Poznávací náramky !

Dobrý,nebo úplně špatný nápad?

Jenom taková technická poznámka. Modrými náramky se v Ds komunitě někdy označují submisivní jedinci, kteří jsou zadání Jinak řečeno, že někomu patří, někdo je vlastní.
Tak aby nedošlo k záměně.
Existuje taky ignorantský náramek?
Taky by mne to zajimalo 🤣 náramek, který každého pošle do hajzlu 🤣
Dobrý den, velmi dobrý nápad, který se mi velmi líbí. Je jedno jestli chcete povídat či milovat důležité je, že poznáte toho daného člověka z Amatérů.
Spíš bych to viděl jako filtr, kdo pouze kecá a, skutek utek a kdo má zájem se setkat
Ahoj všem tak co jsou nějaké zážitky s náramky?
Zkus se podívat nahoru tam je to popsane
Tam je smazaný příspěvek. Tak si nech pindy na jindy🖕
Kdyby někdo chtěl, máme navíc nějaké bílé modré, červené anebo tmavě modré (fialové) 10 Kč/ks. Pište do vzkazů.
Ahoj, máte k tomu i manuál? A budou ho číst cizinci a " ručníkáři" co pokaždé otravují i na jasné ne,nebo se naopak plíží z místnosti do místnosti a občas na Vás sáhnou jako Zombie? A má to každý klub stejně? Myslím, že hlavní chyba je v neschopnosti Vést normální komunikaci ze strany jedinců a někdy i párů. Naštěstí je mnoho takových,co to umí a za Ty díky!
Coupe_wolf
Coupe_wolf Neaktivní před 3 roky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Otázky: Jaký význam mají žluté náramky, když vše už je řečeno v předchozích barvách? Heterosexualitu taky žádnou special barvou nevyjadřuji.

Fialový náramek se týká pouze páru muže a ženy, nebo i např. když chci najít dvě ženy? Tzn. když chci dvě ženy, tak je to červený náramek, nebo fialový náramek?

Barvou náramků je dáván najevo jen zájem o pokec, tzn. ne o sex? Z diskuse to tak vyplývá, ač ze zaměření serveru bych čekal spíše opak. Je potom ale skutečně nutné nosit náramky podle pohlaví? Kecat můžu s mužem, i když jsem heterosexuál, a proč bych nemohl s chlapem zajít do hospody? (Možná spíš než se ženou.) Nebylo by třeba lepší dělat barvy náramků podle druhu zájmu (pravidelný sex; jednorázový; jenom kamarádi, protože někoho už mám; teď akorát se nudím, tak rád pokecám, ale kontakty vyměňovat nechci…)?

Skutečně věříte, že se náramky chytnou? Resp. týká se tato akce jen jedné konkrétní sauny, celého Hradce Králové, nebo plánujete propagovat náramky více než jen v této diskusi, aby se nápad uchytil i jinde po republice?
Neřešil bych hovadiny jak píšete mame ústa a těmi se dá mluvit
Náramek je od toho aby ti pomohl v komunikaci . To můžeš rovnou nosit na krku ceduli se všim co jsi popsl a co hledáš , ale jsk je všude zvykem tak nikdo nic nečte a stale jen píše co kdo hledá.
Bylo by fajn kdyby se to uchytilo aletady to asi nevyrešíme
Popravdě úplně nevím, v čem je náramek lepší než prosté otevření pusy. Na první dojem jsem myslel, že náramky mají sloužit čistě k nalezení (jednorázového?) partnera za účelem sexu, proto je taky v barvách náramků takový důraz na pohlaví a sexuální orientaci a odpovídalo by tomu i zaměření serveru. Tzn. teď mám chuť, tak teď si vezmu náramek a třeba najdu někoho dalšího s náramkem. Ale podle diskuse to vypadá, že sex není jejich hlavním účelem, píše se tam něco o kafi a pohodovém pokecu. Tak k tomu snad nepotřebuju náramek, na to stačí promluvit.

