měl bys to zkusit :) sloužit gayům a jejich nadrženým ocasům se ti zalíbí
Ahoj ja 30 let,jsem hetero ale moc me laka predstava zkusit vyhonit mensiho pindoura pred zraky tve zeny, chtel by nekdo zkusit?pripadne zkusit honit mladeho s mensim
Chci tě viděl na vlastní kůži a ty zas mě
Nerozumim tomu, proc je v pohode a v podstatě zadouci, koukat na dve zensky jak se ojizdeji a sexuji a panum je to odepirano, anebo jsou povazovani za buzny?
Mne muj chlap vypravel pribeh, jak byl s kamosem v saune (strizlivi nebyli) a ten muj mu rekl, ze ma fakt peknyho ptaka a jestli si muze sahnout. Pokracovalo to honenim a kourenim. Ten muj si to uzival kdyz kouril kamose, ze to bylo prijemny (damy asi rozumi), ze ho mel proste peknyho a vetsiho nez ma ten muj chlap. No a dotahl to do konce a kamos se vycakal. Pak se vymenili, byl kouren muj chlap kamaradem, ale citil, ze jemu se to moc nelibi a bylo to tak nejak hrany.
Potom mu kamos zakazal o tom mluvit… Ten muj se za to nestydel, ma to v hlave srovnany, proste to chtel zkusit, zkusil to, libilo se mu to a kdyz mne to vypravel poprvy, uplne jsem z toho tekla. A tak si o ten pribeh obcas reknu. A dodnes me to rajcuje, chci to videt a zazit, tak doufam, ze to nekdy vyjde.
Ja vnimam zkratka telo jako telo, my holky jsme samozrejme hezci, to je jasny, ale proto by se panove nemohli sem tam taky pohonit a pokourit? (Ne osukat).
Na sw je to i vetsinou zakazany, neni to diskriminacni? Nikdy jsme si tam tedy netroufli oslovit nejakyho chlapa s timto pozadavkem, ale mozna se to tam deje, nevim.
Osobne si myslim, ze to laka vic chlapu, ale nepriznaji to.
My dva si povidame o nasich predstavach, ktery nelze realizovat v dennim zivote, bez obav, ze se ten druhej nasere (pokud chci napr ja zrovna ted mit dva curaky v kundicce anebo mam kolem sebe nekolik nadrzenych chlapu atp).
Zatim si uzivame “jen” s dlasi zenou, to je spolecensky ok, tak snad se dockam i jine podivane.
Takze pana tazatele chapu, ma zkratka sve touhy, co je na tom spatnyho?
Sice to co pise je pro me konkretne totalne asexualni, ale urcite neni zdaleka sam.
Lidi se obecne stydi, odsuzuji, kážou, pretvaruji se a je to velka skoda, mohlo by tady na tom svete byt mnohem veseleji.
Ja jsem spokojena, ze to mame mezi sebou takhle nastavene a nebojime se rict si jakoukoli zvrhlost, ktera se nam zrovna zrodila v hlave. Je to velmi osvobozujici.
Mne muj chlap vypravel pribeh, jak byl s kamosem v saune (strizlivi nebyli) a ten muj mu rekl, ze ma fakt peknyho ptaka a jestli si muze sahnout. Pokracovalo to honenim a kourenim. Ten muj si to uzival kdyz kouril kamose, ze to bylo prijemny (damy asi rozumi), ze ho mel proste peknyho a vetsiho nez ma ten muj chlap. No a dotahl to do konce a kamos se vycakal. Pak se vymenili, byl kouren muj chlap kamaradem, ale citil, ze jemu se to moc nelibi a bylo to tak nejak hrany.
Potom mu kamos zakazal o tom mluvit… Ten muj se za to nestydel, ma to v hlave srovnany, proste to chtel zkusit, zkusil to, libilo se mu to a kdyz mne to vypravel poprvy, uplne jsem z toho tekla. A tak si o ten pribeh obcas reknu. A dodnes me to rajcuje, chci to videt a zazit, tak doufam, ze to nekdy vyjde.
Ja vnimam zkratka telo jako telo, my holky jsme samozrejme hezci, to je jasny, ale proto by se panove nemohli sem tam taky pohonit a pokourit? (Ne osukat).
Na sw je to i vetsinou zakazany, neni to diskriminacni? Nikdy jsme si tam tedy netroufli oslovit nejakyho chlapa s timto pozadavkem, ale mozna se to tam deje, nevim.
Osobne si myslim, ze to laka vic chlapu, ale nepriznaji to.
