveň a věří si,tak se to může opakovat třeba každý týden.,,Přeji krásné zážitky,pokud budete chtít,můžeme to zkusit.Petr
Jednoduchý a celkem bezproblémový způsob jak se přesvědčit, zda oba partneři z páru jsou připraveni na trojku, případně se dívat na partnerku s jiným mužem, je objednat ji např. na smyslně relaxační masáž s volným přechodem na ero nebo tantra masáž, za přítomnosti partnera. Pokud oba zvládnete průběh ero masáže včetně toho, jakým způsobem masér dostal vaši partnerku k orgasmu, tak jste připraveni a bude te to chtít oba dva.
Pokud si ještě vzájemně " sednete " s masérem, což se snadno zjistí během povídání při masáži, tak vám na nějaký čas odpadne i často problémové a nekonečné hledání vhodného " rodinného přítele ". Kecelů a slibotechen je tu fůra, že ?
Pokud si ještě vzájemně " sednete " s masérem, což se snadno zjistí během povídání při masáži, tak vám na nějaký čas odpadne i často problémové a nekonečné hledání vhodného " rodinného přítele ". Kecelů a slibotechen je tu fůra, že ?
Jednoduchý a celkem bezproblémový způsob jak se přesvědčit, zda oba partneři z páru jsou připraveni na trojku, případně se dívat na partnerku s jiným mužem, je objednat ji např. na smyslně relaxační masáž s volným přechodem na ero nebo tantra masáž, za přítomnosti partnera. Pokud oba zvládnete průběh ero masáže včetně toho, jakým způsobem masér dostal vaši partnerku k orgasmu, tak jste připraveni a bude te to chtít oba dva.
Pokud si ještě vzájemně " sednete " s masérem, což se snadno zjistí během povídání při masáži, tak vám na nějaký čas odpadne i často problémové a nekonečné hledání vhodného " rodinného přítele ". Kecelalů a slibotechen je tu fůra, že ?
Pokud si ještě vzájemně " sednete " s masérem, což se snadno zjistí během povídání při masáži, tak vám na nějaký čas odpadne i často problémové a nekonečné hledání vhodného " rodinného přítele ". Kecelalů a slibotechen je tu fůra, že ?
chceš šukat s mojí přítelkyni ?nebo vzájemně z brna?
To by se mi tuuuuze libilo...nechat ji vysoustat dirku.
Ahoj taky mne láká že by si ta moje užívala z jiným že by ji lízal pod sukni říkala mi že ji vzrušující mladsichlapy ale když tonavrhnu tak skutek útěk nevím jak to udělat a jak tomu pomoc
Mám ten stejný problém. Chci vidět manželku souložit s cizím za mé přítomnosti, představa jí samotnou také vzrušuje - někdy mě i sama s touto představou provokuje - jak jí šoustá mladej hřebeček, ale když se má něco už zrealizovat....cukne a nechce o tom slyšet. Tak jak na ní? Jak odstranit její...možná strach?...obavy?... předsudsudky?
Ahoj všem,taky mne vzrušuje představa mé ženy souložit s jiným.Dokonce sněkolika najednou.Má to někdo taky tak?
No my to už praktikujem v reálu a je to ... rajc!!!
aj my,je to nadhera
Je opravdu krásné a vzrušující když se manželka miluje s milencem,pozorovat její vzrušení a uspokojení. U mně to je pocit žárlivosti a bezmoci který mně dráždí a vzrušuje. Děláme to už dva roky.
Jo, je nás více :-)
tak dlouho jsem ji přesvěčoval až ji oslovil jeden z Brna tak 55 nudista.nejdříve mi to jen řekla že chce jen ji,ale pak se ozval znovu a ona domluvila trojku/jestli se ještě ozve/to nevím .asi to v ní muselo dozrát /mluvili jsme o tom tak rok a pul
ahoj ..taky mě to láka koukat na přítelkyni jak ji někdo klatí ale taky moc nechce ((( tak jsme našly par s kterým to děláme přes webku a "zvykáme si na sebe"třeba to klapne jednou hlavně NENUTIT nasilí je to nejhoorší a potom to bude těšíš!!!
Si vo veku od 18 - 50 rokov a máš chuť sa pohrat so skusenou ženou? Mám ráda, ked ma mladí chalani krásne pichaju a lížu, nechávaju sa fajcit, a moj manžel mi to občas rád dopraje. Jeho prítomnost je našou spoločnou podmíenkou. V prípade vzájomných sympatií je možnost pripojenia manžela, poprípade tvojho kamaráta. Upozorňujeme, že sme obaja hetero, bi nepište. Preferujeme čistotu, zdravie a diskrétnost to iste aj zaručujeme
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ahojte, vy hladate muza do trojky?
hledám, ale je to s ní složité, protože se nemůže rozhýbat, říká , že ji představa vzrušuje, ale realizace skřípe a řekla že si nikoho nebude hledat na netu, když to příjde tak třeba podvolí, podle situace a to je problém tu takového chlapa sehnat, aby se jí líbil a který by byl tohle ochoten udělat, příjde mi že každý tu chce jen přijít a zašoustat a odejít
Pokud si není jistá,tak by jsi na ní neměl naléhat.Pokud ano,tak je to naprosto jednoduché.Zajděte si na nějakou otevřenou swingers párty.Tam hned vidíte zda je vám někdo sympatický.Odpadá zdlouhavé seznamování s nejistým výsledkem.
