Najstaršia

Akú najstaršiu partnerku ste mali ?

Páni, akú najstaršiu partnerku ste mali a aký to bol zážitok ?
Prípadne aj dámy môžu prispieť....
Najstaršia pár týždňov dozadu 66ročna užili sme si riadne páčil sa jej mladý tvrdý striekajuci do nej , a pravidelne s 55ročnou ťa si to na mne vie tiež riadne užiť keďže doma sa nedostava
Má 73 ale duchom je mladá. Ráda sexuje, rada o ňom rozpráva. Navštevujem ju len občas, lebo sme od seba ďaleko. V kontakte sme každý deň.
Ked som mal 20 tak som fajcieval 62 rocneho, aj ma par krat osukal..k nemu som velmi rad chodieval, strasne ma vzrusovalo to aky bol starsi a aky ho ma tvrdy...ale potom sa odstahoval do Ba
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ja som bola s babou mala 68 a chlapom 71. Fantastické milovanie a manžel mal 74 a bol vyčtavený do poslednej kvapky. Nevládal a ona ešte žiadala. mala fantastickú postavu. Chcel by som mať v jej rokoch takú. vyzerala tak na 55 aj menej.
60ničku, mal som 35. V aute, opätkom na lodičke mi prerazila tapacirung nad zadnou sedačkou, prúser ......nádherný šedivý bobor, veľké prsia rozvalené na ľavu a pravú stranu, výstrek na brucho.
58 a 55 keď som mal 37 staré sú sexy
Najstaršiu som mal asi 53 ročnú, vtedy som mal 27. Zážitok bol super a rad by som ešte dáku zachovalú staršiu pani spoznal.
Keď som mal 30r tak ma prekvapila 55r suseda.. Milá zrelá žena v ktorej sa ukrýva sexuálny diabol... Zážitok to bol neskutočný
Manželov brat mal 65 ročnú a bol nadštandardne spokojný. Nie je to o veku ani o tele ale o schopnostiach a túžbe, čo da druhá osoba. Na daný sex nezabudne a spolu mali asi tak každé 2 týždne sex. Vydržiavala si ho ale on bol úplne vyžmýkaný. Doslovne si oddrel peniaze
Tak hádam aspoň príjemne oddrené peniaze