My dva si povidame o nasich predstavach, ktery nelze realizovat v dennim zivote, bez obav, ze se ten druhej nasere (pokud chci napr ja zrovna ted mit dva curaky v kundicce anebo mam kolem sebe nekolik nadrzenych chlapu atp).
Zatim si uzivame “jen” s dlasi zenou, to je spolecensky ok, tak snad se dockam i jine podivane.
Takze pana tazatele chapu, ma zkratka sve touhy, co je na tom spatnyho?
Sice to co pise je pro me konkretne totalne asexualni, ale urcite neni zdaleka sam.
Lidi se obecne stydi, odsuzuji, kážou, pretvaruji se a je to velka skoda, mohlo by tady na tom svete byt mnohem veseleji.
Ja jsem spokojena, ze to mame mezi sebou takhle nastavene a nebojime se rict si jakoukoli zvrhlost, ktera se nam zrovna zrodila v hlave. Je to velmi osvobozujici.
Hezky jsi to napsala. Skoda ze je nase spolecnost tak svazana predsudky... ja osobne to mam podobne . Bere me krasna kozata holka stejne jako kluk s poradnou kladou..akorat sukal bych radej tu holku
Jednoduché, oni si nikdy nic takového neodvážili provést to. Taky jsem si ulevil a chystám se znovu udělat si z klukem který je založen na stejné vlně sexuální orientaci na háku hlavně že se líbí oběma
Krásně napsaný a tsat do kamene :-)
Krásně napsáno, jsme na světě jen jednou a proč si to neužít. Ne střídat partnery jako ponožky, ale prožít své sny a představy je hezké.
Naprosto s tebou souhlasíme, lidé si mají dělat dobře, když potom touží bez ohledu na škatulkování do sexualit a genderů. Ve starém Římě a Řecku, což byly jedny z nevyspělejších civilizací v té době bylo běžné mít potěšení s kýmkoliv a kdykoliv.
Hlavní zábranou současné doby vidíme stále stud a moralizovaní, kdy dvě holky mají k tomu blíž si užít před někým a je to akceptováno, ale dva muži jsou zdrženliví, protože si myslí, že by je někdo za to morálně soudil. A mimochodem je pár swingers klubů, kde k bisexualitě mužů dochází a nikdo to neřeší, my to zažili v Bunkru několikrát.
Hlavní zábranou současné doby vidíme stále stud a moralizovaní, kdy dvě holky mají k tomu blíž si užít před někým a je to akceptováno, ale dva muži jsou zdrženliví, protože si myslí, že by je někdo za to morálně soudil. A mimochodem je pár swingers klubů, kde k bisexualitě mužů dochází a nikdo to neřeší, my to zažili v Bunkru několikrát.
Plně s Váma souhlasím. Někdy je to problém.
Je hezké, že píšeš o době kdy ještě nikdo neznal auta, letadla, technologie apod. A byla to nejvyspělejší civilizace 😃
Taky Chammurapiho zákoník udával trest, že když má sex muž s mužem, tak je uspán a ve spánku vykastrován 😃😃
Přisuzovat stovky až tisíce let mentality do roku 2024 moderní doby to, že dříve nebyla taková mentální kapacita je spíše ukázka, že ten mozek moc do akce nedáváte a jste na jejich úrovni...což je tvůj názor výše napsaný 😉
Taky Chammurapiho zákoník udával trest, že když má sex muž s mužem, tak je uspán a ve spánku vykastrován 😃😃
Přisuzovat stovky až tisíce let mentality do roku 2024 moderní doby to, že dříve nebyla taková mentální kapacita je spíše ukázka, že ten mozek moc do akce nedáváte a jste na jejich úrovni...což je tvůj názor výše napsaný 😉
Asi neumíte číst paní, my něco přisuzujeme? Pouze konstatujeme historická fakta a sdílíme náš názor, nemá to nic společného mozkem. Vaše uštěpačnost není na místě, ale to tolerujeme, neznamená, že akceptujeme. Na druhou stranu Váš pohled na bisexualitu mužů je nám z Vašich příspěvků křišťálově jasný a nebudeme ho vyvracet, to nám nenáleží. Každý svého štěstí strůjce. Ale jednu poznámku si neodpustíme: Kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde. Mějte hezký den paní.
Plně s Vámi souhlasím, já jsem to zkusil s párem jen kouření a věřte, že ona se dívala a pak se sama udělala. Když jsem se jí na to ptal tak řekla, že pokud se nám to líbí tak proč ne. Sama je Bi a s kamarádkou jí to manžel také dopřává. Najít podobný pár je ale velký problém. Snad se časem zase podaří.
