Má to logiku,veď najprv preverím čo je zač ten komu ju požičiam,už sa nám stalo že ma zavolala nabok a pošepkala mi že tento o hygiene nič nevie.A predsa sa treba topredu pinformovať.
neviem ci to ma nejaky konkretny nazov ale je to dost casta praktika u istej skupiny gayov, ide o to ze ich vzrusuje neplanovany sex s hetero chlapom (teda neplanovany zo strany toho hetero chlapa zo strany gaya to je riadne planovane) takze pod zamienkou sexu s manzelkou/priatelkou/milenkou vylakaju na stretko kde sa ten hetero boji cuvnut a posluzi gayovi ako nevinna obet, casto na to vyuziju aj kamosky ktore napr. telefonuju s tym muzom len aby nemal podozrenia, alebo na uvod stretnutia su aj pritomne a potom idu pre. Viem o tom od jednej kamosky takto pomahala par krat jednemu gayovi ktoreho vzrusovalo sukat hetero chlapov.
aha cize isiel si nadrzany na mladu kundicku na stretko a pokuroval ta tam gay 😂😂😂 chlapi to ste naozaj tak osprosteli
to je ale pekna kravina ved ked davam a predavam manzelku predomnou jasne ze prideme obaja,hadam nepride len muz,to co je za kravinu!!
Velmi rad sa pridam k pariku. Bud ako divak alebo ak aktivne
PO ČOM IDÚ TERAZ MANŽELKY?....
Po pekných oholenych penisoch mladých
❤️ iba ze by? A ja co.
Také, že najprv sa majú stretnúť Ma M to som ja zrušil stretnúť by sme mali 3 ja a ak nebudú sympatie atď ideme ďalej čo máme dohadovať bez tretej osoby ale mám aj krásne spomienky zážitky
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Dlho hladam par chcem to skusit s parom ...jedina moja skusenost je ze som fajcil chlapa a nechal som sa fajcit
Nasli ste uz bratislavcana,.........
Ja uz dlhodobo hladan par,ale zostalo len.pri pisani...rad sa stretnem,som ferovy chlap..
No tebe by som nedovolil moju ženu jebať,veď pod predkožkou máš bryndzu.
Áno stalo sa.... Ponuka akože od nežnej polovičky páru asi v takomto znení ,, Môj partner je bi orientovaný a láka ho to skúsiť s mužom.. môj návrh je, že môj priateľ ťa bude uspokojovať ústami a ja sama sa budem pri tom robiť. Neskôr sa pridam ,,
Ahoj 0zaujal ma toj0 inzerát ak chceš možné 0to prebrať
Prvý krát niečo čo máa hlavu a pätu.
To je nová taktika homosexuálkov 
Alebo inzeráty typu : Pár hľadá muža a neskôr sa dozvieš, že žena sa bude iba z diaľky pozerať
Alebo inzeráty typu : Pár hľadá muža a neskôr sa dozvieš, že žena sa bude iba z diaľky pozerať
žena ochorelA A Išla možno len do práce, tak aspon on prišiel..
Ahojte ozvite sa mi dík ja 47 r PU
Presne tak uplne prve stretko skoncilo tak ako sa tu pise ,par hladal muza ale na stretko dosiel iba muz ,a tak sme isli na byt kde mala byt zenska,samozrejme nebola ...vymysel isla niekam ...pride za chvíľku, co aj neprisla ,chlap ma fajcil s tym ze v bi trojke to je ok .Nakolko zenska neprisla siel dom domov .Asi tolko ,presne ako bolo pisane Xmilion nickov oznacenych ako par je skryty muz co hlada niekoho,lebo ako samotny muz nema sancu niekoho najst
Čím je to,ženy o sex nestoja? Majú dosť a či málo
Z diaľky😂😂 ďalekohľadom 😂😂😂vidis ju vraj tam na horizonte stoji😂😂
11.7- 12.7 budeme s manželkou v bojniciach

Muž k páru?
Divné