Ahoj všem.
Také mě to moc vzrušuje a asi před 3tydny se nam podařil super kousek.Družka svedla muže,který ji občas nadbíhá a domluvila si sním sex a ten nakonec uskutečnila a vše natočila na skrytou kameru. Už jen to planování a pak to samotné video bylo tak vzrušující a moc nás to oba ještě dnes přivádí do vzájemných extazí.
Mužeme vše jen doporučit.
Také mě to moc vzrušuje a asi před 3tydny se nam podařil super kousek.Družka svedla muže,který ji občas nadbíhá a domluvila si sním sex a ten nakonec uskutečnila a vše natočila na skrytou kameru. Už jen to planování a pak to samotné video bylo tak vzrušující a moc nás to oba ještě dnes přivádí do vzájemných extazí.
Mužeme vše jen doporučit.
aj ja ma ten problem vyprava o tom manželka aked mame ist do toho tak cuvne
my sme mali ten problem,myslim,ze kazda zena to chce skusit,ale skor sa boji ako na koniec zareaguje jej partner na to...treba v tom mat jasno,hlavne aby to chceli obaja,ide o sex nie o city...skusili sme 3ku,bolo to fajn,ja jej nemam co vycitat,ani ona mne,a myslim,ze to dost ozivilo nas sexualny zivot po 20rokov manzelstva,ako som skor napisal...treba si to prebrat zo vsetkych stranok,nielen to,ze ju chces vidiet z druhym,ale aby si ju nevidel aj naposledy.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja a moje žena jsme navštívili sexuologa a jen nam poradil a nakonec moje žena všechno zkusila a po 5letem přemlovaní už 1,5roku pravidelně souloží s milencem a všem nam to moc vyhovuje
Aha,tak toho sexuologa co Vám to poradil bych chtěl vidět,neměl by jsi se tolik zdržovat v dnešních dnech na aluníčku.
omlouvám se ,mělo být na sluníčku
Buď rád že si vyhovujete a pokud nechce,tak ji nepřesvědčuj.Já chci mi přijde trochu sobecké.
Omyl, té mojí bylo tenkrát 48...
Důležité je všechno dobře probrat s partnerkou. Není větší trapas než když vše připravíš, najdeš vhodného kámoše, který ti vyhovuje a partnerka v nejlepším bouchne dveřma. Z její strany tam bude určitě tréma a obavy což je pochopitelné. Asi to chce tomu jít trochu naproti sem tam při vhodné příležitosti nahodit tohle téma a snažit se to podsunout jako že jde především o její rozkoš.Ovšem netlačit jí do toho každodenním přemlováním, to se spíš uzavře a máš po srandě. No a když se ti bude zdát že dozrál čas tak najít borce o kterém víš že by mohl vyhovovat vám oběma a možná připravit překvápko v podobě příjemného večera někde u grilu nebo sklenky červeného a třeba se to zvrtne. Makej na tom a dstaneš co potřebuješ. Hodně štěstí.
Asi se budu opakovat, ale překvápka ženy (aspoň ve vztazích) rozhodně nemilují. Nechte jí samotnou vybrat, koho na trojku přivede... myslím, že je to férovější. Nám jeden takový vztah vydržel už tři roky a věřím, že to tak bude i dál. Samozřejmě, že se občas sejdou i jen ve dvou, ale přeci nebudu žárlit :-).
Jestli ma nejaky Ostravak zajem videt manzelku/pritelkyni s jinym...napiste. Urcite neco vymyslime
Aj my sme dlho o tom hovorili,obidvaja sme to chceli skúsiť, chceli sme zmenu. Dali sme si inzeraty.Tak sme sa dohodli,že si otvoríme vzťah stým,že si budeme o všetkom hovoriť. Tak nám to fugovalo a funguje doteraz už rok. Prekonali sme žiarlivosť, aj kedˇprišiel ten prvý za ňou, tak som bol nervozny,ale zároveň vzrušený ztoho že je bude šukať druhý. Bola taká sexi, kedˇodchadzala z bytu na stretko sním. Predtým si písali a poslali si fotky. Bol presne taký aký sa jej pačia vymakaný.vyholený,sympaťák s riadnym nástrojom. Išli na hotel. Celú noc som si predstavoval ako ju šuká a honil som si. Kedˇráno prišla všetko mi opísala a hned sme si to rozdali. Potom prišiel druhý a tretí a je to super Užívame si to obidvaja . Prestala si myslieť,že ked ide s druhým , tak je kurva. Berie ich ako svoju korisť a max ožívenie našého sexu. bola úž aj v 3ke s dvomi a páčí sa jej to. Nelutujeme to. Ale určíte chcem byť raz aj ja pri tom, uvidíme.
