Ještě jsem zapoměl říct manželce je 50let ale už deset let stím nemá potíže,a léčba je skoro zadarmo.Nechci tím říct že nedbáte o tělesnou hogienu ale opravdu si stím dejte tu práci a výsledek se určitě dostaví
Ahoj manželka měla taky problémi stím jak popisuješ pomohlo ji pokud to šlo a byli možnosti si po každém močení umít pipinu,dneska už jsou zvlhčené ubrousky samo bez alkoholu (z alkoholem je to pak rajcung)dbát zvýšenné higiény,a pít urológickej čaj omezit sex a pokud to nejde ho omezit tak používej kondom.Druhá verza je manžel nebo druh i on bi měl dbát na zvýšenou higienu nebo tě nepodvádět!Oblékání v létě jen na lehko ať má možnost se větrat a nepúotit v zimě se oblékat teple dbát na podbříško ať není odhalené a na ledviny,nejhorší je to v létě v autě pokud jedeš delší trasu (zřejmě výš o čem mluvím )pokud nic z toho nepomůže tak navštívit lékaře a poradit se sním ,dnes jsou léky vaginální a nezatěžujou ogganizmus jak antibiotika přeji brzké uzdravení Pavel
No vlastně by se ten příspěvek měl jmenovat jinak.Ale jde o tohle:Pokud nějaká antibiotika nezaberou, je potřeba pátrat dál.Jednak to může být bakteriální kmen, který je odolný - což se pozná na kultivaci, jednak to nemusí být infekce.Nerad bych byl špatným prorokem, ale v úvahu přicháží např. endometrioza, polyp, žilní výdutˇ.Takže se nedejte zviklat a toho doktora navštivte znova - ve jmenovaných případech antibiotika sama o sobě vůbec nepomůžou a bylinky na to nezaberou.
Jo ještě jsem zapoměl na jeden apel:
Tyhle bakterie bývají záludné tím, že se někam schovají a chvilku to vypadá, jakože už je to v pořádku a pak zase vylezou.Počítejte s tím, že bitva bude trvat odhadem týdny (dva-tři).Ať už máte antibiotika, nebo to zkoušíte s brusinkama, je to nutné dotáhnout do konce, jinak to přežije a první na ráně jste zase vy.
Tyhle bakterie bývají záludné tím, že se někam schovají a chvilku to vypadá, jakože už je to v pořádku a pak zase vylezou.Počítejte s tím, že bitva bude trvat odhadem týdny (dva-tři).Ať už máte antibiotika, nebo to zkoušíte s brusinkama, je to nutné dotáhnout do konce, jinak to přežije a první na ráně jste zase vy.
Lékaře to nenahradí, ale všeobecně dobré zkušenosti jsou s brusinkami (např. urinal akut).Pokud víte, že se Vám tohle stává, tak vzít už půl až dvě hodiny před akcí.Někomu pomůže i současné podání ibuprofenu.Samozřejmě jde o protizánětlivý lék, ale tady je fígl i v tom, že výrazně změní PH moči a to se mnohým mikroorganismům nezamlouvá.
Ještě bych se zamyslel mad tím, jestli se to stává jen s partnerem, nebo i s vibrátorem.První směřuje k eventuální náchylnosti (vnímavosti) k přenosu.Druhý ba mohl naznačovat nějakou ložiskovou příčinu.Chce to doktora - minimálně kvůli bakterce, ale tyhle informace mohou pomoct k diagnoze.
Přeji šťastný konec.:-)
Ještě bych se zamyslel mad tím, jestli se to stává jen s partnerem, nebo i s vibrátorem.První směřuje k eventuální náchylnosti (vnímavosti) k přenosu.Druhý ba mohl naznačovat nějakou ložiskovou příčinu.Chce to doktora - minimálně kvůli bakterce, ale tyhle informace mohou pomoct k diagnoze.
Přeji šťastný konec.:-)
Ak tym trpis iba po sexe, tak dermatovenerolog alebo gynda. Tam sa holka nespekuluje radami, lebo nasledky byvaju zvacsa katastrofalne. Osvedcena je aj osveta skor ako sa rozhodnes pre pohlavny styk.
Já byla s tímto u doktora xkrát a řeknu ti, že mě nebaví pořád do sebe rvát antibiotika..
Rada, antibiotika nie, to mozes mat kludne z tych liekov, napr, podrazdena sliznica mocovych ciest ktora sa takto sprava pokial je poskodzovana antibiotikami pernamentne. Vyssie Ti doporucuju urinal akut, ja Ti doporucujem plody brusnic. Kazdy rok pocas leta jedavam denne cerstve brusnice a vazne to pomaha. Mal som problemy v suvislosti s ladvinami. Lieky urcite nie! Alebo si najdi ozaj odbornika a nie "pekara" co do teba tlaci antibiotika od buka do buka
kokon ti určitě poradí abys šukala pouze do análu.A já ti poradím abys šla k lékaři . A je tu ještě jedna rada nebo otázka zda jseš žena nebo chlap jak už tady někdo naznačil ,pokud jseš chlap tak je to jasné šukal jsi kokona tzn. jeho hnusný anál a nediv se že máš zánět
Pokud nejsi schopen ani podle prezdivky ,,nezastavitelna,, urcit pohlavi ,,pisatele,, tak to asi nebudes patrit mezi nejbystrejsi jedince. :-))
Velice chytrá poznámka ,to ti určitě poradil kokon,
Sexnebi je pomatený dědek slabšího rozumu, který rozesere každou diskusi a ještě ho admini nevyrazili.
Jsem dědek ,ale zdravého rozumu, zato tys smrkáč který neví k čemu je určen v lidském těle anál a používá ho k sexu, no jseš debil rozčílil jsem tě ,tím že jsem ti to dokázal. Kolik tady mám chyb?
Přečti si po sobě, co jsi vyblil nahoře, ty "dědku zdravého rozumu". Blábol úplně mimo mísu. Když nemáš co sdělit k tématu tak neodpovídej!
Debile blábol a kraviny tady píšeš ty ,nechceš ten můj příspěvek rozebrat slovo po slově a určit které z nich je blbost profesore?nakonec zjistíš že jediná blbost jseš ty.
Rozebírat ten tvůj duševní průjem je opravdu zvytečné. Jak vidíš, nejsem jediný, kdo si všiml, že jsi blbý jako tágo.:-)
Ani v tvém případě nejsem jediný kdo si všiml žes debil ,ale pro tvé vulgární urážky v odpovědi kdy jsi schopen urážet i členy jejich rodiny, tvé debilní příspěvky nikdo nekomentuje.Jseš takový pošuk ,který se akorát vyžívá v hovnech a ve vulgaritě.
No konečně nějaké hovno v tvém "příspěvku". Už jsem myslel, že jsi ztratil dech. Přidej ještě tu o protrženém hajzlpapíru.:-)

Zánět močového měchýře
otravnej problém!
nevím jestli se dočkám odpovědi.. jestli tyto fóra čtou i slečny, ale aspoň to zkusím. V poslední době mívám skoro neustále problémy s močovýma cestama.. a to zj. právě po sexu. Je to hrozně otravný a už pořádně nevím, co s tím dělat. Taky tím trpíte? Nemáte nějaký typy, rady jak tomu třeba předejít?