Já tedy saunovou kulturu neznám, ale předpokládám, že to bude obdobné jako kdekoliv jinde (v autobusu). Takže vejdu dovnitř a slušně pozdravím: „Dobrý den.“ A hned vidím, jak reagují ostatní, někdo neodpoví vůbec, někdo s kyselým ksichtem a někdo s úsměvem na tváři. Tak v prvních dvou případech dál neobtěžuji a ve třetím zkusím pokračovat, třeba: „Nebude vám vadit, když přitopím?“ A zase pozoruju, jak na to druhý reaguje, slovně i řečí těla. Když dobře, tak můžu říct cokoliv, třeba: „Rozložím si ručník.“ Jde jenom o to, abych viděl, co ten druhý, jestli si chce povídat, nebo ne, jestli odpoví stručně, rozvláčně, sám se na něco zeptá. A potom už případně můžu pokračovat: „Já sem chodím dvakrát do týdne, ale vás jsem tu ještě neviděl, jste tu nový?“

Takže na to nepotřebuju nosit náramek, pokud mi jde jenom o pokec. Pán vypadá, že je mu tak 43, tak snad se nestydí jako ve 13.
Po přečtení diskuse musím říct, že ten projekt bohužel nechápete ani vy.
Neviděl bych to jako berličku. Ty přijdeš v sauně k páru a zeptáš se " Hele, nehledáte třetího na šukání?" Pokud má pár náramek, tak je dle barvy evidentní, co hledají. Nemá náramek, nic nehledá.
Kašlete na blbečky, všem se nezavděčíte. My náramkům fandíme :)
Tak v sw klubu to není recese,ale dostane je každý při vstupu od obsluhy povinně.Ale tam jsou jen dvě barvy rozlišující,jestli chcete někoho přibrat k hrátkám či nikoli.
Nenech prchlivost cloumat svým majestátem , komu není z hůry dáno tomu ani klacek nepomůže , aneb vůl zůstane volem i kdyby měl 10 zlatých náramků
Ahoj. Přidáme jeden postřeh a to, že včera jsme opravdu v sauně potkali pár, kdy žena měla na ruce dva náramky. Tak jen info, že to někdo používá. Dál už jsme se s nimi nesetkali, tak tak jsme nemohli s nimi probrat podrobnosti.
Zdravím,to nebude fungovat.Naopak jako pozitivní vidím,že se někteří zabavý hledáním,či výrobou náramků.
Za nás, náramky nosíme,dnes jsem vyzkoušela a funguje to..I mimo region.To mě dost překvapilo.Jinak je dnes Valentýna,tak dámy,oholte dárek a pánové vyloupat gratulanta.
My byli v Holicích v sauně. Jeden pár nějaké náramky měl, ale bohužel v přítmí nejde rozeznat barva.
My jezdíme do Holic a popravdě jsme si žádných náramku nevšimli a ani my je teda nenosime 😂😉
Náramky sice nemáte ale ozdůbky oba hezke
Nějaké zážitky s náramky? Kdekoli
Žádné, nikdo nebyl videt na žádné akci
Tak v pondeli to pojdme vyzkouset v Saunii v Ostrave *39*
Asi se udělá burza kdo co nabízí a shani
Hledám fialovy nemá někdo navíc a může nabidnout
Hledám fialový, červený a bílý , někdo z okolí Hradce Králové, kdo mby mi je za úplatu přenechal prosím ?
Tak dnes sauna Olšanka uvidím někoho s náramkem?
V jaké kamenné prodejně nebo řetězci se dají koupit ?
Tak to byla jistě příjemná podívaná
Hezký den, všem,. Nemůže někdo udělat skupinu na fb, pro lidický s naramkama?, Jako taková zajímavá seznamka, ujme toho někdo?
