Mně spíš hlava nebere proč je tu člověk s posledním přihlášením před 10 roky.
souhlasím,občas jsem kouknul jestli někdo z přátel je nebo kdy byl....nejde ani ve VIP...
Zase vylepšení....už jen čekám kdy tam bude "včera,dnes a zítra,v sobotu večer,v neděli ráno....
Zase vylepšení....už jen čekám kdy tam bude "včera,dnes a zítra,v sobotu večer,v neděli ráno....
Presny by me fakt zajimalo ktryho bl.. to muze napadnout a hlavne k CEMU

Mimochodem jste slibili ze POZNAMKY taky date zpatky do menu a ne abych se tam musel proklikavat jak mongol.
Dekji
Protože tak aspoň není vidět že je tu spousta profilů neaktivnich, najdete tu i spoustu galerii bez profilu a to stejné videa. Kdyby se tu odstranil stary obsah a profily které nikdo roky nepoužil tak to tu zeje prázdnotou. To stejné proč si myslíte že tu toleruji ty poděli s prodejem fotek, jednak jim tu ty lidi vytváří jeden profil za druhým, takže to tu vypadá živější a za druhé jim hlupáci odsud nakupují vip kdykoliv si řeknou takže další prachy pro server
Za nás opět krok zpátky...
Hlava nám to nebere ..A admin se ani nedokáže vyjádřit co tím " vylepšením " zamýšlí...

Je to k ničemu .vrátit zpět.....
"Super vylepšení". Informace o tom, že tady lidé, které mám v přátelích byli dnes, včera, před dvěma dny, před týdnem má konkrétně pro mě nulovou vypovídací hodnotu.
Jak tady někdo psal, že přesný čas přihlášení je ta nejintimnější věc, do teď záleželo přece na každém, jestli a s kým poslední přihlášení bude sdílet. V nastavení si může každý zvolit, jestli a kdo to uvidí. Pokud nechci, neuvidí to nikdo, jen já.
Pro mě tohle "vylepšení" postrádá logiku.
Jak tady někdo psal, že přesný čas přihlášení je ta nejintimnější věc, do teď záleželo přece na každém, jestli a s kým poslední přihlášení bude sdílet. V nastavení si může každý zvolit, jestli a kdo to uvidí. Pokud nechci, neuvidí to nikdo, jen já.
Pro mě tohle "vylepšení" postrádá logiku.
Naštěstí u tebe všichni ví, kdy jsi přihlášená - NONSTOP

