Než si začneš hledat milenku jinde (což je sice taky řešení, ale jaké, to si musíš přebrat sám), neptej se nás (zde na fóru), ale v první řadě se zeptej jí. Můj názor je ten, že je potřeba to v první řadě rozebrat s ní.
Jestliže to bylo předtím v pohodě, je to indicie k tomu, že se to může vrátit zpět k oboustranné spokojenosti. Většinou je to dlouhodobější záležitost.
Těch příčin ale může být více - viz. Cubicka1995:
"Muzou v tom byt zdravotni komplikace, hormonalni antikoncepce ve vetsine pripadu snizuje libido, stereotyp, nulova komunikace..."
Jestliže to bylo předtím v pohodě, je to indicie k tomu, že se to může vrátit zpět k oboustranné spokojenosti. Většinou je to dlouhodobější záležitost.
Těch příčin ale může být více - viz. Cubicka1995:
"Muzou v tom byt zdravotni komplikace, hormonalni antikoncepce ve vetsine pripadu snizuje libido, stereotyp, nulova komunikace..."
Frigidita je sexuální porucha, buď vrozená, nebo vyvolaná traumatem. Projevuje se především necitlivostí genitálií a neschopností vzrušení, což vede k tomu, že nechce sex, protože z toho nic nemá... Pokud to dřív bylo ok a změnilo se to, pak gratuluji, tvoje žena není frigidní, jen ji už nezajímáš. Ať už vědomě, nebo podvědomě.
To nemusí být tím, že ji už manžel nezajímá ani tím, že se žena nedokáže vzrušit. Některé ženy (i muži) prostě z nějakého důvodu přestanou mít potřebu sexu, doteků běžných i intimních. Nepřipouští možnost jakékoliv komunikace na toto téma.
Právě, že ne. Když se o tom chci bavit, tak se naštve, že mně zajímá furt jen sex.
No a zajímá tě teda jen ten sex? Nemá ona pocit že na ni tlačis, když se chceš o tom bavit i kdyby v dobrém úmyslu?
Nemáš pocit, že když se na to on nezeptá, tak se o tom, taková žena bavit sama nezačne?
Zkus si s ni promluvit. Potom nejake kino, vecere, vinko proste neco co delate radi spolecne atd. Pokud ani toto nezabere, tak asi se s ni rozloucit.
Kopni ji do prdele a najdi si novou babu. Vyřešeno.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Má k tobě odpor!!!
A čím to tak asi bude??
Když dříve odpor neměla.
To je jednoduchý pokud nemá zdravotní problém, tak jsi špatný milenec!!
A vyměnit ženu asi nepomůže...
Výsledek bude vždy stejný!!
A čím to tak asi bude??
Když dříve odpor neměla.
To je jednoduchý pokud nemá zdravotní problém, tak jsi špatný milenec!!
A vyměnit ženu asi nepomůže...
Výsledek bude vždy stejný!!
Muzou v tom byt zdravotni komplikace, hormonalni antikoncepce ve vetsine pripadu snizuje libido, stereotyp, nulova komunikace...
Taky dost hraje roli psychika. Mam sex rada, ale kdyz me neco dlouhodobe trapi, pak nemam chut ani jist, natoz sexovat.
Taky dost hraje roli psychika. Mam sex rada, ale kdyz me neco dlouhodobe trapi, pak nemam chut ani jist, natoz sexovat.
Jestli nemá zájem a z tvé strany je všechno v pořádku, tak se na ní vykašli, jestli můžeš, jestli ne, tak se na ní vykašli po sexuální stránce a najdi si na to jinou. Sex je potřeba jako každá jiná a pokud to tvoje žena nechápe, tak měla zůstat sama.
Já být tebou, tak bych ji vrátil mamince. Frigidní žena je úplně k ničemu.
A byla frigidní už na začátku vztahu? Pokud ano, každá rada drahá.... Pokud ne, můžete zkusit obdobnou formu svádění jako před tím. Někdy opravdu pomůže chovat se ke své ženě jako k cizí - tedy občas nějaké milé slovíčko, pomoc s těžkým nákupem, letmé dotyky, příjemná atmosféra... co na ni zabíralo, že bylo svolná? A co se změnilo, že teď nechce? Je snadné hledat vinu jen u druhého, ale většinou je v tom více aspektů. Přeji hodně štěstí.
ze začátku to bylo super. Až teď pár let zpátky.
Že začátku to bylo super...
A právě v tom bude zakopaný pes!!
Ty jsi na tom začátku někde udělal chybu, a teď to už těžko půjde napravit!!!
Ve většině případů vycukaná a spokojená žena se k sexu vždy ráda vrací.
Ale pokud muž víc myslí na svoje ukojení než na její, tak ji to samozřejmě časem přestane bavit!!
Druhá věc je nuda v sexu. Když se milování stále opakuje ve stejné režii, tak výsledek bývá časem taky na prd.
Mě se vždy vyplatilo zjistit co na ní nejlíp funguje, a to zdokonalovat v různých variacích.
A i po letech se vždy na sex těší, a dokonce mi připraví i nějaký zajímavý úlet. Abych si to taky moc užil.
A právě v tom bude zakopaný pes!!
Ty jsi na tom začátku někde udělal chybu, a teď to už těžko půjde napravit!!!
Ve většině případů vycukaná a spokojená žena se k sexu vždy ráda vrací.
Ale pokud muž víc myslí na svoje ukojení než na její, tak ji to samozřejmě časem přestane bavit!!
Druhá věc je nuda v sexu. Když se milování stále opakuje ve stejné režii, tak výsledek bývá časem taky na prd.
Mě se vždy vyplatilo zjistit co na ní nejlíp funguje, a to zdokonalovat v různých variacích.
A i po letech se vždy na sex těší, a dokonce mi připraví i nějaký zajímavý úlet. Abych si to taky moc užil.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A to pomůže jak? Ona nechce nic, s nikým.
Teplé pivo jest nesrovnatelně horší než chladná žena. Takže ještě není tak špatně aby nemohlo být hůř. 😀
V Pivovaru zásadně teplé
.

Mluvili jste spolu o tom.? A jestli jó,co ti na to řekla?
Frigidní žena
Jak ji vyléčit?