To asi není problém. Jdu na to. https://fb.me/g/9oQ9jCJsB/UyGj3EeC
Za mě opravdu peckový nápad, jen kdyby to bylo možné opravdu zrealizovat a aby se to dostalo ke všem Amatérům a Amatérkám co tu jsou :) nejen v sauně ale téměř všude, kdyby bylo takhle poznávací znamení :D poznat se s lidmy takhle osobně je mnohem lepší způsob než ignor na chatu.
Když se o tom bude mluvit na fórech na chatu a i jinde tak se to dostane do podvědomí
Tak dnes zkusím sauna Olšanka jestli tam někdo s naramkama bude
Tak nikdo nic neměl teda kromě mě
Dobrý nápad zdá se...
Mrkneme a je jasno. 🙂
Byli jsme v Tropicana Hk a anijeden jen jeden pár po nás koukal a usmival se takže věděl o co jde naramky jsme měli
Fajn nápad ale podle nás to fungovat nebude. Stačí amaterský ručník a je vystaráno. Nicméně sauny nejsou žádným megahnízdištěm amaterů a většina lidí, co do sauny chodí chce mít klid, vypustit starosti, zavřít oči a zarelaxovat si a nějaké seznamování má u zadku. Znovu opakuji, nápad fajn ale nesmyslný do saun.
Amatérský ručník je znameni, mám i triku
A z náramku se to pozná, když to může znamenat něco jiného?
Tak jak to vypadá nejaké zkušenosti s náramky na veřejnosti ?
Modrý a fialový náramek skvěle zafungoval v Holicích *4*
Lidi, kde jste vzali náramek? Máte někdo fajn ověřený zdroj? Já jsem jen mrknul po reklamkách a prodávají to po hodně kusech...
Super, pokud se to rozjede tak to bude jenom fajn. Zkusíme některý z víkendových wellness pobytů a budeme taky referovat:)
Cerveny naramek zafunguval v saunii v Praze
V které? Chodím na Chodov a cerňák
ty jsi jako žena nebo chlap?
by tedy stačil asi jen bílej né?
nejsem z Hradce, ale jdu si koupit náramky :-D
Proto jezdíme o víkendu hned na 10 hodinu a je to v pohodě.
Nejlepsi je to v dopolednich hodinach, neni tam takovy natrask, lidi tak akorat. Chapu ale, ze ne kazdy ma takto cas.. jinak zitra beru bily naramek*4* (upraveno)
Zatim ke me nikdo neprisel ;). Nikdo jiny totiz naramek nemel.
js myslim ze cervena a fialova barva, a jine netreba ... :)
Bylo by dobrý toto použít i na místnost "Hradec Králové",aby tě kdo schání ženskou,tak psal červenou barvou,a kdo schání chlapa,tak by psal modrou
Ja jsem zvedavy, u koho ten naramek uvidim poprve *24*. Toho vyzpovidam. Snad se bude chtit seznamit *329*
Hele, a co když budu mít černý náramek ?
Uff,,nosím náramek s nadpisem "HASIČI" ,ještě že má správnou červenou barvu 🤔
Taky to může znamenat, že je třeba nekrofil... ale v tom případě by byl náramek celkem zbytečný, páč jeho potenciální partnerky by byly dost pasivní subinky, takže by na to asi moc nereagovaly. *4*
Livestrong znáte?
Ta žlutá je už hodně let dost jednoznačně používaná, pozor na záměny.
Ono všechny barvy mohou znamenat něco
https://www.wristband.com/content/awareness-wristbands-the-meaning-behind-the-colors/