Vidím, že máš větší přehled, než já.
Vidím to stejně a jak říkáte vy, admin se ani nedokáže vyjádřit, co tím "vylepšním" zamýšlí.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To přece neznamená, že ho nemá viditelný pro přátele. Je to přece o tom, že já si vyberu, kdo chci a kdo nechci, aby viděl čas mého přihlášení. Pokud má daná osoba kamarády, tak většinou má viditelný čas přihlášení jen pro ně. Určitě nikdo nepotřebuje, aby čas přihlášení viděl každý. Ale je to pořád o tom, jak si to kdo na svém profilu nastaví. Pro přátele datum a čas, pro ostatní klidně, dnes, včera, před týdnem....nebo nemusí být viditelné přihlášení vůbec..
Nevím, co je na tom k nepochopení.
Nevím, co je na tom k nepochopení.
Pokud mám někoho v přátelích, nemám problém s tím, že vidí přesný čas. A pořád je jen o mně, komu dovolím, aby ten přesný čas případně viděl.
Takže? Jak můžu někoho stalkovat? Tak samozřejmě, pokud schválíš kamarádství každému, kdo Tě o to požádá, nemůžeš se divit.
Takže? Jak můžu někoho stalkovat? Tak samozřejmě, pokud schválíš kamarádství každému, kdo Tě o to požádá, nemůžeš se divit.
Tak si čas přihlášení skryj, co ti v tom brání?
(upraveno)
A kde to najdu, prosím? Projela jsem to všechno, ale nenašla…
Zobrazení a nastavení - nastavení - soukromí - poslední přihlášení.
Děkuji ti! Tam toho je, co jde skrýt. Wow. Ještě jednou díky. ☺️
Není to přímo o posledním přihlášení, ale jak už jsem psal 24.02.2022 22:54 (dnes "před 2 dny", popopozítří třeba "před týdnem"), jde o nesmyslné, nekonkrétní časové určení příspěvku ve Fóru. V rámci nejnovějších 10 nabízených příspěvků vidím i "Nepříjemný zážitek" (amateri.com/cs/forum/9930/neprijemny-zazitek) s údajem "včera" - po kliknutí na tento údaj se objeví 26.02.2022 01:37. Po najetí na tento příspěvk však vidím nejčerstvější příspěvek před 4 roky! To mi fakt hlava nebere.
Já ale třeba píšu konkrétně o posledním přihlášení.
Ano, ale v principu je to stejné, zda se neurčitý údaj o datu objevuje jen u přihlášení uživatele nebo i v příspěvcích fóra či např. v budoucnu v Seznamce. Mě vadí chybějící údaj o vložení příspěvku do fóra (resp. jeho zjištění až po najetí myší), Vám vadí údaj o posledním přihlášení (zde bohužel nepomůže ani ono najetí myší na údaj). Je to podobné, tudíž nechci zakládat ve fóru další "nové" vlákno, už tak je to tu velmi nepřehledné, duplicita (resp. zakládání staronových) témat je takřka na denním pořádku.
Je to zase další "zlepšení", které je jen dalším špatným nápadem tady.
Problém je, že mně stále uniká důvod tohoto ”vylepšení”.
To je zase volovina. Zatim jsem si toho nevsimla a je to vazne "vyborny" zlepsovak.
Možná bych ještě pochopila, kdyby to byla jen výhoda pro VIP, takhle je to o ničem.
Pro mě je docela zásadní jestli lezu na profil, který někdo používá nebo je několik let neaktivní. Pokud bys rád přesnější údaj jako je např. hodina, tak tvoje žádost patří adminum. Opodstatnění to ale prostě má přesně v tomhle.
A kromě toho, na profilech, které ûdaj nemají viditelný pto všechny, nevidíš ani to včera, dnes atd Takze stále nechápu smysl změny. A co se týče argumentu admina, ze dochàzelo ke stalkování, pokud údaj nemáš viditelný pro všechny, máš ho viditelný pouze pro sebe, je to srgument o ničem.
Jenže ty profily u kterých to nevidíš to tak dle mého mají nastavené. Čili to není dle mě tak, že tam ta možnost není. Je to zvolené a nastavené samotným uživatelem(profilem).
Však píšu, že je na každém, zda si zvolí, jestli chce, aby čas přihlášení na jeho profilu vidět byl nebo nebyl.
Pokud si zvolím, že chci, abych datum a čas přihlášení, na mém profilu viděla jen já, nikdo jiný to neuvidí.
Stále tedy nechápu, v čem je problém a proč to nemohlo zůstat, jak to bylo.
Pokud si zvolím, že chci, abych datum a čas přihlášení, na mém profilu viděla jen já, nikdo jiný to neuvidí.
Stále tedy nechápu, v čem je problém a proč to nemohlo zůstat, jak to bylo.
Pro mě je zásadní u blízkých přátel vidět datum a čas, jako to bylo dosud.
Podobné je to u příspěvků zde ve fóru - taky ... před hodinou, včera, před 3 dny ... Mě by vyhovovalo, když by tam bylo konkrétní datum a čas, jako to zůstalo ještě v seznamce u inzerátů. Má to větší vypovídající hodnotu. Samozřejmě, po najetí myší se konkrétní datum a čas zobrazí, ale proč to dělat takto složitě, když by to šlo jednodušeji. Na mobilu konkrétní datum a čas patrně zobrazit nejdou vůbec, pokud se mýlím, tak sorka.
Když něco hledám a vím, že jsem tady byl např. včera v 18 hodin, chci číst vše, co bylo zařazeno po včerejší 18. hodině (= tedy konkrétní časový údaj). Že je tam jen údaj "včera" znamená, že tam jsou i příspěvky, které jsem už mohl číst (ne vše si je člověk schopen zapamatovat, že už to viděl, četl a případně olajkoval). (upraveno)
Když něco hledám a vím, že jsem tady byl např. včera v 18 hodin, chci číst vše, co bylo zařazeno po včerejší 18. hodině (= tedy konkrétní časový údaj). Že je tam jen údaj "včera" znamená, že tam jsou i příspěvky, které jsem už mohl číst (ne vše si je člověk schopen zapamatovat, že už to viděl, četl a případně olajkoval). (upraveno)
Souhlasïm.
Tiez sa mi to nepaci a nevidim dovod toho "vylepsenia".
Je to totální kokotina to se zase vyznamenali.Jde to tady pěkně do prd....
Díky za názor, taky v tom postrádám smysl a logiku.
Nevím proč bych měl za takové stránky platit vip, když mě to vůbec nic nepřinese, ten vip si vlastně můžu potom platit na jiných webech kde se dočkám aspoň odpovědí,...
To vypadá na začátek konce tady těchto stránek,... ještě že se takových hovadin se nechytili jiní, třeba v dopravě, to by tam mohlo být že vlak jel včera a pojede zítra
jo, to jsi vystihl přesně 😆.
Ne, nemusí to tam být vůbec, včera .. dnes a “zítra”, mně fakt nezajímá.:)))
*mě.
Jen zmatečné zamlžení a další funkce na dvě věci ..naopak se to tu mělo přetřídit na aktivní a zbytek co je platný profil na který někdo přišel v roce 15... Jenže by se ukázalo jak prázdná za bublina tady je...
Veškeré funkce jsou více a více pořizovány směrem k VIP. Zaplatíš, pak to funguje.... I s informacemi o přihlášení to bude nejspíše stejné.
S vip to nemá souvislost vip mám a stejně se dozvím že někdo byl přihlášen včera dnes takže potom úplně zbytečná informace, beru to jak krok zpět, už aby nekdo udělal schopnou konkurenci
I s VIP to ukazuje dnes, včera, před týdnem, atd..
Tak v tom připadě to nechapu. :)))
Taky si myslím, že to tak bude. Směřováno k VIP.
Poslední přihlášení
dnes, včera, před týdnem, před několika dny..
Pokud mám někoho v přátelích, chci vidět, kdy tady konkrétně byl, datum a hodinu. Ne, že vidím pouze, že tady byl asi někdy dnes, tzn. rozmezí 24 hodin, včera rozmezí 48 hodin, před týdnem rozmezí 168 hodin... :)) V takovém případě jsem pro, aby tam poslední přihlášení vůbec nebylo. :))
Jaké jsou názory ostatních? Je to jen můj pohled nebo to má ještě někdo další stejně?