Proč by se co mělo zkoušet, tak snad chci sex najdu si partnera či milence a nemusím dělat vše co vidím jinde.. jsem tu mezi lidmi a ani jednou by mě nenapadlo se přiblížit k ženský či k páru.
Zkoušet se má něco budovat ne dělat šaškárny z videí a co dělají ostatní.. (upraveno)
Zkoušet se má něco budovat ne dělat šaškárny z videí a co dělají ostatní.. (upraveno)
Popravdě tu ženu u toho potřebuji ať už se přidá nebo ne. Mám to tak dané.
To je smutné, že potřebuješ ženu aby ti kouřil chlap..
Naopak, potřebuji ženu abych kouřil jejího muže.
Já jsem hetero žena a mám ráda pouze hetero muže co je přitahují pouze ženy.. i kdybych měla rande a řekl, že měl něco s chlapem tak konec..neakceptuji tuhle nesmyslnou dobu
Ahoj, to si trochu protiřečíš, když vidím tvoji povídku o trojce s bisex muži.
Já se ti také nevnucuji, také nechci mít sex za peníze. Je to pro mě ponižující a pro tebe ne.
Já provozuji občasný orál a vyberu si muže ale promiň, ponižující je zbavit sebe hrdosti a kouřit péra
Každej má hrdost jinde. Někdo se naveze na každé téma a dělá si tím reklamu a druhej má jen sny. Já bych s takovou jako ty taky nežil co si užívá za prachy. Je nejvyšší čas s tím přestat.
No to jsou super sny ... místo toho ze sebe budovat muže co bude v ženách budit touhu po něm, po jeho nasazení a cílech úžasných koníčcích a ukázkové chlapské funkci tak si brát chlapský penis do pusy a čekat obdiv.
"Já provozuji občasný orál a vyberu si muže ale promiň, ponižující je zbavit sebe hrdosti a kouřit péra"
Ano a ještě navíc s rizikem šíření STD a tvářit se, že je to pro vyšší cíle.
Poprvé Ti dám palec nahoru
(upraveno)
Ano a ještě navíc s rizikem šíření STD a tvářit se, že je to pro vyšší cíle.
Poprvé Ti dám palec nahoru
Musíš si vybírat komu to děláš ne, že si napíše kde kdo.. je fajn když se jedná o testované muže.. to by si tu mohl psát 80% lidí..
Za největší přenašeče jsou braný bisexuálové.. anální styk s ( naivním) přístupem jak berou léky..ojedou zadky bez gumy pak jdou bez gumy do ženský a očekávaji, že to zvládne sundat sprcháč
Za největší přenašeče jsou braný bisexuálové.. anální styk s ( naivním) přístupem jak berou léky..ojedou zadky bez gumy pak jdou bez gumy do ženský a očekávaji, že to zvládne sundat sprcháč
Vždycky jsi psala o kontrolovaných institucích a podobné bláboly.
Chlapi bez gumy jsou úplně stejně rizikoví, jako ženy bez gumy a nesejde na tom, jestli jde o styk, nebo o orál.
Chlapi bez gumy jsou úplně stejně rizikoví, jako ženy bez gumy a nesejde na tom, jestli jde o styk, nebo o orál.
Mě je to jedno co si dělají ale ať mi to nepíše s očekáváním, že to beru s respektem jako hetero muže .. Prostě je to problém a je to tak nepřirozené, že mi to ani po letech nepříjde normální.
No a pánovi zase nepřijde přirozené, že to někdo dělá za prachy. Nic víc, nic míň
(upraveno)
Já jsem ale žena a dělám to muži .. to je přirozenost lidského druhu a jestli je to za peníze či ne, to už je finanční věc
Mě spíše fascinuje proč by se mělo podporovat jednání lidí z historie?
Máme rok 2024, úžasné možnosti, technologie a od lidského druhu se očekává reprodukce a vzorce pro budoucí generace v rámci pohlaví a ani v tomto tisíciletí nezvládají.
Chce se jen dvoření se mužům a ženám a naopak jako to bylo tisíce let.
Pak není divu, že vlády je mají jako experimentální figurky, protože těm lidem z 80% nic nedochází, že stačí pár tahů a mají po srandě.. Covid byl taky jen experiment a to samé Ukrajina a příjdou další projekty.. kdy se už proberete ?
Máme rok 2024, úžasné možnosti, technologie a od lidského druhu se očekává reprodukce a vzorce pro budoucí generace v rámci pohlaví a ani v tomto tisíciletí nezvládají.
