My dáváme i dva velký ručníky pod sebe
Pokud jde o běžné úniky tak ručníky nebo deka postačí, ale pokud jde o velkou potopu??
To i profesionální podložka má co dělat.
A složitě natahovat nepromokavé prostěradlo, když nás postihne momentální vášeň je taky složitý.
Tak jedině na podlahu, kde se to dá potom vytřít.
To i profesionální podložka má co dělat.
A složitě natahovat nepromokavé prostěradlo, když nás postihne momentální vášeň je taky složitý.
Tak jedině na podlahu, kde se to dá potom vytřít.
Ahoj přítelkyně hodně teče a já mám hodně semene takže látková podložka
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Co vypereš,promočenou postel??
tak snad je jasné že se řeší únik tekutiny a ochrana postele ne?
Pa a zhasni
Hm borec
.
(upraveno)

Ahoj. Buď si zakoupit z nějakého erotického e-shopu prostěradlo, které je proto přímo určené nebo chránič matrace nebo lze si zakoupit přebalovací podložky či ve zdravotních potřebách podložky, které se používají při inkontinenci nebo si pořídit nějaký ten igelit či igelitový ubrus, který je pevnější ;-)
vyzkoušela jsem několik nepropustných prostěradel ale vrátila jsem se k igelitu a na to deku.
těm prostěradlům a podložkám časem v pračce praská ta PVC,nebo PU membrána.takže za mě vyhozené peníze
těm prostěradlům a podložkám časem v pračce praská ta PVC,nebo PU membrána.takže za mě vyhozené peníze
Tak proto jsme měli na gauči flíček pod podložkou.
Pračka tomu asi nedělá dobře.
Pračka tomu asi nedělá dobře.
Přesně tak to je.
Hledejte "nepropustné prostěradlo" v JYSKu. Funguje perfektně;-)
Savé podložky...sice to něco stojí..ale pak složíš a vyhodíš... na fist ideální...
Když tady vidím ty mínusáky tak už jedině, jít stim dělat bordel k sousedům a máš to bez úklidu

Minusaci to tu už mají jako sport!!
Na všechno co nikdy nemůžou zažít, dají okamžitě palec dolů... (upraveno)
Na všechno co nikdy nemůžou zažít, dají okamžitě palec dolů... (upraveno)
Přesně. Dement co se neumí vyjádřit, případně rozumně argumentovat, mínusuje.
U nás funguje nepromokavá podložka, nebo aspoň deka co je v nouzi po ruce.
Jinak už máme nacvičeno, že její mokrej orgáč jde na podlahu. Tam se to dá v pohodě vytřít.
Jinak už máme nacvičeno, že její mokrej orgáč jde na podlahu. Tam se to dá v pohodě vytřít.
jak rešite mokré prostěradlo?
mokré prostěradlo