Ale u té žluté nerozumím ani k čemu má být. Jaký je rozdíl pokud si vezmu žlutý nebo červený?
a jaké barvy maji jaký význam? Děkuji
Takových náramků je xxx druhů, dokonce i kombinace barev. Např. červenobílý (občas s hvězdou) znamená těžká retardace nositele.
A pak ještě modrobílé tuším. A tím jsme největší pacienty uzavřeli *3*
Mně tedy náramek netřeba... mám mezi nohama takový semafor (rozuměj mechanické návěstidlo), které samo polohou (výškou) svého ramene indikuje mou ochotu k páření a azimutem potom přímo označuje objekt, kterého se to bude týkat. *23*
Já nosím nad kotníkem zlatý řetízek znamená to něco?
Pokud jsi žena, tak je to sexy, pokud jsi muž, tak je to divné 😀
Lgbt komunita to už zná dlouho, tak aby jste byli případně připraveni na více variant co Vám nošení náramků může přinést.. Vyhledejte si " Hanky code"
Kvalitní nápad, realizačně jednoduchý a životaschopný, to se mi líbí, díky za invenci :) A těm co řeší že "sotva uvidí náramek, tak jdou šukat" - boha, má to snad být o tom, že se podle toho komunikace zahájí, a kam dospěje - ať již do postele, či ke kafi v restauraci, pohodovému pokecu, nebo snad celoživotnímu přátelství - vím, dosti patetické, ale i tací jsou mezi námi :) - je už čistě na těch lidech samotných,ne? A ještě mě napadá - je to univerzálně použitelné prakticky v celé zemi a když by se to rozšířilo i na bazény, aquacentra a welnessy, komunita nefejkových a pohodových Amatérů by se konečně i v reálném životě mohla potkávat naživo, bez přetvářek a spol.... co Vy na to, bando?
Právě proto je ro tady v samostatné místnosti aby to viděli všichni
Konecne to nekdo popsal a dobre jsi to napsal ;). Zvlaste o tech kecalcich, honibrcich pred pocitacem, takze fejkovy Amater, ktery nikdy nikam nepujde. Te aktivite fandim, trebas se to ujme.
Cocklock: To je relativní - pokud pro Vás "zdejší Amatér" = nadržený jedinec, myslící pouze na styk či sebeuspokojení, nejlépe maskovaný, s falešnou identitou, plížící se virtuální anonymní tmou, pak se můžete domnívat že tací do Saunie asi opravdu nechodí. Já tu ovšem za těch 15 let pamatuji opravdové, férové lidi, co si mají co říci, pojí je přátelství a společné zájmy či koníčky, a to v mnohem větším záběru než je denodenní soulož či žebrání o nahé fotky :-D :-D :-D Takoví lidé naopak zcela přirozeně podzimně-zimní období roku tráví i ve veřejných saunách, bazénech či na společných dovolených..... Nepopírám že s dostupností technologií jako je "internet všude", "mobily všude" a "fejk identita je normál" za poslední léta úroveň skladby zdejšího osazenstva dosti zdegradovala, ale právě o to více já osobně vítám možnost takového nenápadného "označení" těch co si nehrají na nikoho jiného než kým opravdu jsou a budu rád, když se třeba při pracovním cestování po republice někde setkám s někým z Amatérů, které bych jinak moc šancí poznat neměl - a třeba spolu X let spolupracujeme.... Zároveň je tento nápad takovým alespoň malinkým "hřebíčkem do rakvičky" všem srabům, co jsou tu zaregistrovaní pod profily jiného pohlaví (zřejmě nepoznávají co mají mezi vlastníma nohama :-D ) a za účelem spíše obtěžování ostatních - ono se naživo s pytlíkem mezi nohama špatně přesvědčuje druhého "já jsem přeci Maruš007 se čtverkama co by s Tebou ráda na jachtu, jak jsem Ti posílala ty (cizí) hambaté fotky".... za mě jednoznačně za tento nápad palec hore, podobně jako v létě za ručníky a osušky s logem Amatérů - díky nim mám z dovolené několik báječných přátel, reálných :) (upraveno)
U ženy nikdy nevíš (resp. ona sama neví, co chce), klidně vyrazí do sauny kvůli relaxaci a nakonec chytne slinu. *24*
Presne, najit nejake fajn partaky, se kteryma muze clovek zajit, pokecat, posedet.
Ja to myslim chapu presne,co takhle dnes navecer do Jezerky a vyzkouset jestli to funguje...
Jak to v té Jezerce dopadlo? Reagoval někdo na náramky?
Super nápad *114
Za nás jednoznačně velké + v seznamování diky za napad*4*
Za me dobre, dobry napad. Tez jsem si to vypujcil.. ted se budu divat po rukach :)