Pár jsem jich znal, ale po covidu žádný z nich obsluhu nahoře bez neobnovil :(
Občas jsem na pánských akcích obsluhovala nahoře bez. V tangách, samodržkách a kozačkách. Bývalo to příjemné!
To zní skvěle. Muselo to být vzrušující.
Ad daMiki: vůbec mu neodpovídejte, to je přesně to, v co doufá, nejvíce na tyhle individua platí mlčení....a jen ať si vypisuje. Takovým lidem by tu měli okamžitě zablokovat účet. Bohužel jich tu není zrovna málo, ačkoli nám to připadá nepochopitelné.
Ad daMiki: vůbec mu neodpovídejte, to je přesně to, v co doufá, nejvíce na tyhle individua platí mlčení....a jen ať si vypisuje. Takovým lidem by tu měli okamžitě zablokovat účet. Bohužel jich tu není zrovna málo, ačkoli nám to připadá nepochopitelné.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jak se člověk jako ty, který má takový popis v profilu, seznamuje?
Viděla bych to nějak takto:
"Ahoj, já jsem pohodar daMiki, rád si ho honím (onanista) nahý na nuda pláži před lidmi (voyeur a exhibicionista) a když se udělám, tak to sním (milovník vlastního spermatu)."
Tak nějak? Na to musí každá letět
Viděla bych to nějak takto:
"Ahoj, já jsem pohodar daMiki, rád si ho honím (onanista) nahý na nuda pláži před lidmi (voyeur a exhibicionista) a když se udělám, tak to sním (milovník vlastního spermatu)."
Tak nějak? Na to musí každá letět
Hezký pokus
pojídači spermatu, ale máš pravdu a opravdu se omlouvám, prostě jsem to odmítnutí nedala. Za celou dobu co tu jsem mi nikdo nenapíše, nikdo nemá zájem o sex, tak jsem hledala někoho s inteligentním popisem v profilu a rozumným vyjadřováním ve fóru a ty mne odmitas. Zlomil jsi mi srdce. Mít chlapa co bude jíst vlastní sperma byl můj sen. Škoda. Život jde dál
FŇUK 

*4

Já myslim, že dotaz zněl jasně, nechápu proč ty dementní odpovědi.
Nejvice nás dojimaji ti co žádne foto na amíkach nemaji a jen žvaní a sami ho..o.Někoho poučovat to ano!! Jsou to jen ubožáci!!
4samuel nemá cenu s nimi ztrácet čas. Máte taky hooodně sexy fotky!! Nenechte si to znechutit!
Co byste čekali od pojidace vlastního sperma..
Nevíš o čem mluvíš...a já aspoň nějakou mám
ty onanisto nebo vlastně fetisisto, pojídači spermatu, exhibicionisto...na tobě se příroda vyřadila...ale chápu že takovému samotáři udělá radost tu lidi urážet..
Psala jsem o minulém čase. Dnes již skutečně nemám prsa již tak pevná. Přesto je o mě stále zájem.
11abc111: náhodou, já bych tvoje kozičky rád obdivoval na živo
Tak jasně,pro takového fajnšmekra, kterej má radši týden uležené sperma to asi nebude.

Obsluha nahoře bež
Hledám podniky v Praze