Tak to ti zavidim chcem to zazit aj ja
Ajmi sme to skusali najprv dom ukazoval fotky moje zeny ako ju ma vyholenu a ma to vzrusovalo ked to komentovali ze s im paci samozrejme som im nepovedal ze je to ona ale mna to strasne vzrusovalo a chcel by som aby si uzila poriadny sex z inim muzom ju to tiez vzrusuje dokonca sa mi priznala ze masturbovala pri tejto predstve lebo vie ze ta predstava ma vzrusuje le z nou to bude problem neviem ju nijak na to pripravit raz suhlasi inokedy nie ale zaroven sa aj bojime ci nam to nerozbije vztah dakujem.
takto nejako to chcem aj ja...len moja dosť váha, presne pre to čo si napísal.
Aj ked pri sexe chce aby som jej hovoril aká je kurva, potom už nechce.
Minule mi spomenula, že by si aj našla milenca, či sa nebojím, že sa do neho zamiluje..že bude lepší. Ako jej mám na to odpovedať, lebbo jasne že sa obávam
Aj ked pri sexe chce aby som jej hovoril aká je kurva, potom už nechce.
Minule mi spomenula, že by si aj našla milenca, či sa nebojím, že sa do neho zamiluje..že bude lepší. Ako jej mám na to odpovedať, lebbo jasne že sa obávam
Presne aj moja takto reaguje neviem uz ako dalej ju mam k tomu dostat.
Ja zas mám úplne iný problém.Vypisujem inzeráty už dlhý čas a nič. Určite by som do toho šiel, ale v Bratislave a okolí, nič. Pisálkovia sme asi všetci, aj páry.Ak aj niekto odpíše, chce vidieť moje fotky.Mám vydarené manželstvo. To mám posielať moje fotky, ani neviem komu? A čo tak stretko na káve?
Skus poslat foto a na moj profil cu ju to neako nanastartuje alebo neviem ci ti to pomoze.
žádný inzeráty - stačí dát manželce volno, ať si nějakýho milence najde a pak se uvidí, jestli bude chtít do trojky a nebo ne. Takhle jsme to zkusili a pohoda, pravda, zůstali jí další dva, kteří trojku nechtěj... no a co? Snad nebudeme žárliví, když provozujeme tyhle nestandartní záležitosti :-)
Panové vím o čem mluvíte není to opravdu jednoduché.Moji ženu jsem přesvědčoval 5let než to zkusila ted si užíva s milencem 4x v tydnu sex a děkuje mě že jsem ji přesvědčil a že ji dovolím si tak užívat.Uplně se změnila a pochopila jak to je pěkné mít dva muže kteří ji mají radi a udělaj pro ni všechno.Naoplatku ona pro nas děla také co chcem.
Nadherne to ti zavidim.
čau vespolek, i já se zapojím a vím o čem je řeč. takže žádná navenek nepřipustí, aby si manžel myslel že je kurva. já už na moji /50/ tak pořád nemám chut a tak aby nestrádala usilovně jsem vymýšlel jak a co. ona byla zásadně proti,dokonce je cudná, ale vím že když se napije je šukací. tak jednou za čas připravím akci a šuká i předemnou sice ovíněná, ale šuká jak děvka. a s tím najití chlapa so by vyhovoval....víc než problém. jsem kandaulista a tak jako všechno chse to svůj čas. nic nelámat přes koleno. jak se říká dá každá, ale ne každýmu.
Ahoj po přiznání si,že jsem kandaulista a po několika letech přemlouvání manželky jsme se dostali do bodu, že půjdeme do trojky. Nevěřil bys co to dá úsilí sehnat obstojného chlapa co si jen nechce psát,domlouvat se a pak se neozvat.Myslel jsem, že tahle část půjde sama, ale chyba lávky.Sehnat milence pro ženu je tady těžké většinou chtějí ji jen pro sebe a to zas nechceme my.Tak hodně štěstí
I u nás se řeší stejná situace, taková představa ji láká, ale je jí "proti srsti" se domluvat jako nekde na trhu, protože přeci není jen "kus masa" na ... . Tedy necháváme to na náhodě aby to vyplynulo ze situace. I když té "náhodě" se asi bude muset trochu pomoci, ale tak aby sice možná tušila, ale nevěděla to dopředu.
Přesvětčit ju to nebude problém,stačí se sejít,posedět a pak to půjde samo
https://youtu.be/wcU7ykYQbQM
chci vidět manželku s jiným
skupinový sex