Chce se jen dvoření se mužům a ženám a naopak jako to bylo tisíce let.
Pak není divu, že vlády je mají jako experimentální figurky, protože těm lidem z 80% nic nedochází, že stačí pár tahů a mají po srandě.. Covid byl taky jen experiment a to samé Ukrajina a příjdou další projekty.. kdy se už proberete ?
Skvělý rozumný názor.
Nevím, nedokážu si to představit.
Nicméně, když chlap uvaří guláš, ještě není kuchař, když vymění kolo u auta, není mechanik a když vykouří čůráka, ještě nemusí být buzerant.
Nicméně, když chlap uvaří guláš, ještě není kuchař, když vymění kolo u auta, není mechanik a když vykouří čůráka, ještě nemusí být buzerant.
Jako gay potvrzuju. Já si taky dovedu představit samotný sex se ženou a určitě bych si ho i užil (nikdy jsem ho neměl, takže je v tom taky velký kus zvědavosti), ale to absolutně nic nemění na tom že jsem 100% gay. Sex může být koneckonců i docela mechanický. U mě je to spíš o tom, že mě nebere představa mazlení a nějakých větších něžností. A samozřejmě bych taky nedokázal mít se ženou vztah.
P.S. zkuste to příště prosím slušněji bez urážek ;)
P.S. zkuste to příště prosím slušněji bez urážek ;)
Souhlas, jednou jsme s kamarádem prcali jeho holku, bylo to v privátním wellnessu, nic jsem z toho neměl, páč když se dotýkal svým tělem mého, byla to brzda.
Když jsme jí vyplnili obě díry a já měl toho čuráka skoro na kontakt, tak mi to teda vůbec nebralo.
Na druhou stranu pěkné mužské akty, nebo vysportovaný chlápek se mi líbí, ale to bude
asi estetický dojem.
Když jsme jí vyplnili obě díry a já měl toho čuráka skoro na kontakt, tak mi to teda vůbec nebralo.
Na druhou stranu pěkné mužské akty, nebo vysportovaný chlápek se mi líbí, ale to bude
asi estetický dojem.
To zkus a přestaň rikat ze jsi hetero
A hlavně ať to pak řekne i ženám, uvidím zda bude považován za tak mužného..
Hetero by na chlapa nesáhl, pletou si to s tím, že mají doma ženu ale hetero je směr za čistým zájmem o ženy a kdo bude něco mít s chlapem už se tak nebude moci nikdy nazvat.
Já jsem hetero žena a zvedl by se mi žaludek kdybych měla mít něco eroticky se ženou. I pusa je na mě moc
Hetero by na chlapa nesáhl, pletou si to s tím, že mají doma ženu ale hetero je směr za čistým zájmem o ženy a kdo bude něco mít s chlapem už se tak nebude moci nikdy nazvat.
Já jsem hetero žena a zvedl by se mi žaludek kdybych měla mít něco eroticky se ženou. I pusa je na mě moc
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Máš pravdu, jednou zkusíš a pak musíš... Sex s chlapem je jinej a určitě ne horší než s ženou.
Někdy není fantazie totožná s realitou,pokud tě to opravdu láká odskoč si občas vyplnit své sny, ale manželce neříkej raději ani o těch fantaziich natož pak .....A pokud máš manželku opravdu rád,tak jen s ochranou
Nekdy je dobry ty faktazie proste zkusit realizovat. Staci jen spolecna honka a oral s chlapem, nic vic. Je to super zpestreni.
taky mě rajcuje BI zkusit honit kouřit.Oblíkám si samodržky na honění.Chtěl bych zkusit ve trojce přemlouvám ženu na to koukáme na BI trojky videa.Asi by do toho šla.
Nevzdávej to. Třeba se zadaří.
Ahojky nápis do zpráv já taky ženatý ale ty si peckovni dekuju za zprávu
Jak zakladateli vlákna tak většině přispívajícím bych doporučil pořídit si silný provaz a vyhledat vrostlý strom. A uvidíte jak ty buzerantské kraviny dostanete z hlavy jednou pro vždy.
Vy v tom Kongu jste tak nějak 100 roku za opicama, nebo?
Tak se hlásím do klubu - stejně jako hezká prdelka a kozy mě poslední dobou stále víc přitahuje i stojící oholenej ocas a koule. Chtěl bych v reálu společnou/vzájemnou masturbaci a možná nějaký pokračování. Nikdy jsem to zatím nezažil a vize reálu mě vzrušuje jakože to je "zakázaný ovoce". jinak chlap jako takovej mě nepřitahuje ani líbání atd. Jenže jak najít důvěryhodný (nepromiskuitní !) protějšek, optimálně taky poprvé zkoušející ?
Davam palec nahoru, Sam jsem to okusil a je to super. Clovek ma vyzkouset vsechno a dodnes toho nelituju.
Plně s tebou souhlasím. Zjistil jsem to po 40tce.
Ahoj mluvíš mi úplně z duše cos tu psal, taky zenac na baby ale touha mít kamose na společný honění dráždění se, osahávání , vzájemný výstřiky i na sebe, bez analu, mě moc láká.Martin
Chápu tě, mám to podobné. Je fajn vidět, že je víc takových
I já se přidám do klubu. Okusit to s chlapem na mě přišlo po 40ce. Rok jsem si dodával odvahu do realu. A jak se říká, jednou okusíš a už není cesty zpět.
Ty seš homo, stejně jako víc než 60% zdejších rádoby bisexuálů a samozvaných heteráků.🤣🤣
Tak to máme dost podobně taky tak jak to pises
Take to mam stejné. Chlap mě vůbec nezajímá, ale lízání žaludu je úžasnej rajc.
Já ženatý 51 Bi Brno je fajn mít v puse ocas
Hele, vypada to, ze 40 je prelomova. Zacina se mi libit penis jineho muze a vystriky spermatu. Nic jineho, proste jen penis a sperma. Asi bych chtel zazit pocit mit jiny penis v ruce.
Jen s kourenim - to uz jsem musel vyzkouset - a tim hůř
Preco myslis, ze je to tym horsie?
No,to bude manželka nadšená až zjistí, že má doma homouše, který chce být baba a ještě k tomu děvka.🤣😲
Chlapi si honí často v každým věku a je to výhodné, protože se nemusí zdržovat namlouváním, vyjednáváním, dárky,pak zdlouhavá předehra a na konci ještě nemůžete jen otřepat a odejít, musíte se partnerce věnovat dál. Kdežto o samotě anebo s jiným mužem se jde hned na věc, do 15 minut nebo podle chuti i dýl je posekáno a každý si může jít za svým. Osvěžený, spokojený,. Takhle snadné to s ženou nemáte.
Pred 10 roky bych mozna toto napsal take. Ale divil by jsi se, kolik prevazne nad 40let mne pisi chlapů co to maji podobně. Mozek ten nahore ani ten dole nepredelas.😆
Nikto netvrdi, ze to je az take zriedkave. Ide tu skor o to, co by na to partnerka povedala, ak by sa to dozvedela.
Když se to projevilo u nás, tak řekla, že je dobře, že nešukám jinou ženskou. Na chlapa nežárlí.
Zajímavé, to samé sdílí i má žena
A byla u toho pritomna? Moje ex se tvarila,ze by se ji to i libilo,ale uz se to nestihlo zrealizovat. Ja jsem nad tim mnohokrat premyslel,ze by me to sedlo,ale as8 bych u toho potreboval zenskou alespon co by divacku
No vidis, tu je priklad, ze to nemusi byt zle.
Tak ono to je aj tým ze mnoho možností a človek zasa vždy ma chuť skúšať niečo nové alebo,, zakázané,, a kedysi to bolo omnoho ťažšie.. Ale tak držím ti palce že nech si splnis to po čom túžiš..
Ale rovnako sa moze aj naozaj potesit, ak by sama bola utajena bisexualka.
Však áno, ať jí řekne své tajné touhy a co už měl v puse.Jsem si docela jistý, že z toho nadšená nebude.
To musi on sam odhadnut, ci ma jeho zena dostatocne otvorenu hlavu na to.
A jinak věř, že existují ženy, které jsou bi a bisexuála nechtějí,asi ví proč.
Nevím, jestli omrdají vše,ale pohybuji se v ženském kolektivu a mám kamarádky od dětství a až na pár výjimek,chlapa co má něco s chlapem nechtějí.Zdravotní riziko je jedna z věcí,ale jsou další důvody,které by chlapům mohlo zatřást s jejich egem,mužností atd.
Zeptâm se, jaký máš názor na ženy bisexuálky?
Fandím jim. Vážně, každý si má užít.
Zatřes, jak na Krétě 😉
Mylne sa domnievaju, ze BI = promiskuitny.
A s bisexualom, ktory neomrda vsetko, co nie je mrtve?
Vsetky kombinacie su mozne. Hoci ten dovod nepochopenia z ich strany je v takom pripade divny.
(upraveno)

Ženáč s Bi až gay sny
Ma to take někdo podobně?